Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Anna
CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 10:48 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 04-06-2007, 10:07 AM) *

pupic.gif Anca wake up!! pe unde umblii?
O zi frumoasa sa ai! hug.gif

Imagine

Cred ca e in picioare demult....la treaba pe vas!...

lol.gif lol.gif Uf...Axe am postat in alta parte, dorm pe mine ce mai! lol.gif lol.gif
Tzutzi pupic.gif hug.gif
axe10
Acum am vazut si eu ...cafea pt Anca, acasa la Mada...cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa!
Tzutzi80
Ina pupic.gif

Annais, esti de coma cu cafeau aia hug.gif lol.gif

Axe, ma bucur ca i-a placut. La multi ani micutei sarbatorite!!!! poate i-o pregatim si pe cealalta de craciun naughty.gif

Cioco ma suna zilnic naughty.gif

Potentiali sunt, super misto....un roman, un indian (seful roomservice devil.gif ), un mexican (dar e cam narcisist) si un super columbian, inalt, ciocolatiu, superb (de revista) cu o voce sexy barbateasca....ce mai...iti da fiori, fluturasi si toate cele cand te priveste naughty.gif doh.gif
Amazoana
Vaaai, zuzi pupic.gif tot dupa potentiali esti cu ochii? Fata draga, tu nu trebuie sa te mariti inca, mai strengareste pe ici colo )).gif
Ma bucur ca esti bine si vesela. Te pup dulce, asteptam foto si noi povesti (daca ai si unele picante si mai bine ) pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Anna
naughty.gif naughty.gif da, da vrem povesti picante blum.gif
Distractie placuta si la cat mai multe intamplari frumoase Tzutzi . pupic.gif
Pisik
Tzutzica scumpa, te pupam si ne gandim la tine pupic.gif
ina_ceva
Columbianul ala, inalt, ciocolatiu imi da deja fiori devil.gif ; nu furi vreo poza cu el?
julyalina
pupic.gif
per total e bine tzutzule? naughty.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 04-06-2007, 12:59 PM) *

Columbianul ala, inalt, ciocolatiu imi da deja fiori devil.gif ; nu furi vreo poza cu el?

Repede te bagi )).gif )).gif adevarul e ca si pe mine m-ar tenta o .... poza cu el )).gif

Pup Tzutzu si mai asteptam vesti pupic.gif
anca veselie
pupic.gif tzutzi si mi-e dor de tine!
ce mai zice columbianul ala? naughty.gif
sa te distrezi cat poti pupic.gif si spor cu potentialii naughty.gif
luchi
Mady draga, sunt de acord cu ce a zis Mada: poate ar trebui sa mai..copilaresti putin, inainte sa iei o decizie importanta. blushing.gif
Te imbratisez cu drag.
axe10
Salut...sunt eu...tiza ta....te pupicesc si sa nu uiti sa-ti dai cu crema....

Adaug aici o poveste frumoasa scrisa de May....sa-ti priasca!

Povestea puicutei
honey79
Iubita, sper ca ai parte numai de zile-nsorite si de cat mai multa distractie.
Asteptam vesti de la tine.
Pupicei dulcei.
axe10
Tzutzica eu azi parasesc serviciul pt a veni in intampinarea ta la malul marii...pe la greci....poate te zaresc pe vreun vapor! salut.gif
Andreea-Rodica
Concediu placut, Axe! Si odihnitor. hug.gif
Amazoana
Tzutzi si mie mi-e dor de tine. abia astept sa intrii sa ne povestesti cate ceva despre tine....... pupic.gif
Axe, concediu placut. Sa te relaxezi si sa faci multe poze! pupic.gif
BLUELIFE
Hop si eu! Noua pe aici ,e drept dar am intrat sa te salut sa-ti doresc numai bine si sa-ti spun ca si mie imi este dor de tine.Sa ne aduci poze multe,multe,sa ai grija de tine ,pup you. pupic.gif
Amazoana
Tzutzi, a plecat B al meu azi dimineata
Si tot plang si plang.........
Tu cum esti?
Ai mai vb cu cioco? Asteptam sa ne povestesti ! pupic.gif
Amazoana
Buna Tzutzi pupic.gif
Am trecut pe la tine sa mai sterg praful, sa pun apa la floricele si sa-ti las o hug.gif
Cred ca esti tare ocupata daca nu intrii tu la preferatele tale....sa-ti dea Dumnezeu putere de munca! Cred ca iti e mai bine acolo, deoarece acasa este asa cald.....sunt 40grade in Ct.....
Te pup dulce floare.gif
Tzutzi80
Buna fetelor!
Dulci pupic.gif ca ai grija de casuta mea. Mi-e tare dor de voi. Sunt in Barcelona acum, si nu imi amintesc daca May era de aici sau nu. Mi-ar fi placut sa o pot vedea.
Viata e frumoasa pe nava asta. Sunt bani mai multi decat credeam eu, lumea e tare de treaba. Nu prea apuc sa ies prin porturi inca, din cauza de traininguri, dar se rezolva si asta curand.
Cred ca cioco v-a disparea din peisaj pana la urma, nu de alta, dar s-au intamplat multe luna asta. Si gandind la rece, merit mai mult totusi. Asa ca .... cu Dumnezeu inainte, sper sa iau decizia corecta.
Va pupic.gif si va iubesc pe toate

Mada, lasa ca vine el B inapoi. Ca doar timpul trece repede pupic.gif
anca veselie
TZUTZI cheer.gif yahoo.gif chiar ma gandeam la tine acum cateva zile! sper sa iei decizia corecta pupic.gif
ma gandeam, eu o sa plec in concediu in italia, o sa ajung si prin roma si prin venetia, poate ne nimerim in acelasi timp pe acolo, la o cafea naughty.gif
oto urez sedere placuta pe nava pupic.gif
axe10
Nu am reusit sa te contactez pe mess cand erai online...nush de ce! Te pupic si-ti respect deciziile.

Acu nu ca sunt chitra dar:nu ti-am zis eu ca nu-i normal ce se intampla?

pupic.gif
ina_ceva
Tzutzi, tu stii ce e mai bine pentru tine pupic.gif hug.gif . Suntem alaturi de tine orice decizie ai lua.

Ia zi, ai colegi frumusei pe nava?
Tzutzi80
Anca ar fi super sa ne vedem. Eu am telefonul cu mine, in roaming, asa ca da sms cu data cand vii, te rog.

Lavi aici pe nava am ebuddy, si nu merge stralucit. Nu prea reusesc sa ma conectez dry.gif

Ina am colegi super frumusei. w00t.gif yahoo.gif Si exista cineva care mi-a intrat in gratii, ca sa zic asa, si care este varianta mea masculina. El e nascut la 3 zile distanta de mine (desi cu 4 ani mai mare). O sa dau detalii cu alta ocazie. Ieri a plecat in vacanta, asa ca in septembrie aflu daca mergem mai departe, sau .... a fost doar foc de paie dry.gif Va tin la curent.

Da-ti repede detalii despre voi.... ca nu apuc sa va citesc jurnalele naughty.gif

A...... am uitat sa va zic. Am slabit o gramada. Nu stiu cat, ca nu am cantar, dar se vede foarte tare la haine. cam 4 gauri la curea.... dry.gif
dany
pupic.gif pupic.gif Tzutu si il felicit ca a slabit si ma bucur !!!!!!!!!!

Am tot avut in cap sa iti trimit un sms dar.......nu am avut timp !!!!! Scuze !!!!! Sper ca in 10 zile sa am liniste si ...promit ca iti scriu !!!

Pana atunci ....ai mare grija de tine si asteptam noutati !!!!! Cu iubirea ....doar tu stii ce vreai si ce iti place si ce ti se potriveste !!

hug.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Imi place mult cum gandesti: " Merit mai mult!"
Esti puternica si sunt tare madra de tine pupic.gif
Ma bucur ca e bine pe nava pupic.gif hug.gif floare.gif
Ne e tare dor de tine, te asteptam cu poze faine si povesti hug.gif
Felicitari ca ai slabit cheer.gif pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 06-07-2007, 01:12 AM) *

Lavi aici pe nava am ebuddy, si nu merge stralucit. Nu prea reusesc sa ma conectez dry.gif
tar, dar se vede foarte tare la haine. cam 4 gauri la curea.... dry.gif

M-am prins eu ca se intampla ceva!
Bravo, vezi ce face munca?...slabeste!
Nu te arunca din nou cu capul inainte....si stati de vorba, da?...stii tu de ca zic....
Zilele trecute vorbeam cu barbatul meu si ziceam...ce ar fi sa mergem si noi intr-o croaziera...ca deh avem pile pe un vas si ne zice ce si cum....chiar mi-ar place sa ma plimb asa din port in port si sa stau tolanita la soare....
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
tzutziiii cheer.gif
o sa stau in venetia pe 11 si 12 iul, la roma 13, 14, 15, 16 iul, la florenta 17, 18 iul
daca nu citesti mesajul, iti dau si sms pupic.gif
Andreea-Rodica
Ma bucur ca iti e bine, Tzutzi. Desi muncesti mult, parca emani asa o liniste si o fericire. hug.gif Felicitari pentru kg pierdute, dar ai grija totusi sa te alimentezi corect. Te mai asteptam cu vesti! floare.gif
Tzutzi80
Andreea, as vrea eu sa ma alimentez corect, dar nu prea am timp sa mananc. De fapt de asta am si slabit.....ca mananc rar si muncesc mult dry.gif

Anca, o sa verific datele, dar nu cred ca ne vedem, ca noi doar ce am plecat din roma, si mergem in cipru, turcia, egipt....de abia croaziera urmatoare am italia dry.gif Si pana atunci tu cred ca pleci deja.

Lavi...te astept in croaziera pupic.gif

Ami, si mie mi-e tare dor de voi si imi lipsiti. Sa vad cum fac sa trimit niste poze.....sa vedeti ce frumoasa m-am facut (de.....dragostea prieste)

DAny pup!!! Ati terminat casa? Unde vad si eu poze????

Eu sunt din ce in ce mai hotarata pe zi ce trece. AM luat decizia corecta de a veni aici. Momentan vreau sa promovez cat mai repede. Se fac bani frumosi, si imi place ceea ce fac. Asa ca....merg mai departe. cheer.gif Iar cioco....a cam pierdut trenul. blink.gif devil.gif
axe10
Bravo tie!
Asa te vreau!!
dany
Tzutzuleee pupic.gif Ma bucur ca iti e bine si imi place ce ai hotarat ! Multa bafta !!

CITAT(Tzutzi80 @ 07-07-2007, 01:55 AM) *

DAny pup!!! Ati terminat casa? Unde vad si eu poze????

Da, am terminat-o ( exceptand baia de sus - e doar pe jumatate gata ca ne tot duce cineva cu vorba doh.gif ) dar nu am facut poze cu finalul . Nu am avut chef , nu avem inca peste tot perdele si ....avem musafir inca 1 saptamana si camera de oaspeti e cam plina de bagaje smile.gif . Promit poze cand ramanem ( in sfarsit ) singuri .
anca veselie
imi pare tare rau ca nu te prind...
ma bucur ca esti hotarata si sigura de decizia ta floare.gif pupic.gif hug.gif
ina_ceva
give_rose.gif
Bravo, tzutzi! Imi place starea ta de spirit pupic.gif hug.gif
Amazoana
Neata Tzutzi
Am venit sa iti las un pupic pupic.gif si sa te invit la o cafea cafea.gif
BLUELIFE
Tzutzi felicitari pentru slabit,si pentru babuini ,spor la treaba daca intelegi ce vreau sa spun naughty.gif
Andreea-Rodica
Trecusem si eu sa aerisesc, sa sterg un pic praful, dar mi-au luat-o fetele inainte. hug.gif
Poposesc de un ceai cafea.gif si am plecat.
amalia0701
pupic.gif hug.gif
Tare drag imi e sa te vad asa hotarata.
Ma bucur mult ca iti place ceea ce faci hug.gif hug.gif
Ti-am spus ca vacantza mult visata e o croaziera?
Am vazut una de 2 saptamani cu vas de 5 stele pe Nil doh.gif, mers cu Orient Expresul de la Cairo al Alexandria si cu vizitarea majoritatatii siturilor arheologice din Egipt , dar deocamdata nu ne permitem.
pupic.gif
Anna
pupic.gif
te mai asteptam pe aici cu poze si povestiri.
sper ca esti bine si fericita hug.gif
Nessie
Scrie Tzutziii!!! cheer.gif

Ma bucura ce am citit pana acum! pupic.gif Ma bucur ca ai grija de tine inainte de toate si ca e super pe vas! give_rose.gif
Tzutzi80
Buna fetelor! Ce dor imi e de voi! Mereu imi incarcati bateriile!
Eu sunt in Alexandria azi. Le-am cerut oamenilor liber la pranz, sa vizitez piramidele, si mi-au zis ca nu se poate. Si ma duc la munca la 11 si la 12 vine la mine managerul si imi zice sa plec, ca am prea mult overtime. doh.gif Asa ca .... si pe aici.,...multi nebuni sunt. Ca excursia la piramide a plecat la 8 dimineata! Asa ca....ma duc si eu sa vizitez Carefourul.... devil.gif

Eu sunt bine, mai slabutica pe zi ce trece (imi pare rau ca nu am cantar naughty.gif ), ca sa va zic si voua cat am slabit.

Va pup! Multumesc de cafea si vizite pupic.gif

CITAT(Nessie @ 13-07-2007, 12:34 PM) *

Scrie Tzutziii!!! cheer.gif

Ma bucura ce am citit pana acum! pupic.gif Ma bucur ca ai grija de tine inainte de toate si ca e super pe vas! give_rose.gif

Mama!!!!! Ce m-ai ochit pupic.gif lol.gif
BLUELIFE
Tzutzi,Hello!Ce bine e sa te auzim din nou si cu ce vesti!"Slabutica" ce bine suna ... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce mananci fata draga? Macar e cineva care are rezultate si bineinteles si se abtine de la alimentele tip "Biiiiiip".Ceva babuini ? naughty.gif poze? naughty.gif Abia astept sa vad poze cu noua Tzutzi.Pe cand vii acasa?Ce ai mai vazut nou?delecteaza-ne cu povestiri grin.gif te pup si astept vesti de la tine.Eu am licenta de luni incolo si deja am innebunit fetele cu subiectul acesta dar nu pot abtine se apropie tot mai mult si innebunesc tease.gif Iti doresc numai bine,ai grija de tine.Poate ca nu e chiar fara noroc vineri 13 ,vezi ne-am intalnit cu tine azi si asta e o veste buna,deci...Te-am pupat ,ceau pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Lasa mama ca nu fii suparata ca nu pleaca nicaieri piramidele lol.gif lol.gif lol.gif
Faza asta imi aduce aminte de Sys la Vatican, ea era acolo de 3 zile, astepta sa aleaga aia un nou Papa, io o intrebam daca avazut si ea Columna lui Traian, Coloseumul, etc........ si ea imi explica sa stau linistita ca nu pleaca ele niciunde lol.gif , dupa ce-l aleg pe Papa o sa se duca la ele.
\Asi si tu, dar ofertele de la Carefour or sa exprire )).gif
Te imbratzisez draga mea hug.gif
Poate ca ar trebui sa merg si io pe vas slabesc naughty.gif
Tzutzi80
Blue bafta la licenta! Eu am slabit un pic, dar pt ca muncesc mult si mananc dezordonat.

Amalia naughty.gif ....vezi pe ce vapor iti doresti sa pleci, ca eu de pe precedentul am venit cu 10kg in plus doh.gif
Amazoana
'seara Tzutzi draga pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce faci? Cum esti? Unde esti?
Ai vizitat ceva? Ce ti-ai mai cumparat?
Cu Ciocolata ai rupt-o de tot, nu ati mai vorbit deloc?
Sa-ti dea Dumnezeu vreme buna si spor la munca! Te imbratisez!
Amazoana
Imagine

Din partea lui Tzutzi wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 15-07-2007, 12:59 AM) *

Buna Mada! Am vizitat si Acropolisul (nu mai stiu daca v-am zis). Nu prea apuc sa ies, plus ca trebuie sa strang banii sa trimit acasa pt imprumutul de la ai mei.
Cu cioco, nu am mai vorbit. El mi-a mai scris, dar eu nu i-am mai raspuns. Sper doar sa am puterea sa o tin tot asa, pentru ca sunt constienta, ca v-a veni dupa mine. sorry.gif

CITAT(dulcikatty @ 15-07-2007, 12:59 AM) *

Amazoana
Si'nca una mai baieeeti cheer.gif
Imagine

Mada, scrie tu explicatiile despre fotografii aici.
Cred totusi ca ii esti datoare cu un raspuns luiCioco........ dry.gif zic si io......... unsure.gif

Am revenit cu explicatii despre foto: in prima " poza, in jacketa e assistant M'd, adica un sef de al meu
si celalalt era ospatarul meu
" Aici am citat raspunsul de pe mess al lui Tzutzi .
Iar in cea de-a doua "iar mosul era un turist, care m-a iubea pe mine tare, si mi-a facut pozele alea" mentionez ca mosuletul despre care zice Tzutzi era orb, iar fotografiile le-a facut sotia acestuia.

Tzutzi, sa ai grija de tine, te pup hug.gif pupic.gif
dany
Ce frumusica esti , Tzutzule !!!

Multa bafta in continuare si te asteptam cu poze mai multe hug.gif

Cand revii acasa ?
Tzutzi80
Buna Dany-dulce! Acasa revin prin decembrie cred. Multumesc floare.gif de compliment
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.