Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
julyalina
pupic.gif Tzutzi , se apropie momentul naughty.gif
Karin
Tzutzi, astept si eu deznodamantul cu sufletul la gura! naughty.gif
pupic.gif hug.gif
mirela_awad
CITAT(Tzutzi80 @ 16-02-2007, 07:25 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 12:03 PM) *

)).gif Iaurt cu straciatella , asta ma duce cu gandul la Mirela Fernandez.
Cine il face?
Am udat tastatura

Pai din cauza ei l-am si cumparat. Ca la cat iaurt cu straciatella manca ea....doi ani am salivat doar gandindu-ma la el. Asa ca l-am cumparat cand l-am gasit. Este de la Exquisa si are....0.2% grasimi cheer.gif cheer.gif

ma bucur sa vad ca din cand in cand va mai aduceti aminte de mine
ce dor imi e de voi toate!
lliliana
Tzutzi.....Mua. Numai shi numai de bine doresc. Vineee iubitul...cum sa nu vinaaaa.... blum.gif blum.gif blum.gif Musai sa vina biggrin.gif Pentru ca eshti o scumpa shi pentru ca meritzi sa fii vesela blum.gif
amalia0701
Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?
Tzutzi80
CITAT
Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?

De rusine nu va bag Ami! Ca am mancat cat o purcica si o vacutza! mad.gif Si sunt tare suparata pe mine. Iubitul inca nu a venit. Oamenii aia i-au luat biletul pentru Nicaragua, in loc sa il ia pt Romania. Si normal ca la refuzat. Atata timp cat el a cerut bilet pt Romania, si a platit din propriul buzunar pentru el, ar fi si cazul sa primeasca ce a cerut.
De abia astept sa vina. Si sper sa nu stam prea mult pe aici, ca sunt deja satula de discutiile cu ai mei. Si nu de alta, dar mie teama sa nu apuce sa ma invenineze si pe mine impotriva lui. Sunt suparata si nef....a si se cunoaste. Auzi la ea maicamea....din tot ce i-am povestit eu despre mine si el, in capul ei nu a ramas decat ca il iubesc ca ma f...e bine si ca o casnicie nu se bazeaza pe sex. doh.gif Chiar asa....ce o fi in capul meu sa cred ca fursecurile sunt bune la cate kilograme am. grin.gif M-am saturat de toate conceptiile din jurul meu. Nici nu l-au cunoscut si deja sunt convinsi ca o sa ma faca nefericita. La inceput imi scoteau ochii ca sigur nu are mai mult de o coliba in tara aia a lui, pardon BORDEI (bunica-mea cel putin m-a intrebat direct daca negrii mai mananca oameni blink.gif ) si ca sigur tot ce vrea e sa se insoare cu mine ca sunt alba si frumoasa si proaspat cetatean al UE. Mda, dar pe vremea cand mie inca imi trebuia viza pt UE, lui nu ii trebuia si isi petrecea vacantele in Spania.
Acum, ca le-am zis ca situatia lui financiara nu e neagra cum cred ei si vad oamenii ca isi permite sa ma tina acasa si sa ma intretina, ca isi permite biletul de avion transatlantic, si pentru familia lui, nu numai pentru el, s-a schimbat placa. Cica eu il vreau pentru banii lui blink.gif
Doamne, cate aberatii pot oamenii astia sa scoata pe gura. Mie rusine ca sunt ai mei uneori. Iar incep sa ma gandesc ca or fi incurcat aia copiii la maternitate. sorry.gif
Si ca sa il las, si sa imi gasesc un roman de-al nostru, ca sa se inteleaga si ei cu el. Pai ei trebuie sa se inteleaga cu el sau EU. Ca nu or sa traiasca ei cu el o viata, eu o sa traiesc. Si in timpul asta al meu viseaza ce bine se v-a intelege cu ai mei, ca o sa cumpere o casa in romania sa putem sa ii vizitam des, ca o sa ia si o masina sa o avem cat suntem in tara, si ai mei sa o foloseasca cat timp suntem plecati. Cum pot eu sa ii spun cam ce cred ai mei despre el. huh.gif

Mirelutz bine te-am regasit! Normal ca ne gandim la tine, ca ne esti draga!

Lilishor...te astept dimineata la cafea pupic.gif

July, Karin, va tin la curent pe toate. Of ce greu trece timpul cand esti departe de persoana iubita wacko.gif
luchi
hug.gif Tzutzurica, suntem langa tine. Moama, la ce ora imposibila ai scris!
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun pupic.gif

p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere pupic.gif
lliliana
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 03:35 AM) *

Lilishor...te astept dimineata la cafea pupic.gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif Cafea?...unde?unde?... blum.gif blum.gif blum.gif

Of Tzutzi...te vaz ashea....shucarita. Hmmm...
Nu stiu cum sa-ti spun mai bine...totzi am trecut prin ce treci tu la un moment dat. Sunt putzine exceptii.
In general, un parinte care iubeshte, dar e inca la faza de conceptii mai de demult, ca sa ma exprim finutz, are problema asta cu varatul nasului si datul cu parerea. N-ai sa-i potzi opri shi, de aceea, supararea ta poate trece gandindu-te ca nu ai altceva de facut decat sa suporti putzin, pana trece valul. Voi oricum facetzi ce vretzi.
E usor de zis, shtiu shi e dureros ca parintzii sa te frece asha. Crede-ma, n-ai nimik de facut decat sa-i lashi in ale lor. Timpul le va rezolva pe toate. Ai grija de tine shi formeaza-ti parerile tale, neinfuentate de ei. Te pup shi iti urez ca numai bucurie sa ai pe toate planurile.

Shtii cum era vorba aceea....prietene...daca vreodata te vei prabushi in hau shi palmele noastre fierbinti nu te vor putea ajunge....alege prapastia cea mai adanca, pentru ca prin ea vei fi mai aproape de celalalt cer.

Te pup shi sa stii ca suntem cu toate alaturi de tine. pupic.gif hug.gif floare.gif

Amazoana
CITAT(luchi @ 21-02-2007, 07:17 AM) *

hug.gif Tzutzurica, suntem langa tine. Moama, la ce ora imposibila ai scris!
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun pupic.gif

p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere pupic.gif

Da, sunt din Constanta. Si tu???? yahoo.gif

Tzutzi, sunt si eu alaturi de tine. Imi pare rau ca gandesc asa....sunt sigura ca toti ar face asta. Daca era strain, dar alb, nu ar mai fii fost probleme...
luchi
Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile grin.gif .
Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(luchi @ 21-02-2007, 10:29 AM) *

Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile grin.gif .
Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi wink1.gif

Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? cheer.gif

Azi mi-am mai revenit un pic. Noaptea este un sfetnic buna pana la urma. Cafeaua e aproape terminata biggrin.gif Dar fac alta daca trebuie.

Dulci iti trimit PM cu tel meu.
luchi
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 12:35 PM) *

Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? cheer.gif

Dap, stiu wink1.gif..pai..vorbesti s cu Dulci si hotarati voi o zi, ora, loc? in principiu lucrez in fiecare zi pana la 16.30, sambata si/sau duminica sunt uneori plecata din ct (mai sigur duminica)
Abia astept! pupic.gif
Nessie
Tzutzicule, ma bucur ca ti-ai mai revenit putin. pupic.gif Exact cum au spus fetele zic si eu. Tu stii cel mai bine ce vrei, ce te face fericita si acum esti prinsa putin la mijloc. Profita de avantajul ca parintii tai nu se pot intelege cu al tau si cu familia lui. devil.gif Zi-le ce vor sa auda fiecare si fa asa cum iti dicteaza inima. Nu are sens sa va certati, ca nu o sa aiba nimeni de castigat.

pupic.gif Ma bucur ca va vedeti! Distractie placuta si poate ne dati detalii. grin.gif Stiti voi...poze, aleal, alea.
Amazoana
CITAT(luchi @ 21-02-2007, 02:25 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 12:35 PM) *

Dap, stiu wink1.gif..pai..vorbesti s cu Dulci si hotarati voi o zi, ora, loc? in principiu lucrez in fiecare zi pana la 16.30, sambata si/sau duminica sunt uneori plecata din ct (mai sigur duminica)
Abia astept! pupic.gif

Mi-a trimis Tzutzi mesaj...ce sa zic, abia astept sa ne intalnim insa nu prea am timp acum deoarece sapt viitoare vine iubi si ca sa ne lase singuri, prietenele mele s-au anuntat in vizite sapt asta....
Va rog din suflet nu va suparati pe mine. Chiar vreau sa ne vedem...
Hai c incerc sa imi fac timp maine seara in jur de ora 19...ce ziceti? Dar nu promit nimic....
luchi
Pentru mine e ok..vorbim si maine? I-am lasat pm Tzutzicai cu nr meu de telefon pupic.gif
Tzutzi80
Pai ar fi grozav. La mine e super simplu, ca nu lucrez. Trebuie doar sa ma organizez sa ma imbrac si sa ies din casa )).gif
Amazoana
Ce bine de unii....eu incerc pt maine, da? Si la cafe d'art cred ca ar fii bine, nu?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 02:49 PM) *

Ce bine de unii....eu incerc pt maine, da? Si la cafe d'art cred ca ar fii bine, nu?

Pai ar fi grozav. Atunci ramane maine la 19 in fata la teatru la fantana, si mergem la cafe d'art. Luchi deja a confirmat ca poate si ea. Si diseara poate facem o conferinta pe messenger.
Amazoana
Facem conferinta diseara. Moaaa, da ce rapida ai fost femeie.....nici nu am apucat sa vb cu gagicile mele...dar vad eu, le zic ca nu ma simt bine.... blushing.gif
Auzi, tu esti nascuta in 80?

Imagine na poza cu mine si "Ovidiu" ca sa ne recunoastem maine blum.gif
Tzutzi80
biggrin.gif )).gif Asa da!!!

Pai pozele mele le-ai vazut deja si probabil vin cu vestita hainutza rosie din poze. )).gif Si Ancutza ne repereaza ea. Mai vorbim si diseara, si da, sunt nascuta in '80, 28 iulie biggrin.gif Bond, James Bond!

pupic.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 04:34 PM) *

Pai pozele mele le-ai vazut deja si probabil vin cu vestita hainutza rosie din poze. )).gif Si Ancutza ne repereaza ea. Mai vorbim si diseara, si da, sunt nascuta in '80, 28 iulie biggrin.gif Bond, James Bond!

pupic.gif

Nu se poateeeeeeeee blink.gif ! fii atenta aici femeie: eu sunt nascuta pe 30.07.1981! Sa ne traim, cu o "mica" diferenta de un an si 2 zile si eram...gemene blum.gif blum.gif blum.gif
daca nu ma convinsesei pana acum, acum vin 100%
Ia si poze cu ciocolata naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 03:42 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 04:34 PM) *

pupic.gif

Nu se poateeeeeeeee blink.gif ! fii atenta aici femeie: eu sunt nascuta pe 30.07.1981! Sa ne traim, cu o "mica" diferenta de un an si 2 zile si eram...gemene blum.gif blum.gif blum.gif
daca nu ma convinsesei pana acum, acum vin 100%
Ia si poze cu ciocolata naughty.gif

Hehehe leoaico! S-a facut wink1.gif

Trebuia eu sa ma gandesc ca nu esti prietena cu Ovidiu degeaba biggrin.gif pupic.gif hug.gif
Amazoana
Iuhuuuuuuuuuuuu
it's me again!
Se rastoarna treaba. Am vb cu prietena mea cu care trebuia sa ma intalnesc in seara asta si nu mai poate ea venii azi, vrea sa vina maine.
Deci, imi cer scuze ca va tot ametesc, dar credeti ca este posibil sa ne vedem noi in seara asta si sa ma vad cu ea maine?
Tzutzi, poti sa-mi raspunzi repede, ca sa stiu ce sa-i zic fetei.....plsssssss pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 04:09 PM) *

Iuhuuuuuuuuuuuu
it's me again!
Se rastoarna treaba. Am vb cu prietena mea cu care trebuia sa ma intalnesc in seara asta si nu mai poate ea venii azi, vrea sa vina maine.
Deci, imi cer scuze ca va tot ametesc, dar credeti ca este posibil sa ne vedem noi in seara asta si sa ma vad cu ea maine?
Tzutzi, poti sa-mi raspunzi repede, ca sa stiu ce sa-i zic fetei.....plsssssss pupic.gif

Pai azi nu poate Ancuta
luchi
sad.gif Am programare la cosmetica, epilat, pensat, tot tacamul, dureaza la mine.
E ok daca vreti sa va vedeti voi doua, si ne vedem toate cu alta ocazie wink1.gif Nu ma supar! give_rose.gif
Amazoana
ooofffffffffffff si eu acum ce sa fac???? huh.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 04:23 PM) *

ooofffffffffffff si eu acum ce sa fac???? huh.gif

te vezi cu noi la 7 si cu ea la 8.30 biggrin.gif
)).gif

cat timp se fierb cartofii in coaja? blink.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 04:25 PM) *
cat timp se fierb cartofii in coaja? blink.gif
Depinde cat de mari sunt si pentru ce iti trebuie. wacko.gif Pentru piure ii firbi pana crapa, pentru salata trebuie sa fie mai tari... Probeaza-i cu o scobitoare, sa intre usor in ei.
Amazoana
Uf, ce situatie...hai ca vad eu cum ma descurc...nu stiu in cat timp fierb, incearca-i cu furculita dupa 20- 25 min
Tzutzi80
Am descoperit in cat timp fierb. Sa va zic si voua??? Pai in 15 minute + o serie de pillates (30 min) deci un total de 45 minute biggrin.gif

Gabi, cat punctez 2 cartofi fierti? Au avut cam 200g. Dar 30 min pillates?
Nessie
Eu as pune pentru pillates 2p, iar pentru cartofi tot 2p. Asa ca in total da 0. lol.gif N-ai facut nici o afacere, dar te-ai miscat putin si asta e bine. tease.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 21-02-2007, 05:27 PM) *

Eu as pune pentru pillates 2p, iar pentru cartofi tot 2p. Asa ca in total da 0. lol.gif N-ai facut nici o afacere, dar te-ai miscat putin si asta e bine. tease.gif

Ba am facut o afacere...ca ma dor toti muschii. Si sunt inca la nivelul 1. Ma uit la aia de la nivelul 3 ca la masini straine. Prima oara cand am vaut-o am ramas cam asa w00t.gif
Amazoana
Smecherieeeee, vrei sa ti sescada din puncte.... )).gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 06:48 PM) *

Pai da )).gif Desi azi oricat m-am straduit nu am putut manca mai mult de 17p din 20. Si mai am si punctele de la pilates. Dar lasa ca le sparg maine la Cafe d'art cheer.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 09:06 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 21-02-2007, 06:48 PM) *

Pai da )).gif Desi azi oricat m-am straduit nu am putut manca mai mult de 17p din 20. Si mai am si punctele de la pilates. Dar lasa ca le sparg maine la Cafe d'art cheer.gif

Las ca 17 e bine. Importnt, din cate stiu eu, era sa nu fie mai mult de 4 puncte diferenta....
amalia0701
pupic.gif
Amazoana
Imagine

cafea doreste vreuna?

Imagine sau poate d'asta...
Imagine
Imagine
Imagine
gata, v-am dat la toate!
axe10
Imi vine rau....eu sunt MOARTA dupa cafele de astea cu sute de calorii....
Tzutzurica...ce face mama cioco?
Asteptam vesti...pupici pe obrajori.
lliliana
mama miaaaaaa....aaaaaer....cafeaaaaaa naughty.gif
Tzutzi80
Mama ce imi plac cafelele astea cu 0 calorii ca doar sunt virtuale! Si eu le vad de abia acum. )).gif Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

pupic.gif pt Ami si Lilishor

Axe, cioco m-a suparat rau de tot azi. Socrii nu mai vin. Eu am plans toata dimineata, pana am adormit la loc, si apoi am avut cosmaruri legate de subiect.

A mea ciocolata nu numai ca a mai fost insurat, divortul nu e finalizat, si mai are si 3 copii. Am zis ca imi cade cerul in cap. Nu stiu incotro sa o apuc si de unde sa o iau si unde sa o duc (era vorba de viata mea) doh.gif Sunt socata....si nu stiu ce sa fac.

Este oare dragostea mea suficient de mare incat sa treaca si peste asa ceva? unsure.gif
Andreea-Rodica
hug.gif hug.gif Atat pentru ca nu stiu ce sa=ti spun! Esti intr-o situatie deosebita. hug.gif hug.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 22-02-2007, 07:56 PM) *

Mama ce imi plac cafelele astea cu 0 calorii ca doar sunt virtuale! Si eu le vad de abia acum. )).gif Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Axe, cioco m-a suparat rau de tot azi. Socrii nu mai vin. Eu am plans toata dimineata, pana am adormit la loc, si apoi am avut cosmaruri legate de subiect.

A mea ciocolata nu numai ca a mai fost insurat, divortul nu e finalizat, si mai are si 3 copii. Am zis ca imi cade cerul in cap. Nu stiu incotro sa o apuc si de unde sa o iau si unde sa o duc (era vorba de viata mea) doh.gif Sunt socata....si nu stiu ce sa fac.

Este oare dragostea mea suficient de mare incat sa treaca si peste asa ceva? unsure.gif

Iubita...nu crezi ca stii cam putine despre amorezul tau...zau asa...de cand v-ati "despartit" numai in vesti din astea te tine....nu a avut curajul sa ti le spuna drept in fata, uitandu-se in ochii tai....asta ar trebui sa-ti spuna multe despre el.
Acuma eu vorbesc de pe margine dar sunt o tipa mai directa(cele care ma cunosc pot confirma) si nu ma dau dupa copac. Eu zic sa o lasi mai moale....ca cine stie ce mai descoperi...mai bine priveste relatia asta ca una de "vacanta"...si move on....
Dac te-am suparat...te rog sa ma ierti dar nu ma pot abtine.
Si nu uita....ne gasesti aici sa ne plangi pe umar, timpul le vindeca pe toate si o sa gasesti pe cineva MACAR mai SINCER cu tine.
Te pupicesc si te urmaresc....
Daca vrei sa vorbim "live" am id-ul lavteo pe yahoo mess
hug.gif
Amazoana
CITAT(lliliana @ 22-02-2007, 03:33 PM) *

mama miaaaaaa....aaaaaer....cafeaaaaaa naughty.gif

Si eu sunt moarta dupa cafea!
Iuhuuuuuuuuuu, gagiiiciiii, am venit din oras, m-am intalnit cu Tzutzi si Ancaaaaaaaaaa blum.gif

Sunt niste fete de nota 10, va spun eu hug.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 22-02-2007, 06:56 PM) *

Ce sa zic.....ai mare grija si casca bine ochii inainte sa fie prea tarziu, bine? Pup
Tzutzi80
Zici ca e un facut...sa postez asa ceva exact pe pagina 13. sad.gif
Tzutzi80
Ne-am intalnit in seara asta cum am stabilit (eu ajung ultima mereu blushing.gif ). Si sa ne vada o natiune intreaga .... va dau de gol gagici!!! Sa vada lumea ce frumoase suntem pupic.gif hug.gif

Imagine
Amazoana
Moaaaa, ma facui vedeta fata yahoo.gif
lliliana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-02-2007, 05:56 PM) *

Am retzineri...daca nu tzi-a spus de la inceput....Hmmmm...Casca ochii, nu judeca, de data asta macar, cu inima. Please. hug.gif floare.gif

Iti doresc sa fie bine, sunt shi eu, ca toate fetele de pe-aici, alaturi de tine, orice decizie ai lua. pupic.gif
luchi
pupic.gif Neatza!
Mi-a parut asa de bineee ca ne-am vazuuuut..nici nu stiu cand au zburat 2 ore jumate. eusa_think.gif Si tu si Dulci sunteti niste scumpe, am trancanit muuult, abia astept sa ne revedem.

p.s. Pe masa se vad cocktailurile, eu mi-am luat fara alcool (nada colada nana.gif ), si in poza cearcanele mele (veneam direct de la birou).
Faine fete, faina intalnirea, Tzutzica noastra mi s-a parut asa..usor melancolica. O sa fie bine, darag mea hug.gif
Tzutzi80
Buna dragele mele. Ma bucur ca sunteti sufleteste alaturi de mine. Lilishor, fii sigura ca mintea mea va lua o decizie. Dar asta doar dupa ce am gasit toate necunoscutele ecuatiei ca sa zic asa. Nu voi lua o decizie la suparare, pentru ca imi este clar ca este totusi, barbatul vietii mele, pe care il iubesc din tot sufletul. Voi astepta sa merg sa ii cunosc familia, tara, copii probabil. Si apoi, dupa ce vom locui o perioada impreuna voi lua o decizie.
Amazoana
CITAT(luchi @ 23-02-2007, 09:21 AM) *

pupic.gif Neatza!
Mi-a parut asa de bineee ca ne-am vazuuuut..nici nu stiu cand au zburat 2 ore jumate. eusa_think.gif Si tu si Dulci sunteti niste scumpe, am trancanit muuult, abia astept sa ne revedem.

p.s. Pe masa se vad cocktailurile, eu mi-am luat fara alcool (nada colada nana.gif ), si in poza cearcanele mele (veneam direct de la birou).
Faine fete, faina intalnirea, Tzutzica noastra mi s-a parut asa..usor melancolica. O sa fie bine, darag mea hug.gif

Draga mea si mie mi-a placut tare aseara.
Abia astept sa ne revedem cheer.gif
daca Tzutzi ti-a parut melancolica, eu cum ti-am parut??? Stiu eu, stiu eu!!! Moara stricata blum.gif
te pup. Tzutzi si pe tine!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.