Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Imaginati-va cum sunt eu! Si mai ales intr-un moment in care in viata mea a intrat un alt barbat, caruia imi e foarte greu sa ii rezist. Si al meu vine cu faze de genul asta. dry.gif
ina_ceva
Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia mad.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:30 PM) *

Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia mad.gif

Exact Ina. Si ... mie nu imi plac genul asta de surprize. dry.gif
ina_ceva
Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui.
Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:50 PM) *

Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui.
Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie pupic.gif

Cred ca asta voi face si eu de altfel. Barbati mai sunt. Chiar multi
Tzutzi80
Si mai sunt si pe aproape si chiar interesati. In momentul asta am de ales din inca 3 pretendenti. Asa ca, nu il vad bine pe Clinton. Vorba Ellei, ar trebui sa vina cu un diamant enorm + glastra de flori, ca sa ma faca sa il privesc altfel dry.gif Tare sunt suparata pe el

P.S. Si culmea ar fi sa fie adevarat ce mi-a spus dry.gif
Amazoana
Neata fata, te-ai trezit?
Imagine
Ooofff, stau si ma tot gandesc la Clinton al tau....ce-o avea de gand? Iti tot tranteste bombe in transee. Treptat......... unsure.gif
Tzutzi80
Da, dar pare atata de sincer, incat uneori imi vine sa il si cred. Iar daca sunt minciuni, minte asa de bine, ca le crede si el. Oricum, eu am luat decizia, ca momentan, pana plec, sa ii dau potentialului o sansa. Nu se stie niciodata ce si cum iese. Iar daca Clinton nu incepe sa vina cu dovezi graitoare in legatura cu viata lui, asa cum mi-o prezinta el, va avea parte de o mare surpriza.
Am si eu o varsta deja, un barbat care sa iti placa si sa te impaci bine cu el, nu gasesti foarte usor, asa ca, eu merg pe calea asta. inca 1 sapt jumate, amandoi. Apoi voi fi pe nava. 3 luni va fi perioada de proba. Dar daca in timpul asta Clinton nu isi clarifica situatia, eu si potentialul vom face cerere sa ne mutam pe aceeasi nava. Si iubirea mea pentru Clinton si toate visele noastre impreuna, vor fi trecute la capitolul: Ce poveste frumoasa, pacat ca nu a rezistat. Nu de alta, dar mai sunt niste iubiri acolo, peste care am trecut.
Poate sunt un pic mai egoista, dar trebuie sa imi fie mie bine intai.
ina_ceva
Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 02:36 PM) *

Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?

Ne-am intalnit la interviuri. Pauza. Apoi la analize. Si tot nimic, si dupa aia, dupa ce am completat actele de imbarcare am stat cateva persoane la o cafea sa mai discutam, asteptand una din persoanele din agentie pentru niste lamuriri suplimentare. Si atunci tot intreband care pe unde pleaca, el mi-a zis ca are un prieten pe nava pe care plec eu si ca ma roaga sa ii transmit salutari si ca daca poate sa ii scrie, ca el ia pierdut emailul. Si cand sa plecam, mi-am dat seama ca eu nu am emailul lui si prietenul s-ar putea sa il vrea. Asa ca mi l-a dat pt orice eventualitate. Si dupa o saptamana, neavand ce face, l-am bagat in lista mea de prieteni. Si asa au inceput sa curga surprizele. Stam de vorba cu zilele si noptile. Avem atatea in comun, neasteptat naughty.gif de multe. Si eu una recunosc ca e un barbat care nu mi-a atras atentia la inceput. Dar asa sunt eu....oarba de felul meu. Si i-am admirat sinceritatea. In momentul in care lucrurile deveneau mai serioase (adica propunere de a ne vedea dupa contract si sa vedem ce iese sau chiar mutat pe aceeasi nava), mi-a spus ca el a fost casatorit 3 ani, ca nu are copii, e divortat, si m-a intrebat daca am vreo problema cu asta. Si mie asta imi place. Sa stiu de la inceput cu ce am de a face.
Potentialul

Aseara am plans ca fraera la calculator, ca m-a intrebat daca imi plac pisicile. Si eu am avut o pisica pe care am iubit-o ca pe copilul meu....era tot ce aveam mai de pret. Si a murit acum cativa ani. (noi folosim si camerele pe web) Si mi-a aratat-o pe web. Am inceput instantaneu sa plang. Semana atat de bine cu pisica mea si eu mai ascultam si Celine Dion, si da-i si plangi. Si nu a ras de mine nici un moment, a inteles perfect situatia. Sunt asa niste potriviri de situatii intre noi doi....ca daca nu ar exista si Cioco in viata mea, as spune cu mana pe inima (sau pe aproape) ca e barbatul visurilor mele.
Dar nu am de gand sa ma arunc cu capul inainte. Si nici el. Vrea sa o luam incet, si sa vedem ce si cum va iesi.
Iar eu .... am nevoie de lamuririle lui Clinton, pentru ca ... sunt clar dezorientata
Amazoana
Tzutzi, fara suparare, eu cred ca te ia prea repede valul. Te indragostesti prea repede, sau simti nevoia constant de a fi inconjurata de iubire.
Daca ar fi fost Clinton aici, nici macar nu l-ai fi observat pe asta. Iti spun eu ca atunci cand vei fi la Cioco in brate, iti va parea rau ca l-ai inselat, stiu, stiu, doar cu o privire si un gand, dar......tie ti-ar placea sa-ti faca vreunul dintre ei asa?
Nu tin nici cu unul, nici cu celalalt; la Clinton nu-mi place ca iti spune anumite lucruri dupa muuult timp dupa ce acestea se intampla......
Ooofff, ia o decizie buna pt tine, si te rog nu te supara ca ti-am scris.....
Tzutzi80
Nu ma supar tiza mea draga! Sub nici o forma. Si da, ma ia repede valul. Si da, daca cioco ar fi aici, nu m-ar fi interesat un alt barbat. Dar nu este aici. Si toate vorbele lui, desi ma suna mereu si imi spune cat ma iubeste, cate planuri are pentru noi doi si ma roaga sa am rabdare si incredere in el ca imi va demonstra ca tot ce zice e adevarat ... sunt totusi doar vorbe. Si daca pun in balanta jumatatea lui de adevar cu inselatul meu in gand...macar mai egalez situatia dry.gif
ina_ceva
Sunt de aceeasi parere cu dulci! dry.gif
anca veselie
tzutzi, potentialul este bunutz bunutz naughty.gif
ai grija si nu te arunca totusi cu capul inainte...
Tzutzi80
Ancule pupic.gif
Nu o sa ma arunc cu capul inainte sub nici o forma. Azi m-am gatit, m-am machiat, m-am aranjat, m-as si pozat (artistic cia grin.gif ) si am stat si am analizat situatia si sentimentele mele).
1) Eu il iubesc clar pe Clinton.
2) Daca as fi fost in locul lui, si eu as fi facut la fel. doh.gif
3) O sa las timpul sa treaca si ii dau sansa sa imi demonstreze in continuare ca nu minte.
4) Cu potentialul o las mai moale
5) O sa am mai multa grija de mine
6) Ma duc la plaja (daca se indreapta si vremea asta odata) )).gif

pupic.gif Inutza dragutza

P.S. Seamana cu programul in 6 puncte al saptamanii si perioadei urmatoare doh.gif grin.gif naughty.gif
anca veselie
pupic.gif e bine ca te-ai gandit la toate cele si ai tras niste concluzii. cred ca e fff important sa stii exact ce vrei.
te rog sa mergi la plaja, sa te bronzezi si sa pupi marea din partea mea!
imi place tare poza!
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 20-05-2007, 10:45 PM) *

pupic.gif e bine ca te-ai gandit la toate cele si ai tras niste concluzii. cred ca e fff important sa stii exact ce vrei.
te rog sa mergi la plaja, sa te bronzezi si sa pupi marea din partea mea!
imi place tare poza!

O sa o pup din partea ta! Si mie imi place poza, si e facuta, din intamplare, culmea )).gif
Anna
Tzutzi si eu vroiam sa laud poza e super reusita! pupic.gif
si bravo pt. faptul ca ti-ai facut o lista de obiective si ai analizat la rece ce simti si ce vrei wink1.gif.
danyhoney
Frumoasa poza , Tzutu !!! Bueyyyy, gandeste-te bine ce vrei !!!! Pe potentialul tau .... l-as lua eu , e un scump ....Tu ai , oricum ciocolata blum.gif
Pisik
Tzutzica, acum am citit si eu tot. Eu zic ca ai nevoie de o pauza, sa te regasesti si sa intelegi ce vrei cu adevarat. Mie nu imi suna bine fazele pe care le face Cioco, dar momentan pe potential nu il cunosti, asteapta, nu te arunca cu capul inainte.
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Servus iubire!
Sa imi dau si io cu parerea ca o femeie batrana cu briul de lana lol.gif :
Clinton al tau oricat l-ai iubi ti-a ascuns o nevasta, o suma de copii si e normal sa nu mai ai incredere;
Iar io sincer cred ca viatza in doi e tare grea, iubirea se erodeaza in timp, iar daca nu exista incredere totala in partener e tare greu.
Ma bucur ca nu te arunci cu capul inainte, ca esti consienta ca sunt barbatzi destui in jur pupic.gif
E normal sa fii egoista, daca tu nu te gandesti la ce-i mai bine pentru tine cine sa o faca?
Mai ai cateva zile pana pleci la munca hug.gif , asa ca lasa timpul sa le rezolve pe toate.
hug.gif
Amazoana
neata tzutzi pupic.gif
Tzutzi80
hug.gif Neata fetelor! Cand am vazut cate m-ati vizitat am fugit repede si am mai pus niste cafele la fiert, asa, sa nu ramana nimeni fara! pupic.gif

Anna bine ai (re)venit pe aici.

Dany-dulce, si mie imi place tare mult potentialul. Dar Clinton, cu toate ascunzisurile lui, va mai primi intai o sansa.

Pisi, asa este, imi tin capul pe umeri, si oricum, de nu va fi sa fie cu cioco, am zis ca urmatorul barbat il aleg cu capul si dupa aia cu hormonii naughty.gif

Amalia ce dor imi era de tine. Batrana, batrana nu esti. Mai ai vreo 40 de ani pana la batranete inca!!! Dar tare bune sfaturi dai.

Dulci pupic.gif
amalia0701
O cafea dai si tu?
pupic.gif
Tzutzi80
Dau! Cum sa nu! Mare, neagra, si cu indulcitor )).gif (sau fara, dar sigur mare si neagra) naughty.gif
daconst
Tzutzi,hai ca-ti scriu si eu repede aici.

Mai,eu spun altceva...sa vezi ca viata-i scurta si sa profiti de ea.Nu te opri la primul babuin si oricit de ciocolata ar fi el,nu merita sa accepti atatea faze.Fa cum ai spus,sa-ti fie tie bine mai intai.
Clinton,am impresia ca viseaza multe si nu e prea serios.Lasa fata ca nu s-a terminat lumea cu el.Da-i o sansa la Potential ca nu ai ce pierde,decit sa-ti para rau ca nu ai incercat. grin.gif
Bafta multa si sa ne tii la curent! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 21-05-2007, 11:10 AM) *

Mai,eu spun altceva...sa vezi ca viata-i scurta si sa profiti de ea.Nu te opri la primul babuin si oricit de ciocolata ar fi el,nu merita sa accepti atatea faze.Fa cum ai spus,sa-ti fie tie bine mai intai.
Clinton,am impresia ca viseaza multe si nu e prea serios.Lasa fata ca nu s-a terminat lumea cu el.Da-i o sansa la Potential ca nu ai ce pierde,decit sa-ti para rau ca nu ai incercat. grin.gif

pupic.gif O sa va tin. Ca eu sunt cu gura mare si degete cu gadilici la tastatura, si nu pot tine nimic secret pupic.gif Si daca as vrea, tot se pricepe cineva sa ma traga de limba si sa afle tot naughty.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 21-05-2007, 11:11 AM) *

CITAT(daconst @ 21-05-2007, 11:10 AM) *

pupic.gif O sa va tin. Ca eu sunt cu gura mare si degete cu gadilici la tastatura, si nu pot tine nimic secret pupic.gif Si daca as vrea, tot se pricepe cineva sa ma traga de limba si sa afle tot naughty.gif

Ce simpatica esti! pupic.gif
anca veselie
gadiliceo, vreau si eu o cafelutza te rog. pana la urma tre sa te relaxezi si sa vezi cum merge treaba si cu cioco si cu potentialul naughty.gif
Tzutzi80
Imagine poftim cafeluta!!!!
Tzutzi80
Un sot ideal (cica) Sotul ideal dry.gif
anca veselie
multu!
foarte tare sotul ideal lol.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 12:04 PM) *

multu!
foarte tare sotul ideal lol.gif

Si mie mi-a placut pupic.gif
Tzutzi80
Hehehe! am scanat niste poze de pe nava de contractul trecut! Ce vremuri....doamne ce vremuri )).gif

Costumul asta nu era al meu....dar piesele sunt combinate total aiurea )).gif Camasa si cravata de la un costum, fusta de la altul, taiorul de la altul, iar stripes-urile se purtau la alta tinuta. devil.gif Dar eu le-am prins cu ace de siguranta, sa par importanta lol.gif Plus ca doar ce venisem pe nava....asa ca habar nu aveam de tinute inca lol.gif

Imagine

Aici ma alerga Hulk! Eram asa frumoasa, ca pana si el ma vroia (macar o tura devil.gif ). De fapt ma alerga pentru ca il calcasem pe degetul mare de la piciorul drept naughty.gif

Imagine

Eu si Will-nebunaticul naughty.gif

Imagine

Va las sa ghiciti cine e in spatele mastii cheer.gif

Imagine

Cu picioarele (pentru prima data) in Caraibe

Imagine

M-a facut mama frumoasa!!! cheer.gif (asta era primul meu port, la doua zile de cand eram pe nava) - Ocho Rios in Jamaica

Imagine

La munca cu colegele mele

Imagine
Tzutzi80
Tot din jamaica, in parcul inchinat lui Bob Marley

Imagine

Imagine
anca veselie
faine pozele, dar mai ales modelul naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 21-05-2007, 11:51 PM) *

faine pozele, dar mai ales modelul naughty.gif

Mersi ancule....pe vremea aia eram mai modea....aveam vreo 5-7 kg mai putin ca acum. Dar eu ma simt super si acum, sexy si frumoasa )).gif
axe10
Ce frumos e in Jamaica....si bunutza modeaua!
amalia0701
pupic.gif
Te-ai gandit vreodata cat esti de norocoasa sa vezi parti asa faine din lumea asta?

hug.gif hug.gif hug.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 22-05-2007, 08:30 AM) *

pupic.gif
Te-ai gandit vreodata cat esti de norocoasa sa vezi parti asa faine din lumea asta?

hug.gif hug.gif hug.gif

Da Ami! In fiecare zi, imi spun asta, ca sunt norocoasa ca am putu merge si vizita cate ceva, ca am putut sa imi bucur sufletul cu locuri si oameni noi si deosebiti. Dar in spatele fiecarei poze si fiecarui moment frumos, au fost si renuntari, si munca grea si riscuri de multe genuri. Dar as face-o oricand din nou. De abia astept acum sa descopar o parte din europa: sudul )).gif

Iar Jamaica este raiul femeilor cu forme )).gif Eu mergeam pe strada si veneau toti barbatii la mine sa ma ceara de nevasta, ca cica sunt asa de frumoasa lol.gif Eram inclusiv de mana cu al meu, si tot incercau sa ma agate, saracul Clinton era disperat. Mereu zicea ca o sa-mi angajeze bodyguard sa nu ramana fara mine lol.gif lol.gif lol.gif Ca sa nu zic cum se uitau copii dupa mine! Si unii isi mai chemau si mamele sa le spuna ca am ochii albastrii lol.gif naughty.gif

Axe pupic.gif pupic.gif hug.gif
amalia0701
hug.gif
Intotdeauna in spatele unor mari bucurii se ascunde multa munca, renuntzari.
Dar asta e farmecul.
pupic.gif
pupic.gif
Tzutzi80
)).gif Asa e Amalia. Daca nu muncesti pentru ceva, nu prea apreciezi hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
Sa imi beau si eu cafelutza cheer.gif

Imagine
Amazoana
Vaaaaaaaaaai, ce frumoase fotografii.........m-au impresionat..........vreau si eu pe acolo........si tu arati super!
Maine seara poti venii la mine? Am vb cu Anca si teoretic, ne vedem. Stabilim azi sau maine oricum, vezi si tu ce program ai dupa 18........
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 10:12 AM) *

Vaaaaaaaaaai, ce frumoase fotografii.........m-au impresionat..........vreau si eu pe acolo........si tu arati super!
Maine seara poti venii la mine? Am vb cu Anca si teoretic, ne vedem. Stabilim azi sau maine oricum, vezi si tu ce program ai dupa 18........

Pai vin. Maine ma duc la stomatolog la 12.30. S-ar putea sa imi scoata o masea de minte, dar si asa tot vin (dar o sa vorbiti voi mai mult lol.gif )

Imagine

Mi s-au parut amuzante, asa ca le impart si cu voi )).gif Mie mi se potrivesc

Imagine

Imagine

Imagine

Amazoana
Pai si ce faci soro de la 12.30 pana la 18? Ca eu atunci plec de la scarbici.......
Vezi tu, ma bucur ca poti venii. Acum s-o mai sacai pe Anca. Maine e singura ei zi libera
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-05-2007, 10:24 AM) *

Pai si ce faci soro de la 12.30 pana la 18? Ca eu atunci plec de la scarbici.......
Vezi tu, ma bucur ca poti venii. Acum s-o mai sacai pe Anca. Maine e singura ei zi libera

Pai fata, nu am zis ca stau in Cta pana la 6. Ma duc acasa, ma intorc. Sau ma duc la verisoara mea, ca sta in Tomis 3 devil.gif
anca veselie
va intalniti, ce frumoooos!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 12:49 PM) *

va intalniti, ce frumoooos!

Lasa ca vii si tu la un moment dat.....
anca veselie
daaaaaaaaaa, abia astept! mi-e dor rau de mare!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.