Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
bubbles
Bun venit acasa !!!!!!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Bine ai revenit! floare.gif
Scuze ca nu ti-am raspuns aseara, nu am auzit telefonul si am vazut foarte tarziu.
Andreea-Rodica
Bine ai venit! Asteptam cu nerabdare sa ai net ca sa ne mai povestesti una, alta. hug.gif
amalia0701
welcome.gif cheer.gif
pupic.gif
emu
Bine ai revenit floare.gif Ai de gand sa pleci cat de curand? )).gif
Tzutzi80
Buna fetele mele dragi! Am reusit in sfarsit sa imi iau calculator nou si sa imi refac conexiunea internet, asa ca de acum....stau online mai mereu.

Va pup pe toate!!!!
Mada cand ne vedem? Ca cel de-al treilea muschetar e plecat in vacanta.

Hai sa va zic ce mi-a mai traznit. naughty.gif Vreau sa imi fac casa. Tineti-mi pumnii stransi....ca o sa am tare mult de tras pentru visul asta al meu. Dar .... eu sunt norocoasa, si cand vreau ceva, imi iese.

De plecat plec in februarie, sau poate chiar ianuarie. Dar intai trebuie sa imi rezolv treburile, ca sa putem derula proiectul "Casa mea de vis" care ar trebui sa arate cam asa:

Imagine

CITAT(emu @ 20-12-2007, 09:23 PM) *

Bine ai revenit floare.gif Ai de gand sa pleci cat de curand? )).gif

Buna Emu pupic.gif AM de gand sa plec iar, ca nu oriunde castig 3000-4000 $ lunar
julyalina
bine ai revenit tzutzule pupic.gif
eu te-am ratat ca am avut program de curatenie sad.gif
Imagine .

Amazoana
Mada, nu ne putem vedea chiar in perioada asta. Azi la 12 plec la Oradea, revin si plec iar pt Revelion la B acasa, unde stau 2 saptamani.
Dupa 14 Ianuarie sunt disponibila, sper doar sa mai fi si tu acasa.
pupic.gif
Craciun fericit si un An Nou plin de realizari!
Tzutzi80
pupic.gif July nu mai ratat! Uite-mă cheer.gif

Madă, distracție plăcută și ne vedem in ianuarie, când vine și Ancuța pupic.gif
dany
Moaammaaa , ce casaaaa !!!! E buna pentru vreo 6-7 copii tease.gif

Bafta multa !!
Tzutzi80
hahaha......stai sa apara casa si apoi primul copil
si dupa mai vedem devil.gif
Amazoana
Poze n-ai din voiajul acesta?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-12-2007, 10:46 AM) *

Poze n-ai din voiajul acesta?

am.....dar sun in calculator la frate-miu momentan
amalia0701
Servus iubita!
pupic.gif
Bine ai venit. Esti sigura ca vrei o casa asa mare?
Io am 4 camere si cu greu fac fatza la mentinerea ei curata.
pupic.gif
Sarbatori fericite ! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 21-12-2007, 10:58 AM) *

Servus iubita!
pupic.gif
Bine ai venit. Esti sigura ca vrei o casa asa mare?
Io am 4 camere si cu greu fac fatza la mentinerea ei curata.
pupic.gif
Sarbatori fericite ! pupic.gif

pai sunt 4 camere, living si bucatarie
ca jumate de casa e de fapt garajul tease.gif
axe10
Deci la cati copii te opresti? naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 21-12-2007, 11:12 AM) *

pai eu la vreo 3. dar posesorul lipiciului pentru copii vrea unul si sa fie fata )).gif evident ca....mai discutam si negociem inca.
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 21-12-2007, 11:18 AM) *

CITAT(axe10 @ 21-12-2007, 11:12 AM) *

pai eu la vreo 3. dar posesorul lipiciului pentru copii vrea unul si sa fie fata )).gif evident ca....mai discutam si negociem inca.

Pai faci pana iese fata... lol.gif lol.gif ...procesul tehnologic e placut totusi.... naughty.gif naughty.gif
bubbles
Ziua.Frumoasa casa .. sa dea DD sa o faci ca apoi facem intalniri WW la tine in garaj )).gif .
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 21-12-2007, 12:48 PM) *

Ziua.Frumoasa casa .. sa dea DD sa o faci ca apoi facem intalniri WW la tine in garaj )).gif .

hahaha.....mai bine in gradina
Tzutzi80
Ma simt inutila fetelor. Sunt in vacanta de 3 zile si deja ma apuca depresia. Am stat toata ziua in pat, sub plapuma, cu compul in brate, cheful de craciun il declar nul.....
Acum in al optulea ceas, am dat si eu de un cd cu colinde si l-am pus, poate imi vine cheful. Am scos si bradul, si l-am pus la mine in camera, ca asa il vad si nu uit (sper) sa il impodobesc dry.gif
anca veselie
te pup dulce tzutzi si bine ai venit!!!!
multa bafta cu casa!
cum mai stai cu dragostea? grin.gif

si apropo de sarbatori, simt acelasi lucru!
Tzutzi80
Bine te-am gasit Anca. Cu dragostea, ca de obicei. Adica ... incurcata rau. Ca de as putea eu sa ma opresc la un singur barbat ce bine ar fi. dry.gif
Tzutzi80
Ca sa nu ziceti ca am venit acasa si nu am dat petrecere, am pregatit pentru voi urmatoarele (evident sunt si de post si low-fat si mai cum vreti voi):

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si cum cineva trebuie sa si serveasca, ma ofer EUUUUU yahoo.gif

Imagine
Sexymom
Te-ai facut mai frumoasa ca acum cateva luni, si ai si slabit pupic.gif

Nici eu nu am chef de sarbatori.
De fapt nici nu o sa le simt, deoarece sunt libera numai marti, pe urma muncesc . sad.gif
Tzutzi80
Gata....am facut si bradul:

Imagine
Tzutzi80
ce bine e sa ai laptop! il cari cu tine peste tot!. Doar la "locul privat" nu il iau dupa mine (inca tease.gif )
Andreea-Rodica
Frumos bradutul! Iti doresc Sarbatori fericite si liniste in sufletel! hug.gif
Tzutzi80
CITAT(Andreea-Rodica @ 23-12-2007, 11:25 AM) *

Frumos bradutul! Iti doresc Sarbatori fericite si liniste in sufletel! hug.gif

Multumesc Andreea! Craciun fericit si un an de doua ori mai bun. pupic.gif
Sexymom
CITAT(Tzutzi80 @ 23-12-2007, 01:10 PM) *

ce bine e sa ai laptop! il cari cu tine peste tot!. Doar la "locul privat" nu il iau dupa mine (inca tease.gif )

De ce nu? nu iti ajunge cablul pana acolo?
Ai un brad frumos si elegant. floare.gif
Pupici fetita frumoasa. pupic.gif
axe10
FRUMOS BRADUL...SI "IN TENDINTE"....
aki
LA MULTI ANI, TZUTZI
Imagine
Tzutzi80
Multumesc Akisor! Sarbatori fericite si pentru tine si un an mult mai bun! pupic.gif

)).gif Multumesc Sexi! Lavi pupic.gif Anul asta am vrut altceva, ca de ani de zile il faceam cam la fel. )).gif Si mi-a iesit, chiar daca e el imbodobit doar jumate lol.gif
crissy
Craciun fericit si mos generos wink1.gif !
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!

pupic.gif frumos bradutul tau tzutzule hug.gif
Tzutzi80
Canarule! pupic.gif Ma bucur ca ai venit in vizita. Sarbatori fericite iti urez si la multi ani floare.gif

Mai fetelor, nu va e voua dor de peripetiile din ciclul...."Ce nebunii a mai facut tzutzica?" )).gif Hai ca nu am apucat sa va povestesc, dar in ajun am dat foc la cuptor. Pe bune, cu flacari de alea mari, de ma bucur ca am avut parul prins, ca altfel sigur luam foc. tease.gif
Aveam cumparat un pui sa il fac la rotisor, si m-am gandit eu ca daca nu il fac pe 24 sa il mananc pana de craciun, raman cu el si se strica. Asa ca l-am spalat eu frumos, l-am dichisit cu sare si piper si l-am infipt in rotisor (care e o tavita cu tepe unde sta puiul, si grasimea curge in tavita), si l-am dat la cuptor.
Dupa vreo ora, dau sa verific daca e facut, ca nu mai tin eu minte de acum mai bine de jumatate de an, cat ii ia puiului sa se friga bine.
Asa ca ma uit la el si cum nu l-am vazut bine, am incercat sa il scot un pic. Si a cazut prostul pe spate in cuptor, si tavita cu grasime s-a varsat direct in FOC. Si evident s-a aprins cu totul, si au iesit flacari din cuptor, de nu mai stiam ce sa fac. Noroc ca mi-a dat dumnezeu gandul cel bun sa opresc butelia sa nu sara doamne fereste.
Concluzie: eu sunt bine, sanatoasa, fara ganduri culinare pana plec iar, si.....Mosul le-a adus un pui fript la cateii de la scara, ca mie nu mi-a mai ars de pui afumat! grin.gif
emu
Sa-ti iasa planul smile.gif
CITAT(Tzutzi80 @ 21-12-2007, 04:18 AM) *
pai eu la vreo 3.
Asa ziceam si eu, dar am auzit o teorie care are destul sens )).gif Ar fi de preferat ca nr copiilor sa fie par, ca sa nu ramana nici un membru al familiei pe dinafara: de exp daca-s 3 si te duci la parcul de distractii se fac perechi perechi si ramane ori un copil de unul singur ori un parinte de unul singur )).gif
julyalina
cred ca cutulachi de la scara au fost fericiti )).gif

hug.gif
dany
Frumossss brad ....norocoasa istoria cu puiul ...DARRRRRR....tu chiar astepti sa venim sa te tragem rau tare de limba ca sa ne mai pui poze si povesti cu iubi tau ?? )).gif tease.gif

Nici macar nu ne-ai spus cum a fost Craciunul tau sad.gif sad.gif
Tzutzi80
Da Dany!!!! veniti sa ma trageti de ce vreti voi, ca am si sunculite si coade lungi si mai am si limba!!! De toate si pe alese.
Craciunul l-am petrecut in familie. Azi m-am invrednicit si eu si am spalat vase si facut curat si am iesit si la plimbare, ca am decis eu ca nici asa nu mai merge, sa stau in casa si sa astept sa treaca ziua.
Maine am program de refacut figura, adica vopsit sprancene, tuns coama, ascutit gherutele, ca prea m-am salbaticit in ultima vreme. Sa ma mai aduc in rand cu lumea. Nu de alta, dar trebuie sa ajung zilele astea la facut poze de pasaport, ca expira dumnealui, si nu mai am cu ce calatori in jurul lumii )).gif Si am zis si eu sa incep anul "buna rau" naughty.gif
axe10
Wow...bine ca te ferchezuiesti, ca vorba aia...trebuie Anul nou sa te prinda cum trebuie ca sa-ti mearga bine!
Te pup si-ti urez un An Nou super!
Tzutzi80
Axe pupic.gif

Azi imi este atat de dor de iubitul meu, ca m-am apucat sa imi pregatesc pelete de creveti si le-am mancat cu sos pentru Spring rolls. Asta cica a fost un mic dejun "neortodox", pentru ca noi mereu mancam la restaurante chinezesti, si peletele cu sos din acesta sunt mereu in meniu. Si evident ca alte chinezisme prin casa nu aveam. Plus ca nu prea imi functioneaza mie ce e sub podoaba capilara oricum pana nu bag macar o cafea maaaare.
bubbles
Tzutzi pupic.gif pupic.gif .Tare bine arati.cat despre pui .. noroc cu tine ca au mai mancat si catelusii aia ceva blum.gif
Tzutzi80
Asa este Andreea, mai mananca si ei ceva.

M-am tuns. Inca nu m-am obisnuit, ca eu asa ma sochez la inceput, parca nu mai sunt eu.
dany
Poze , ceva ?????? hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 30-12-2007, 01:07 AM) *

Poze , ceva ?????? hug.gif

Da cum sa nu! A trebuit doar sa si fiu in dispozitie sa le fac! Dar uite, ca nu m-am lasat mult asteptata.

Imagine

Imagine

Imagine
stardust
w00t.gif w00t.gif Esti superba!! Multumim de poze! pupic.gif

Mergi undeva in seara asta?
Tzutzi80
CITAT(stardust @ 31-12-2007, 03:06 PM) *

w00t.gif w00t.gif Esti superba!! Multumim de poze! pupic.gif

Mergi undeva in seara asta?

Multumesc! Merg la ai mei, ca acesta e ultimul revelion impreuna pentru un anumit numar de ani, deoarece de anul viitor voi fi pe nava in perioada asta.
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.