Canarule!

Ma bucur ca ai venit in vizita. Sarbatori fericite iti urez si la multi ani

Mai fetelor, nu va e voua dor de peripetiile din ciclul...."Ce nebunii a mai facut tzutzica?"
).gif)
Hai ca nu am apucat sa va povestesc, dar in ajun am dat foc la cuptor. Pe bune, cu flacari de alea mari, de ma bucur ca am avut parul prins, ca altfel sigur luam foc.
Aveam cumparat un pui sa il fac la rotisor, si m-am gandit eu ca daca nu il fac pe 24 sa il mananc pana de craciun, raman cu el si se strica. Asa ca l-am spalat eu frumos, l-am dichisit cu sare si piper si l-am infipt in rotisor (care e o tavita cu tepe unde sta puiul, si grasimea curge in tavita), si l-am dat la cuptor.
Dupa vreo ora, dau sa verific daca e facut, ca nu mai tin eu minte de acum mai bine de jumatate de an, cat ii ia puiului sa se friga bine.
Asa ca ma uit la el si cum nu l-am vazut bine, am incercat sa il scot un pic. Si a cazut prostul pe spate in cuptor, si tavita cu grasime s-a varsat direct in FOC. Si evident s-a aprins cu totul, si au iesit flacari din cuptor, de nu mai stiam ce sa fac. Noroc ca mi-a dat dumnezeu gandul cel bun sa opresc butelia sa nu sara doamne fereste.
Concluzie: eu sunt bine, sanatoasa, fara ganduri culinare pana plec iar, si.....Mosul le-a adus un pui fript la cateii de la scara, ca mie nu mi-a mai ars de pui afumat!