Nu ne-am certat. Sau cel putin el nu se cearta cu mine, oricat de mult as tipa eu sau orice as face. Este de o calmitate rar intalnita si cu o filozofie de viata conform careia cearta nu aduce nimic bun si nu e constructiva, asa ca nu se cearta.
Doar ca, m-a luat prin surprindere zilele astea, spunandu-mi ca in vacanta (adica noiembrie 2006) a fost in Miami sa inregistreze....un CD

Si ca acum iese pe piata si vrea sa vina sa faca un videoclip in Romania la Mamaia. Si ca nu mai poate veni pe nava, pentru ca trebuie sa se ocupe de cariera lui muzica de acum in colo. Ori mie, sa imi fie cu iertare....mie tare greu sa cred. Mintea mea nu poate intelege si nici accepta asa ceva. Desi, as minti sa spun ca nu am stiut ceva, dar nu asa de departe. Stiam ca primise niste plicuri de la o companie muzicala din Miami, dar am trait cu impresia ca el scrie versuri, nicidecum ca le si interpreteaza, ca urmeaza sa faca un cd si sa se lanseze intr-o lume, pe care cu tot respectul, totusi mie nu imi zice nimic. Si cum la momentul respectiv, nu am dat atentie si nici crezare spuselor lui, mi-am scos complet din minte incidentul.
Si acum aflu ca totul era o surpriza pentru mine, iar eu ii repet in continuu, ca nu il cred

Si tot discutam in contradictoriu, si imi tot zice ca vine in Romania pentru filmari, cu echipa cu tot, ca imi va aduce si CD sa il vad, si sa il ascult....iar mie mi se pare .... ca .... nu am cuvinte.... sa spun in ce stare de soc sunt.