CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:54 AM)

CITAT(Letitia @ 09-04-2008, 02:42 PM)

Buna!

Sunt ceva mai noua pe site (ca data de logare, ca de citit va citesc de ceva vreme). Cautam un tabel ww...apoi am dat de celelalte topicuri...apoi de jurnale...si uite asa mi-am facut cuib pe-aici. Voiam sa-ti spun ca ti-am citit tot jurnalul, m-a apucat si 12 noaptea citind (am stat cu sufletul la gura cand trebuia sa vina "ciocolata"...am murit de pofta la fursecurile cu visine

si am ramas cu gura cascata la tortul cu papusa...
Voiam sa-ti urez mult noroc ca meriti, esti o fata deosebita, sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa te muti curand in casuta mult visata! Te astept cu drag!

Cherie, Letitia, bine ati venit pe aici. Ati avut intradevar rabdare sa cititi tot jurnalul.

Este de fapt al doilea. Primul se afla inca pe idieta. Mi-ati facut pofta sa le recitesc pe amandoua. S-au intamplat atatea lucruri in viata mea, si mi-e dor sa le retraiesc macar prin cuvinte.
Cineva zicea ca ce nu te omoara te face mai puternic. Eu sunt exemplul viu ca aceasta fraza este adevarata. Cu fiecare zi care trece imi dau seama cat de frumoasa este viata si cate surprize ne rezerva. Important e sa ai curaj sa risti si sa experimentezi, ca sa zic asa