CITAT(Tzutzi80 @ 04-03-2007, 04:14 PM)

Mda...dar multe puncte si prost combinate. Dar a fost petrecere pana la 2 noaptea, cu campionat de 66.
Pachetelele de primavara (spring rolls) sunt specialitati thailandeze cu legume. Se fac asa (totul se toaca julien (fasii subtirele)):
3-4 morcovi, 1 varza mica (eu am pus varza chinezeasca, arata ca o salata), 1 ardei capia rosu si unul verde, 2 cepe mici, 250g ciuperci proaspete, o punga mica de creveti decorticati, 3 catei de usturoi. Intr-o tigaie mare calesti in putin ulei de masline ceapa si usturoiul, apoi morcovul, apoi ardeii, ciupercile, crevetii, si la sfarsit varza. Dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi 3-4 sau mai multe linguri de sos de soia si 1-2 linguri de sos hoisin (tot un fel de sos de soia, dar mai gros), sare (daca mai vrei), piper, boia. Intr-un bol cu apa pui la inmuiat taietei de orez, si ii adaugi peste legume dupa ce se inmoaie.
Apoi amestecul se invarte in foi de orez inmuiate (se pot folosi di foi de placinta), la fel ca sarmalele. Se prajesc in ulei. Si se servesc cu sos special pt spring rolls. Toate sosurile, taieteii si foile se gasesc la carrefour, la metro, etc.
Sunt foarte bune. Si daca nu le ai cu infasuratul, si vrei sa scapi cu puncte putine, pui mai multi taietei si se serveste amestecul ca atare, cu sos de soia. Eu sunt nebuna dupa ele. (poti pune deasupra alune). Sunt super
Si mie imi plac dar sunt super puncte...mai bine ma abtin.
Raportul pe ziua de azi:
2 felii paine-
2p14g jambon curcan (o felie)-
1 p15 g muschi file-
1 p (l-am calculat dupa lista de calorii la carne porc semigrasa)
2 lingurite dulceata cirese-
1 p 100 gr snitel pui picant-
3p 300 g salata din salata verde+rosie+ardei rosu numai cu sare si lamaie-
0 p1 felie branza fitness Hohland-
1 psi prostia zilei....

PRAJITURA CU FOI SI CREMA DE LAMAIE.

...nu stiu cum s-o punctez asa ca aici se termina meniul pe ziua de azi...poate o portocala mai tarziu...firar capul meu sa fie....as fi mancat-o pe toata....
Total:
9 pSi asa aveam de recuperat 6 puncte ca sa fiu pe 0 saptamana asta...