Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
julyalina
pupic.gif tzutzule, mai ai nitzel si pleci hug.gif
Amazoana
Neata Tzutzi pupic.gif
Tzutzi80
Asa este. Mai am tare putin. Azi am umblat ca bezmetica, dupa adeverinta medicala, cazier, cumparaturi, dentist si mi se stricase si calculatorul.... doh.gif
_noni_
tzutzi, multa bafta in marea calatorie, sa ai parte de zile insorite, locuri interesante de vizitat si vant in panze, sau cum se zice? tease.gif hug.gif

suna totul fantastic, sa nu ratezi nicio ocazie sa vizitezi locuri noi sa te intorci si cu impresii pentru noi.

acum sper sa nu dau cu nuca in perete, ca am citit in diagonala la tine in jurnal, dar cu ciocolatzelul ce faci? vine si el cu tine?

}{
Tzutzi80
Buna Noni! Cioco o sa isi dea zilele astea demisia de la NCL. A vorbit cu agentul lui si o sa ii dea o spaga grasa ca sa ii faca rost de un loc la Royal Caribbean pe aceeasi nava cu mine. Acum....sa vedem daca o sa ii si iasa.... ca intentia exista pupic.gif
_noni_
presimteam eu ceva! tease.gif o sa-i iasa, sa vezi! si o sa aveti o calatorie de vis! hug.gif

va tin pumnii!

}{
Tzutzi80
CITAT(_noni_ @ 08-05-2007, 10:43 PM) *

presimteam eu ceva! tease.gif o sa-i iasa, sa vezi! si o sa aveti o calatorie de vis! hug.gif

va tin pumnii!

}{

pupic.gif multumesc! avem nevoie de bafta ca sa ne iasa miscarea asta hug.gif
bubbles
Neata Tzutzica pupic.gif .Ce mai faci?Cand pleci .. imi va fi dor de tine...sa nu ne uiti cry.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 08-05-2007, 10:50 PM) *

CITAT(_noni_ @ 08-05-2007, 10:43 PM) *

va tin pumnii!

}{

pupic.gif multumesc! avem nevoie de bafta ca sa ne iasa miscarea asta hug.gif

Iti tzinem pumnii hug.gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 08-05-2007, 10:41 PM) *

Buna Noni! Cioco o sa isi dea zilele astea demisia de la NCL. A vorbit cu agentul lui si o sa ii dea o spaga grasa ca sa ii faca rost de un loc la Royal Caribbean pe aceeasi nava cu mine. Acum....sa vedem daca o sa ii si iasa.... ca intentia exista pupic.gif

Oau, ar fi suuuper cheer.gif
Multa multa bafta! Cand e data de plecare?
Tzutzi80
CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 08:51 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 08-05-2007, 10:41 PM) *

Oau, ar fi suuuper cheer.gif
Multa multa bafta! Cand e data de plecare?

Pe 31 mai. Acum ma gandesc ca nu ar fi rau sa plec de pe 30 si sa stau o zi la roma )).gif
julyalina
'neatza Tzutzule ! pupic.gif

buna ideea sa stai o zi la roma cu cioco naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 09-05-2007, 09:45 AM) *

buna ideea sa stai o zi la roma cu cioco naughty.gif

hehehe! Da....dar eu o sa cam stau singura. La cioco e inca in negocieri, nu se stie daca ajunge sau nu dry.gif
Am renuntat la dieta. Azi la MD am avut doua croisante simple (le-am incalzit si am pus gem de capsuni inauntru), capsuni cu zahar (cateva ca sunt cam dulci doh.gif ) si nesul meu de dimineata. Maamaaaa ce fericita sunt! La mine clar fericirea trece prin stomac naughty.gif

E asa cald si frumos afara, vreau la plaja. Dar sunt busy azi si mai plec si la Brasov. Si maine am de alergat la analize, apoi la firma pentru actele de imbarcare. Dar de poimaine.... imi deplasez poponica la plaja (pe jos sa fac si miscare), sa ma colorez si eu un pic inainte sa plec.
Tzutzi80
A da....am randunele mai nou! Gugustiucii mai trec si ei din cand in cand, dar concertul principal e asigurat de randunele. Plus ca nici nu sunt sperioase
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 10:23 AM) *

A da....am randunele mai nou! Gugustiucii mai trec si ei din cand in cand, dar concertul principal e asigurat de randunele. Plus ca nici nu sunt sperioase

De la bunicutza mea cetire (implineste 91 de ani pe 25 mai): randunelele isi fac casa numai la oameni cumsecade!
Amazoana
Neata
Eu vin cu bauturica ImagineImagineImagine
Tzutzi80
CITAT(crissy @ 09-05-2007, 10:31 AM) *

De la bunicutza mea cetire (implineste 91 de ani pe 25 mai): randunelele isi fac casa numai la oameni cumsecade!

Sa iti traiasca!!!! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:41 AM) *

Neata

Ce bine prinde bauturica asta ..... yummieee...Haideti fetelor, cine mai bea cu noi?
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 11:48 AM) *

Neata

Si eu asi fi vesela daca nu asi avea nici o grija!
Ce bine prinde bauturica asta ..... yummieee...Haideti fetelor, cine mai bea cu noi?

Amazoana
Nu-s doritoare la ora asta.....las ca bem noi....hac, hac haninoroc.gif

CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 12:05 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 11:48 AM) *

Neata

Si eu asi fi vesela daca nu asi avea nici o grija!

Ce griji ai?
axe10
Pai daca bag alcooale de alea...cat epuncte trebuie sa calculez...!?
Ma refeream la faptul ca s-a lasat de dieta...
Tzutzi80
Eu am si ceva griji ..... dar sunt legate de bani in primul rand. Noroc ca la mine banii cum vin, asa se cheltuiesc....dar macar vin naughty.gif

CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 12:22 PM) *

0p ca sunt virtuale pupic.gif cheer.gif

Si in realitate se pot face din fructe....asa ca tot 0p )).gif
Amazoana

Aici este afacerea: nu calculezi ni'ca. Sunt virtuale. Bea cat poti! )).gif pupic.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 02:00 PM) *

Eu am si ceva griji ..... dar sunt legate de bani in primul rand. Noroc ca la mine banii cum vin, asa se cheltuiesc....dar macar vin naughty.gif

Si alcoolul da pofta de mancare, nu?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 02:23 PM) *

Aici este afacerea: nu calculezi ni'ca. Sunt virtuale. Bea cat poti! )).gif pupic.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 02:00 PM) *

Si alcoolul da pofta de mancare, nu?

Nu mereu! Berea de exemplu .... taie pofta de mancare
anca veselie
hug.gif tzutzi pupic.gif va tin pumniiiii cheer.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 02:28 PM) *

Corect!
Unde esti? La stomatolog? Cand pleci la Bv? Ce naspa ca pleci......deja mi-e dor de tine. E tare bine cand intru aici si stiu ca va gasesc pe toate........
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 09:30 PM) *

Corect!
Unde esti? La stomatolog? Cand pleci la Bv? Ce naspa ca pleci......deja mi-e dor de tine. E tare bine cand intru aici si stiu ca va gasesc pe toate........

Am fost la brasov pe 9 si pe 10. Acum doar ce am ajuns acasa. Ce sa zic....este asa de obositor sa tot merg pana acolo, dar macar am scapat. Poate un drum va mai fi necesar. Eu sper sa imi trimita totusi prin curier actele de imbarcare. Si de plecat plec pe 30 si raman o zi la Roma )).gif
axe10
Iti doresc sa-ti iasa planurile cum vrei tu!
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 11-05-2007, 03:22 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 09:30 PM) *

Corect!

Am fost la brasov pe 9 si pe 10. Acum doar ce am ajuns acasa. Ce sa zic....este asa de obositor sa tot merg pana acolo, dar macar am scapat. Poate un drum va mai fi necesar. Eu sper sa imi trimita totusi prin curier actele de imbarcare. Si de plecat plec pe 30 si raman o zi la Roma )).gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
Tzutzica, te mai asteptam pe aici pana pleci pupic.gif
Vreau si eu la Romaaaaaa )).gif
anca veselie
tzutziiii ce faci? ce vesti mai ai? pupic.gif
axe10
Esti la plaja deja?...lotiunea ti-ai luat-o?
Tzutzi80
Neata fetele! Ce ma bucur sa va gasesc pe aici. La plaja inca nu am ajuns din cauza de rusi. Am slabit un kilogram, asa ca declar azi 74kg. Lotiune mi-am luat, dar nu am folosit-o inca.
Mai trebuie sa imi iau luni bilet de avion si am terminat, imi iau de o grija plecarea. O sa stau linistita dupa.
Axe, am vorbit cu mama si a zis ca e ok, o sa va inchirieze apartamentul meu la vara daca vreti sa veniti. Iar de bani vb direct cu ea, depinde cate persoane vin, ca eu am 3 camere disponibile.
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 12-05-2007, 12:06 PM) *

Neata fetele! Ce ma bucur sa va gasesc pe aici. La plaja inca nu am ajuns din cauza de rusi. Am slabit un kilogram, asa ca declar azi 74kg. Lotiune mi-am luat, dar nu am folosit-o inca.
Mai trebuie sa imi iau luni bilet de avion si am terminat, imi iau de o grija plecarea. O sa stau linistita dupa.
Axe, am vorbit cu mama si a zis ca e ok, o sa va inchirieze apartamentul meu la vara daca vreti sa veniti. Iar de bani vb direct cu ea, depinde cate persoane vin, ca eu am 3 camere disponibile.

Vezi ce idee buna ti-am dat?
Tzutzi80
Da, Axe. Ideea e buna. Acum sa si fie doritoare.

A trebuit azi sa imi repar calculatorul. Se arsese placa video....alti bani, alta distractie doh.gif Cand or incepe sa si vina banii astia, ca deocamdata tot dau in stanga si indreapta doh.gif
anca veselie
floare.gif lasa ca o sa si vina pupic.gif
o super saptamana!
ina_ceva
Vor veni banii cand vei fi departe de noi grin.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 14-05-2007, 05:33 PM) *

Vor veni banii cand vei fi departe de noi grin.gif

Offf.....de n-ar trebui sa plec, sau macar de ati fi si voi acolo give_rose.gif
emu
CITAT(Tzutzi80 @ 08-05-2007, 02:54 AM) *

Mersi Emu!! Acum e randul tau la sfaturi pupic.gif Am notat! Cum sunt preturile in Croatia? Ca eu vreau un laptop, si prin restul tarilor, nu cred sa fie ieftine. Mai ai si alte locatii? hug.gif

Imi pare rau, dar chiar nu stiu care-s preturile la laptop-uri in Croatia... n-am fost acolo decat ca turist... si nu vreau sa-mi dau cu parerea )).gif Am patit-o totusi cand am cumparat fructe din piata, m-a incarcat dublu la pret, n-aveam ce sa zic, ca nu vorbesc croata )).gif dar, pe restul perioadei, m-am asigurat ca nu mai iau nimic de la tarani )).gif
Tzutzi80
Bine ca mi-ai zis ca sa ma feresc. Dar la ce ai cumparat prin magazine....care era raportul cu romania? Mai mici? Mai mari? cam la fel?
emu
acum 2 ani erau mai mici decat cele din romania wink1.gif
ina_ceva
Parca ai zis ca vei avea acces la net unsure.gif si presupun ca nu vei sta 24 de ore la dispozitia lor grin.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 09:46 AM) *

Parca ai zis ca vei avea acces la net unsure.gif si presupun ca nu vei sta 24 de ore la dispozitia lor grin.gif

Voi avea acces la net, dar tot vreau laptop, sa il folosesc din camera mea, plus filme, plus poze (dar pentru astea am oricum si un stick de 2 GB )).gif )
Si nu, la dispozitia lor o sa fiu 10 ore pe zi, din 2 bucati, depinde de program. pupic.gif Inutza dragutza hug.gif
Amazoana
Neata Tzutziiiiiiiii pupic.gif
pumby
pupic.gif Neata! Multa bafta! Am vazut ca pe 30 pleci, am vazut si traseul, e super. Unde ajungi in Grecia? E o tara superba care merita vazuta oricand, in orice conditii... pupic.gif
anca veselie
pup tzutzi cu dureri de dinti. mi se par cele mai naspa dureri... dar o sa scapi de ele in curand! hug.gif
julyalina
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 10:21 AM) *

Neata!!!! pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 12:31 PM) *

pup tzutzi cu dureri de dinti. mi se par cele mai naspa dureri... dar o sa scapi de ele in curand! hug.gif

Asa sper si eu, ca tare sunt nesuferite

CITAT(pumby @ 15-05-2007, 11:42 AM) *

pupic.gif Neata! Multa bafta! Am vazut ca pe 30 pleci, am vazut si traseul, e super. Unde ajungi in Grecia? E o tara superba care merita vazuta oricand, in orice conditii... pupic.gif

Buna pumby! In grecia o sa ajung in Pireu, in Santorini, Mykonos si Rodos

CITAT(dulcikatty @ 15-05-2007, 10:27 AM) *

Neata Tzutziiiiiiiii pupic.gif

Neata Mada! Unde e cafeaua? hug.gif
ina_ceva
Neatza, tzutzi draga!

CITAT(Tzutzi80 @ 16-05-2007, 10:57 AM) *

La ea in jurnal wink1.gif

Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 16-05-2007, 10:57 AM) *

Imagine

Uite aici si pt tine! Ia spune, ce ai facut ieri de nu ai aparut la apel? Ce face Cioco? Cand ai vb cu el?
anca veselie
neatzaaaaa
ai fost la plaja?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.