Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani pupic.gif pupic.gif !
anca veselie
tzutzule ce faci? mai da un semn de viatza pupic.gif
Tzutzi80
Buna fetelor! Multumesc de urari! La multi ani tuturor femeilor din noi! pupic.gif
Andreea, Crissy, Andreea, anca pupic.gif give_rose.gif

Eu nici nu am realizat ca e martie deja, si ca a fost 8 martie. Noroc ca stie al meu (habar nu am de unde) ca a fost ziua femeii, si mi-a adus din nou Trandafiri naughty.gif Deja inregistrez cate un buchet la maxim doua saptamani w00t.gif Ma rasfata si mie imi place tare yahoo.gif

Eu sunt bine, am intrat in ritm cu munca deja. Mai am un pic si deja se face o luna de cand sunt aici. Deocamdata timpul trece repede, sa vedem cum va fi in mai cand EL pleaca in vacanta. sorry.gif
mirela
Salut!Pe unde mai circuli cu nava? )).gif Poate avem ocazia sa ne intalnim! Acum serios care ti-e circuitul? Si, da eram la Paris cand ai fost.Pacat ca nu am avut sanse sa ne intalnim.Oricum ma mai intorc acolo luna asta, asa ca cine stie.Pana la sfarsitul lunii ma am sederi prin Paris,Barcelonasi Roma.Pupici si servici usor!
anca veselie
ma bucur ca merge totul bine pupic.gif
Sexymom
Un pupic si de la mine, succes in continuare.Ma bucur ca esti ok. pupic.gif
Tzutzi80
Pai sunt pana pe 30 martie inca in Caraibe. Apoi din aprilie revin in Europa, acelasi circuit de anul trecut. Italia, Grecia, Croatia, Turcia, Egipt. Poate pe acolo sa ne vedem, ca am overnight in Venetia si Livorno

Si sa ma laud cheer.gif sunt proaspata posesoare a unei bucati de pamant pentru viitoarea mea casa cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru achizitie! floare.gif
hug.gif
lucy
FELICITARI cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela
Am sa tin cont de circuitul tau.Poate reusesc sa fac un schim de un zbor prt. 2 nopti in Milano asa ne putem intalni la Venezia.Eu am zboruri pana in Venezia insa n u am night-stop-uri sau sederi.Si felicitari prt. pamant.Sa inteleg ca vrei sa-ti faci o casa huuuuge ?!Eo investitie enorma.Va trebui sa muncesti multi ani la rand ca sa ai o casa enorma cu toate facilitatile, insa rezultatul merita tot efortul depus.Intentia mea e ca urmatoarea casa sa fie cu teren cumparat si sa o construim cum doresc eu.Ceea ce inseamna multa exigenta din partea mea mai ales cand investesc bani.Berbec ce sa-i faci?! )).gif
Nessie
cheer.gif Felicitari proprietarei! In ce colt de lume e pamantul? Si cand ai planuri sa incepi constructia?
Tzutzi80
Multumesc fetelor de felicitari. Terenul este in Corbu, la 5 km de mare. Casa sper eu sa intre in constructie in primavara viitoare. Daca imi ies socotelile, poate chiar din toamna asta. Sa vedem ce si cum iese. Ma gandeam chiar si la un imprumut in banca dry.gif nu de alta dar, mai repede platesc dobanda la banca decat scumpirile la materiale si mana de lucru la meseriasi sad.gif
bubbles
Tzutzika felicitari pe teren cheer.gif .si bafta la facut casa hug.gif .Asa bine imi pare pt tine give_rose.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif FELICITARI pentru teren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si muuuuuulta bafta in continuare !!!! hug.gif

cand vii acasa ?
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2008, 09:35 AM) *

Multumesc fetelor de felicitari. Terenul este in Corbu, la 5 km de mare. Casa sper eu sa intre in constructie in primavara viitoare. Daca imi ies socotelile, poate chiar din toamna asta. Sa vedem ce si cum iese. Ma gandeam chiar si la un imprumut in banca dry.gif nu de alta dar, mai repede platesc dobanda la banca decat scumpirile la materiale si mana de lucru la meseriasi sad.gif

Ai perfecta dreptate ,dar nu uita ca trebuie sa iti faci un calcul si sa vezi clar cat vrei sa faci din casa sa nu te trezesti ca nu iti ajung banii si ai si imprumut la banca dar nu ai terminat nici casa.Din pacate cand te apuci de construit iti dai seama ca totul costa dublu fata de estimari. mad.gif in rest ,stiu ca te vei descurca ca esti ambitioasa si fata desteapta ,pupe mama pupic.gif bafta si spor la cautat de materiale.Sa ne intalnim la un gratar...de piept de pui grin.gif in curte de casa noua. cheer.gif
amalia0701
Felicitari draga mea pupic.gif
ramonavlas
Felicitari Tzutzi si sa fie intr-n ceas bun.
anca veselie
bravo tzutzi pupic.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Ma bucur mult de ce citesc, esti o fata foarte curajoasa si muncitoare. Sper sa iasa toate asa cum iti doresti tu ca le meriti din plin. pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif tzutzulina gospodina.
buretel
Felicitari Tzutzi give_rose.gif , ce fain ca o sa ai casuta ta cheer.gif
Cherie
Tzutzi, ti-am citit ieri cat am stat la munca, tot jurnalul. Jur ca parca citeam o carte, parca vedeam un film. Felicitari pt tot, pt curaj, pt ambitie, pt tortul papusica pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
felicitari Tzuticule hug.gif
sa dea Dumnezeu sa-ti iasa totul asa cum iti doresti pupic.gif
Letitia
Buna! give_rose.gif Sunt ceva mai noua pe site (ca data de logare, ca de citit va citesc de ceva vreme). Cautam un tabel ww...apoi am dat de celelalte topicuri...apoi de jurnale...si uite asa mi-am facut cuib pe-aici. Voiam sa-ti spun ca ti-am citit tot jurnalul, m-a apucat si 12 noaptea citind (am stat cu sufletul la gura cand trebuia sa vina "ciocolata"...am murit de pofta la fursecurile cu visine unsure.gif si am ramas cu gura cascata la tortul cu papusa... biggrin.gif
Voiam sa-ti urez mult noroc ca meriti, esti o fata deosebita, sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa te muti curand in casuta mult visata! Te astept cu drag!

Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:54 AM) *

Tzutzi, ti-am citit ieri cat am stat la munca, tot jurnalul. Jur ca parca citeam o carte, parca vedeam un film. Felicitari pt tot, pt curaj, pt ambitie, pt tortul papusica pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(Letitia @ 09-04-2008, 02:42 PM) *

Buna! give_rose.gif Sunt ceva mai noua pe site (ca data de logare, ca de citit va citesc de ceva vreme). Cautam un tabel ww...apoi am dat de celelalte topicuri...apoi de jurnale...si uite asa mi-am facut cuib pe-aici. Voiam sa-ti spun ca ti-am citit tot jurnalul, m-a apucat si 12 noaptea citind (am stat cu sufletul la gura cand trebuia sa vina "ciocolata"...am murit de pofta la fursecurile cu visine unsure.gif si am ramas cu gura cascata la tortul cu papusa... biggrin.gif
Voiam sa-ti urez mult noroc ca meriti, esti o fata deosebita, sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa te muti curand in casuta mult visata! Te astept cu drag!

Imagine

Cherie, Letitia, bine ati venit pe aici. Ati avut intradevar rabdare sa cititi tot jurnalul. pupic.gif Este de fapt al doilea. Primul se afla inca pe idieta. Mi-ati facut pofta sa le recitesc pe amandoua. S-au intamplat atatea lucruri in viata mea, si mi-e dor sa le retraiesc macar prin cuvinte.

Cineva zicea ca ce nu te omoara te face mai puternic. Eu sunt exemplul viu ca aceasta fraza este adevarata. Cu fiecare zi care trece imi dau seama cat de frumoasa este viata si cate surprize ne rezerva. Important e sa ai curaj sa risti si sa experimentezi, ca sa zic asa give_rose.gif
Cherie
Cum merge treaba Tzutzi? Prin ce colt de lume insorit & im-plajit te afli? naughty.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
sunt in europa acuma.....asa ca e de fapt rece si ploios. Acum sunt in venetia. A plouat cu galeata....dar tot am avut parte de o zi buna
Cherie
Ce frumooos... Ar fi trebuit sa plec si eu la Venetia, de fapt pe langa, sa lucrez acolo, dar m-am linistit smile.gif

bubbles
pupic.gif tzutzulica .distractie maxima pe unde mergi pupic.gif
Tzutzi80
naughty.gif Adica spor la munca! cheer.gif Am nevoie de multi bani pentru casa aia la care visez eu yahoo.gif
anca veselie
la multi bani atunci pupic.gif pupic.gif
Cherie
Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT!!!!! floare.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
ce faci tzutzi, totul bine? pupici hug.gif pupic.gif
Sexymom
Buna fetita . Cum a fost Pastele la tine? eu una nici nu l-am simtit sad.gif asta ca am si muncit in ziua aia. sad.gif
Tzutzi80
Adevarat a inviat! La mine pastele a trecut ca orice alta zi. Doar ca am apucat sa vorbesc cu mama pe net si am avut si camerele amandoua asa ca am putut sa ne si vedem. Si mi-a aratat ouale colorate si cozonacul si alte bunatati. Ca la mine....nu au exista. Am vrut oua colorate.....dar prietenul meu nu m-a lasat sa i le colorez naughty.gif
julyalina
lol.gif nebunatica ca de obicei pupic.gif
Tzutzi80
Si am mai facut una!!! devil.gif M-am vopsit. naughty.gif Ciocolatiu cica wink1.gif dar nu ingrasa tease.gif
buretel
Heey, ce mai faci? Pe unde esti? pupic.gif
Asteptam povesti naughty.gif
Sexymom
Si eu astept vesti.
De multe ori ma gandesc la EA cu invidie, eu sunt coplesita de atatea probleme, griji, responsabilitati, si mereu ma visez intr-un crucero.
mirela
Buna Tzutzi! Sper ca te distrezi pe unde esti acum.Ai vazut cum Sexy te invidiaza?
Nu am notiunea exacta de volumul de munca care-l prestezi insa tind sa cred ca muncesti mult ca si mine. Si totusi suntem invidiate, prt deplasarile noastre. Daca ar sti Sexy ca pe de al ta parte noi suntem invidioase prt. ca ea are sanse sa petreaca mi mult timp cu familia?
Tzutzi80
Eu sunt invidioasa si pentru simplul motiv ca are o familie. Din pacate jobul meu nu imi permite sa am o familie. Si mai am un pic si aniversez o varsta la care alte femei isi duc copii la scoala dry.gif iar eu nu ii am nici macar in planul apropiat sad.gif

Plus ca mai nou, de cate ori vad poze cu bebicii cuiva, imi dau lacrimile huh.gif
lucy
Lasa Tzutzi,nu dispera,trebuie sa-ti vina si tie randul odata si totul depinde de tine pupic.gif pupic.gif pupic.gif Cand o sa te hotarasti,o sa-ti intemeiezi o familie si o sa faci si baby.gif baby.gif give_rose.gif
Tzutzi80
Ramasesem datoare cu poze. Asa arat eu vopsita.
Cu munca stau bine. In schimb nu prea apuc sa vizitez nimic. Imi tot fac planuri legate de viitoarea mea casa, si ma gandesc daca se merita sau nu sa incep sa cumpar lucruri care imi plac pt ea sau nu. ..... Poate investesc in caramida mai bine dry.gif
Tzutzi80
Imagine
anca veselie
sa-ti fie de bine, imi place!
eu zic ca mai bine ai casa gata si apoi cumperi pt ea pupic.gif
Amazoana
Neatza
Arati foarte bine Tzutzi. Sa-ti fie de bine. Pe cand vii acasa? Nu ti se cam termina contractul? Sau mai ai o luna... dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.