Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa (

ca asa fac! gatesc cu puncte multe si dupa dau sa manance la cei ce au nevoie, ca fratele meu e o scobitoare).
Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi

Va imaginati probabil ca am masina? Sau macar eram cu cineva cu masina?

Ei bine nu! Eram singura cuc, uitandu-ma cum doamne iartama le car eu pana acasa. M-am chinuit cu ele pe autobuz, si dupa iau la telefonat prietenii (ca tata are masina in service

), toti ocupati. Mda. Sun vecinul...n-are bani sa vina dupa mine, dar madar a venit pana unde ma lasa microbuzul in Navodari. Asa ca .... cu chiu cu vai trec strada de la autobuz la microbuz....si da-i distractie. Abia am incaput, plus ca nu imi erau suficiente mainile si picioarele sa ma tin si pe mine si sacosile.
Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei!

Asa ca poate (

slabe sanse), poate macar de data asta invat si eu sa nu mai pun in cos tot ce vad. Si data aviatoare

poate nu mai iau cos de ala cu rotile, si iau unul mic de carat in mana

sa realizeze si capul meu

ca e greu de carat.
Sau mai usor...poate imi iau masina

si dupa nu mai imi permit oricum sa fac cumparaturi