Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Sexymom
Super pozele, mi-am clatit ochii cu ele, sunteti niste frumoase si niste hlizite. pupic.gif
Tzutzi80
Mai...ce cafele, ce poze!!! Eu am avut program de stomatolog in dimineata asta! Mi-a scos a doua masea de minte. Daca la prima s-a chinuit 10 min.....asta i-a luat 30. Saracul el....dar saraca eu! Ca mi-a luat si maseaua si banii doh.gif

La cerere.....poza cu Dulci-serioasa!!!! naughty.gif Aiurea.... serioasa naughty.gif

Imagine
Amazoana
Ooofff, saracul de tine! pupic.gif Ai dureri?

Moaaa, da ce fata de vedeta hollywood-iana am......... blink.gif si ce piept impunator......... tease.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 25-05-2007, 02:09 PM) *

Ooofff, saracul de tine! pupic.gif Ai dureri?

Dureri inca nu am .... inca sunt: " and I got high....high!!! And I got high!!!" tease.gif (a se citi...bine anesteziata grin.gif )

CITAT

Moaaa, da ce fata de vedeta hollywood-iana am......... blink.gif si ce piept impunator......... tease.gif

naughty.gif
Amazoana
Ketonal, solutia pt durere pupic.gif
Tzutzi80
Moama!!! Pai daca bag si ketonal acum....mi-e ca dupa vreau sa vad daca si zbor!!! Si nu de alta .... dar stau la 3 doh.gif grin.gif

Dar cine are teii infloriti sub geam rolleyes.gif yahoo.gif
anca veselie
ce faina e poza cheer.gif
tzutziii mi-e mila de tine pupic.gif ai fost tare curajoasa!
Tzutzi80
Cele trei zuze.....Anca isi apara....feminitatea naughty.gif , iar eu stateam indoita, de zici ca ma batea vantul lol.gif

Imagine

CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 02:18 PM) *

ce faina e poza cheer.gif
tzutziii mi-e mila de tine pupic.gif ai fost tare curajoasa!

Am fost!!! Dar sa vezi cand le voi scoate pe alea de jos (sper sa fie momentul acesta peste muuuulti ani de acum incolo). Lasand gluma la o parte, am un stomatolog foarte bun (si aratos pe deasupra naughty.gif ), care nu da gres nici cu anesteziile, nici cu tratamentele aplicate. Din pacate, pozitia cariei nu i-a permis sa le trateze, din cauza ca am gura mica si maxilarul lat, iar caria era la baza gingiei pe partea cu obrazul huh.gif Asa ca saracul .... desi s-a gandit zile intregi cum ar putea sa faca, cu parere de rau, a fost singura solutie. Bine ca am putut sa le scot acum, ca daca se agrava si se rupeau, nu vad cum ar fi reusit sa le scoata de acolo grin.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 25-05-2007, 02:18 PM) *

Moama!!! Pai daca bag si ketonal acum....mi-e ca dupa vreau sa vad daca si zbor!!! Si nu de alta .... dar stau la 3 doh.gif grin.gif

Dar cine are teii infloriti sub geam rolleyes.gif yahoo.gif

Mmmm, ce frumos cred ca miroase...............
anca veselie
bine ca a trecut pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 25-05-2007, 02:29 PM) *

bine ca a trecut pupic.gif

pupic.gif Asa e
Tzutzi80
Aventuri din seria anesteziata si zapacita )).gif

Sa vedeti ce am patit!!! Ma duc eu sa ma culc si imi vine ideea sa i-au telefonul sa setez alarma sa ma trezesc peste 2 ore. Da .... si dai si cauta telefonul....si nimic. Sun de pe fix pe mobil, nimic....da si cauta ca disperata nimic. Asta e, zic, l-am pierdut. Asa ca sar din pijamale iar in haine de strada, si i-au la rand locurile in care am fost. M-am uitat chioras si la niste baieti cu tel in mana care semana cu al meu. Am fost de doua ori la nasa mea, nimic....du-te la scoala....pe la toate gardurile. Nimic. M-am uitat pana si in congelatorul de unde mi-am luat inghetata mai devreme .... si tot degeaba.

Vin eu intr-un final acasa, trista si resemnata (plus plina de transpiratie, ca e zapusala) ... si ma duc in geanta (care e de blugi de altfel) si o intorc cu susul in jos. M-am gandit ca poate l-am uitat pe vibratii si iau geanta la pipait. Mda.....telefonul meu era intrat bine mersi in captusala (trebuie sa investighez si cum a ajuns acolo doh.gif ). Si era pe vibratii, si geanta fiind de material, nu se auzea nimic.

Si uite asa s-a incheiat cu bine cautarea mea. Nu imi era de telefon, cat imi era ca nu am desteptator lol.gif si nici bani sa imi cumpar grin.gif

Asta m-a facut sa imi amintesc de o intamplare asemanatoare din copilarie.

Era iarna, tocmai daduse prima zapada zdravana, si ai mei au plecat in oras, cu ordine stricte sa stam in casa ca nu avem voie afara. devil.gif de mine....evident ca s-a imbracat repede in urma lor si sa dus afara la copii la zapada. Si m-am distrat eu si m-am distrat, pana observa una din fete ca imi lipseste un cercel, de aur de altfel + cu mare importanta sentimentala doh.gif Maaaamaaaa......da si cauta prin zapada. Pe unde erau urme de pasi, da zapada la o parte. Am cautat, toata gasca, mai bine de o ora prin toata zapada. Pana la urma, m-am dus acasa, si ma gandeam ce minciuna sa bag sa nu isi dea ai mei seama ca eu am fost afara (ca nu imi era totusi de cercel huh.gif de copil naughty.gif ). Si dau eu haina jos, ma descalt, si imi bag picioarele in frumosii si latosii mei papuci de casa, unde evident, trona cercelul meu.

Si tocmai ii povestisem faza asta cuiva, si zic, ultima faza ar fi ca si telefonul sa fie tot acasa, ca si cercelul din copilarie naughty.gif Si uite ca asa si era lol.gif

Adevarul e, ca eu tot ce am pierdut in viata mea, am gasit pana la urma. Nimic nu a fost .... pierdut definitiv
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 25-05-2007, 04:36 PM) *

M-am uitat pana si in congelatorul de unde mi-am luat inghetata mai devreme .... si tot degeaba.

Ma gandeam ca numai eu fac din astea )).gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 25-05-2007, 04:51 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 25-05-2007, 04:36 PM) *

M-am uitat pana si in congelatorul de unde mi-am luat inghetata mai devreme .... si tot degeaba.

Ma gandeam ca numai eu fac din astea )).gif pupic.gif

Mai fac si eu. Tu de ce crezi ca m-am dus )).gif? naughty.gif ca ma cunosc....evident lol.gif
Tzutzi80
Glenn Washington in genul asta imi spune Clinton ca va fi albumul lui de reggae
Sexymom
Buna dimineata fata frumoasa, imi plac pozele de mor pupic.gif
Acum zi-mi si mie cum le faci de apar asa de mari? mie nu mai imi ies sad.gif si folosesc imagheshop (sau cum s-o numi).Imi spui???pleaseeee
Tzutzi80
pai pun bifa la resize image si aleg varianta care o vreau. eu de obicei folosesc 640 cu nu mai stiu cat (parca cu 800) pupic.gif

640 x 480 am verificat acum
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 26-05-2007, 10:41 AM) *

Glenn Washington in genul asta imi spune Clinton ca va fi albumul lui de reggae

Suna bine smile.gif wink1.gif

Mi s-a intamplat sa uit o data telecomanda in frigider si am cautat-o ca nebuna o zi intreaga wacko.gif
Tzutzi80
lol.gif pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 24-05-2007, 03:34 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 24-05-2007, 03:01 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 24-05-2007, 03:00 PM) *

Normal ca am sa ma gandeasc si la tine. Asa bunatate nu ai sa gasesti pe nava grin.gif

Asa e! Pe nava gasesc in schimb ciocolatei naughty.gif Sa va pun si voua la pachet cativa mai...dotati naughty.gif devil.gif ?

1-2 pt mineeeeee!!!!!!1 te roooog, am mare nevoie blushing.gif as prefera putin mai deschis blushing.gif dotarea poate sa fie medie )).gif

Ti-am zis eu tie...de lunga cat de lunga...grosimea e de apreciat la mine...nu sa rupa "gura targului"...dar sa se simta!
Anca pe ICQ ai cautat?

Mada si eu am o carie la o masea de minte care nu are cum sa mi-o trateze asa ca trebuie scoasa dar mai tine inca!
Tzutzi80
Axe du-te si scoate-o, ca daca se cariaza prea tare si se sparge....o sa te chinui de nu ai sa vezi. dry.gif Scoate-o din timp
axe10
Pai nu ma doare deloc....doar o carie mica....nu stiu...a zis ca daca incepe sa ma doara atunci sa vin imediat!
anca veselie
CITAT(axe10 @ 26-05-2007, 05:59 PM) *

Anca pe ICQ ai cautat?

ce e ICQ asta?

mada ce faci? te duci la plaja? pupici si o zi frumoasa!
Tzutzi80
Neata!!! La plaja inca nu am ajuns. Ba a plouat, ba mergeam eu la stomatolog, ba batea vantul. Poate azi imi scot funul din casa totusi.

ICQ e un program gen yahoo messenger sau skype. il gasesti pe net.
anca veselie
aha. si ce fac cu progr asta?
pai ar trebui sa-ti scoti fundul la plaja! ce faci atat in casa?
eu as vrea sa dau o tura cu bicicleta azi, sa vad la cat termin cu parchetul
bubbles
Ziua yahoo.gif .Tzutzi si eu tot vreau sa merg la plaja dar .. ba ploua ba il cheama pe babu la servici blink.gif .Poate maine avem noroc si ma bronzaluiesc pleasantry.gif si eu putin grin.gif .Cand pleci?Asa dor imi va fi de tine... sa nu ma uiti hug.gif
Tzutzi80
Bubulino, nu te uit iubita! pupic.gif Plus ca mai intru eu si pe aici din cand in cand.

Azi am program de frumusete. Mi-am colorat genele de la ochiul stang, acum mi-am pus pe sprancene si o sa imi fac pedichiura, si la urma raman genele de la ochiul drept. wink1.gif Si mai tarziu bag si un epilat, ca daca tot e sarbatoare si am lasat spalatul si bagajele pe maine, azi sa am grija de mine. Iar la plaja....parca vad ca nici azi nu ajung
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 02:54 PM) *

Bubulino, nu te uit iubita! pupic.gif Plus ca mai intru eu si pe aici din cand in cand.

Azi am program de frumusete. Mi-am colorat genele de la ochiul stang, acum mi-am pus pe sprancene si o sa imi fac pedichiura, si la urma raman genele de la ochiul drept. wink1.gif Si mai tarziu bag si un epilat, ca daca tot e sarbatoare si am lasat spalatul si bagajele pe maine, azi sa am grija de mine. Iar la plaja....parca vad ca nici azi nu ajung

Tu iti vopsesti singurica genele si sprancenele?...bine, eu nu mi le vopsesc deloc ,dar ai curaj!
Te pomenesti ca oi fi vreo blonda sub claia ta de par saten... huh.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 01:45 PM) *

Ziua yahoo.gif .Tzutzi si eu tot vreau sa merg la plaja dar .. ba ploua ba il cheama pe babu la servici blink.gif .Poate maine avem noroc si ma bronzaluiesc pleasantry.gif si eu putin grin.gif .Cand pleci?Asa dor imi va fi de tine... sa nu ma uiti hug.gif

Miercuri pleaca sad.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 27-05-2007, 04:17 PM) *

CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 01:45 PM) *

Miercuri pleaca sad.gif

Plec de marti. Ma duc sa petrec o zi cu un prieten bun din liceu, pe care nu l-am vazut de ceva timp.

Axe, da, mi le vopsesc singura. A trebuit sa o invat si pe asta, pentru ca nu aveam cum sa stau cu ele nefacute cand am plecat pe nava data trecuta. Asa ca... economisesc banii de cosmeticiana lol.gif Si ca tot ziceai ca oi fi blonda sub saten, da-mi voie sa exemplific in imagini naughty.gif

Imagine
anca veselie
vaaai ce blonduta erai!!!! acum te vopseti saten sau ti s-a inchis parul?
Tzutzi80
Mi s-a inchis parul. Tot ce ati vazut in poze, este parul meu natural, nu sunt vopsita. Dar si acum am cateva suvite un pic mai deschise.
danyhoney
)).gif Ce blonduta dulce erai !!!! pupic.gif

Tzutzule
, voi incerca sa mai intru pe aici pana pleci !!! Sper sa si reusesc . Imi va fii dor de tine , sa stii .Serios !

hug.gif
Tzutzi80
Si mie imi e dor de tine Dany. Eu mai sunt acasa si maine, ca poimaine plec deja pupic.gif
anca veselie
si mie o sa-mi fie dor pupic.gif sper sa apuci sa ma intri din cand in cand!
unde sta fostul tau coleg? am uitat din ce oras te imbarci
Tzutzi80
El sta in Bucuresti. Iar eu ma imbarc din Roma
crissy

ca daca tot e sarbatoare si am lasat spalatul si bagajele pe maine, azi sa am grija de mine. Iar la plaja....parca vad ca nici azi nu ajung

In zona noastra (Bucovina) se tine sarbatoare ca la Pasti, 3 zile blink.gif . Deci abia de miercuri pot si io sa mai fac cate ceva ca sar prietenele pe mine (soacra si maica-sa wacko.gif ).
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 07:17 PM) *

tu ai zis ca ajungi marti? si cand pleci exact spre roma? poate facem o miiica intalnire? grin.gif
Tzutzi80
CITAT(crissy @ 27-05-2007, 08:24 PM) *

ca daca tot e sarbatoare si am lasat spalatul si bagajele pe maine, azi sa am grija de mine. Iar la plaja....parca vad ca nici azi nu ajung

In zona noastra (Bucovina) se tine sarbatoare ca la Pasti, 3 zile blink.gif . Deci abia de miercuri pot si io sa mai fac cate ceva ca sar prietenele pe mine (soacra si maica-sa wacko.gif ).

Si la noi tot asa se tin, dar eu sunt fortata de imprejurari sa spal totusi maine. Si oricum pe nava o sa muncesc, indiferent de sarbatoare doh.gif

CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 08:42 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 07:17 PM) *

tu ai zis ca ajungi marti? si cand pleci exact spre roma? poate facem o miiica intalnire? grin.gif

Ajung pe la pranz si plec la Roma in ziua urmatoare de dimineata. Doar ca nu sunt eu 100% sigura ca as putea veni la o intalnire cu voi acum, de asta nici nu am anuntat oficial ca vin in Bucuresti mai devreme. Ca e ziua lui si vrea sa mergem si la restaurant....si nu stiu cum sa fac unsure.gif sa il impac si pe el, si sa va vad si pe voi.
anca veselie
da, ai timp destul de scurt. eu am pauza de masa intre 1 si 2 si lucrez aproape de gara, daca ai chef de o cafea grin.gif
Tzutzi80
Eu incerc. Daca imi iese, te sun pupic.gif
ina_ceva
Si eu ...
Eu sunt libera si pot sa vin sa te cunosc mai de-aproape wink1.gif .
Tzutzi80
hug.gif Asta chiar ma ambitioneaza si mai tare )).gif Cat de aproape de gara lucrezi Anca? Ca eu voi avea bagajele cu mine dry.gif
Amazoana
Of Mada, ma faci sa plang cu plecatul tau......sa nu ne uiti si sa ai mare grija de tine! hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
10 minute pe jos. vin la gara grin.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 10:19 PM) *

10 minute pe jos. vin la gara grin.gif

Cu tot cu seful bambusica cu tava de cafea??? w00t.gif tease.gif
Sexymom
Sunteti teribile )).gif .
Tzutzi nu o sa ne uiti, o sa iti lipsim asa cum o sa ne lipsesti si tu noua, dar o sa ne gandim ca esti bine acolo.
Acum vreau sa te intreb ceva ca ma freaca la menta o vecina.
Deci: vecina (49 de ani, 5 copii, vaduva), s-a inscris la un curs sa lucreze pe o nava ca femeie de serviciu sau camerista.A platit 1400 de euro avans (pt curs). A primit prin posta cursul (in engleza) pe care trebuia sa il invete rand cu rand, dupa care sa raspunda la 140 de pagini de intrebari grele din toata lb engleza. Bineinteles ca femeia nu stie nici macar sa salute in engleza si scrie zha in loc de the.
A adus testele la mine si Gabriel i le-a facut pe toate ( cele 140 de pagini si reprosand ora de ora ca face munca patriotica din cauza mea, ca el e obligat sa isi manance nervii si timpul pt. vecina, bla, bla, bla).
Acum ma intreaba vecina cum o sa fie la interviu, daca vb in engleza sau in spaniola , si daca are sanse sa treaca mai departe.
Munceste pe un vas de croaziera timp de 2 saptamani si castiga ( daca intra pe vas) 2000 de euro pe luna.
Ce naiba sa ii spun eu femeii astia? si-a facut iluzii ca aici e interna, creste 2 copii si isi bat joc de ea.
Tzutzi80
Sexy, nu stiu ce sa zic. Depinde si ce companie este. Ea nu a intrebat in ce limba va fi interviul? Ca eu una am dat toate interviurile in engleza, plus un test de limba engleza (prima oara cand am plecat a fost telefonic, a doua oara a fost la calculator). Acum nu stiu ce sa zic....dar mi se pare ciudat sa plateasca 1400 euro pentru un curs scris. Ori e altfel la voi, ori si-a luat o mare tzeapa. Nu stiu ce sa iti zic. Nici nu o descuraja....dar banii astia dati inainte nu imi suna a bine. dry.gif
Sexymom
Nici mie nu mi-a sunat bine, e o suma mare de tot, aici cu banii astia faci 1 curs de 6 luni de tiketing sau de marketing, dar ea a platit numai pt un curs tras la xerox si trimis prin posta.
In fine , o sa ii zic totusi ca trebuie sa invete ceva engleza.Problema e ca nu are timp lucrand ca interna, si la o familie de proasta calitate.Imi e teama ca va fii deceptionata.Si s-a bagat la asta si cu sora ei.deci 1400 x 2.
Tzutzi80
Fata, daca era si tras la xerox.....nu cred ca e a buna.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.