Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ina_ceva
Sa dai un semn: o data si o ora cand pleci, poate ne repezim sa te vedem si sa-ti uram tote cele bune pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
bineinteles Ina. Va fi intr-o sambata cel mai sigur, dimineata. Si eu s-ar putea sa vin in Bucuresti cu o zi inainte, dar sa vad unde stau dry.gif
axe10
Tu pe bune te gandesti sa pleci mai devreme?...

Vrei sa stai la mine de vineri?...ca am loc berechet...let me know!
Tzutzi80
Multumesc Lavi pupic.gif S-a notat! Te anunt imediat ce stiu ceva. Si da, vreau sa plec mai devreme, din cauza de bani. Vreau casa si gata! Si daca mi-a intrat in cap o voi avea. naughty.gif
Amazoana
Buna Maddy pupic.gif
Scuze, chiar nu am avut timp de intalneala sad.gif
axe10
Bine....
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 14-01-2008, 11:39 AM) *

Buna Maddy pupic.gif
Scuze, chiar nu am avut timp de intalneala sad.gif

Si nu iti faci? Sau sa o iei si pe Ancuta si sa veniti la mine, ca doar ai masinutza acuma )).gif si pe bune fac cafea buna. Desi mai bine in oras, ca mai ies si eu din casa naughty.gif

M-au sunat ieri de la firma sa confirm noua data de imbarcare 24 februarie. Am ramas paf.....eu le cer sa plec mai devreme si zapacitii ma cheama mai tarziu. A ramas sa verifice daca e vreo greseala..... sorry.gif Daca nu e....vin la bucuresti, poate plec la munte....nu stiu ce as face o luna si ceva acasa.... w00t.gif

Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 15-01-2008, 03:03 PM) *

Si nu iti faci? Sau sa o iei si pe Ancuta si sa veniti la mine, ca doar ai masinutza acuma )).gif si pe bune fac cafea buna. Desi mai bine in oras, ca mai ies si eu din casa naughty.gif

M-au sunat ieri de la firma sa confirm noua data de imbarcare 24 februarie. Am ramas paf.....eu le cer sa plec mai devreme si zapacitii ma cheama mai tarziu. A ramas sa verifice daca e vreo greseala..... sorry.gif Daca nu e....vin la bucuresti, poate plec la munte....nu stiu ce as face o luna si ceva acasa.... w00t.gif

Promit sa incerc.
Tu vrei sa pleci mai repede si eu vreau ca B sa stea mai mult acasa si nu se poate... sad.gif
Tzutzi80
Pai probabil si eu as fi vrut daca aveam pe cineva acasa pupic.gif
axe10
Nasol ca te-au amanat....
lliliana
Salut voios de Lilish!!! cheer.gif La datorie cu urari de bine shi pupaturi cu mult drag. Mua. pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
LILISHORU"!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Mi-era dor de tine. Cand am plecat eu, tu cam disparusesi de pe aici. Ma bucur sa te "vad" floare.gif pupic.gif Ce mai face printesa?
lliliana
Printzesa deseneaza, invatza...toate de bine. Sper ca aud numai de bine shi la tine. Pup. pupic.gif Mi-i dor de una lata cu voi. Timpul nu prea va da pace nici voua. E scurt. hug.gif
Tzutzi80
Este scurt, important e sa stii sa te bucuri de el. Iar cei ce au prea mult si il folosesc in scopuri....nu tocmai cinstite, mai bine l-ar imbutelia sa mai dea si la altii )).gif

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
Daca aveti raspuns la vre`una ziceti
axe10
Super tare intrebarea 7!
danyhoney
CITAT(Tzutzi80 @ 19-01-2008, 12:12 AM) *

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
Daca aveti raspuns la vre`una ziceti

M-ai terminat .... Uite asa wacko.gif ma uit la intrebari )).gif . Si eu imi mai pun cateodata intrebari care , de fapt , nu au raspuns dar tu m-ai intrecut pupic.gif

Chiar , oare care ar fii raspunsurile ? eusa_think.gif Avem tema de gandire pana te intorci tu de pe vas sau vrei raspunsurile inainte sa pleci ? grin.gif )).gif
Tzutzi80
Hahahaha! Pai eu zic ca mai bine pana plec. Ca eu sper totusi sa nu mai am surprize sa citesc ceva la adresa mea, scris dupa ce eu plec, ca poate nu apuc sa citesc dry.gif
danyhoney
Ce rea esti blum.gif ! Pai tu crezi ca reusim noi in cateva saptamani sa gasim raspunsurile ? )).gif )).gif
Tzutzi80
Sunt pupic.gif ma gandeam ca poate ne punem toate capul la contributie si daca tot nu ne ies raspunsurile, poate mai gasim intrebari blink.gif naughty.gif lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Cred ca sunt mai multe sanse la gasit intrebari lol.gif
Tzutzi80
Pai eu am dat variante sa aveti de unde alege naughty.gif lol.gif
danyhoney
Fata buna esti tu )).gif , te gandesti la creierul nostru sa nu se arda prea tare grin.gif
lourdess
hello tzutzi!
am venit sa iti aduc give_rose.gif smile.gif
Tzutzi80
Multumesc pentru flori.....chiar aveam nevoie de ele pupic.gif
lourdess
CITAT(Tzutzi80 @ 19-01-2008, 01:03 PM) *

Multumesc pentru flori.....chiar aveam nevoie de ele pupic.gif

si sa stii ca nu sunt otravite, precum marul albei ca zapada )).gif )).gif pupic.gif
m-am distrat cu lista ta )).gif
cel putin la pct. 8 as sugera sa se puna vechiul bumerang in cui tease.gif
Tzutzi80
Hahahahah! Aia e o idee buna cheer.gif
lourdess
am venit cu o ciocolata calda naughty.gif
daca tot am calcat stramb, again doh.gif , macar sa merg pana in panzele albe biggrin.gif

ImagineImagine
Tzutzi80
pupic.gif
Andreea-Rodica
O seara buna! Am trecut sa vad ce mai faci, ca acus pleci iar si te vedem mai rar pe aici. hug.gif
Tzutzi80
Buna Andreea! Bine ai venit in vizita! As vrea eu sa stiu macar cand plec, ca e tare rau sa stai asa incurcat dry.gif Nici nu imi pot planifica vreo plecare, ca nu stiu cand ma suna
Tzutzi80
Uite cum se amuza japonezii lol.gif

http://www.youtube.com/watch?v=C5bJDaAqe9k
axe10
Neata....te pup!
lourdess
Buna seara!

Imagine
Tzutzi80
Lavi pupic.gif
Mama lourdess .... ce stralucitoare pui tu acolo! iti ia ochii! Iar trandafirii roz au fost preferatii mei, deci ai nimerit-o din plin
lourdess
CITAT(Tzutzi80 @ 20-01-2008, 06:44 PM) *

Lavi pupic.gif
Mama lourdess .... ce stralucitoare pui tu acolo! iti ia ochii! Iar trandafirii roz au fost preferatii mei, deci ai nimerit-o din plin

pupic.gif
Vezi cat de intuitiva sunt? smile.gif
Si mai intuiesc ca iti place capuccino, dar cui nu place capuccino? )).gif
Ce faci?
Tzutzi80
Eu sunt bine, ma gandesc la idei de afaceri. Asta pentru ca am avut proasta inspiratie sa mananc niste peste prajit care era cam gras si acum stau si bolesc. Noroc ca m-am mai dres acum cu suc de lamaie si mandarine si cateva bucatele de pomelo. Parca mi-a mai luat din greata huh.gif

Cat despre tipurile de cafea....aici nu prea mai nimerit. Prefer cafe latte in locul la capucino sau cafeaua neagra. naughty.gif
bubbles
Seara .M-ai pus pe ganduri cu intrebarile tale wacko.gif . pupic.gif
lourdess
Eu nu sunt cu cafeaua, eu sunt cu ciocolata fierbinte naughty.gif
Dar parca merge si un frappe, nu? laugh.gif
Sexymom
Buna iubire frumoasa give_rose.gif nu am trandafiri roz dar iti dau un pupic pupic.gif
PS> mie imi plac trandafirii galbeni.
axe10
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 09:03 PM) *

Buna iubire frumoasa give_rose.gif nu am trandafiri roz dar iti dau un pupic pupic.gif
PS> mie imi plac trandafirii galbeni.

Damn it...si mie de morrrrrr!!

Cica ar fi semn de gelozie....
Tzutzi80
Din cate stiu eu galbenul este simbolul veseliei si poftei de viata give_rose.gif

Buna Sexy pupic.gif
Sexymom
De asta imi place mie asa de mult galbenul )).gif ma reprezinta )).gif
Ce faci Tzutzi? eu ma plictisesc acasa , nu stiu nici la ce film sa ma uit, maine nu muncesc, am liber....
Tzutzi80
Pai ultimul pe care l-am vazut si mi-a placut a fost "Are we done yet?" Comedie, super, am ras tot timpul, ai putea sa il incerci.

SI daca zic ca fac pateuri cu mere si scortisoara la miez de noapte....ma bate lumea pe aici )).gif
bubbles
Pateuri drool.gif deja am gura inundata .Acum serios .. stii ca este melodia aia de la Stefan B.cu Bubulina gospodina.. eu mereu cant Tzutzulina gospodina .. si asa ma gandesc la tine flowers1.gif
Tzutzi80
hahaha Andreea ..... esti super pupic.gif
bubbles
Acum stau si visez la niste pateuri cu branza din Craiova .. ma rog se fac in partea aia a tarii ... Mereu mananc cand ma duc la mama drool.gif .Sunt singurele care imi plac cu adevarat ca in rest nu mananc nimic ce contine branza dry.gif (ma refer la mancare de patiserie) .Cred ca Amalia stie despre care pateuri vorbesc )).gif
Tzutzi80
Doar ca bubulina-gospodina a dat iama la produse refrigerate de data asta lol.gif naughty.gif

CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 11:27 PM) *

Acum stau si visez la niste pateuri cu branza din Craiova .. ma rog se fac in partea aia a tarii ... Mereu mananc cand ma duc la mama drool.gif .Sunt singurele care imi plac cu adevarat ca in rest nu mananc nimic ce contine branza dry.gif (ma refer la mancare de patiserie) .Cred ca Amalia stie despre care pateuri vorbesc )).gif

Fata.....nu vorbi de pateuri cu branza, ca acum pun si de alea o tava naughty.gif ca am aluat fraged la congelator si branza la frigider lol.gif
bubbles
Acum ma bag la somn visand la pateuri dry.gif .Am mai patit intr-o noapte cand am visat chips-uri si m-am trezit mestecand lol.gif .Somn usor si lasa ingrasacioasele mai ales seara pupic.gif
Tzutzi80
Somn usor Andreea pupic.gif
lourdess
Rise & Shine!

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.