Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
uka
Ma bucur sa aud de bine....Ai niste ochii...
Tzutzi80
CITAT(uka @ 15-07-2007, 04:54 PM) *

Multumesc Uka! Tu ce mai faci? nu reusesc sa tin pasul cu neuronii, asa ca nici macar nu mai incerc. pupic.gif Esti bine?
Tzutzi80
Mada, ti-am mai trimis 2 poze daca poti sa le postezi pentru mine. pupic.gif
ina_ceva
tzutzi, ma bucur ca esti bine wink1.gif pupic.gif hug.gif

Ce tzinuta serioasa ai wacko.gif nu tzi-e cald?

uka
CITAT(Tzutzi80 @ 15-07-2007, 04:58 PM) *

Multumesc Uka! Tu ce mai faci? nu reusesc sa tin pasul cu neuronii, asa ca nici macar nu mai incerc. pupic.gif Esti bine?

sunt bine...mai am 2 sapt pana la licenta si eu.. azi am avut ultima zi la serv asa k sunt bine...ma apuc de invatat d maine
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce frumoasa esti tzutzika hug.gif .Si intr`adevar ai slabit pupic.gif
Sexymom
Iubita, ce ma bucur ca mai dai cate un semn de viata, esti tare frumusica, si arati din ce in ce mai misto. pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 15-07-2007, 08:17 PM) *

tzutzi, ma bucur ca esti bine wink1.gif pupic.gif hug.gif

Ce tzinuta serioasa ai wacko.gif nu tzi-e cald?

Nu imi e cald. Exista aer conditionat. Iar eu oricum sunt o friguroasa de felul meu. Uniforma e super lejera yahoo.gif

CITAT(uka @ 15-07-2007, 10:36 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 15-07-2007, 04:58 PM) *

sunt bine...mai am 2 sapt pana la licenta si eu.. azi am avut ultima zi la serv asa k sunt bine...ma apuc de invatat d maine

Bafta multa la licenta! O sa treaca si asta!

CITAT(bubbles @ 16-07-2007, 10:12 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce frumoasa esti tzutzika hug.gif .Si intr`adevar ai slabit pupic.gif

Miresica ce mai faci? pupic.gif Ti-am vazut rochia! E superba. De abia astept sa vad si pozele de la nunta. Sa nu ai emotii, da? give_rose.gif

CITAT(Sexymom @ 16-07-2007, 04:34 PM) *

Iubita, ce ma bucur ca mai dai cate un semn de viata, esti tare frumusica, si arati din ce in ce mai misto. pupic.gif

Multumesc frumos Sexoaso! Pupa fetele din partea mea. Si pentru tine un pupic.gif dulce
bubbles
Nu am emotii .. inca .dar prevad ca voi plange cand imi va spune faza aia cu : "Ia`ti mireasa ziua buna.... " grin.gif
uka
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 12:37 PM) *

Nu am emotii .. inca .dar prevad ca voi plange cand imi va spune faza aia cu : "Ia`ti mireasa ziua buna.... " grin.gif

mda.. i hate that!!!
Amazoana
CITAT(bubbles @ 17-07-2007, 12:37 PM) *

La faza asta eu plang la toate nuntile blum.gif
Imediat pun niste foto cu Tzutzi. Mi le-a dat saraca de 3 zile, dar nu am avut timp. Acum le incarc.

Imagine

Imagine
julyalina
tzutzuleeeeeee pupic.gif hug.gif
ce bine imi pare ca te mai auzim/vedem pupic.gif eu am fost cama agitata in ultima perioada si nu am mai apucat sa scriu in nici un jurnal sad.gif
aniway... ma bucur tare mult ca esti bine, ca esti ambitioasa si cel mai bine ma bucur ca-ti cunosti valoarea hug.gif nu stiu ce s-a intamplat dar, daca tu consideri ca cioco a pierdut trenul , eu zic sa nu opresti pe drum ca sa se urce iar ... si stiu ce spun din proprie experienta ... ca eu am oprit de cateva ori si in final s-a dovedit ca am gresit.
ah, si scoate tickerul ala cu "since my baby left" blum.gif
axe10
Ce bine arati...sper ca te simti la fel!
Te iubesc si te pup! Calatorie placuta.
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 17-07-2007, 06:03 PM) *

ah, si scoate tickerul ala cu "since my baby left" blum.gif

Ca bine zici! Poate ar trebui sa pun unul de genul "since the train left the station" lol.gif naughty.gif devil.gif
crissy
pupic.gif Ma bucur sa aud ca totul e ok si ca ti-e bine.
Special pentru tine, ca tot m-ai pocit, ia uita-te sa vezi ce cadou mi-a facut fiica-mea in dimineata asta... 3 tablouri dragute pe care nici nu trebuie sa ma chinui sa mi le agat de perete tease.gif wacko.gif .
Tzutzi80
Hahaha!!!! lol.gif Ce scumpica e, si cum s-a gandit ea la mama ei sa nu isi cheltuie banii cu rama pentru tablouri. naughty.gif
Gandeste si tu pozitiv iubita! varul lavabil alb, e mai ieftin decat ramele la tablouri tease.gif
Si acum vorbind serios, ma bucur sa te vad pe la mine prin jurnal. Pup si mama si fata-nazdravana
ina_ceva
tzutzi pupic.gif hug.gif

Ce mai face "Capitanul"?
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 22-07-2007, 10:54 AM) *

tzutzi pupic.gif hug.gif

Ce mai face "Capitanul"?

Buna Ina pupic.gif hug.gif Capitanului i-a cam cazut rangul si e gelos tare pe una bucata pinguin, cu care dorm mai nou lol.gif Tu ce mai faci?
axe10
Ce capitan? sorry.gif ca eu nu stiu nimik!

Unde te afli?
bubbles
Tzutzik pupic.gif pupic.gif .Detalii ,detalii w00t.gif
axe10
Mai bine ca nu esti aici....ca murim de cald!
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:02 PM) *

Ce capitan? sorry.gif ca eu nu stiu nimik!

Unde te afli?

Sunt pe mare azi! Peste doua zile sunt la Venetia, si ma duc in excursie: plimbare cu GONDOLA )).gif cheer.gif

CITAT(bubbles @ 23-07-2007, 01:03 PM) *

Tzutzik pupic.gif pupic.gif .Detalii ,detalii w00t.gif

Mari zapacite sunteti dragelor!!!! "Capitanul" este ursuletul meu. Are uniforma de capitan de nava, si dormeam cu el contractul trecut, si acasa. Si l-am luat cu mine pe nava. Axe....tu cred ca l-ai si vazut de fapt, cand ne-am intalnit inainte de plecarea mea.

CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:15 PM) *

Mai bine ca nu esti aici....ca murim de cald!

Si aici e cald de mori! Noroc cu aerul conditionat )).gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 23-07-2007, 01:15 PM) *

[Sunt pe mare azi! Peste doua zile sunt la Venetia, si ma duc in excursie: plimbare cu GONDOLA )).gif cheer.gif
Mari zapacite sunteti dragelor!!!! "Capitanul" este ursuletul meu. Are uniforma de capitan de nava, si dormeam cu el contractul trecut, si acasa. Si l-am luat cu mine pe nava. Axe....tu cred ca l-ai si vazut de fapt, cand ne-am intalnit inainte de plecarea mea.

Ha, ha...eu ma gandeam la prostii............

Gondola=100 euroi
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 23-07-2007, 01:18 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 23-07-2007, 01:15 PM) *

[Sunt pe mare azi! Peste doua zile sunt la Venetia, si ma duc in excursie: plimbare cu GONDOLA )).gif cheer.gif

Ha, ha...eu ma gandeam la prostii............

Gondola=100 euroi

devil.gif Pentru crew DOAR 20 euroi yahoo.gif tease.gif
BLUELIFE
Bine te-am gasit Tzutzi vad ca la tine e totul ok,eu mi-am luat licenta cu 9.95 si acum tinem pumnii pentru Uka.Ce bine arati,auzi,tu pe langa servici mai ai nevoie si de concediu? lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 23-07-2007, 01:20 PM) *

devil.gif Pentru crew DOAR 20 euroi yahoo.gif tease.gif

Stiu de la altii.........misto asa..........eu nu am ajuns in zona!
Amazoana
Io nu am inteles cine este "pinguinul"????????????????????????????? dry.gif

Oricum ar fi, te pup si-ti urez numai bine in ceea ce faci! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Ce tzi-e si cu pinguinii astia. Ii intrec pana si pe cei cu grade multe, respectiv capitanii wacko.gif . Macar are frac?
Tzutzi80
Hahaha!!!! Pinguinul, mi l-a lasat cineva in grija! V-am zis eu ca am pe altcineva parca????!!!! Sau am uitat? Si a plecat in vacanta, asa ca mi-a lasat pinguinul drept partener de pat, ca sa nu imi vina ideea sa imi gasesc pe altcineva, doar pentru ca nu am cu cine dormi devil.gif naughty.gif lol.gif .

Si pinguinul are o super funny caciulita verde, pufoasa....e un scump. Iar capitanul e gelos rau de tot! Cred ca o sa il dea jos din pat zilele astea, de suparat ce e naughty.gif
axe10
Salut....ce repede te-ai lecuit.......
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 24-07-2007, 01:53 AM) *

Hahaha!!!! Pinguinul, mi l-a lasat cineva in grija! V-am zis eu ca am pe altcineva parca????!!!! Sau am uitat? Si a plecat in vacanta, asa ca mi-a lasat pinguinul drept partener de pat, ca sa nu imi vina ideea sa imi gasesc pe altcineva, doar pentru ca nu am cu cine dormi devil.gif naughty.gif lol.gif .

Si pinguinul are o super funny caciulita verde, pufoasa....e un scump. Iar capitanul e gelos rau de tot! Cred ca o sa il dea jos din pat zilele astea, de suparat ce e naughty.gif

Nu n-il prezinti in foto?(pinguinul de fapt si pe capitan)? grin.gif
julyalina
tzutzule te pupic.gif
axe, pe capitan l-am cunoscut si noi blum.gif era domnul din punga de hartie tease.gif
tzutzule, te cred si eu ca s-a suparat capitanul ... dupa atatia ani impreuna sa-l dai deoparte pentru un pinguin cu caciula verde tease.gif
da... ia spune matale cum s-a terminat cu cioco - daca s-a terminat- si detalii detalii despre stapanul pinguinului naughty.gif
mirela
Am citit ultimele mesaje numai capitan, pinguin,sunt complet pe dinafara. Sper ca esti bine, ca totul iti merge cum iti doresti am trecut sa te salut si cine stie poate ne intalnim intr-unul din orase. Pe unde mai mergi?

Sau sa zic pe unde mai navighezi? smile.gif
BLUELIFE
Tzutzi ce ne scrii? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
Ce faci draga Tzutzi? vad ca postezi mai des. Inseamna ca toate sunt in regula....
Am inteles si eu in sfarsit cine-i cine. Sper sa pui poze cu pinguinul si capitanul.te puuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp pupic.gif
Tzutzi80
Doamne!!!! Nebunatice mai sunteti! Tare va iubesc pupic.gif hug.gif Va scriu diseara mai mult, ca acum zbor inapoi la munca pupic.gif
BLUELIFE
Vezi cum te simtim,cum intri cum hop si noi lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 24-07-2007, 01:41 PM) *

Doamne!!!! Nebunatice mai sunteti! Tare va iubesc pupic.gif hug.gif Va scriu diseara mai mult, ca acum zbor inapoi la munca pupic.gif

Da, bine, ca acum nu puteai sa ne spui mai mult sad.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 24-07-2007, 01:41 PM) *

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Andreea-Rodica
Te asteptam cu vesti! hug.gif
Tzutzi80
Pai nu puteam scrie mai mult, ca trebuia sa intru la munca. Avusesem pauza 30 minute, si am mancat, v-am citit si mi-am citit si mailul. Si trebuia sa fiu si inapoi, in cele 30 min doar tease.gif

Deci, cu cioco.....eu zic ca s-a terminat. El zice ca nu. Iar eu imi vad de viata mea.

Iar stapanul pinguinului.....hmmmm.....mai discutam in septembrie, cand se va intoarce din vacanta. O sa pun poze cand voi avea. pupic.gif
dany
Pinguini , capitani , cioco dusa , cineva nou in viata ta .....ce de-a noutati pe aici , Tzutzule !! )).gif

Te mai asteptam cu poze si povesti si iti doresc muuuulta bafta !!

hug.gif
anca veselie
tzutzi salutare! mai e pana in septembrie, cine stie ce se intampla pana atunci naughty.gif
se vede ca ai slabit, esti tare frumusica pupic.gif
eu m-am intors din concediu, mi-a placut tare! sa pupi venetia din partea mea!
Tzutzi80
Buna Anca! Tocmai am plecat din Venetia! Am fost ieri cu gondola cheer.gif Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea....poate cand vin in tara, ne vedem iar pupic.gif Ca daca ne-am vazut la plecare, trebuie sa ne vedem si la venire, nu???? pupic.gif

Dany-dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif tare imi era dor de tine. Ati terminat casuta???? Poze pun peste cateva zile.

Andreea, cum e viata de femeie maritata???
anca veselie
tzutzi spre ce port te indrepti acum? ti-ai facut poza in gondola? naughty.gif
da, clar ne vedem pupic.gif
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 27-07-2007, 12:55 AM) *

Dany-dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif tare imi era dor de tine. Ati terminat casuta???? Poze pun peste cateva zile.

pupic.gif Tzutzu plimbaret si astept sa revina acasa !

Da , am terminat casuta ( maine va fii si baia de sus gata ) cheer.gif Poze vezi la semnatura mea

hug.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Tzutzi80 @ 27-07-2007, 01:55 AM) *

Andreea, cum e viata de femeie maritata???

Deocamdata cam la fel. S-a schimbat in primul rand numele, ca noi oricum locuiam de trei ani impreuna. probabil schimbarea cea mare va fi odata cu venirea pe lume a unui junior, probabil la anu'. Te pup si astept poze. hug.gif
Tzutzi80
Buna fetelor!

Anca, azi am fost in Croatia, in Dubrovnik. Ma declar profund impresionata si deplin indragostita de acest oras. E superb. Vi-l recomand ca reper de vacanta oricand. Eu chiar ma gandesc ca ar merge sa vin aici in vacanta. E deosebit.... yahoo.gif Maine pe mare, si apoi iar la Napoli.

Dany am vazut casuta.....e superba. BRAVOOOOOO

Andreea....spor la "bebe-munci" tease.gif
dany
Aloooooooo ???? Esti on ?????????????? supeeerrrrr !!!!! ma bucur ca ti-a placut casuta mea - modesta dar A NOASTRA !!!!!

Croatia ?????? Dirk e innebunit cu acea tara -a fost 1 data in concediu acolo si ....super multumit !!!!

Napoli ???? Pui poze , daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ????? Plssssssssssss !!!

De abia astept sa vii acasa !!!!! Imi cer scuze ca nu te-am apelat pe sms pana acvum dar .......nu mi-am vazut capul de treaba pupic.gif pupic.gif Ma ierti hug.gif ?
Tzutzi80
Normal ca te iert pupic.gif Dar promiti sa nu mai faci???? blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.