Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 11:00 AM) *

Neatza, tzutzi draga!

CITAT(Tzutzi80 @ 16-05-2007, 10:57 AM) *

Neata Mada! Unde e cafeaua? hug.gif

La ea in jurnal wink1.gif

Neata!!! Pai sa aduca si la mine huh.gif

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 11:14 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 16-05-2007, 10:57 AM) *

Neata Mada! Unde e cafeaua? hug.gif

Imagine

Uite aici si pt tine! Ia spune, ce ai facut ieri de nu ai aparut la apel? Ce face Cioco? Cand ai vb cu el?

Uite mai ca mi-a adus si mie una pupic.gif hug.gif floare.gif. Cioco e bine, e inca pe nava, dar a obtinut post la aceeasi companie cu mine, acum asteapta data de imbarcare si ne rugam sa nimerim aceeasi nava. Daca nu, o sa le spunem alora ca suntem un cuplu si o sa cerem transfer impreuna.

CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 11:15 AM) *

neatzaaaaa
ai fost la plaja?

pupic.gif Inca nu, desi e o super vreme. Dar eu sunt un pic racita si daca tot am energie de la soarele asta, m-am apucat de curatenie, ca era o super cocina pe aici, ca am fost plecata, am fost bolnava si tot asa, si s-au adunat.
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 10:06 AM) *

CITAT(anaoi @ 16-05-2007, 09:36 AM) *

CAFEEEAAAAAAA, pls, pls,pls

Tu bei cafea?Nu ceai? pupic.gif Imagine

yummmyyy ce am primit eu
Tzutzi80
Dyllyyyyyy trebuie sa imparti si cu mine minunatia aia!!! pupic.gif Plsssss
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 16-05-2007, 02:24 PM) *

Dyllyyyyyy trebuie sa imparti si cu mine minunatia aia!!! pupic.gif Plsssss

Nu va certati ca v-am dat la fiecare!
pupic.gif
anaoi
nu ne certam noi intre noi, dam buzna la tine sa ne mai dai bunatati
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 16-05-2007, 02:34 PM) *

nu ne certam noi intre noi, dam buzna la tine sa ne mai dai bunatati

Aici sunt 100% de acord cu Dylly pupic.gif
anaoi
great minds....nu ca dylly ar intra in aceasta categorie
anca veselie
spor la curatenie! pupic.gif
ce mai face ciocolatelul, nu ai mai zis nimic de el...
Tzutzi80
Cioco e bine....ne conversam pe net si la telefon. Azi i-am facut o surpriza si i-am cumparat de la teora Teach yourself Romanian cu CD si carte.

Sa vedeti ce minte creata am. Vroiam sa fac crema de zahar ars. Dar cum doar pentru mine nu fac, si un fost prieten de al meu vroia sa vedem un film, vine la mine maine seara. El cu filmul, eu cu crema. Sper sa nu calc stramb si sa atentez la el...ca arata super bine doh.gif
julyalina
vrei sa zici sa atentezi la crema de zahar blum.gif ca pe cioco nu cred ca-l schimbi pupic.gif
anca veselie
tzutziiiii sa fii cuminticaaaaa.
ina_ceva
Cum sa preferi altceva cand a blum.gif i propria ciocolata? dry.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 17-05-2007, 01:32 AM) *

Cioco e bine....ne conversam pe net si la telefon. Azi i-am facut o surpriza si i-am cumparat de la teora Teach yourself Romanian cu CD si carte.

Sa vedeti ce minte creata am. Vroiam sa fac crema de zahar ars. Dar cum doar pentru mine nu fac, si un fost prieten de al meu vroia sa vedem un film, vine la mine maine seara. El cu filmul, eu cu crema. Sper sa nu calc stramb si sa atentez la el...ca arata super bine doh.gif

Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mad.gif
axe10
Si la ciocolate apar sortimente noi.... naughty.gif naughty.gif naughty.gif
anaoi
exact....mai sunt si cele jumate albe, jumate negre.... blum.gif
anca veselie
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 12:35 PM) *

exact....mai sunt si cele jumate albe, jumate negre.... blum.gif

eh, la una din asta visez eu naughty.gif
anaoi
te cred
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 12:40 PM) *

te cred

Rusine voua:P Dar na, aveti voie sa visati )).gif
anca veselie
dar de ce rusine??? nu avem babuini, suntem cuminti... eu zic ca meritam blum.gif blum.gif
ina_ceva

....mai sunt si cele jumate albe, jumate negre.... blum.gif

...si cu stafide naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 17-05-2007, 01:03 PM) *

Eu raman la cele cu alune si nuci naughty.gif
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 17-05-2007, 01:03 PM) *

dar cu cereale ce are? e mai crocant blum.gif
Tzutzi80
Declar in curs de derulare Comisia de discutii asupra ciocolatei, editia I, gazduita de Oneden cheer.gif
anaoi
numai sa nu o declare altii inchisa in curand
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 03:29 PM) *

numai sa nu o declare altii inchisa in curand

Nu permit! E jurnalul meu biggrin.gif si mie imi place (cat timp e virtuala) cheer.gif
anca veselie
no bine, accept si cu crema de tiramisu naughty.gif
Tzutzi80
Am decis sa nu ii permit fostului sa vina pe aici in seara asta. Nu de alta dar era prea tentant, iar eu sunt femeie, aproape maritata. Si imi iubesc ciocolatelul, asa ca nu vreau tentatii prin apropiere cand urla hormonii in mine
ina_ceva
Bravo, tzutzi cheer.gif ! Pune piciorul in prag poftelor tease.gif
Tzutzi80
Pai macar la barbati sa ma abtin, daca tot mi-am tras o crema de zahar ars naughty.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif de aia nu ai reusit sa scapi blum.gif
Tzutzi80
nope! Noroc ca am facut putina si o mananc in doua zile. Poate chiar trei.
ina_ceva
Ce ai facut azi? Ai papat putina crema de zahar ars grin.gif sau ai terminat-o?
pupic.gif
axe10
Am primit cartzulia. Foarte simpatica ,dar mai trebuia lucrat la legare..abia astept s-o vada Alexia....o pastrez pt atunci!
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:34 PM) *

pupic.gif

Inca nu m-am atins de ea

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 06:32 PM) *

Am primit cartzulia. Foarte simpatica ,dar mai trebuia lucrat la legare..abia astept s-o vada Alexia....o pastrez pt atunci!

Ma bucur ca iti place! De abia astept sa imi zpui impresiile Alexiei naughty.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 18-05-2007, 07:28 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 04:34 PM) *

pupic.gif

Inca nu m-am atins de ea

Poate rezisti pana maine wink1.gif
danyhoney
Tztzu , pupic.gif pupic.gif pupic.gif De mult n-am mai intrat pe la tine dar ...ori n-am avut timp , ori m-au tinut nebunele de la neuroni in discutii incinse )).gif

Ce vad eu aici ? Crema de zahar ars ??? cioco ???? Mamaaaaa , ce de-a bunataturi !!!!!

Si eu cioco cu crema de tiramisu ca si Anca !!! Aooleeeuuuu ce buna e !!

in alta ordine de idei : ma bucur imens pentru tine si sper sa ajungi pe aceeasi nava ci ciocolatzelul tau . Sa vezi atunci viata !!!!!!!

hug.gif

Imi faci si mie o cartulie din aia cand te intorci ???? De legat nu e problema ca doar Dirk lucreaza la o tipografie smile.gif
Tzutzi80
Nu e nevoie de scuze Dany-dulce. Citesc si eu neuronii (inca) si stiu prin ce treci momentan.
Carticica iti fac si acum daca vrei pupic.gif Cu ciocolatelul nu stiu ce voi face pana la urma.....trec printr-un moment foarte nesuferit, in care imi vine sa renunt la tot ce este intre noi sad.gif Si am inceput sa am indoieli in legatura cu noi doi. Poate este doar o faza si va trece. Dar numai timpul va decide asta
ina_ceva
Nu se poate sa renunti; s-a intamplat ceva, ai mai aflat ceva despre el?
danyhoney
Heyyyyyy, ce s-a intamplat ???? Cum sa renunti la el ????? Aloooooo, gara ????

hug.gif

Ai ceva motive sau e doar o "stare " de a ta ????? Poate e din cauza nerabdarii de a ajunge pe nava cu el , poate e din cauza dorului ..... Hai , dulcica , plangi pe umarul nostru !!!!! Spune-ne ce te doare !!! Nu tine in tine , orice ar fii , nu e bine !

hug.gif
Tzutzi80
Cred ca e si nerabdarea, nu stiu. Si faptul ca ai mei fac ce fac, si imi amintesc ca nu sunt incantati de alegerea mea. Plus ca e mai usor sa renunti si sa o iei de la capat, decat sa dai piept cu problemele. Cel putin la mine asa a fost mereu. Cand am dat de greu, mi-am facut bagajelul si am plecat in lume
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 19-05-2007, 12:46 AM) *

Cred ca e si nerabdarea, nu stiu. Si faptul ca ai mei fac ce fac, si imi amintesc ca nu sunt incantati de alegerea mea. Plus ca e mai usor sa renunti si sa o iei de la capat, decat sa dai piept cu problemele. Cel putin la mine asa a fost mereu. Cand am dat de greu, mi-am facut bagajelul si am plecat in lume

Asa am fost si eu; crede-ma, ai sa regreti mai tarziu sad.gif . Eu zic sa lupti, sunt multe fete care te vor sustine aici , trebuie doar sa ridici un deget.
Vei vedea in urmatoarele luni, cat vei lucra cu el, daca merge sau nu, dar nu renunta inainte de a incepe. hug.gif

pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif Inutza!!! Asta incerc si eu sa fac. Plus ca are dreptate Clinton, daca ma lasa singura un timp, deja roiesc potentialii in jurul meu. Si desi in mod normal, nu imi atrag atentia...in mod anormal, ca acum.... mi-a cam atras cineva atentia. Si daca nu plec mai repede....nu stiu ce iese doh.gif
ina_ceva
cuplu.gif bataita.gif bataie ce meritzi tu wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:39 AM) *

Eu ca eu....dar cioco al meu ce merita ca ma lasa singura atata timp????
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 19-05-2007, 10:46 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:39 AM) *

Eu ca eu....dar cioco al meu ce merita ca ma lasa singura atata timp????

O noapte, doua de giugiuleli tease.gif ?
Tzutzi80
lol.gif lol.gif Sic eva tavi de fursexuri??? naughty.gif bicolore evident yahoo.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 18-05-2007, 11:47 PM) *

Nu e nevoie de scuze Dany-dulce. Citesc si eu neuronii (inca) si stiu prin ce treci momentan.
Carticica iti fac si acum daca vrei pupic.gif Cu ciocolatelul nu stiu ce voi face pana la urma.....trec printr-un moment foarte nesuferit, in care imi vine sa renunt la tot ce este intre noi sad.gif Si am inceput sa am indoieli in legatura cu noi doi. Poate este doar o faza si va trece. Dar numai timpul va decide asta

Heeeei, ce se intampla cu tine? blink.gif
Ce ai cu omul? v-ati certat?
Tzutzi80
Nu ne-am certat. Sau cel putin el nu se cearta cu mine, oricat de mult as tipa eu sau orice as face. Este de o calmitate rar intalnita si cu o filozofie de viata conform careia cearta nu aduce nimic bun si nu e constructiva, asa ca nu se cearta.

Doar ca, m-a luat prin surprindere zilele astea, spunandu-mi ca in vacanta (adica noiembrie 2006) a fost in Miami sa inregistreze....un CD blink.gif Si ca acum iese pe piata si vrea sa vina sa faca un videoclip in Romania la Mamaia. Si ca nu mai poate veni pe nava, pentru ca trebuie sa se ocupe de cariera lui muzica de acum in colo. Ori mie, sa imi fie cu iertare....mie tare greu sa cred. Mintea mea nu poate intelege si nici accepta asa ceva. Desi, as minti sa spun ca nu am stiut ceva, dar nu asa de departe. Stiam ca primise niste plicuri de la o companie muzicala din Miami, dar am trait cu impresia ca el scrie versuri, nicidecum ca le si interpreteaza, ca urmeaza sa faca un cd si sa se lanseze intr-o lume, pe care cu tot respectul, totusi mie nu imi zice nimic. Si cum la momentul respectiv, nu am dat atentie si nici crezare spuselor lui, mi-am scos complet din minte incidentul.
Si acum aflu ca totul era o surpriza pentru mine, iar eu ii repet in continuu, ca nu il cred doh.gif Si tot discutam in contradictoriu, si imi tot zice ca vine in Romania pentru filmari, cu echipa cu tot, ca imi va aduce si CD sa il vad, si sa il ascult....iar mie mi se pare .... ca .... nu am cuvinte.... sa spun in ce stare de soc sunt.
ina_ceva
Eu nu stiu daca as mai avea incredere in el; nu stiu ce sa zic, ce sfat sa-tzi dau unsure.gif dry.gif
Amazoana
Chiar ca...m-ai lasat si pe mine fara cuvinte........ unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.