Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
bubbles
La Multi Ani!!! Un an nou fericit si cu multe impliniri si realizari pupic.gif pupic.gif
stardust
La multi ani! cheer.gif
Tzutzi80
La multi ani fetelor! Ca sa vedeti ca m-am imbracat in rosu, am bagat bani la sutien, din lipsa de buzunare, si m-am tinut si de portofel si de sampanie la miezul noptii. Si pentru ca anul urmator fac 28 de ani, adica ziua mea va cadea in ziua din saptamana cand m-am nascut, si mai e si anul sobolanului care mie trebuie sa imi aduca mult noroc, mi-am pus 3 DORINTE. Nu tin sa se implineasca ele chiar toate, dar sa fie macar in derulare. Prima e sa oficializam relatia, eu si iubi al meu. Asta vreau sa se implineasca neaparat. Apoi, sa pun temelia casei macar, si a treia, sa incepem sa lucram si pentru un baby.gif , care ar trebui sa fie fetita si sa se numeasca Ananya. Asta mai spre sfarsit de an. cheer.gif

Imagine
dany
Bueyyyyy....tu ti-ai pus 3 dorinte si eu am uitat sa-mi pun macar una )).gif )).gif

Sa dea Doamne-Doamne sa ti se implineasca toate si inca cateva peste !!!!!! Astept vesti in legatura cu Ananya !!! Frumos nume !!! hug.gif
Tzutzi80
Multumesc Dany-dulce!!! In hindi inseamna "cea care nu are seaman", "unica"
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 01-01-2008, 11:48 PM) *

Multumesc Dany-dulce!!! In hindi inseamna "cea care nu are seaman", "unica"

Ahaaaaa....deci iubi tau a ramas cel cu tenta de indian din pozele aratate ??????????? naughty.gif tease.gif
Tzutzi80
Iubitul meu este intradevar indian, dar nu e cel din poze. Cel din poze nu s-a mai intors pe nava. Mi-a cerut mie sa merg in Australia, doar ca eu nu pot renunta la ce am aici si la nava momentan. Asa ca, ne iubim, dar nu putem fi impreuna. Asa ca cel care este alaturi de mine, este celalalt, dar nu am poze cu el decat din tineretile lui
dany
Oooo......" incurcate sunt caile Domnului " ... ca sa zic asa ...... give_rose.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 02-01-2008, 03:00 AM) *

Oooo......" incurcate sunt caile Domnului " ... ca sa zic asa ...... give_rose.gif

)).gif mie imi spui....daca imi scriu autobiografia....iese telenovela lol.gif naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus iubita frumoasa!
Am vazut si bradul, super decorat pupic.gif
Un an in care sa ti se implineasca toate dorintzele pupic.gif
axe10
La multi ani si tie!
Tare bine iti shade "filata"....

Un an minunat si plin de realizari!
julyalina
Imagine

Tzutzule pupic.gif

dany, sa stii ca si eu am uitat sa-mi pun dorintele de anul nou sad.gif
butterfly
ce ochi faini ai! despre par nu mai zic nimic..e prea tare wink1.gif)

eu mi-am pus dorinta cu 20 min inainte...si am zis sa nu uit la 12 )).gif si...am uitat )).gif
Andreea-Rodica

Ce mai zici, cum te-ai sarbatorit? Mai asteptam si alte poze ca ne=ai deschis apetitul. clap.gif
Iti doresc o seara minunata! hug.gif
Tzutzi80
Lasati fetelor, ca mi-am pus eu si pentru voi )).gif .Eu ma gandesc sa dau o fuga la munte.....oare raman inzapezita pe undeva? w00t.gif Si cu cine naughty.gif
Nessie
cheer.gif La multi ani, Tzutzule!

Din ce am citit sa inteleg ca o sa pelci iar? unsure.gif Nu ziceai ca nu mai vrei?
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 02-01-2008, 06:16 PM) *

pupic.gif
Servus iubita frumoasa!
Am vazut si bradul, super decorat pupic.gif
Un an in care sa ti se implineasca toate dorintzele pupic.gif

Multumesc Amalia! Toate cele bune si tie!!!! pupic.gif

CITAT(axe10 @ 02-01-2008, 06:30 PM) *

La multi ani si tie!

pupic.gif Lavi!!!O scumpa ca intotdeauna....ia zi....facem o adunare?

CITAT(julyalina @ 03-01-2008, 08:37 AM) *

Imagine

Tzutzule pupic.gif

dany, sa stii ca si eu am uitat sa-mi pun dorintele de anul nou sad.gif

Canar frumos pupic.gif tare mi-e dor de voi

CITAT(butterfly @ 03-01-2008, 10:32 AM) *

ce ochi faini ai! despre par nu mai zic nimic..e prea tare wink1.gif)

eu mi-am pus dorinta cu 20 min inainte...si am zis sa nu uit la 12 )).gif si...am uitat )).gif

Fluturas-dragalas, tu imi aduci aminte de mine acum 10 ani. Doamne de as avea iar varsta aia si mintea de acuma, in loc sa am impresia ca sunt grasa (aveam 55-58kg) si sa ma plang toata ziua.....m-as bucura de viata!!!!

CITAT(Andreea-Rodica @ 03-01-2008, 08:49 PM) *

Ce mai zici, cum te-ai sarbatorit? Mai asteptam si alte poze ca ne=ai deschis apetitul. clap.gif
Iti doresc o seara minunata! hug.gif

Andreea floare.gif m-am sarbatorit in familie, cu ai mei, ca anul viitor (daca nu intervine vreun bebe pana atunci), voi fi pe nava de sarbatori. Asa ca acum, petrec cat pot cu ai mei, ca nu se stie. Mai ales bunicii sorry.gif

CITAT(Nessie @ 04-01-2008, 12:39 PM) *

Din ce am citit sa inteleg ca o sa pelci iar? unsure.gif Nu ziceai ca nu mai vrei?

O sa plec iar, ca aici pe nava asta imi este bine. Unde mai castig eu 3000 si de dolari dry.gif
julyalina
sad.gif asta este ... daca pleci macar sa nu ne uiti si sa ne mai vizitezi chiar si virtual hug.gif
cand pleci iar ?
Tzutzi80
in februarie, pe 16. Poate punem de o intalnire pana atunci, ca am chef de o plimbare la bucuresti pupic.gif

De azi ma apuc de pillates iarasi. imi lipsesc exercitiile alea. Plus ca, ar fi cazul sa mai slabesc un pic.
Ieri am stat in varf de pat ca o printesa, doar la bucatarie si baie m-am dus, ca de ningea si era urat afara (desi in casa era cald si bine )).gif ). Asa ca azi....am program administrativ. Spalat, facut curat, ca nu se mai poate.....a da....si ascultat muzica indiana )).gif
anca veselie
LA MULTI ANI!
tare frumusica esti, imi place tunsoarea!
eu ma bag la intalneala prin bucuresti naughty.gif
Tzutzi80
Azi m-am apucat de pillates. Am luat-o de la nivelul unu (pe care de abia de reusesc sa il mai fac), ca nu mai am exercitiu. Si am in plan sa fac zilnic. Mi-am tras si ticker, ca sa tin minte )).gif
Nu stiu daca sa tin si regim sau nu....poate ar cam fi cazul. Si daca ma apuc, cred ca ma apuc iar de Monti. Ca nu reusesc sa cantaresc alimentele, nici acasa (din lipsa de cantar) si mai ales nici pe nava. Asa ca, trebuie sa regasesc fisierele Monti si sa citesc iar cartea. salut.gif yahoo.gif

Anca Si mie imi place tunsoarea, mai putin in ziua cand il spal si sta gen curentat. Dar dupa o zi doua se cuminteste el. SI curand o sa ii cumpar si niste ceara de par sau ulei ceva, sa il domolesc naughty.gif
crissy
La multi ani! Sa dea Domnul sa ti se indeplineasca toate dorintele. Spor la diete si exercitii. pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 04-01-2008, 12:40 PM) *

CITAT(axe10 @ 02-01-2008, 06:30 PM) *

La multi ani si tie!

pupic.gif Lavi!!!O scumpa ca intotdeauna....ia zi....facem o adunare?

CITAT(Nessie @ 04-01-2008, 12:39 PM) *

O sa plec iar, ca aici pe nava asta imi este bine. Unde mai castig eu 3000 si de dolari dry.gif

Sigur, dar incearca si tu sa aranjezi ceva, sa nu fie in prima saptamana din februarie ca sunt la munte ca e vacanta la copii....

3000$...plec si eu cu tine....

CITAT(Tzutzi80 @ 04-01-2008, 07:44 PM) *

Azi m-am apucat de pillates. Am luat-o de la nivelul unu (pe care de abia de reusesc sa il mai fac), ca nu mai am exercitiu. Si am in plan sa fac zilnic. Mi-am tras si ticker, ca sa tin minte )).gif
Nu stiu daca sa tin si regim sau nu....poate ar cam fi cazul. Si daca ma apuc, cred ca ma apuc iar de Monti. Ca nu reusesc sa cantaresc alimentele, nici acasa (din lipsa de cantar) si mai ales nici pe nava. Asa ca, trebuie sa regasesc fisierele Monti si sa citesc iar cartea. salut.gif yahoo.gif

Anca Si mie imi place tunsoarea, mai putin in ziua cand il spal si sta gen curentat. Dar dupa o zi doua se cuminteste el. SI curand o sa ii cumpar si niste ceara de par sau ulei ceva, sa il domolesc naughty.gif

Mie mi s-a terminat bateria la cantar si e din aia patrata si nu stiu unde o sa gasesc....nasol moment!
anca veselie
pai cumpara-ti, tre sa-l potolesti cu ceva.
sa stii ca ma gandeam si eu tot la monti, dar tre sa ma apuc si eu sa citesc cartea.
te pup! pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, Tzutzi draga! Sper ca ai pus dorinte de Anul Nou si pt mine, ca am uitat de ele wink1.gif

Daca e vorba de intalneala ma bag si eu cool.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 06-01-2008, 11:17 PM) *

pai cumpara-ti, tre sa-l potolesti cu ceva.
sa stii ca ma gandeam si eu tot la monti, dar tre sa ma apuc si eu sa citesc cartea.
te pup! pupic.gif

Si-a revenit...cred ca sub amenintarea "cutitului".. lol.gif ...azi dimineata am cantarit!
Tzutzi80
Sa vedeti cu ce ma ocup )).gif
Imagine

SI sunt doar 10 farfurii. Avem voie si car 12 de fapt
dany
Ma gandeam ca scrii un roman cand am vazut cat stai inclinata )).gif

Acolo faci muschi , nene , nu alta !
axe10
Mama, ce de farfurii!!

Cum reusesti sa nu le imprastii? ...vad ca au capac, dar totusi!!...bine ca sunt probabil portii din alea minuscule (cred!).

Cu ce-ti mai ocupi timpul?
Tzutzi80
Ai fi surprinsa Lavi, dar portiile alea sunt mai mult decat generoase, ca suntem companie americana, nu franceza )).gif Si de imprastiat, sunt mare si tare la imprastiat supele, de obicei aduc una in plus ca sa re reumplu cand ajung in statie lol.gif naughty.gif Sau imi trimit ajutorul dupa alta si cred ca ma injura el,.....dar nu are ce face, ca cica " eu dau ordine si el executa" devil.gif

Nu mai fac mare lucru, am fost sa imi fac pasaport, apoi umplu pentru acte pentru terenul de casa. Se pare ca nu reusesc sa fac si proiectul casei acuma sorry.gif dar asta e. Oricum nu am nevoie de casa pana la sfarsit de an. Stau si citesc tot felul de chestii, ma specializez in constructii naughty.gif
michelle
Apropos de asta, chiar ieri am rasfoit forumul asta. Poate te inspira cu ceva wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 10-01-2008, 01:04 PM) *

Apropos de asta, chiar ieri am rasfoit forumul asta. Poate te inspira cu ceva wink1.gif

Multumesc michelle! Acolo citeam azi noapte si eu
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 10-01-2008, 12:53 PM) *

Ai fi surprinsa Lavi, dar portiile alea sunt mai mult decat generoase, ca suntem companie americana, nu franceza )).gif Si de imprastiat, sunt mare si tare la imprastiat supele, de obicei aduc una in plus ca sa re reumplu cand ajung in statie lol.gif naughty.gif Sau imi trimit ajutorul dupa alta si cred ca ma injura el,.....dar nu are ce face, ca cica " eu dau ordine si el executa" devil.gif

Nu mai fac mare lucru, am fost sa imi fac pasaport, apoi umplu pentru acte pentru terenul de casa. Se pare ca nu reusesc sa fac si proiectul casei acuma sorry.gif dar asta e. Oricum nu am nevoie de casa pana la sfarsit de an. Stau si citesc tot felul de chestii, ma specializez in constructii naughty.gif

Deci sa inteleg ca ai luat terenul?...sau era in familie?

Ajutorul sa traiasca!!!
Tzutzi80
Terenul este din gradina bunicilor. Ma costa doar cadastrele si actele, plus impozitele de la vanzare-cumparare. Tataie nu vrea bani pe teren. Este via din spatele casei lui, in care am copilarit eu, si imi este cea mai draga bucata de pe pamantul asta. Si da, vreau sa ma mut la tara, este o comuna la malul marii, la 10 km de Navodari. Am apa, curent, plus deschidere de 18 m la strada. Plus ca sunt aproape de scoala si magazine.
axe10
Atunci e pe val treaba.
Ma bucur ca iti faci o casutza...o sa fie soare in gradina, o sa vin la tine sa mananc struguri prin gard!! lol.gif lol.gif
Tzutzi80
hahaha dany!!! Soare va fi, lacul e aproape sa mergem la pescuit, si mai am si marea la mica distanta. Dar strugurii.....vor mai fi la vecinul in curte sau in bolta la bunicii mei. Poate imi fac si eu bolta cu cativa struguri.....mai vedem. Si da, treaba e serioasa. Tot stau si citesc despre metode de constructii si nu stiu ce sa aleg. Acum urmaresc o casa din structura de cadre din polistiren, cu armatura si beton intre. E interesanta metoda, desi nu tocmai ieftina, dar te alegi cu pereti drepti, casa izolata termic si fonic .... plus ca eu nu am cum sa supraveghez lucrarile pe perioade lungi de timp, asa ca termenul mic de executie al lucrarii, s-ar potrivi cu o vacanta de a mea de pe nava. Asa ca, nu mi se mai pare proasta ideea.
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 10-01-2008, 06:46 PM) *

hahaha dany!!! Soare va fi, lacul e aproape sa mergem la pescuit, si mai am si marea la mica distanta. Dar strugurii.....vor mai fi la vecinul in curte sau in bolta la bunicii mei. Poate imi fac si eu bolta cu cativa struguri.....mai vedem. Si da, treaba e serioasa. Tot stau si citesc despre metode de constructii si nu stiu ce sa aleg. Acum urmaresc o casa din structura de cadre din polistiren, cu armatura si beton intre. E interesanta metoda, desi nu tocmai ieftina, dar te alegi cu pereti drepti, casa izolata termic si fonic .... plus ca eu nu am cum sa supraveghez lucrarile pe perioade lungi de timp, asa ca termenul mic de executie al lucrarii, s-ar potrivi cu o vacanta de a mea de pe nava. Asa ca, nu mi se mai pare proasta ideea.

lol.gif lol.gif lol.gif ...te-am pacalit!
Ca nu era Dany eram eu....

Sa ma duc sa-mi schimb avatarul sa nu duc lumea in eroare!!
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 07:02 PM) *

Hahaha.....pai sa stii ca nu m-am mai uitat la nume cand am vazut poza lol.gif naughty.gif
Tzutzi80
Eu deja albest prematur si am cam mult par alb deja, dar DACA si CAND voi termina cu casa asta....o sa fiu alba toata, nu numai la ten w00t.gif naughty.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 10-01-2008, 08:44 PM) *

Eu deja albest prematur si am cam mult par alb deja, dar DACA si CAND voi termina cu casa asta....o sa fiu alba toata, nu numai la ten w00t.gif naughty.gif

Noroc ca s-au inventat vopselele de par...am si eu par alb cu duiumul...de aici si culoarea blond ...sa nu se vada repede.
Da, o sa-ti iasa sigur. E greu cu lucratorii astia romani...ei itit scot peri albi ca nu sunt corecti si te fura!!

Mi-am adus aminte....am si un fir de par si la spanceana...noroc ca e mai jos si-l smulg...al [*****] sa fie ca mereu creste!!!
Amazoana
La multi ani Tzutzi! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 10-01-2008, 11:14 PM) *

La multi ani Tzutzi! pupic.gif

Fata tu!!! AI de gand sa ma vezi si pe mine pana plec? Ca nu mai stau mai mult de 2 sapt
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 10-01-2008, 06:33 PM) *

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 07:02 PM) *

Hahaha.....pai sa stii ca nu m-am mai uitat la nume cand am vazut poza lol.gif naughty.gif

lol.gif lol.gif Acum am vazut si eu faza asta lol.gif lol.gif

Tzutzule , bafta sa-ti iasa casutza asa cum vrei tu !!! Si ... firele albe ( eu am de la 18 ani - sunt carunta deja ...traiasca vopseaua de par , cum zicea si Lavi !
axe10
Ai disparut?

Poate te vezi cu Dulci...si ne zici si noua.

Daca nu ne vedem pana cand pleci ne vedem parca vad iar in gara... sad.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 10-01-2008, 05:39 PM) *

Terenul este din gradina bunicilor. Ma costa doar cadastrele si actele, plus impozitele de la vanzare-cumparare. Tataie nu vrea bani pe teren. Este via din spatele casei lui, in care am copilarit eu, si imi este cea mai draga bucata de pe pamantul asta. Si da, vreau sa ma mut la tara, este o comuna la malul marii, la 10 km de Navodari. Am apa, curent, plus deschidere de 18 m la strada. Plus ca sunt aproape de scoala si magazine.

Maaamaaa ...da' te-ai pus pe treaba ,nu gluma w00t.gif felicitari si sa fie intr-un ceas bun. give_rose.gif
Tzutzi80
Nu m-am vazut cu Dulci, in schimb m-am vazut cu Luchi si sotul ei azi, ca ei se vor ocupa de planurile casei )).gif naughty.gif Ce bine e sa ai prieteni pupic.gif naughty.gif

Si da Blue! M-am pus pe treaba, ca vreau casa, si daca am ocazia sa o fac, ar fi pacat sa o pierd, nu?
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 13-01-2008, 12:46 AM) *

Nu m-am vazut cu Dulci, in schimb m-am vazut cu Luchi si sotul ei azi, ca ei se vor ocupa de planurile casei )).gif naughty.gif Ce bine e sa ai prieteni pupic.gif naughty.gif

Si da Blue! M-am pus pe treaba, ca vreau casa, si daca am ocazia sa o fac, ar fi pacat sa o pierd, nu?

Categoric! grin.gif Sa ne tii la curent cu toate cele laugh.gif am inteles ca pleci iar? sad.gif nici nu ai venit bine si deja pleci?
amalia0701
Ce fain ca iti faci casa pe pamant .
Ma apucase si pe mine nebunia, noroc ca mi-a trecut repede.
pupic.gif
Tzutzi80
Da Blue, plec iar. Cel tarziu pe 16 februarie. Poate chiar de sambata asta.

Amalia, de ce ati renuntat la idee? Daca aveti un apartament care sa coste ceva... cu valoarea lui va faceti casa naughty.gif
bubbles
Felicitari pt hotararea de ati face casa cheer.gif .Noi avem 2 (inca nu sunt ale noastre )).gif ) .Una la Chei si alta la Craiova lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.