Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
anca veselie
tzutzi prin ce porturi mai esti? un pupic dulce pt tine pupic.gif
ina_ceva
Un pupic.gif dulce si de la mine wink1.gif
Tzutzi80
Buna fetele mele drage!!!! Va pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Vad ca dylly stie cu ce sa ma aduca aici de urgenta hug.gif )).gif
Zilele astea nu ma simt prea bine. Am facut o cistita cred, sau poate infectie urinara. Si tare rau ma simt. Noroc ca ma ajuta colegii mei, ca altfel nu as fi in stare sa muncesc.

Cu love-ul stau bine, doar ca nu e langa mine cel pe care il iubesc. Oare cum de am eu mereu noroc de iubiri la distanta??? Dar ma rog, in mai putin de 3 saptamani vom fi impreuna si mai vedem.
otilici
Tzutzi,dar iei un tratament,ceva? Bea multe lichide calde,te va ajuta.Sper sa te faci bine cat mai repede si sa-ti revina buna dispozitie give_rose.gif .
hug.gif pupic.gif pupic.gif pt tine.
Amazoana
give_rose.gif si un pupic.gif si din partea mea
May
Si de la mine give_rose.gif
butterfly
ai grija de tine cu infectia! hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif Fetele ca imi sunt alaturi. Iau tratament de cateva zile. Azi mi-a fost bine din fericire. Am reusit sa ma si machiez si sa fiu mai colorata, si toata lumea m-a felicitat ca am reinviat. lol.gif

Voi ce mai faceti?
amalia0701
Sanatate iubita!
Ai grija de tine pupic.gif
axe10
Pupici in zbor!
Eu mai am 6 zile de lucru si intru in vacanta! yahoo.gif yahoo.gif
Tzutzi80
Vacanta placuta Axe! Unde o petreci pana la urma?
axe10
Printre altele vreau sa merg la Tusnad si la Bicaz...dar asta am tot spus-o...acum stii si tu!

Pupici!
Amazoana
Neata Tzutzi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pe unde esti? Miss u pupic.gif
dany
Ai fost /esti in Rodos ??????????????? Te urasc !!!!! Si eu vreauuuuu !!!! )).gif

Sper ca esti bine , te asteptam sa revii printre noi ( cu drag ) si .....cu poze cu iubi al tau !!!!!!!!

Tzutzi80
Da, am fost in Rhodos! Dar mai tare imi place in Mykonos. Insula aia este de-a dreptul superba. O iubesc!!!!
Si lasa, ca stiu eu ca ma iubesti tare de tot pupic.gif
ina_ceva
Si eu te iubesc tare de tot pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 04-09-2007, 11:33 PM) *

Si eu te iubesc tare de tot pupic.gif

hug.gif pupic.gif
dany
Ce faci ? Unde esti ? Cand vii acasa ? Mai vrei sa vii acasa , de fapt ? tease.gif

hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 09-09-2007, 12:57 AM) *

Ce faci ? Unde esti ? Cand vii acasa ? Mai vrei sa vii acasa , de fapt ? tease.gif

hug.gif

Dany-dulce pupic.gif Sunt inca pe nava. Acasa vin in decembrie, pe 1, sau poate chiar la sfarsit de noiembrie. De abia astept sa merg acasa, sa vad daca reusesc sa cumpar si eu o bucatica de pamant sa imi fac casa. Daca nu, o sa trebuiasca sa mai astept inca un contract, dar teren vreau neaparat. Si apoi, cu rabdare, oi ridica eu si casa. Desi acum ma gandeam ca poate ar fi mai bine sa contractez una intr-un cartier de ala nou. Inca nu am prospectat piata insa.
Tu ce mai faci? Muncesti?
dany
Multa bafta sa realizezi ce iti doresti !!!! hug.gif

Eu nu muncesc , inca . Am avut 2 fete in vizita zilele trecute ( poze am pus la neuroni ) si acum ma pregatesc de plecat in concediu pentru o saptamana cheer.gif
dany
Heyyyyyy, esti on si nu zici nimic pe aici ????? Esti cumva suparata ? S-a intamplat ceva ?????

hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 12-09-2007, 11:37 PM) *

Heyyyyyy, esti on si nu zici nimic pe aici ????? Esti cumva suparata ? S-a intamplat ceva ?????

hug.gif

Pai ramane logat id-ul meu, desi eu nu sunt la calculator in momentul acela. Iti dai seama ca daca sunt on, zic eu ceva pupic.gif )).gif La cata mai gura de mare am, si gadilici la degete hug.gif Tare mi-e dor de voi.

Mi se pare mie, sau Lavi si Dylly-nebunica au fost la tine?
axe10
E, da, ne-ai prins....am fost la Dany....o dulceata intr-adevar!!
Detalii cand te intorci ca e tare mult de povestit....si nu toate asa roz!
Hai ca te asteapta cu umbrelutzele la coctail....baietii aia bronzati!
Pupici si de abia astept sa te intorci cu noutati.
Tzutzi80
Hahaha....chiar ca sunt bronzati baietii aia de ma asteapta. Dar sunt naturali, ca m-am specializat pe indieni acum )).gif devil.gif

Si detaliile da-le acum, ca mor de curiozitate
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 15-09-2007, 05:21 PM) *

Hahaha....chiar ca sunt bronzati baietii aia de ma asteapta. Dar sunt naturali, ca m-am specializat pe indieni acum )).gif devil.gif

Si detaliile da-le acum, ca mor de curiozitate

Au fost momente bune de tot, in vizite la Marea Nordului, pe insule....la Hamburg....frumos, maine m-as muta vis-a-vis de Dany, dar nu vinde vecinu' casa.... sorry.gif ....despre cele proaste poti citi detalii
aici...dar a trecut....

Vezi cu indienii aia....mai bine erau "pieile rosii"...sunt mai interesanti!
dany
CITAT(axe10 @ 15-09-2007, 04:27 PM) *

frumos, maine m-as muta vis-a-vis de Dany, dar nu vinde vecinu' casa.... sorry.gif ....

lol.gif lol.gif gasim noi o casa pe aici , fara probleme !! Seful tau a zis ca o finanteaza , nu ? Asa ca ....da-i bataie lol.gif tease.gif
Tzutzi80
Nebunicile mele drage!!! Am citit, imi pare rau de ce s-a intamplat. Toti avem parti bune si parti mai putin bune. Mi-e greu sa judec pe cineva, dar tiza mea, ai tot respectul .... intelegi tu pupic.gif

Dany-dulce pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 16-09-2007, 01:14 AM) *

Nebunicile mele drage!!! Am citit, imi pare rau de ce s-a intamplat. Toti avem parti bune si parti mai putin bune. Mi-e greu sa judec pe cineva, dar tiza mea, ai tot respectul .... intelegi tu pupic.gif

Dany-dulce pupic.gif

Asta am zis si noi....
Dany...tu pune un link ceva cu imobiliare ca nebunul sa studieze....stie ceva germana...daca nu, eu sper totusi sa castig la loto! grin.gif ...mi-am luat deja "belet"...
dany
Pai , da , Lavi , sa pun un link cu imobiliare aici si sa ma trezesc ca se muta onedenistele pe langa mine ? No way lol.gif JOKE ( ca sa nu sara lumea pe mine ) !!

Mady , tu nu ne dai nici un detaliu despre tine , nimic picant ???? Ntz,ntz,ntz eusa_think.gif Glumesc ! Important e ca esti bine ...restul vine de la sine ( asa se spune parca , nu ? ) .

hug.gif
axe10
unsure.gif ..Nu auzi ma ca striga indienii dupa ea?....vad ca asta mica trage la din astia mai ciocolatii...ca de branzeturi s-a saturat!
naughty.gif naughty.gif

amalia0701
Tzutziiiiiiiiii te pupicesc hug.gif pupic.gif
axe10
Am un feeling ca o sa apari pe aici curand...vantul mi-a zis...
Uite ce-ti fac: pupic.gif floare.gif salut.gif kisses.gif
shout.gif Laaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........unde esti tu oare?
ina_ceva
Tzutzi, nici o veste despre tine? Sunt clientii asa de simpatici naughty.gif ?
pupic.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 01:48 PM) *

shout.gif Laaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........unde esti tu oare?

Daa? w00t.gif Pe unde e?
Tzutzi80
pupic.gif Pup fete cucuiete! Pai...pe unde sa fiu ..... pe aici pe aproape. Aceleasi itinerarii, inca doua luni si vin acasa. De abia astept.

Azi mi-au zis ca de cruise-ul urmator (adica peste 11 zile) o sa primesc promotie si o sa fiu ospatar. Asa ca .... sa-mi ajute Dumnezeu, ca astia fac de doua ori mai multi bani decat assistant waiter (adica ajutorii).

Cu dragostea sunt intr-o mare incurcatura. Nu v-am zis nimic, deoarece exista doi barbati minunati in viata mea, si nu stiu pe care sa il aleg. Uneori ma gandesc sa dau cu banul, alteori sa il aleg pe cel care ma iubeste evident mai mult. Alteori pe cel care ma satisface mai bine.... Nu stiu ce sa fac. devil.gif asa ca ma bucur de amandoi .... dracusorul de mine devil.gif

Ina....clientii sunt toti cuplati si sunt si cam in varsta. Asa ca mai raman....cei din crew lol.gif naughty.gif doar )).gif

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 01:48 PM) *

Uite ca ti-a zis bine vantul ce ti-a zis si am APARUT pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 20-09-2007, 02:03 PM) *

Tzutziiiiiiiiii te pupicesc hug.gif pupic.gif

SI eu pe tine!!! Ce mai faci iubita? Cum a fost in concediu??? pupic.gif
julyalina
pupic.gif mai vrem detalii wink1.gif
hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Savureaza-i pe amandoi floare.gif
anca veselie
tare jmechera esti naughty.gif naughty.gif
ei stiu unul de altul? blum.gif
felicitari pt promovare pupic.gif
axe10
Moama ce tare esti....descurcareata fata!!
Anca....ia aminte....
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 01-10-2007, 08:45 AM) *

pupic.gif
Savureaza-i pe amandoi floare.gif

Pai asta am facut pana acum. Dar trebuie sa ma decid curand, ca am avut bafta sa tot fie cate unul in vacanta. Iar peste o luna se intoarce celalalt....asa ca .... vor fi amandoi aici dry.gif

CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 11:04 AM) *

tare jmechera esti naughty.gif naughty.gif
ei stiu unul de altul? blum.gif
felicitari pt promovare pupic.gif

Mda.....stiu unul de celalalt. Doar ca unul stie mai putin decat celalalt naughty.gif

CITAT(axe10 @ 02-10-2007, 10:31 AM) *

Moama ce tare esti....descurcareata fata!!
Anca....ia aminte....

Descurcareata???? Mai repede incurcareata tease.gif
anca veselie
pupici tzutzi pupic.gif
cum mai merge? ai inceput noua munca?
axe10
zi merci ca poti sa-i tii deocamdata...dar ar fi cazul sa te decizi. Poate pui niste poze sa vedem si noi exponatele...
Pup fata desteapta,s-o manance mama pe ea....
ina_ceva
Ia pune aici exponatele sa le dam note tease.gif
dany
)).gif )).gif De acord cu fetele : pune pozeeeeeee sa ne dam cu parerea lol.gif
julyalina
pupic.gif asteptam poze naughty.gif
BLUELIFE
Salutare ,Tzutzule! yahoo.gif Vad ca-ti merge bine ,ma bucur pentru tine,si stii ceva?parerea mea sa nu alegi pana cand nu esti obligata ,nu e frumos sa refuzi omu' doh.gif si tu esti tanara si ai tot dreptul sa te distrezi naughty.gif ca dupa ce te vei casatori... bataita.gif gata cu probleme de genul acesta lol.gif asa ca simte-te bine,fa tot ce-ti place,traieste-ti viata floare.gif

Si,da,vrem exponate existente sau chiar posibile,ca eu atat mai am voie ,sa privesc dar de la asta sigur nu ma privez lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Ce galerie ai aici Tzutzi )).gif )).gif
Auzi femeile astea vor sa vada exponatele lol.gif lol.gif lol.gif
Te pupicesc hug.gif
axe10
Mai ai putin si vii acasa.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....o fi bine , o fi rau.....te pup si te astept!
Sexymom
Pupici si de la mine, si te astept cu vesti bune. pupic.gif
Tzutzi80
Moaaammmmaaaa ce de gagici cu pupici in vizita la mine. Se vede ca sunteti curioase in legatura cu babuinii mei. Inca nu am luat o decizie, si poze o sa incerc sa va trimit peste doua zile.

Croaziera asta m-au facut ospatar, mai am doua zile si se termina. Imi place la nebunie, munca e mai usoara, mai frumoasa si mult mai curata, decat cea a ajutorului. Ca sa nu mai vorbesc de bani, evident ceva mai multi. Dar si responsabilitatea este mai mare (nu ca mi-ar fi mie frica de asa ceva).

Mi-au prelungit contractul, asa ca vin acasa pe 17 decembrie. Ce ziceti....facem lista cu cine vine sa ma vada la aeroport???? naughty.gif tease.gif

Va pup pe toate si mie dor de voi cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.