Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Mai am....2 luni pana vin acasa. Se termina vara pana atunci. Vin la cules de struguri si nuci si must....yummmmiiiii
lourdess
salutare tzutzi draga! floare.gif
sorry pt intalnirea ratata blushing.gif blushing.gif blushing.gif
imi fac mea culpa blushing.gif blushing.gif
ce mai faci?
nu ne-am mai auzit de-un car de ani...

aah, btw, iti sta bine asa, ciocolatie! smile.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 23-06-2008, 08:17 PM) *

Imagine

Bine te-am gasit dupa o lunga absenta.Iti sta super bine culoarea .Eu am avut la scoala bac,ceea ce inseamna alergat de dimineata pana seara,inainte de aceea am fost in sesiune,acum respir un pic dupa care abia astept sa plec in concediu.Iti doresc numai bine ,te pup,ai grija de tine. hug.gif
Panda
buna floare.gif
sa-ti fie de bine.... cu noua culoare
give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pup ciocolatia!
Tzutzi80
Buna fetelor! Va pup pe toate dupa o lunga absenta. Desi probabil va asteptati la povesti frumoase si multe poze, situatia sta un pic altfel. Lucrurile s-au schimbat destul de mult in ultima luna, pentru ca am fost al [*****] de aproape sa ..... MOR. Am fost atat de bolnava in ultima luna ca le era frica si sa ma tina aici, dar si sa ma trimita acasa. Si nu reuseau sa stabileasca de ce, cu toate tratamentele administrate eu in loc sa fiu mai bine, eram din ce in ce mai rau. Cazul tipic de analize bune .... pacientul mort!
Concluzia: am devenit alergica la migdale, alune si nuci, produse care de la capucinoul de dimineata la biscuitii din pauza, desertul de la masa si in mancare....erau in mod constant in alimentatia mea. Acum sunt mai bine, incep sa imi revin, dar uitandu-ma in urma la ultima luna, ii multumesc lui Dumnezeu ca doctorii de aici au fost suficienti de destepti sa imi dea antihistaminice zilnic, si ca eu am avut buna idee de a merge la medic de la primele simptome.
Andreea-Rodica
Sanatate multa! hug.gif
Nessie
hug.gif Tzutzi, ce rau imi pare. Ai dreptate, noi ne gandeam ca esti in plimbare, ca te distrezi si in schimb, uite ce ai patit. sad.gif Bine ca ai aflat cauza si acum te feresti de ce-ti face rau.

Sanatate multa! pupic.gif
buretel
Sanatate multa Tzutzi hug.gif Ai grija de tine.
Si eu mananc aproape zilnic alune, nuci, seminte, toate crude dry.gif Ce simptome ai avut? Poti sa ne dai detalii? floare.gif
amalia0701
Sanatate draga mea hug.gif hug.gif hug.gif
lilianab
Tzutzule sanatate la maxim.Bine ca ti-a venit mintea la cap si nu ai merlit,ca aculo n-o fi durere si intristare si suspin...dar nici distractie si babuini.Ramai fata mamei printre noi ca de bine ,de rau tot mai pica ceva!Hai ,inca o data:sanatate maxima si numai vesti bune sa auzim! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
nusarich
LA MULTI ANI, TZUTZI! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu mai mult si mai mult si pe deasupra, de multa, multa sanatate!
bubbles
La Multi Ani Tzutzulina Sa fii fericita, sa ai parte numai de bucurii si impliniri si multa sanatate pupic.gif pupic.gif
Cherie
La multi ani! pupic.gif
Andreea-Rodica
La multi ani! hug.gif Asteptam vesti (de bine). Cand mai vii acasa?
ramonavlas
La multi ani si tot ce iti doresti!
Sanatate in primul rand pupic.gif
anca veselie
tzutzi, la multi ani!!!!
sa fii iubita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Imagine
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 25-07-2008, 01:22 AM) *

Buna fetelor! Va pup pe toate dupa o lunga absenta. Desi probabil va asteptati la povesti frumoase si multe poze, situatia sta un pic altfel. Lucrurile s-au schimbat destul de mult in ultima luna, pentru ca am fost al [*****] de aproape sa ..... MOR. Am fost atat de bolnava in ultima luna ca le era frica si sa ma tina aici, dar si sa ma trimita acasa. Si nu reuseau sa stabileasca de ce, cu toate tratamentele administrate eu in loc sa fiu mai bine, eram din ce in ce mai rau. Cazul tipic de analize bune .... pacientul mort!
Concluzia: am devenit alergica la migdale, alune si nuci, produse care de la capucinoul de dimineata la biscuitii din pauza, desertul de la masa si in mancare....erau in mod constant in alimentatia mea. Acum sunt mai bine, incep sa imi revin, dar uitandu-ma in urma la ultima luna, ii multumesc lui Dumnezeu ca doctorii de aici au fost suficienti de destepti sa imi dea antihistaminice zilnic, si ca eu am avut buna idee de a merge la medic de la primele simptome.

Imi pare rau pentru ceea ce ai patit si imi pare bine ca ,acum esti mai bine.Dar nu am inteles cum au exlicat ei ,ce anume produce schimbarea asta drastica de la consumator al unui anumit tip de mancare la alergic la acea mancare?ce a declansat procesul?si cum te poti feri de urmatoarele posibile schimbari? huh.gif Oricum sanatate multa si te asteptam acasa la un gratar... naughty.gif
Tzutzi80
Multumes de urari fetelor! Am si uitat de ziua mea blushing.gif doh.gif Mare zapacita sunt naughty.gif Noroc ca v-ati amintit voi, dragele mele.

Buretel, daca vei fi vreodata alergica la ele, vei ajunge sigur la doctor, pentru ca iti e mult prea rau sa stai acasa. La mine totul a inceput cu o tuse si imi curgea nasul si lacrimau ochii.... dupa n tratamente, imi era din ce in ce mai rau, tuseam in continuu, de ma dor si acum muschii pieptului. Am ajuns sa vars cand tuseam, sa ma umflu, rozacee in obraji, de abia puteam munci, si atunci o zi la cateva zile de stat in pat, plus ca mai aveam un simtom, care mi-e rusine sa vi-l zic. Dar am umblat cu tampoane de noapte in loc de zilnice, daca ma intelegeti. Plus ca atunci cand tuseam scuipam un lichid spumos. Nu mi-a fost in viata mea asa de rau. Si sper sa nu mai trec vreodata prin asa ceva. plus ca mintea imi era continuu in ceata. Deocamdata doctorii au zis ca va dura in jur de 3 luni ca sa scap de toate simtomele, dar oricum eu ma simt mai bine.
Panda
mai bravo ca te-ai dus la doctor... si bravo lor ca au gasit ce ai.... ca de multe ori doctorii nostrii sunt asaaaaa de prosti... dar nu mereu dupa cum se v.d..

ma bucur ca esti mai bine... trebuie sa ai grija toata viata de acum....ca data viitoare va fii mai rau.... daca cumva gresesti si mananci.
ai grija mereu la ingredinte ascunse cand mananci dulciuri... si cereale, torturi...

cu alergiile alimentare nu-i de joaca.... sunt foarte amenintatoare de viata.

ma bucur ca esti bine.
hug.gif
lourdess
Wow Tzutzule, prin ce ai trecut... sad.gif
Bine ca esti ok acum.
Iti urez multa sanatate si sa recuperezi prin multa distractie naughty.gif timpul pierdut!
Pup! pupic.gif
mirela
Buna Tzutzi! Ce situatie! Ma bucur sa citesc ca te simti mai bine.Presupun ca ai tai erau morti de ingrijorare.Cel mai rau e sa fii printre straini si sa fii intr-o situatie ca asta. Incearca sa te ingrijesti mult mai mult pe viitor, fa-ti mai des analize, asa te ajuti pe tine insati sa-ti descoperi si altele care nu functioneaza cum trebuie.Stii ce se zice:cu sanatatea nu putem glumi fie ea chiar si o alergie..Ai grija de tine iubita si da-ne mai multe vesti despre tine. Stii ca noi aici suntem un centru de recuperare prt. multe probleme. pupic.gif si insanatosire 100% hug.gif
Tzutzi80
Asa e Mirela, trebuie sa ne ingrijim, dar uneori, oricate analize ti-ai face, si cata grija ai avea, tot te poate lovi cate o boala la care nu te astepti si pe care nu o poti preveni.

Fetelor, se pare ca in loc sa vin acasa la sfarsitul lui august, voi veni la inceputul lui octombrie dry.gif Nici nu stiu daca sa accept sau nu acceasta extindere de contract. huh.gif In schimb, o veste buna, e ca voi vedea Asia. Contractul urmator il voi pretrece intre, India, Singapore, China, Japonia, Tailanda. Imi mai ramane apoi Australia, si pot spune ca am facut inconjurul lumii devil.gif Poate atunci imi vine si mie mintea la cap sa ma asez la casa mea si sa fac un bebe naughty.gif
mirela
Mma bucur sa vad ca esti mai bine.Un contract la tine de cate luni e?

Si sa stii ca nu prea sunt de acord cu tine, ca o sa-ti mai ramana Australia si ai facut inconjurul lumii.Sa nu-mi spui ca ai fost in Portugalia si nu ai intrat in contact cu mine?! mad.gif
anca veselie
wink1.gif pupic.gif tzutzule, eu as mai vizita putin
Tzutzi80
hahaha mire! Nu am fost in Portugalia inca! Daca vin te anunt. Ziceam de continente....doar pupic.gif

Contractul meu e de 6 luni. Dar ne tine mai mult mereu. Dar acum, cu 7 luni jumate, au cam intrecut masura
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.