CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 02:36 PM)

Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?
Ne-am intalnit la interviuri. Pauza. Apoi la analize. Si tot nimic, si dupa aia, dupa ce am completat actele de imbarcare am stat cateva persoane la o cafea sa mai discutam, asteptand una din persoanele din agentie pentru niste lamuriri suplimentare. Si atunci tot intreband care pe unde pleaca, el mi-a zis ca are un prieten pe nava pe care plec eu si ca ma roaga sa ii transmit salutari si ca daca poate sa ii scrie, ca el ia pierdut emailul. Si cand sa plecam, mi-am dat seama ca eu nu am emailul lui si prietenul s-ar putea sa il vrea. Asa ca mi l-a dat pt orice eventualitate. Si dupa o saptamana, neavand ce face, l-am bagat in lista mea de prieteni. Si asa au inceput sa curga surprizele. Stam de vorba cu zilele si noptile. Avem atatea in comun, neasteptat

de multe. Si eu una recunosc ca e un barbat care nu mi-a atras atentia la inceput. Dar asa sunt eu....oarba de felul meu. Si i-am admirat sinceritatea. In momentul in care lucrurile deveneau mai serioase (adica propunere de a ne vedea dupa contract si sa vedem ce iese sau chiar mutat pe aceeasi nava), mi-a spus ca el a fost casatorit 3 ani, ca nu are copii, e divortat, si m-a intrebat daca am vreo problema cu asta. Si mie asta imi place. Sa stiu de la inceput cu ce am de a face.
PotentialulAseara am plans ca fraera la calculator, ca m-a intrebat daca imi plac pisicile. Si eu am avut o pisica pe care am iubit-o ca pe copilul meu....era tot ce aveam mai de pret. Si a murit acum cativa ani. (noi folosim si camerele pe web) Si mi-a aratat-o pe web. Am inceput instantaneu sa plang. Semana atat de bine cu pisica mea si eu mai ascultam si Celine Dion, si da-i si plangi. Si nu a ras de mine nici un moment, a inteles perfect situatia. Sunt asa niste potriviri de situatii intre noi doi....ca daca nu ar exista si Cioco in viata mea, as spune cu mana pe inima (sau pe aproape) ca e barbatul visurilor mele.
Dar nu am de gand sa ma arunc cu capul inainte. Si nici el. Vrea sa o luam incet, si sa vedem ce si cum va iesi.
Iar eu .... am nevoie de lamuririle lui Clinton, pentru ca ... sunt clar dezorientata