Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
anca veselie
ce tampiti!!!!!!!!!!
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 14-02-2008, 06:57 PM) *

Dulci nu vad poza!

dry.gif SI din sirul....numai mie mi se intampla....mi-a venit noua scrisoare de angajare si biletul de avion. Care mad.gif surpriza....ma trimite la MIAMI in loc de Santo domingo. AM zis ca innebunesc de draci. Si pe astea de la agentie le doare fix in pix....ca nu mai am sa le dau comioane. Cum poti frate sa emiti pt o persoana un act si sa faci o greseala de genul sa ii iei bilet de avion pentru o alta tara si alt port??? doh.gif

Cred ca au nevoie de tine pt un alt contract...
Eu vad foto.....
Nessie
ohmy.gif Valeu ce incompetenti! Poti sa le schimbi in timp util acum? sad.gif
Tzutzi80
Hai sa va arat si voua, pentru ca sunt asa de fericita ca explodez si nu pot tine numai pentru mine )).gif
Sunt proaspat veniti la usa mea cheer.gif

Imagine

Imagine
bubbles
De la cine?De la cine? pupic.gif
Tzutzi80
De la cine ma iubeste cheer.gif naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 14-02-2008, 05:06 PM) *

Cred ca au nevoie de tine pt un alt contract...
Eu vad foto.....

Nu e asta. Scrisoare de angajare e clara Santo Domingo - Legend - 24 feb. E neatentia unui agent. A facut sigur rezervare din bucati sa iasa ieftin, si a uitat sa ma zboare si de la Miami la Santo Domingo.
Am sunat acum la Miami si mi-au zis ca mi se rezerva bilet pt 24, nava pleaca seara, asa ca am timp sa ma imbarc. Dar....revin....incompetenta cuiva, imi da mie dureri de cap. Noroc ca cheer.gif am fllooooooorrrriiiii sa ma inveseleasca yahoo.gif
anca veselie
ce frumosi sunt wink1.gif e bine ca s-a rezolvat pupic.gif
Tzutzi80
Nu stiu ce sa fac. Am varianta sa zbor maine si sa stau o saptamana in republica domnicana la plaja. Doar ca nu prea sunt pregatita. Nici bani in casa nu am doh.gif, nu m-am tuns, etc

Sa imi schimb biletul meu pt 21 si sa stau 1 zi la paris si 2 zile in santo domingo (cum de fapt cred ca voi face).

Sau sa merg pe mana agentiei, sa zbor Bucuresti - frankfurt, Frankfurt-washington, Washington-Miami, sa stau peste noapte si dimineata alte doua avioane, riscand sa pierd vaporul. Si daca ajung, voi fi moarta de oboseala dupa 2 zile jumate de schimbat avioane doh.gif Si asta pt incompetenta unora....ca biletul meu se schimba gratuit. De ce s-au apucat ei sa rezerve altul, tot nu pot sa inteleg dry.gif
julyalina
varianta
CITAT
biletul pt 21 si sa stau 1 zi la paris si 2 zile in santo domingo
smile.gif
anca veselie
si eu votez pt paris si santo domingo w00t.gif
honey79
Tzutzica...mergi pe varianta Paris,Santo Domingo.
In afara faptului ca vei avea timp sa te odihnesti,s a-ti faci un dush, sa papi ceva ca lumea, nu ce se da in avion.... mai vezi si... un pic... o farama... din orasele respective.
Dar cel mai important...vei fi odihnita, nu stresata, nu obosita, nu nimic.

Calatorie placuta si... croaziera de vis (chiar daca va fi si multa munca).
Sexymom
Tzutzi ce incurcareala sad.gif , dar o sa fie superb la Paris9, si poate aflii si de unde ai minunatiile astea de flori pupic.gif
Tzutzi80
Fetele noutati. Am decis ca nu are rost sa mai astept si sa imi bat capul cu minunatia mea de agent. Asa ca am luat taurul de coarne. Mi-am schimbat biletul meu de maine pt 20 feb. Stau o noapte in Paris, sper sa vad si turnul eiffel macar in seara aia si dimineata urmatoare. A doua zi la pranz plec in Santo Domingo si stau din 21 in 24 cand am imbarcare pe nava.
cheer.gif

Am deja voucherele pt hoteluri, asa ca, totul ar trebui sa mearga bine.

Sexy.... naughty.gif eu stiu de unde sunt florile
dany
Super decizie !!!!! Sper ca de data asta vei avea mai mult acces la net si ne vei delecta cu mult mai multe poze decat data trecuta !!!

p.s. Superbi trandafirii !!!
Tzutzi80
Da, acum voi putea posta poze mai usor, deoarece voi avea laptopul cu mine, si nu voi mai astepta la rand la computerele care nici macar messenger normal nu au sad.gif

Trandafirii sunt superbi intradevar. Acum sper ca urmatoarea poza cu mine va fi de fapt cu mana mea....stanga naughty.gif SI nu manichiura sa fie punctul de atractie w00t.gif
butterfly
paaariiis ce bine suna!
tradafirii sunt superbi!

pup pupic.gifpupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif Fluturas bine ai venit! Stiam eu ca mirosul de trandafiri te va aduce pe aici )).gif

Deci....ca asa incep lucrurile sa se povesteasca mai bine, acum ca nu se mai poarta veche formula: A fost odata ca niciodata!

Daca se intampla altcuiva si nu mie, as fi zis ca poate glumeste, ca nu are ce face. Pai incerc eu in wee sa printez de pe net noul bilet de avion de pe 20. Si surpriza.. w00t.gif ..rezervarea mea cica era ON HOLD. In mod normal este CONFIRMED. Sun la ei, pauza. Cica au program de luni pana vineri. Sambata nu dorm de griji, ieri la fel. Azi pun mana si sun la airfrance. Sa imi zica doamna de acolo ca rezervarea mea a fost anulata, ca ea nu o gaseste in sistem mad.gif Sa fac atac de apoplexie! Ii explic iar situatia....ii zic ca eu am rezervarile si la hotel facute si bilet platit de 5 luni. Pana la urma cand pricepe femeia ca eu vb serios si nu renunt, i-am dat inclusiv numerele zborurilor....imi ia numarul de telefon cu promisiunea ca verifica mai bine si revine cu un telefon, ca sa nu stau eu sa mai platesc si la tel.
Stupoare....dupa 10 min suna ea. Am fost placut impresionata....dar aveam deja un camp de morcovi cu tot cu iepurasii aferenti....Si imi zice ca a gasit in retea, ca nu stie ce s-a intamplat, dar ca mi-au emis biletul nou si sa stau linistita ca zborul e ok. Si mi-a trimis si biletul prin mail.

Au fost cele mai lungi 10 min din viata mea. Sigur mi-a albit si cealalta jumatate de par, care inca mai era la culoarea naturala.
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Nessie
doh.gif Numai peripetii ai, mai, Tzutzule! Sper ca acum sa fie totul ok si ai parte de o mini-plimbare frumoasa, asa cum ti-ai planificat-o si sa ai munca usoara pe vas. pupic.gif

Asteptam poze cu unghiile. naughty.gif
Tzutzi80
Hahahah Gabic!!! Uite, de astea vorbeam

Imagine

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Stai ca mi-a picat fisa la ce te refereai tu naughty.gif lol.gif
axe10
Aoleu, sa te vezi pe vas cu bine. Zilele trecute m-am uitat pe Discovery cel mai mare vas de croaziera si cum se lucreaza pe acolo...am vazut un chelner cu vreo 20 de cutii din alea cu mancare cum cari si tu...

Vreau si eu unghii din astea...cand cresc!!
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 18-02-2008, 07:05 PM) *

Hahahah Gabic!!! Uite, de astea vorbeam

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Stai ca mi-a picat fisa la ce te refereai tu naughty.gif lol.gif

Frumoase foc! pupic.gif Asta e poza "before". )).gif "after" va urma... naughty.gif (ca vad ca tot stanga e blum.gif )
Tzutzi80
Daaaaa......uite ca e loc destul acolo naughty.gif

Daca cumva credeam dimineata ca povestea cu biletele s-a terminat cu un caz fericit....ei bine nu era chiar asa. Povestea asta e deja telenovela. Vorbeam cu al meu in seara asta pe net si zice sa mai dau un tel la Miami sa confirm si zborul de la ei pentru orice eventualitate. Asa ca, pun eu mana pe telefon, ferm convinsa ca o sa sun degeaba, ca eu oricum plec cu biletul meu....cand stupoare. La miami figuram cu un singur zbor. Si ala era MIAMI - SANTO DOMINGO pe 24 feb w00t.gif Nu mai exista nici airfrance, nici altceva nimic. M-a intrebat unde sunt. Eu evident i-am zis ca sunt acasa in Romania. Nu intelegea acum de ce atunci eu am bilet din Miami. Sa uitat in urma la rezervari si mi-a zis toate zborurile din ultimile zile care au fost pe numele meu si care erau toate ANULATE intre timp. Am zis ca lesin. Nu mai puteam vorbi deja. Noroc ca a fost o tipa super calma si hotarata sa inteleaga si gaseasca o solutie. Asa ca i-am povestit de la inceput toata povestea cu schimbarile de zboruri si emitere de bilete noi si rezervari de hotel pe banii mei sa fiu sigura ca ajung. I-am zis ca nu ma deranjeaza sa stau cateva zile la hotel. In cazul asta a zis ca si ea prefera varianta 2 zboruri airfrance, decat sa zbor in ziua imbarcarii. Asa ca mi-a rezervat la airfrance 21 feb. Cand i-am zis ca eu am platit deja hotelurile, dar ca nu imi pasa de bani, ca vreau doar sa ajung la timp pe nava, tipa mi-a schimbat biletul pe 20 feb paris si 21 santo domingo, exact cum il aveam eu. Si m-a rugat sa pastrez copiile voucherelor si chitantele cu care am platit hotelurile ca sa incerc sa obtin rambursarea acestora de la companie. Deci....dupa 30 min de telefon cu o femeie de nota 10......sper eu ca in sfarsit am ajuns la capatul acestei povesti.
Dar clar....urmatoarea vacanta o stau pe toata pe nava, ca daca mai aud de avion, zboruri, rezervari si bilete, cred ca fac alergie naughty.gif

Concluzia: zbor miercuri 20 feb la ora 15.15 de pe Otopeni. O sa ajung in jur de 1 la aeroport. Daca se incumeta cineva sa vina sa ma vada, vin mai devreme si stam la o cafea si o barfa mica naughty.gif Desii fiind in timpul saptamanii si la pranz, probabil sunteti la servici dry.gif
emu
Asta da viata plina de aventuri lol.gif

Bafta la munca!
Tzutzi80
Asa e Emu....ca doar ma plangeam ca sunt plictisita si nu am ce face. Sau intamplat atatea in ultimile 5 zile.....ca mi-a ajuns pentru toata vacanta dry.gif
Amazoana
Sa ai parte de un mini concediu placut, voiaj usor si toate cele bune!!!!!
anca veselie
tzutzule, eu nu pot ajunge la aeroport sad.gif dar daca e ceva prin oras, as putea sa ma invoiesc.
axe10
Eu desi eram dimineata, pot schimba tura si vin sa te vad, dar undeva intre microbuz si aeroport, ca sa ajung si la servici la ora 15 cel tarziu!!!

Sexymom
Sa ai parte de zile minunate. pupic.gif
axe10
Na, ca acuma nu mai apare...ma duc sa o sun ca nici pe mess nu e...ca doar nu pleaca fara s-o vad!
Amazoana
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 09:42 PM) *

Na, ca acuma nu mai apare...ma duc sa o sun ca nici pe mess nu e...ca doar nu pleaca fara s-o vad!

Cred ca isi face bagajele....
Tzutzi80
AM avut de alergat azi fetelor. Acum am ajuns acasa. Marea surpriza a zilei....nu gaseam dolari sa cumpar w00t.gif la nici o casa de schimb dry.gif

SI bagajele.....inca nu le-am facut. M-am tuns, facut mani si pedi (mai trebuie sa ma dau cu oja), banca, case de schimb, agentie de voiaj....vazut bunici si matusa&co.

Anca mi-ar fi placut sa te vad si pe tine. Se pare ca Lavi incearca sa ajunga.
Dulci multumesc. Promit sa ma distrez

Si acum o tai la bagaje. Si nu am chef dry.gif
julyalina
hug.gif
spor la facut bagaje , tzutzule pupic.gif
Tzutzi80
Multumesc canarule galbior. Sincer....cica fac bagaje. Nu prea stiu ce sa iau cu mine.....ca nu prea mai incap in nimic. Le iau asa....ca sa umplu bagajul, in speranta ca poate slabesc dry.gif
buretel
Drum bun, si bafta multa pupic.gif La cate peripetii ai avut cu biletul, sper sa existe o compensare )).gif
Tzutzi80
Se pare ca am primit o compensare.....ma doare stomacul tare de tot.... dry.gif Si m-a luat o teama de calatorie de nu va zic. Zici ca nu am fost in viata mea afara din orasul meu. doh.gif

Declar minte plecata cu sorcova. Gasitorilor....recompensa naughty.gif
Andreea-Rodica
Nu te am prins la timp, dar am venit sa-ti urez drum bun, voiaj grozav si sa ne mai auzim pe aici. hug.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 19-02-2008, 07:42 PM) *

Si nu am plecat fara sa ma vada pupic.gif Ne-am intalnit in aeroport. pupic.gif pupic.gif Am ajuns la Paris. Mama....ce preturi sunt aici....nu prea imi permit sa mananc si sa vad si turnul eiffel.
Ghinioanele au continuat. Pe drum spre aeroport m-au sunat de la agentie ca cica sa imi dea detaliile de zbor. Imi venea sa o intreb daca e normala la cap....sa anunte un zbor cu 4 ore inainte huh.gif
Am gresit hotelul lol.gif naughty.gif dar inainte de asta nu am bagaje. Adica le am...dar sunt pe aeroport in zona de tranzit. M-am facut cu o gentuta de consolare de la airfrance, cu tricou, pasta si periuta de dinti....perie de par, detergent (asta sa imi spal chilotii probabil naughty.gif ) si lama de ras lol.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 20-02-2008, 02:30 PM) *

Nu te am prins la timp, dar am venit sa-ti urez drum bun, voiaj grozav si sa ne mai auzim pe aici. hug.gif

pupic.gif Ne mai auzim.....cand reusesc sa ma conectez la net. Ca de exemplu....acuma cheer.gif
emu
CITAT(Tzutzi80 @ 20-02-2008, 04:42 PM) *
Ghinioanele au continuat. Pe drum spre aeroport m-au sunat de la agentie ca cica sa imi dea detaliile de zbor. Imi venea sa o intreb daca e normala la cap....sa anunte un zbor cu 4 ore inainte huh.gif
Am gresit hotelul lol.gif naughty.gif dar inainte de asta nu am bagaje. Adica le am...dar sunt pe aeroport in zona de tranzit. M-am facut cu o gentuta de consolare de la airfrance, cu tricou, pasta si periuta de dinti....perie de par, detergent (asta sa imi spal chilotii probabil naughty.gif ) si lama de ras lol.gif

Ya Baby! And it keeps on coming! lol.gif Hai ca altfel ar fi fost prea plictisitor, ce devil.gif lol.gif

Foarte frumos ca ati reusit sa va intalniti. Si chiar la aeroport. Axe ai prins o zi fara trafic mare? smile.gif
buretel
lol.gif lol.gif Cred ca ai putea scrie un scenariu de film cu atatea peripetii pupic.gif
Asteptam vesti naughty.gif
Tzutzi80
Din seria....and it keeps on coming......

Aseara l-am rugat pe receptioner sa primesc telefon de desteptare la ora 9. Asta pentru ca eu ma trezesc cu alarma de la telefon. Doar ca telefonul meu e pe moarte, si cand iti e lumea mai draga....atunci moare. Evident ca nu a sunat nici alarma de la telefon, nici receptia. Bafta mea (ca sunt baftoasa de fel), avionul e la pranz si eu m-am trezit singura pe la 9 fara 10. Ca altfel, pierdeam si mic dejun, si avion si bagaje....ca ele ajungeau la destinatie, iar eu nu doh.gif
anca veselie
tzutzi, tin pumnii sa mearga totul bine macar de acum inainte pupic.gif
Andreea-Rodica
Pupici si calatorie fara prea mari peripetii, ca ai avut parte de ele deja. hug.gif Nu e rea idea cu scenariul de film. biggrin.gif
Tzutzi80
CITAT(Andreea-Rodica @ 21-02-2008, 07:54 PM) *

Pupici si calatorie fara prea mari peripetii, ca ai avut parte de ele deja. hug.gif Nu e rea idea cu scenariul de film. biggrin.gif

Iti dai seama ca aveti bilete in primul rand la premiera naughty.gif
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 22-02-2008, 04:03 AM) *

Iti dai seama ca aveti bilete in primul rand la premiera naughty.gif

cheer.gif cheer.gif Si autografe?
pupic.gif
mirela
Scuza-ma , dar cand ai fost mataluta la Paris si nu mi-ai zis? Caci eu am fost sapatamana trecuta si nu am stiut nimic de matale.
Tzutzi80
Sa nu imi spui! AM fost in Paris pe 20 seara, si am plecat pe 21 la pranz. Erai acolo? sad.gif

Am ajuns pe nava si sunt super fericita. Am numai surprize frumoase, atat de la colegi, cat mai ales de la acel cineva aproape de inima mea. S-a lasat cu trandafiri, camera la pasageri cu pat dublu si chiar mic dejun la pat astazi. Sa tot traiesti in felul asta.
Cu munca ma adaptez insa mai greu. E dificil sa faci pauze mari....faci febra musculara lol.gif naughty.gif
anca veselie
suna bine reintoarcerea ta pe nava naughty.gif las' ca te adaptezi si la munca!
te pup dulce pupic.gif
Andreea-Rodica
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.