Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
dany
Buna dimineata , Tzutzule !

Nu stiu daca reusesc sa intru diseara ( sau daca vei fii tu pe aici ) asa ca :

Te pupic.gif pupic.gif , iti urez drum bun , munca usoara , bani multi , sa ai grija de tine , sa faci poze muuuulte si te astept cu drag sa vii inapoi !! hug.gif
Amazoana
Neata
Hai sa ne bem cafeaua impreuna! pupic.gif cafea.gif
Tzutzi80
pupic.gif Dany, multumesc de urari! Sa va gasesc sanatoase si fericite pupic.gif

Dulcicule, hai la cafea.gif hug.gif pupic.gif
ina_ceva
Vin si eu la cafea pupic.gif Portie dubla pt mine?
Amazoana
Dau eu, ca Tzutzi pleaca si trebuie sa fie servita! Imagine
julyalina
'neatza tzutzule pupic.gif
dulcicule, w00t.gif e buna cafeaua blum.gif
Tzutzi80
huh.gif Dulciii.....canarul ala rau si galben si-a bagat cioculetul in cafeaua mea sorry.gif Canarule, vrei si din inghetata mea cu biscuite ??? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ina, pai hai sa ne vedem la gara la McDonalds atunci. Eu o sa ajung pe la 12-12.30 Dar mai bine da-mi nr tau de tel sa te sun sa iti zic sigur la ce ora. Si Anca poate veni la 1 hug.gif
Amazoana
Imagine
Nu va mai certati!!!! Ntt, nt, nt, nt
Tzutzi80
pupic.gif Dulci, cum stii tu ce imi trebuie mie dimineata!!! Una mare si neagra adica, si e buna si cu spume )).gif lol.gif naughty.gif
julyalina
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 10:18 AM) *

huh.gif Dulciii.....canarul ala rau si galben si-a bagat cioculetul in cafeaua mea sorry.gif Canarule, vrei si din inghetata mea cu biscuite ??? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

tease.gif pai cum sa nu ? io vreu di tati blum.gif cu atat mai mult inghetata naughty.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 28-05-2007, 10:29 AM) *

pupic.gif Dulci, cum stii tu ce imi trebuie mie dimineata!!! Una mare si neagra adica, si e buna si cu spume )).gif lol.gif naughty.gif

Vai, vai, vai ci rusiniiii blushing.gif )).gif
anca veselie
ce bine ca ne vedem cheer.gif cheer.gif cheer.gif la cat ajunge trenul tau exact?
cu sefu' nu pot veni, ar fi cam ciudat )).gif
Andreea-Rodica
Daca nu ne mai "vedem" iti urez drum bun si tot ce iti doresti tu! Sper sa mai poti intra pe aici din cand in cand. Si sa stii ca ma inscriu si eu la sters praful pe aici din cand in cand. hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Andreea-Rodica @ 28-05-2007, 12:06 PM) *

Daca nu ne mai "vedem" iti urez drum bun si tot ce iti doresti tu! Sper sa mai poti intra pe aici din cand in cand. Si sa stii ca ma inscriu si eu la sters praful pe aici din cand in cand. hug.gif pupic.gif

pupic.gif Multumesc Andreea give_rose.gif
crissy
pupic.gif
Cu siguranta o sa-mi lipseasca si mie postarile tale... Si mai ales cafeaua de dimineata.
Drum bun si sa ne mai tii la curent, in limita timpului disponibil, cu viata ta de pe nava.
pupic.gif la puterea a doua (si de la Elise unul mic-mic) si hug.gif si floare.gif
Tzutzi80
CITAT(crissy @ 28-05-2007, 12:16 PM) *

pupic.gif
Cu siguranta o sa-mi lipseasca si mie postarile tale... Si mai ales cafeaua de dimineata.
Drum bun si sa ne mai tii la curent, in limita timpului disponibil, cu viata ta de pe nava.
pupic.gif la puterea a doua (si de la Elise unul mic-mic) si hug.gif si floare.gif

pupic.gif pt mamica si pupic.gif floare.gif pentru pitica!!!! hug.gif Si mie imi va fi dor de voi.

Sper ca in 2 luni sa pot sa imi iau laptop, si atunci o sa va tot postez devil.gif

Acum fac bagaje. Nu am nici un chef dry.gif Plus ca a trebuit sa spal doua masini de rufe si mi-a intrat sarma de la sutien in tambur si acum o sa trebuiasca desfacuta masina doh.gif de spalat doh.gif
Si mai am si cateva de cumparat mai tarziu sorry.gif ooofffff
julyalina
hug.gif
anca veselie
ofofof, inarmeaza-te cu niste energie pozitiva pupic.gif
Tzutzi80
Pai ma innarmez )).gif dar uneori sunt mai adormita si nu nimeresc mereu energia pozitiva devil.gif

Oricum, ca sa ma laud, de doua-trei zile nu m-am mai ratoit la cioco, nici nu am mai tipat, nici nu mi-a mai venit sa arunc telefonul de cate ori vorbeam cu el. Sper sa ma calmez si eu intr-un final. Il iubesc, dar tare greu e sa accept ca are totusi 3 copii cu o femeie care nu sunt eu. Trecutul e trecut, si o greseala in tinerete costa scump. dry.gif
ina_ceva
Tzutzi, sper ca maine la amiaza sa stai mai mult wink1.gif pana in ora 2 sper sa ajung si eu dry.gif
anca veselie
pupic.gif
ce mai zice cioco? e hotarat cu cariera muzicala?
Tzutzi80
Da, este hotarat. Asa ca el va merge pe calea asta, si dupa ce se aranjeaza cu toate, o sa renunt si eu la vas. Dar pana atunci....merit si eu sa vad sudul europei, nu??? )).gif cheer.gif
anca veselie
bineinteles ca meritzi! cheer.gif cheer.gif
axe10
Pt ca sper sa ajung azi la gara nu vreau sa-mi i-au ramas bun aici....totusi pupic.gif pupic.gif
Pisik
Tzutzica, eu zic sa faci ce simti cu Cioco, sa vezi ce se mai intampla, sa iti linistesti sufletelul. Daca tu simti ca nu il poti accepta asa, mai bine renunti decat sa iti faci ganduri si procese toata viata si sa ii reprosezi.
Totusi, cred ca nu e timpul sa te gandeti la asta acum, lasa lucrurile sa se aseze de la sine.

Eu iti doresc drum bun, sa iti fie bine si sa te gandesti din cand in cand si la noi, iti tinem pumnii stransi sa fie bine! pupic.gif
Anna
Neatza Tutuzi. cred ca esti pe drum deja. O sa ne fie dor de tine! pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 29-05-2007, 10:06 AM) *

Neatza Tutuzi. cred ca esti pe drum deja. O sa ne fie dor de tine! pupic.gif hug.gif

Mie mi-e asa dor de ea....ma deprima rau plecarile astea sorry.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 10:19 AM) *

Lasa ca o sa se intoarca ea acasa, in jurnal, in cateva zile. cheer.gif
Amazoana
Am vb cu ea acum. Era la popas...nu cred ca va fi aici doar in cateva zile.........
anca veselie
pozele de la intalnire:
tzutzi cu bagajele ei: Imagine ina, tzutzi, axe, alina Imagine ina, tzutzi, axe Imagine

eu cu zuzele Imagine tzutzi frumoasaImagine axe si alina Imagine
axe: Imagine alina, care e canarul galbenImagine si ina cu degetul meu cu tot )).gif Imagine
Amazoana
Sunteti super dragute toate pupic.gif
axe10
Si de la mine Mada:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Amazoana
Aratati foooooooooarte bine toate pupic.gif
axe10
Daaaaaaaaaaaaa.....nu te-ai prins pana acum?
ina_ceva
Sa nu uiti sa ne spui daca i-au placut cd-urile prietenului wink1.gif pupic.gif tzutzi
Amazoana
CITAT(axe10 @ 29-05-2007, 05:31 PM) *

Daaaaaaaaaaaaa.....nu te-ai prins pana acum?

Ba eram sigura!!!! hug.gif
Tzutzi80
CITAT(annaiss_derrian @ 29-05-2007, 09:29 AM) *

uite mai ca am venit mai repede decat credeati. )).gif pupic.gif pe toate de frumoase!!!! Mi-e dor tare de voi. Azi am umblat prin roma de nu imi mai simt picioarele deloc. Si mai vreau sa ajung si la Fontana dei Trevi. Am trecut si prin peripetii (evident). Am ajuns la Hilton, si nu aveam rezervare. M-au tratat cu fundul sincer. Si-au dat cu firma in cap. Apoi la restaurant la pranz, imi aduce ospatarul desertul...si pleaca. Iar eu trebuia probabil sa imi mananc tiramisul cu degetele, ca nu era nici un fel de tacam pe masa huh.gif Asa ca....Hilton Rome Airport....sucks la capitolul asta....

CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 10:50 AM) *

Sa nu uiti sa ne spui daca i-au placut cd-urile prietenului wink1.gif pupic.gif tzutzi

Sa stii ca a fost incantat! Ai avut o idee grozava! Multumesc pupic.gif
Anna
pupic.gif cheer.gif cheer.gif Bine ai venit pe aici dragutza !
Tzutzi80
CITAT(annaiss_derrian @ 29-05-2007, 09:29 AM) *

uite mai ca am venit mai repede decat credeati. )).gif pupic.gif pe toate de frumoase!!!! Mi-e dor tare de voi. Azi am umblat prin roma de nu imi mai simt picioarele deloc. Si mai vreau sa ajung si la Fontana dei Trevi. Am trecut si prin peripetii (evident). Am ajuns la Hilton, si nu aveam rezervare. M-au tratat cu fundul sincer. Si-au dat cu firma in cap. Apoi la restaurant la pranz, imi aduce ospatarul desertul...si pleaca. Iar eu trebuia probabil sa imi mananc tiramisul cu degetele, ca nu era nici un fel de tacam pe masa huh.gif Asa ca....Hilton Rome Airport....sucks la capitolul asta....

CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 10:50 AM) *

Sa stii ca a fost incantat! Ai avut o idee grozava! Multumesc pupic.gif
Amazoana
Hei draga mea, unde esti acum?
Eu am sufletul in gat de cand ai plecat tu....simt cum se strange coarda, va pleca si Bog.....
Iti doresc din inima voiaj usor, fara astfel de peripetii, sa-ti cumperi lucruri frumoase si sa vii sanatoasa inapoi!!!! pupic.gif
ina_ceva
Tzutzico, sa nu uiti de noi si sa vii sa ne mai dai vesti pupic.gif hug.gif
Ai apucat sa dormi pana acum cu capitanu' grin.gif ?
dany
Tzutzule .... fara peripetii nu ar avea nici un farmec totul !!!!

Sa ne mai dai vesti despre tine !!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
tzutzi ma bucur tare ca ne-am intalnit pupic.gif
iti urez un voiaj placut si vrem poze multeeee!
Tzutzi80
Buna fetelor! Am ajuns pe nava si azi am ajuns sa folosesc si compul....ca pana acum nu m-am prins cum functioneaza doh.gif
Deh....ce te faci cu blonda devil.gif lol.gif
Imi e dor de voi. Am fost in 2 porturi pana acum, dar nu am apucat inca sa ies dry.gif Programul e ok. Am colega de camera super )).gif si sunt fantastic de multi romani aici, asa ca am nimerit bine. Doar ca nu fac foarte multi bani se pare. Dar mai vedem noi in timp

hug.gif pupic.gif Dulcico, lasa ca vine el inapoi

Ina....pai cu cine altcineva sa dorm decat cu capitanu' blum.gif

Dany pupic.gif

Ancule pupic.gif pupic.gif

P.S. Sunt asa de multi gagii misto pe aici, ca imi vine sa ii fac pachet si sa ii iau acasa w00t.gif grin.gif yahoo.gif
ina_ceva
Hei, sa nu uitzi de ciocolata ta cu atatea bucati bune pe acolo devil.gif
Acum, daca tot i-ai dat de capat compului, sa intri mai des si sa ne spui pe unde ai mai trecut pupic.gif hug.gif
Anna
pupic.gif Ma bucur ca ai ajuns ok si iti place acolo. Sa mai treci pe aici sa ne spui pe unde mergi si sa mai bagi si cateva poze biggrin.gif daca ai cum.
O duminica frumoasa!
axe10
Tzutzico, tocmai i-am petrecut fimii ziua...i-am dat carticica si s-a bucurat f tare...vroia sa i-o citesc pe loc si eu ma grabeam spre servici...asa ca o lasam pe diseara...stie sa citeasca numele ei si se bucura tare....o sa pun poze la neuroni si tie aici de pofta.
Spor la castig de bani....si arunca si tu ochii la gagii...ce natii sunt ca sa ne lamurim!

Cu Cioco te-ai contactat pana acum?

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Ma bucur ca esti bine. Sa ne mai tii la curent cu ce ti se mai intampla. Spor la bani! hug.gif
Anna
pupic.gif Anca wake up!! pe unde umblii?
O zi frumoasa sa ai! hug.gif

Imagine

axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 04-06-2007, 10:07 AM) *

pupic.gif Anca wake up!! pe unde umblii?
O zi frumoasa sa ai! hug.gif

Imagine

Cred ca e in picioare demult....la treaba pe vas!...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.