Fluturas bine ai venit! Stiam eu ca mirosul de trandafiri te va aduce pe aici
Deci....ca asa incep lucrurile sa se povesteasca mai bine, acum ca nu se mai poarta veche formula: A fost odata ca niciodata!
Daca se intampla altcuiva si nu mie, as fi zis ca poate glumeste, ca nu are ce face. Pai incerc eu in wee sa printez de pe net noul bilet de avion de pe 20. Si surpriza..

..rezervarea mea cica era ON HOLD. In mod normal este CONFIRMED. Sun la ei, pauza. Cica au program de luni pana vineri. Sambata nu dorm de griji, ieri la fel. Azi pun mana si sun la airfrance. Sa imi zica doamna de acolo ca rezervarea mea a fost anulata, ca ea nu o gaseste in sistem

Sa fac atac de apoplexie! Ii explic iar situatia....ii zic ca eu am rezervarile si la hotel facute si bilet platit de 5 luni. Pana la urma cand pricepe femeia ca eu vb serios si nu renunt, i-am dat inclusiv numerele zborurilor....imi ia numarul de telefon cu promisiunea ca verifica mai bine si revine cu un telefon, ca sa nu stau eu sa mai platesc si la tel.
Stupoare....dupa 10 min suna ea. Am fost placut impresionata....dar aveam deja un camp de morcovi cu tot cu iepurasii aferenti....Si imi zice ca a gasit in retea, ca nu stie ce s-a intamplat, dar ca mi-au emis biletul nou si sa stau linistita ca zborul e ok. Si mi-a trimis si biletul prin mail.
Au fost cele mai lungi 10 min din viata mea. Sigur mi-a albit si cealalta jumatate de par, care inca mai era la culoarea naturala.