Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Anca, pai poate vii weekendul asta, sa te vad si eu

Ma declar zapacita secolului!!!! ma apuc eu sa fac pateuri cu branza, cu rahar si cateva cu cabanos. Si ... in loc sa le dau cu galbenus, ma apuc de facut experiente si le dau cu ou doh.gif Proasta idee. Nu au crescut aproape deloc. Ca sa nu zic....ca in loc sa le pun pe hartie pergament, le-am asezat eu frumos in tava....pe folie de aluminiu doh.gif doh.gif Mare toanta grin.gif Dar sunt gustoase (desi parca....am si niste gust de aluminiu in gura dry.gif Oare e posibil????

Si m-am si speriat, ca mi-a pocnit un bec exact cand tuna si fulgera mai tare, si am ramas instantaneu pe intuneic. blink.gif

Twilligt Zone la mine in seara asta. Mai bine ma culc, pana nu fac alta belea huh.gif
ina_ceva
Culca-te si pateurile fa-le vant la cosul de gunoi sau la porumbei (cum fac eu wink1.gif )
Tzutzi80
Sunt bune...firar ele sa fie dry.gif
julyalina
)).gif tzutzule, ce ai facut cu pateurile alea? blum.gif

apropo... v-ati vazut ? naughty.gif
Amazoana
Neata zuza. Veniti diseara? Tre sa o gasesc ope Anca-Luchi pe mess, sa o intreb..........

CITAT(julyalina @ 23-05-2007, 09:19 AM) *

Neata July. Urmeaza diseara...........
Tzutzi80

Le-am papat si le mai pap inca )).gif Aratau ele rau in tava, dar cand s-au copt arata bine si sunt delicioase. Si merg tare bine cu cafea wink1.gif

CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 09:41 AM) *

Neata zuza. Veniti diseara? Tre sa o gasesc ope Anca-Luchi pe mess, sa o intreb..........

Neata July. Urmeaza diseara...........

Pai noi venim. Desi eu am o zi tare incarcata azi...sper sa fac fata la toate! Ca la mine asa e....ori nu am nimic de facut....ori carute de treburi intr-o zi doh.gif
anca veselie
neatza tzutzi gospodina pupic.gif
din pacate wee care vine nu am cum ajunge la mare, in afara de vremea naspa sunt si cam leftera si vreau sa-mi pun si parchet, cat mai curand, sper!
ina_ceva
Macar sa nu le papi pe toate, tzutzi wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 10:45 AM) *

Nu le pap! Le vreau sa imi ajunga macar 3 zile (una ieri, una azi, si sper sa am si maine). Oricum e un progres. In alte vremuri le mancam pe toate odata doh.gif

Anca...stii lectia. Eu am camere libere )).gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 10:49 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 23-05-2007, 10:45 AM) *

Nu le pap! Le vreau sa imi ajunga macar 3 zile (una ieri, una azi, si sper sa am si maine). Oricum e un progres. In alte vremuri le mancam pe toate odata doh.gif

Anca...stii lectia. Eu am camere libere )).gif

Ma, si eu am invitat-o pe Anca, insa intr-un week-end dupa ce pleaca B.............
Ai vb tu cu Luchi?
Tzutzi80
Azi imi este tare dor de ciocolatelul meu. Am ascultat o melodie Destiny's Child - Brown Eyes si de atunci o ascult intruna. Intotdeauna am considerat ca fiecare relatie, are melodia ei. Ei bine asta este melodia relatiei noastre si o cautam de atata timp. Si am gasit-o, cand ma asteptam mai putin. Sa va pun versurile:

Remember the first day when I saw your face
Remember the first day when you smiled at me
You stepped to me and then you said to me
I was the woman you dreamed about
Remember the first day when you called my house
Remember the first day when you took me out
we had butterflies although we tried to hide
and we both had a beautiful night

The way we held each others hand,
the way we talked, the way we laughed
it felt so good to find true love
I knew right then and there you were the one
ohhhhhh,

I know that he loves me cause told me so
I know that he loves me cause his feelings show
When he stares at me you see he cares for me
You see how he is so deep in love
I know that he loves me cause its obvious
I know that he loves me cause its me he trust
and he's missing me if he's not kissing me
and when he looks at me his brown eyes tell it so

Remember the first day, the first day we kissed
Remember the first day we had an argument
we apologized and then we compromised
and we've haven't argued since
Remember the first day we stopped playing games
Remember the first day you fell in love with me
it felt so good for you to say those words
cause I felt the same way too

The way we held each other's hands,
the way we talked, the way we laughed
it felt so good to fall in love
and I knew right there and then that you were the one

I know that he loves cause he told me so
I know that he loves me cause it's obvious
I know that he loves me cause it's me he trust

I'm so happy, so happy that your in my my life
and baby now that your apart of me
you've showed me
showed me the true meaning of love(the true meaning of love)
and I know he loves me

I know that he loves me cause he told me so
I know that he loves me cause it's obvious
I know that he loves me cause it's me he trust

He looks at me and his brown eyes tell it so

Brown eyes
mirela
Ce romantica esti! Am trecut sa-ti las un pupic si sa-ti multumesc prt. suport si o micuta miniatura cu mine. Ce modesta sunt )).gif !Imagine
Amazoana
Fataaaaaaaaaaaaa, ma bucur din inima ca ati venit pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
Mire pupic.gif Superba ca intotdeauna!!!! Stii bine ca voi fi alaturi de tine mereu hug.gif

Dulci, si eu ma bucur ca ne-am vazut. Baga repede niste poze, pana nu te baga B la fursexuri
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 11:00 PM) *

Mire pupic.gif Superba ca intotdeauna!!!! Stii bine ca voi fi alaturi de tine mereu hug.gif

Dulci, si eu ma bucur ca ne-am vazut. Baga repede niste poze, pana nu te baga B la fursexuri

Poze un kk, nici nu le-am vazut. Ma duc la nani. Maine seara.......
Hai nu da cu piatra, ca m-am ferit! pupic.gif Somn usor, te pup dulceeeeeeeeeeeee, mi-a facut o sincera placere ca v-am vazut iar! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 11:10 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 11:00 PM) *

Poze un kk, nici nu le-am vazut. Ma duc la nani. Maine seara.......
Hai nu da cu piatra, ca m-am ferit! pupic.gif Somn usor, te pup dulceeeeeeeeeeeee, mi-a facut o sincera placere ca v-am vazut iar! pupic.gif

tease.gif
axe10
Deci va vedeti pe furis si fara poze........
Anna
Asteptam pozele cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 24-05-2007, 07:58 AM) *

Deci va vedeti pe furis si fara poze........

CITAT(annaiss_derrian @ 24-05-2007, 10:24 AM) *

Asteptam pozele cheer.gif

Pai nu chiar pe furis, ca ne-a luat ceva vreme sa ne organizam. Si pe la mine, si pe la mada, si pe la luchi prin jurnal. Cred ca numai in capul nostrul aveau logica postarile noastre )).gif Si responsabila cu foto a fost Dulci, asa ca o asteptam pe ea sa le puna diseara cand ajunge acasa naughty.gif
anca veselie
cum a fost intalnirea? unde ati fost, ce ati baut? raportuuul!
Tzutzi80
Am fost acasa la Dulci. Am baut apa plat si cafea!!! Bine ca nu ai intrebat ce am mancat )).gif prajiturele si ecler yummmieeee
ina_ceva
lol.gif lol.gif asta inseamna de dieta, nu wink1.gif? In WE asta am si eu in program un cremsnit mare si frumos )).gif
Tzutzi80
Moooaaaamaaa! De cand nu am mai testat asa ceva!!!! pupic.gif Sa te gandesti si la mine cand il....savurezi devil.gif
ina_ceva
Normal ca am sa ma gandeasc si la tine. Asa bunatate nu ai sa gasesti pe nava grin.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 03:00 PM) *

Normal ca am sa ma gandeasc si la tine. Asa bunatate nu ai sa gasesti pe nava grin.gif

Asa e! Pe nava gasesc in schimb ciocolatei naughty.gif Sa va pun si voua la pachet cativa mai...dotati naughty.gif devil.gif ?
ina_ceva
Daaaaa, sa scrii pe pachet ciocolata, sa stiu sa nu-l deschid de fatza cu ai mei tease.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 02:56 PM) *

lol.gif lol.gif asta inseamna de dieta, nu wink1.gif? In WE asta am si eu in program un cremsnit mare si frumos )).gif

Daaaaaaaaa, numai de dieta.....Luchisor draguta de ea este de vina pt mancarea dietetica pleasantry.gif
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 03:01 PM) *

Asa e! Pe nava gasesc in schimb ciocolatei naughty.gif Sa va pun si voua la pachet cativa mai...dotati naughty.gif devil.gif ?

1-2 pt mineeeeee!!!!!!1 te roooog, am mare nevoie blushing.gif as prefera putin mai deschis blushing.gif dotarea poate sa fie medie )).gif

CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 03:31 PM) *

Daaaaaaaaa, numai de dieta.....Luchisor draguta de ea este de vina pt mancarea dietetica pleasantry.gif

ea a gatit?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 03:34 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 03:01 PM) *

1-2 pt mineeeeee!!!!!!1 te roooog, am mare nevoie blushing.gif as prefera putin mai deschis blushing.gif dotarea poate sa fie medie )).gif

CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 03:31 PM) *

ea a gatit?

Daaa, a gatit......nu ma mai puneti sa vb, ca spun tot! blum.gif
anca veselie
spune repedeeee!
Amazoana
Prajituri blushing.gif
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 03:52 PM) *

Prajituri blushing.gif

Doar atat? Pai se putea si tort, baclavale si sarailie
Pisik
Dar Luchi este f cuminte pt ca este la dieta si ea nu a mancat nu? blum.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 03:56 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 03:52 PM) *

Prajituri blushing.gif

Doar atat? Pai se putea si tort, baclavale si sarailie

Noooooo....am fost cuminti! grin.gif

CITAT(Pisik @ 24-05-2007, 04:00 PM) *

Dar Luchi este f cuminte pt ca este la dieta si ea nu a mancat nu? blum.gif

Nu stiu, nu m-am uitat )).gif

Tzutzi, tu ai vazut ceva?
Tzutzi80
hahaha!!! Pai eu am vazut cate ceva!!!! Si mai stiu pe cineva responsabila cu eclerele, desi aici impart vina jumate cu tine pupic.gif

Anca....pai cred ca iti fac rost si aici in tara de unul alb, ca la mine zici ca pica cu babuini mai nou. Deja a aparut in peisaj no4. Din care, unul la navodari si doi in bucuresti tease.gif Al patrulea e evident cioco. Dar, de fapt el e no.1

Ina....nu imi da idei, ca acum plec spre cofetarie
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 06:16 PM) *

hahaha!!! Pai eu am vazut cate ceva!!!! Si mai stiu pe cineva responsabila cu eclerele, desi aici impart vina jumate cu tine pupic.gif

Anca....pai cred ca iti fac rost si aici in tara de unul alb, ca la mine zici ca pica cu babuini mai nou. Deja a aparut in peisaj no4. Din care, unul la navodari si doi in bucuresti tease.gif Al patrulea e evident cioco. Dar, de fapt el e no.1

Ina....nu imi da idei, ca acum plec spre cofetarie

No, no, nu ma baga in gura lupilor, te rog. Eu nu am mancat nici un ecler. Prajiturele da, vreo 4.........
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 06:16 PM) *

fata, nu ma mai joc, tu ai 4???? puii mie, asta e viazta? si eu nici unu?
Tzutzi80
Da.....chiar ca nu e corect. Acum am prea multi (ca pe no5 ex-ul, nu il mai pun la socoteala). Si altadata nu am nici unul. Iar eu vreau DOAR unul si bun. Ca de loc nu e bine, dar nici cu prea multi nu ai ce face sorry.gif
ina_ceva
Cum anca? Pai ala intalnit in club ultima data? Cu ala ce ai mai facut?
crissy
Hello! Unde-s pozele alea, ca le astept de ieri... Hai sa-si clateasca si baba ochii (sau ACHI cum zice fiica-mea) cu niste fete frumoase, nu numai cu eclere, cremsnit si alte ingrasacioase .
Tzutzi80
Cele doua zuze, Luchi pupic.gif si Dulci pupic.gif (asta e cred, singura poza in care am prins-o pe Anca razand naughty.gif )

Imagine
ina_ceva
clap.gif clap.gif clap.gif frumusele fete; dar numai o poza?
Tzutzi80
Si umflatica de mine )).gif zuza-sefa naughty.gif

Imagine

Eu si Luchi

Imagine

Si tot eu!!!!
Imagine

Imagine
Tzutzi80
cheer.gif Am si eu 100 de pagini!!! yahoo.gif
Anna
La cat mai multe! pupic.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Sunte-ti niste frumoase!
Amazoana
Neata
La cat mai multe pagini, iubita! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif floare.gif
PS: puteai pune si tu o poza cu mine mai serioasa, da?
Fetelor, va dati seama cate prostii a trebuit sa-i spunem lui Luchi sa rada putin, din moment ce eu aveam gura aia laaaaaaaaarg deschisa wacko.gif tease.gif

fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Unde esi? poza cu mine nu pui, cafea nu dai...... mad.gif
Pisik
Frumoase poze, bravo si la cat mai multe intalneli pupic.gif
anca veselie
frumoase fetele si pozele! dar mai vreau poza cu dulci
tzutzi si eu tot unul si bun vreau pupic.gif
ina cu tipul am tot vb la telefon, dar nimic concret.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 01:03 PM) *

frumoase fetele si pozele! dar mai vreau poza cu dulci
tzutzi si eu tot unul si bun vreau pupic.gif
ina cu tipul am tot vb la telefon, dar nimic concret.

Stai ca pun la mine in jurnal, sa ma uit daca am aici........
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.