CITAT
Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?
De rusine nu va bag Ami! Ca am mancat cat o purcica si o vacutza!

Si sunt tare suparata pe mine. Iubitul inca nu a venit. Oamenii aia i-au luat biletul pentru Nicaragua, in loc sa il ia pt Romania. Si normal ca la refuzat. Atata timp cat el a cerut bilet pt Romania, si a platit din propriul buzunar pentru el, ar fi si cazul sa primeasca ce a cerut.
De abia astept sa vina. Si sper sa nu stam prea mult pe aici, ca sunt deja satula de discutiile cu ai mei. Si nu de alta, dar mie teama sa nu apuce sa ma invenineze si pe mine impotriva lui. Sunt suparata si nef....a si se cunoaste. Auzi la ea maicamea....din tot ce i-am povestit eu despre mine si el, in capul ei nu a ramas decat ca il iubesc ca ma f...e bine si ca o casnicie nu se bazeaza pe sex.

Chiar asa....ce o fi in capul meu sa cred ca fursecurile sunt bune la cate kilograme am.

M-am saturat de toate conceptiile din jurul meu. Nici nu l-au cunoscut si deja sunt convinsi ca o sa ma faca nefericita. La inceput imi scoteau ochii ca sigur nu are mai mult de o coliba in tara aia a lui, pardon BORDEI (bunica-mea cel putin m-a intrebat direct daca negrii mai mananca oameni

) si ca sigur tot ce vrea e sa se insoare cu mine ca sunt alba si frumoasa si proaspat cetatean al UE. Mda, dar pe vremea cand mie inca imi trebuia viza pt UE, lui nu ii trebuia si isi petrecea vacantele in Spania.
Acum, ca le-am zis ca situatia lui financiara nu e neagra cum cred ei si vad oamenii ca isi permite sa ma tina acasa si sa ma intretina, ca isi permite biletul de avion transatlantic, si pentru familia lui, nu numai pentru el, s-a schimbat placa. Cica eu il vreau pentru banii lui
Doamne, cate aberatii pot oamenii astia sa scoata pe gura. Mie rusine ca sunt ai mei uneori. Iar incep sa ma gandesc ca or fi incurcat aia copiii la maternitate.
Si ca sa il las, si sa imi gasesc un roman de-al nostru, ca sa se inteleaga si ei cu el. Pai ei trebuie sa se inteleaga cu el sau EU. Ca nu or sa traiasca ei cu el o viata, eu o sa traiesc. Si in timpul asta al meu viseaza ce bine se v-a intelege cu ai mei, ca o sa cumpere o casa in romania sa putem sa ii vizitam des, ca o sa ia si o masina sa o avem cat suntem in tara, si ai mei sa o foloseasca cat timp suntem plecati. Cum pot eu sa ii spun cam ce cred ai mei despre el.
Mirelutz bine te-am regasit! Normal ca ne gandim la tine, ca ne esti draga!
Lilishor...te astept dimineata la cafea
July, Karin, va tin la curent pe toate. Of ce greu trece timpul cand esti departe de persoana iubita