Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Nessie
hug.gif Tzutzicule, imi para atat de rau ca primesti vestile astea. Esti fata desteapta si vad ca gandesti cu capul. Nu te arunca sa te casatoresti pana nu esti absolut convinsa ca stii pe cine ei. E mult mai tragic sa realizezi dupa, ca persoana de langa tine nu are nimic din ceea ce iti doreai tu si arata la inceput. Lasa timpul sa treaca su sa va cunoasteti mai bine! pupic.gif

Sunteti niste pritesese! kisses.gif Mi-e necaz ca nu am fost si eu cu voi. blum.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 23-02-2007, 04:53 PM) *

hug.gif Sunteti niste pritesese! kisses.gif Mi-e necaz ca nu am fost si eu cu voi. blum.gif

Te asteptam si pe tine la o cafea cand poti pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 23-02-2007, 06:49 PM) *

CITAT(Nessie @ 23-02-2007, 04:53 PM) *

hug.gif Sunteti niste pritesese! kisses.gif Mi-e necaz ca nu am fost si eu cu voi. blum.gif

Te asteptam si pe tine la o cafea cand poti pupic.gif

Mai ales ca eu am un dormitor liber wink1.gif asa ca nu e problema cu cazarea wink1.gif hug.gif
Tzutzi80
Buna dimineata fetelor! Nu s-a trezit nimeni inca? Exceptand-o pe Ancuta care mi-a dat mie desteptarea )).gif si bine a facut ca dormeam toata ziua desi aveam alte planuri. Ca a sunat ceasul si am adormit cu el in mana biggrin.gif sorry.gif

Am pus de cafea...e aburinda acum. Cine vrea o cana?
axe10
EU SUNT AMATOARE!! cafea.gif DAR AS VREA SI O TIGARA fool.gif DAR MA ABTIN....MAI BINE NUMAI CAFEA
PUPICI
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 24-02-2007, 11:11 AM) *

Buna dimineata fetelor! Nu s-a trezit nimeni inca? Exceptand-o pe Ancuta care mi-a dat mie desteptarea )).gif si bine a facut ca dormeam toata ziua desi aveam alte planuri. Ca a sunat ceasul si am adormit cu el in mana biggrin.gif sorry.gif

Am pus de cafea...e aburinda acum. Cine vrea o cana?

Ola Tzutzi
Eu m-am trezit cu noaptea in cap, am fost la Trinitex, mi-am luat cateva lucruri dragute, am fost si am mancat o ciorba de burta (vai de dieta mea blushing.gif ), am venit repede acasa ca avea musafiri, acum stau cateva min cu voi si astept alte prietene. Stii, cele amanate de cand m-am intalnit cu voi....
Va pup pe amandoua si pe toate fetele de aici. Sper ca maine sa am mai mult timp sa vorbim
Tzutzi80
Si Anca a fost azi la targ. Eu trebuia sa merg cu ea dar m-am pomenit cu musafiri. Incerc sa ajung maine daca mai apuc ceva. Ce ti-ai luat si de unde

Hmmm....Americanii astia sunt cu capul! Auzi la el! barbat la 1.55m si 106kg....si doctorul lui ii zice ca arata bine si e in forma dry.gif blink.gif Si eu la 1.65 si 74kg sunt o balena (mini balena) unsure.gif
julyalina
hello tzutzi! floare.gif
are doar 1.55 ???? si 106 kg ??? pai tu esti cu aprope 1 cap mai mare ca el blink.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 25-02-2007, 09:53 PM) *

hello tzutzi! floare.gif
are doar 1.55 ???? si 106 kg ??? pai tu esti cu aprope 1 cap mai mare ca el blink.gif

Si 30 kg mai slaba biggrin.gif Sa nu va imaginati ca vb de ciocolatelul meu. El e mai slab ca mine si mai inalt cheer.gif
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
Si pe vremea aia imi luam nasul la purtare cheer.gif
Imagine

Eu pe vremea cand dadeam concurs pt playboy lol.gif
Imagine

Si in timpurile cand faceam parte din banda de motociclisti )).gif
Imagine
Amazoana
m-ai omorat cu astea!!!!!!
Moaaa, dar puteam sa te recunosc dintr-o mie, nu te-ai schimbat prea tare!
Sexoasa mica ce esti! pupic.gif

Foto de mai sus era una cu un urs ce va spune noapte buna.
Nu mai pot, pic la datorie. Va pup fetelor!
lliliana
Wow....ce cool. Super fotografii, super fata. Bravooo pentru poze. Pup shi urez de bine! pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Servus draga mea hug.gif
Sa ia o saptamana faina.
Sa iei cea mai buna hotarare pentru tine.
Nu stiu daca te consoleaza, dar daca in viatza lucrurile ar fi usoare, unde ar mai fi provocarea?
hug.gif
Tzutzi80
Buna dimineata fetelor! Desi e ciudat sa dai asemenea binete la ora 2.30 )).gif Dimineata la mine a fost pe la 11.30, dar asa imi place mie sa salut.

Va pupic.gif pe toate hug.gif . Ma bucur ca sunteti aici. Responsabila cu cafeaua de azi cine e???? Lilishor, cumva tu?
Ami....asa e. Provocarile te fac sa nu te plictisesti. Sunt sare si piperul in viata aceasta.

Sa dau raportul...foarte imbucurator de altfel. Lunea la mine e zi oficiala de cantar. Desi nu e aleasa tocmai inspirat ca in weekend fac ravagii unsure.gif Totusi e zi de cantar. Si al meu dragul de el arata .... suspans ... rapait de tobe ... aplauze frenetice ... 72 - 72 si 1/2. Asa ca party! cheer.gif Fac cinste cu apa plata cu lamaie.

A mea ciocolata m-a sunat ieri si am vorbit vreo doua ore, timp in care a reusit sa imi explice mai bine ce e cu trecutul lui si cam ce planuri de viitor are. Si ... eu vreau sa fim fericiti. Trecutul e trecut. Copii aia au o mama, o vor avea si pe a doua daca e nevoie (eu) si mai vedem noi in timp. Ne iubim prea mult ca sa dam cu piciorul din cauza unor greseli din tinerete.
Tzutzi80
Azi m-am cam pacalit la puncte. Noroc ca inca mai am inca ceva disponibil si nu le-am consumat pe toate. dar sa va povestesc ce am facut!
Aveam in frigider 5 ardei grasi, frumosi, si pe care nu-i mancam de vreo 2 saptamani, si mai era si niste carne tocata, asa ca ma apuc eu sa fac ARDEI UMPLUTI. Ca de, gospodina de mine (aiurea), nu facuse niciodata minuni de astea. Asa ca ma apuc eu sa fac ardei umpluti, care arata cam asa la puncte:

ARDEI UMPLUTI:
5 ardei grasi 0p
1 ceapa 0p
330 g carne porc 22p
100 g orez 6p
20 g ulei 4p
1 lg bulion 0.5p
sare, piper, boia, dafin 0p

TOTAL: 32.5p, adica 6.5p pe bucata doh.gif doh.gif doh.gif

Noroc ca am apucat sa mananc doar unul si cand am vazut ce punctaj au...am decis ca am mancare pt 4 zile naughty.gif plus asta de azi.
Amazoana
Buna Tzutzi, ce faaaci? Eu acum am venit de la serviciu. Ma pregatesc sa fac baie, ma epilez, ma ingrijesc putin cu o masca ceva, niste peeling....mai am o zi si vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daca m-ati vedea fetelor, ce zvapaiata sunt, ce tremur din toti rarunchii, ce ma invart ca o proasta in jurul cozi...parca m-a apucat strechea....
Ce face dragostea asta din om...din rationali ne face irationali, orbi.....dar ce bine e yahoo.gif
Va pup
amalia0701
Nu inteleg la ce mai aveai nevoie de ulei la ardei?
Daca amestecai totul crud si nu indesai rau ardeii, da aiba loc sa se umfle orezul econimiseai 4 puncte.
Pupici pupic.gif
bubbles
ce faci tzutzi..ma bucur sa vad ca macar tu slabesti...ca eu numai in rau o dau cry.gif ieri m`am destrabalat si azi am mancat de 23 p bang.gif sper sa recuperez maine si sa ajung si pe la sala wink1.gif
Tzutzi80
Pai Ami ai mare dreptate! Dar ametita de mine s-a apucat sa caleasca ceapa si orezul....ca daca calculam inainte .... acum nu ma uitam la oala cu ardei, ci mancam din ei.

Bubbles....lasa ca si eu am avut zile cand bagam de 31p si dupa....imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. Si la apartament de 3 camere decomandat...sunt ceva pereti biggrin.gif

Leule....cunosc senzatia! Spor la facut fursecuri cand vine wink1.gif banuiesc ca primele le incepeti direct din usa de la intrare devil.gif
Nessie
Felicitari Tzutzule pentru kilograme! cheer.gif cheer.gif A mers super la tine ww, nu? clap.gif tot asa sa o tii cu dieta si cu sportul si cu veselia. pupic.gif pup blondina (din tinerete blum.gif)
amalia0701
CITAT(Nessie @ 27-02-2007, 11:17 AM) *

Felicitari Tzutzule pentru kilograme! cheer.gif cheer.gif A mers super la tine ww, nu? clap.gif tot asa sa o tii cu dieta si cu sportul si cu veselia. pupic.gif pup blondina (din tinerete blum.gif)

Oauuuuuuuuu acu vad cat ai slabit.
felicitari iubita! cheer.gif
luchi
Madi, ma bucur ca ww da rezultate, tocmai cand stateai in cumpana si te gandeai daca e cel mai bun regim pentru tine. give_rose.gif Cat priveste cele scrise la mine in jurnal..nu lasa tristetea sa te copleseasca. Va fi bine, sunt altele mult mai grele de dus in spate. Tu sa fii fericita si sanatoasa. give_rose.gif Si daca iti mai dau tarcoale ganduri depresive, pune mana pe telefon sau pe maus, sa mai iesim la o pina colada wink1.gif Te pup.

p.s. Dulcikatty, cat e AMR-ul? In ore, vreau sa zic blum.gif
ina_ceva
Felicitari pentru kg pierdute! Sper sa fie bine cu ciocolata ta si sa nu mai apara probleme give_rose.gif

Carnea de porc folosita la ardei avea grasime? Daca nu avea o poti puncta cu 3p la 100 gr
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 26-02-2007, 08:39 PM) *

Leule....cunosc senzatia! Spor la facut fursecuri cand vine wink1.gif banuiesc ca primele le incepeti direct din usa de la intrare devil.gif

Moaaa, ce indecenta esti blum.gif
Normal ca asa vom face naughty.gif

CITAT(luchi @ 27-02-2007, 12:42 PM) *

p.s. Dulcikatty, cat e AMR-ul? In ore, vreau sa zic blum.gif

Scumpa, mai am cam 32 de ore cheer.gif yahoo.gif am o stare. Mai am putin si intru in febrilatie....plus cele 3 cafele pe care le-am baut azi.....

dar tu ce faci? Mi-e dor de voi!
Tzutzi80
Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( devil.gif ca asa fac! gatesc cu puncte multe si dupa dau sa manance la cei ce au nevoie, ca fratele meu e o scobitoare).
Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi doh.gif Va imaginati probabil ca am masina? Sau macar eram cu cineva cu masina? doh.gif grin.gif Ei bine nu! Eram singura cuc, uitandu-ma cum doamne iartama le car eu pana acasa. M-am chinuit cu ele pe autobuz, si dupa iau la telefonat prietenii (ca tata are masina in service doh.gif ), toti ocupati. Mda. Sun vecinul...n-are bani sa vina dupa mine, dar madar a venit pana unde ma lasa microbuzul in Navodari. Asa ca .... cu chiu cu vai trec strada de la autobuz la microbuz....si da-i distractie. Abia am incaput, plus ca nu imi erau suficiente mainile si picioarele sa ma tin si pe mine si sacosile. doh.gif doh.gif
Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! doh.gif grin.gif Asa ca poate ( tease.gif slabe sanse), poate macar de data asta invat si eu sa nu mai pun in cos tot ce vad. Si data aviatoare rolleyes.gif poate nu mai iau cos de ala cu rotile, si iau unul mic de carat in mana sorry.gif sa realizeze si capul meu blink.gif ca e greu de carat.

Sau mai usor...poate imi iau masina yahoo.gif si dupa nu mai imi permit oricum sa fac cumparaturi w00t.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 09:03 PM) *

Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( devil.gif ca asa fac! gatesc cu puncte multe si dupa dau sa manance la cei ce au nevoie, ca fratele meu e o scobitoare).
Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi doh.gif Va imaginati probabil ca am masina? Sau macar eram cu cineva cu masina? doh.gif grin.gif Ei bine nu! Eram singura cuc, uitandu-ma cum doamne iartama le car eu pana acasa. M-am chinuit cu ele pe autobuz, si dupa iau la telefonat prietenii (ca tata are masina in service doh.gif ), toti ocupati. Mda. Sun vecinul...n-are bani sa vina dupa mine, dar madar a venit pana unde ma lasa microbuzul in Navodari. Asa ca .... cu chiu cu vai trec strada de la autobuz la microbuz....si da-i distractie. Abia am incaput, plus ca nu imi erau suficiente mainile si picioarele sa ma tin si pe mine si sacosile. doh.gif doh.gif
Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! doh.gif grin.gif Asa ca poate ( tease.gif slabe sanse), poate macar de data asta invat si eu sa nu mai pun in cos tot ce vad. Si data aviatoare rolleyes.gif poate nu mai iau cos de ala cu rotile, si iau unul mic de carat in mana sorry.gif sa realizeze si capul meu blink.gif ca e greu de carat.

Sau mai usor...poate imi iau masina yahoo.gif si dupa nu mai imi permit oricum sa fac cumparaturi w00t.gif

Da...dar ai facut muschi si forta....asa ca poti sa mananci linistita ardeiul umplut...
yahoo.gif
Tzutzi80
Raportul pt azi:

noodle soup picant 3.2p
ardei umpluti 6.5p
65 g smantana 12% 2.3p
gaufre cu miere 5.5p
1/2 desert fitline exquisa 0,2% 1p
mar 0p
2 triunghiuri branza topita fitness 1.5p
rosie 0p
--------------------
TOTAL 20p din 20

Hmmm....nu prea imi intra legumele pe gat. Macar m-am cadorisit azi cu doua pungi cu mere. Una de mancat in stare naturala si una de facut bunatati fara puncte multe.

Am uitat sa va zic. De maine fac masaj. Imi vine acasa si de abia astept. Tipul face si ceva reflexoterapie yahoo.gif yuppiiiieeeee
Daca tot imi trimite al meu bani sa am grija de mine si sa ma rasfat .... asa o sa si fac yahoo.gif

Ce mai faci axe? Ce regim tii?

Ehe...stai ca uitam sa va povestesc inca o patanie, tot de azi (ca la mine au fost mai mult de trei ceasuri negre azi). Vin acasa si imi caut pasaportul sa vad exact cand expira. Ca stiam ca e anul viitor dar nu stiam exact cand. Si dai si cauta si dai si cauta. Pasaportul ia-l de unde nui huh.gif Am innebunit. Am sunat-o pe mama si am luat-o cu binisorul (ca m-a amenintat odata ca imi ascunde pasaportul sa nu plec cu ciocolatica). SI nu imi era de pasaport, cat imi era de viza din el. Ca am 5 ani viza turistica pt SUA! Ufff.....am cautat exact o ora pana l-am gasit. Bine macar ca era aici si nu in alta parte, ca nu mai pupam eu viza de al ambasada SUA. naughty.gif
Tzutzi80
Si a treia patanie de azi a fost la banca, unde desi am stat mai bine de o ora jumate, nu am reusit sa rezolv tot ce vroiam. E o acritura la birou la cecuri, de iti vine sa te lipsesti decat sa vb cu ea.
In decembrie am depus spre incasare un cec. Cum urma sa plec din tara am optat pt incasarea in cont a banilor. Mi-a zis (dupa ce m-a pus vreo doua zile pe drumuri) ca dureaza 30 zile LUCRATOARE. Cum nu am avut nevoie de bani, nu m-am dus sa verific. Si azi eram in zona, asa ca m-am dus. Si banii nu erau in cont. Asa ca ma intorc la ghiseul ei si intreb de ce. Verifica cu o scarba de aia mare de parca ii cerusem sa danseze dezbracata in mijlocul orasului si imi zice ca banii sunt veniti!
Gen Caragiale ... ii explic ca banii nu's in contul meu. Asa ca imi spune ca daca vin cu hartia cu care am depus cecul (noroc ca nu o aruncasem, ca dobi....toaca, nu mi-a zis ca imi va mai trebui vreodata hartia aia), poate sa imi bage banii in cont. Pai si la ce ma ajuta?! Ca eu am optat pt cont ca nu eram in tara cand veneau banii huh.gif Asa ca o intreb, nu poate sa mi-i elibereze direct, fara sa ii mai bage in cont si asa mai departe, cica, ba da! Iar Caragiale si opera lui! Da cica ma costa tot atata! Imi venea sa o iau de ciuf. Si uite asa, mai fac eu un drum pana la banca! Firar ea sa fie de functionara nesuferita! Ce obicei tampit au sa te plimbe de la un ghiseu la altul.
Stai la unul, nu e deschis inca. Banca lucreaza de la 8.30 si e deschisa, intrii, dar ghiseul se deschide la 9 blink.gif Romania! Stai si astepti, intr-un final iti proceseaza cererea (in 10-15 min) dupa care te trimite la casierie. Unde ii zici ca vrei banii in lei, nu in euro cum era tranzactia. Primesti o privire perplexa! Aici nu e casa de schimb valutar! Asa ca ma trimite cu valuta in brate .... exact la alt ghiseu, alta coada, si uite asa mai departe.
amalia0701
pupic.gif hug.gif
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul."
Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit.
devil.gif
Nu a raspuns inca nimic sorry.gif
Tzutzi80
Pai o sa sponsorizeze el. Al meu mi-a mai trimis 300$, din care eu azi am spart cam 170. Si ma suna el si ii povestesc, ma asteptam sa zica zi el...bine ma, dar deja ai primit 700 luna asta...si a fost luna de 28 de zile. Si cand colo ma intreaba ... ti-ai luat tot ce ai vrut. ZIc Da. Esti fericita? ZIc Da. Pai atunci de ce imi dai raportul la bani. Ti i-am trimis, sunt ai tai, faci ce vrei cu ei, pe mine nu ma intereseaza decat sa fii fericita, nu cat cheltui. cheer.gif Hehehe!!!! Ce bine ii prinde unui barbat sa fii suparata pe el un timp! Dar el asa a fost mereu cu mine si banii. Fostul imi zicea ca am o gaura sparta in mana si se scurg, dar ca mi-o astupa el! Clinton insa e altfel. Atata timp cat sunt fericita si am tot ce vreau, nu ii pasa nici daca ii cheltui tot salariul yahoo.gif Si mi-a promis masina cand vine yahoo.gif w00t.gif
lliliana
Frumoasa...io am ac de cojocul astora de la banca. Aia era sfarleaza....in mainile mele. O intrebam de unde ishi ia ea salariul....cu ce ocazie pe acolo...o incalzeam un pik, pentru ca sa se mishte mai usor )).gif Dar eu nu-s normala )).gif Bine ca s-a rezolvat. Pup dulcic. pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 10:17 PM) *

Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 07:36 AM) *

Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da tu chiar nu faci un jurnal?
Un tiker sa ne spui si noua ce mananci?
pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 08:46 AM) *

CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 07:36 AM) *

Da tu chiar nu faci un jurnal?
Un tiker sa ne spui si noua ce mananci?
pupic.gif

Nu fac ma jurnal ca vreau sa va oftic. lol.gif ...ticker pot sa pun daca imi spui cum...sac tease.gif . Stii de ce nu imi fac? Ca ar trebui sa scriu la greu...nu vine nimeni in vizita ca nu ma cunosc si asa ca mai bine scriu la neuroni ce mananc. Macar acolo mi se da peste mana( sau gura) daca mananc prostii.
blink.gif blum.gif
axe10
fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul

test, test
luchi
CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:27 PM) *

pupic.gif hug.gif
Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit.
devil.gif

Amalia, ghiv mi faiv blum.gif Asa am vrut si eu sa-l pun pe-al meu sa-mi promita ca nu-mi ia nimic de 8 martie (ca eu vreau sa merg la electrostimulare sau masaj), si el..hmm...Mai vedem.

Axe, si eu te salut, si te stiu wink1.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 08:10 AM) *

fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul

test, test

Oauuuuu lilieci mov!!!

CITAT(luchi @ 28-02-2007, 08:17 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:27 PM) *

pupic.gif hug.gif
devil.gif

Amalia, ghiv mi faiv blum.gif Asa am vrut si eu sa-l pun pe-al meu sa-mi promita ca nu-mi ia nimic de 8 martie (ca eu vreau sa merg la electrostimulare sau masaj), si el..hmm...Mai vedem.

Axe, si eu te salut, si te stiu wink1.gif

Al meu nu a raspuns nimic inca, dar o sa-l mai intreb devil.gif
Pentru orice eventualitate am luat nr. de tel al kinetoterapeutului.
axe10
Pai poate se sperie grasimea si fuge.....
Tzutzi80
Gata cafeaua fetelor! Neatza! Eu imi astept pe 3/4 adormita maseorul. Poate da si el telefon inainte cum a promis, sa sar sa fac un dus totusi. Ca acum mi-e prea lene.

CITAT
axe10 Adaugat Astazi, 08:29 AM

Vreau si eu nr ala de telefon de la care se sperie grasimea si fuge blum.gif

Ancutza ... pai unde vrei sa faci electrostimulare?

Ami eu iti tin pumnii!

Axe, daca vrei impartim jurnalul meu biggrin.gif Imi place tickerul wink1.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 28-02-2007, 09:06 AM) *

Gata cafeaua fetelor! Neatza! Eu imi astept pe 3/4 adormita maseorul. Poate da si el telefon inainte cum a promis, sa sar sa fac un dus totusi. Ca acum mi-e prea lene.

CITAT
axe10 Adaugat Astazi, 08:29 AM

Vreau si eu nr ala de telefon de la care se sperie grasimea si fuge blum.gif

Ancutza ... pai unde vrei sa faci electrostimulare?

Ami eu iti tin pumnii!

Axe, daca vrei impartim jurnalul meu biggrin.gif Imi place tickerul wink1.gif

Amalia s-a speriat de liliecii mei...
Vezi cu masajul ala....sa ma tii la curent...mai incolo cand am mai mult timp o sa va povestesc ce am "patit" eu cu un masaj... )).gif naughty.gif
Tzutzi80
Pai tipul cu care trebuia eu sa ma marit acum vreo 7 ani, facea niste masaje bestiale! Facuse yoga si studiase masajul ani de zile...mereu ma tenta sa ma intorc la el macar pt masaj. Dar imi aminteam mereu ce dobitoc a fost si ce urat s-a purtat cu mine si imi trecea instantaneu si cheful de al mai vedeam, da' mai de masaj.

Gata...mi-am facut curaj...plec la dus

Sunt soparla! de asta ma misc eu asa incet si in reluare azi???? Si ma uit lung dupa soare prin perdeaua de nori de ploaie si picaturi de apa?

Oricum ieri mi-am luat 2 cleme pt draperii in forma de soare (ca doar nu era sa zic 2 SORI )).gif )
amalia0701
Ce fain sa vina maseorul acasa.
Io dupa masaj trebuie sa ma imbrac, iar saptamana asta vin si la serviciu dupa devil.gif
Mi-ar fi drag ca dupa masaj sa ma bag in pat sa dorm )).gif
Io sper sa-l conving pe omul meu sa imi plateasca niste sedintze acasa, decat sa mergem la restaurant.
Karin
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:27 AM) *

Io dupa masaj trebuie sa ma imbrac, iar saptamana asta vin si la serviciu dupa devil.gif
Io sper sa-l conving pe omul meu sa imi plateasca niste sedintze acasa, decat sa mergem la restaurant.

Maseor acasa? naughty.gif
Io nu indraznesc nici macar sa ii propun lu' al meu asa ceva, nu de alta, da' nu vreau sa dorm pe presh dupa aia! Pe dinafara! laugh.gif laugh.gif
pupic.gif hug.gif O zi faina!
amalia0701
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:32 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:27 AM) *

Maseor acasa? naughty.gif
Io nu indraznesc nici macar sa ii propun lu' al meu asa ceva, nu de alta, da' nu vreau sa dorm pe presh dupa aia! Pe dinafara! laugh.gif laugh.gif
pupic.gif hug.gif O zi faina!

Am spus maseor nu striper blum.gif sau gigolo.
Karin
Maseor, maseor...ce? Io am zis altceva? laugh.gif blum.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:40 AM) *

Adevarul e ca e tanar , 25 de ani, dragutz, haios lol.gif lol.gif lol.gif asa ca...............
Karin
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:42 AM) *

CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:40 AM) *

Adevarul e ca e tanar , 25 de ani, dragutz, haios lol.gif lol.gif lol.gif asa ca...............

Asa ca..............imi iau gandul de la el! lol.gif lol.gif
axe10
Vreau si eu masaj acasa...stie cineva in Bucuresti?...astept sugestii.
Amazoana
Buueeeeeeeeeiiii, ce-i aici? dezmat? Numai maseori tineri si potenti visati?nt nt nttt
dati-mi si mie unuuuuuuuuuuuuuu naughty.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.