Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Nici nu calculez azi. Am fost purcica....mare minune daca maine la cantar nu am un kg in plus doh.gif Ca eu daca o fac lata.....pai o fac lata bine....gen autostrada doh.gif doh.gif doh.gif
Amazoana
Neataaaaaa
Good morning sunshine!!!
Ce fac fetele dragutele?
Eu, la scarbici, rupta de somn dar fericita cheer.gif
bubbles
`neata tzutzi pupic.gif pe unde umbli..si eu azi sunt fff bine dispusa cheer.gif am chef de dans dance2.gif
Amazoana
Iuhuuuuuuuuu, neataaa
Ce faci Tzutzi?
Eu bine, ofticata ca a trecut week-endul sorry.gif
Ciocolata ce face?
Te rog, il poti vota pe nepotelul meu, Rares Matei? http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=128 Am link si la semnatura!Se poate vota o data la fiecare ora
Pup pupic.gif
julyalina
'neatza Tzutzi ! floare.gif
Tzutzi80
Neata!!! Desi la mine a fost acum vreo 10 min. Si pentru dezdrabalarile din weekend...ma simt nevoita azi sa schimb tickerul....la 73kg doh.gif asta am cautat...asta am avut. Asa imi trebuie! blushing.gif

Ciocolata suna in continuu Dulci. Azi sau maine i s-au promis detaliile de zbor. Acum sa ii vedem daa se tin si de cuvant. L-as vota pe Rares, dar nu stiu care e, ca vad ca e un rares si un Rares Simon.

Neatza Canarule! Te-ai intors din zburatacit? Ne-ai lipsit pupic.gif

Bubbles...daca ai chef de dans...pune muzica si da-i drumul
amalia0701
Servus iubita!
Trae bine mi-a parut sa vorbim pupic.gif
O saptamana faina sa ai hug.gif
Tzutzi80
Pai lasa ca mai repetam noi povestea cu vb, sper. SI mi-e mi-a facut placere.

Mada...mi s-a desteptat neuronul dupa o cana de cafea si m-am prins care iti e nepotul, asa ca l-am votat cheer.gif
axe10
Buna tzutzi....am intrat si eu pe aici sa dau raportul...am slabit saptamana asta 1.3 kg...cu toata porceala de ieri....nu o sa se mai repete. Am fost de asemenea si la a doua sedinta de fast slim dis de dimineata cand tu aveai vise frumoase...adica de la 9...nu pre pot sa dau eu f mare la electro...mai mult la popou si la burtica mai putin la coapse, s-ar parea ca acolo sunt mai sensibila...asa am patit si la masaj cand am fost acum 2 ani.
Azi am mancat asa:
-33 g sunga Praga- 2.4p
-16 g cascaval Hohland(45% grasime)-1 p
-2 felii paine(50g)-2.5 p
-2 lingurite miere-0.5p
-cafea cu fructoza- 1 p
-lapte la cafea-0.5p
si bineinteles o bucatzica de praji cu foi...am apreciat(zic eu in plus) la 1.5 p

Total partial:9.4 p
Sa vad ce mananc la pranz ca tocmai ce am venit de la Metro cu o ladita de ciuperci proaspete si o punga de desert Quark .

Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 05-03-2007, 02:26 PM) *

Mada...mi s-a desteptat neuronul dupa o cana de cafea si m-am prins care iti e nepotul, asa ca l-am votat cheer.gif

Iupiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif multumesc frumos! Este Rares simplu, cel frumos, frumos, cu ochii mari, din Mangalia. Se voteaza din ora in ora, asa ca mai baga blum.gif te rooooggggggg

Super cu ciocolata! Daca ii dau detaliile de zbor, e clar, vine! Ce ma bucuuuuurrrrr cheer.gif cheer.gif
Ce ai facut in week-end? Pe unde mi-ai umblat? naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 05-03-2007, 02:56 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 05-03-2007, 02:26 PM) *

Iupiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif multumesc frumos! Este Rares simplu, cel frumos, frumos, cu ochii mari, din Mangalia. Se voteaza din ora in ora, asa ca mai baga blum.gif te rooooggggggg

Super cu ciocolata! Daca ii dau detaliile de zbor, e clar, vine! Ce ma bucuuuuurrrrr cheer.gif cheer.gif
Ce ai facut in week-end? Pe unde mi-ai umblat? naughty.gif

Am mai bagat!!!

Sunt ciocanitoare!!! cheer.gif Am scapat de nesuferita de soparla
Amazoana
Io tot peste sad.gif
Ai mai votat Rares? biggrin.gif
Tzutzi80
Raport azi:

cafea 0p
alune si seminte 2p
taietei de orez cu legume si creveti 2.5p
mar 0p
140g carne de vita 2.5p
75g cartofi prajiti 4.8p
varza 0p
ulei si otet 1.5p
iaurt 0.2% 1.7p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
1 lingurita ness 0p
1lgt zahar 0p
1lgt zahar 0.3p
mancare de mazare 2p
putina paine 0.7p
================
Total: 20p din 20, activitate: 1p
Tzutzi80
Mancare de mazare cu ciuperci si carne de vita (10p - 5portii, 2p/portie)
--------------------------------------------------------------------------------------

3lgt ulei - 3p
1 ceapa - 0p
180g carne de vita taiata cubulete - 3p
300g ciuperci proaspete - 0p
400 g mazare din borcan - 4p
1 lingurita faina - 0p (ca e numai una)
1 lingura pasta de rosii - 0p
marar - 0p

Se toaca ceapa si se caleste in ulei, apoi se adauga si carnita se prajesc pana se rumeneste un pic. Se adauga ciupercile taiate cubulete mari. Se calesc pana se inmoaie ciupercile. Pasta de rosii se amesteca intr-o cana cu putina apa si se toarna peste amestecul de ceapa, carne si ciuperci. Se adauga mazarea din borcan si se adauga apa cat sa acopere mazarea. Se pune la fiert cam 40-45min, cu sare, piper alb si boia.
Cand e aproape gata se amesteca lingurita de faina cu putina apa si se adauga peste. Se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga marar tocat

yahoo.gif Si are doar 2p pe portie
Tzutzi80
Neatza....s-a trezit si rata! Cum zicea cineva pe aici pe forum si mi-a placut mie mult de tot! pupic.gif toate gagicile, si da Mada...l-am votat pe Rares si de dimineata pupic.gif
Azi cantarul e la 72. Dar ca sa ma invat minte nu modific tickerul. Asa... naughty.gif poate imi intra in cap sa folosesc toate punctele si sa nu las pe weekend ca sa am motiv sa imi fac de cap.
Pisik
Neatza Tzutzica scumpa pupic.gif
Felicitari ca ai revenit la kg dinainte de abatere. Eu sunt trista pt ca la mine nu e nici o schimbare de secole. Cred ca mi-am speriat organismul cu alternanta dieta-balotat mii de dulciuri si acum nu mai stie ce sa faca, ca de peste 1sapt nu i-am mai dat dulce sau painica sad.gif Nici pe cantar nici pe haine nu se simte nimic si deja intru in depresii. Dar incerc sa nu ma las.....poate poate s-o vedea si la mine ceva

Pupici, sa ai o zi frumoasa pupic.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 06-03-2007, 08:28 AM) *

Neatza Tzutzica scumpa pupic.gif
Felicitari ca ai revenit la kg dinainte de abatere. Eu sunt trista pt ca la mine nu e nici o schimbare de secole. Cred ca mi-am speriat organismul cu alternanta dieta-balotat mii de dulciuri si acum nu mai stie ce sa faca, ca de peste 1sapt nu i-am mai dat dulce sau painica sad.gif Nici pe cantar nici pe haine nu se simte nimic si deja intru in depresii. Dar incerc sa nu ma las.....poate poate s-o vedea si la mine ceva

Pupici, sa ai o zi frumoasa pupic.gif

Te grabesti undeva?
Fii calma, caci stresul impiedica slabitul.
Ai rabdare pupic.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaa
Ce faci Tzutzi? fetele?
Multumesc frumos pt voturi, se vede ca votati!
Eu sunt suparata pe mine, ca de cand a venit iubi, mananc ca o vacuta. Ieri m-am ofticat si nu am mancat nimic, iar aseara era sa lesin pe drum. Nu mi-am dat seama ca este de la nemancat decat dupa ce am lipait o farfurie de ciorba (facuta de iubi) si m-am simtit dintr-o data mult mai bine.
V-am povestit asta ca sa ma certati!
julyalina
'neatza Tzutzi !
... vii si la mine sa gatesti ? blum.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 06-03-2007, 12:00 PM) *

'neatza Tzutzi !

Daca vine, trimite-o si la mine, sa-mi faca o ciobitza )).gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 10:43 AM) *

CITAT(julyalina @ 06-03-2007, 12:00 PM) *

'neatza Tzutzi !

Daca vine, trimite-o si la mine, sa-mi faca o ciobitza )).gif

Vin!!! Sau fac o oala mare si iti pun pachet! Dar vii pana la Navodari? pupic.gif (Valabil si pt Mada si pt canarul galbior si zburacios)

Buna PISIK...ma bucur ca ti-ai facut curaj sa si scrii pupic.gif
Ami...tu stii deja cat de mult te iubesc! hug.gif
Amazoana
Vreau ciorbitza, vreau ciorbitza!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Te pup, fata draga
Aveti datele de zbor?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2007, 04:20 PM) *

Vreau ciorbitza, vreau ciorbitza!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Te pup, fata draga
Aveti datele de zbor?

ciudat...dar nu m-a sunat nici ieri nici azi. SI mi-e teama...ca aveau o furtuna urata. Dar s-ar putea sa fie deja in avion, ca ieri era in port. Parca vad ca ma trezesc cu el la usa
Tzutzi80
Ma sunat! A fost inchis in camera, din cauza faptului ca unul din colegii de camera e bolnav. Asa ca si restul au fost tinuti sub observatie. Asa ca nu e in avion inca sad.gif

Raport azi:
2 lingurite ness 0p
1lgt zahar 0p
1lg zahar 1p
2 felii paine 2p
mancare de mazare 4p
2 castraveti in otet 0.2p
50g avocado 3.3p
noodle soup de pui 3.2p
250 ml lapte 0.1 1.3p
50g taietei de orez 1.5p
1 lgt miere 0p
2 lgt miere 0.5p
--------------------------------
TOTAL 19p din 20p
Poate mai mananc si un mar pana ma culc. Nu imi e foame deloc, dar fructe nu am mancat azi.
Tzutzi80
Pana la urma a fost o portocala! Da stiu, cum e cu citricele seara....dar trebuia un fruct macar. Va pup pe toate si va astept cu cana de cafea.gif
amalia0701
pupic.gif
Ce cuminte esti pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 07-03-2007, 08:39 AM) *

pupic.gif
Ce cuminte esti pupic.gif

Pai sunt! Ca vin mucenicii si mi-o dau in stamba atunci devil.gif . Ca doar nu am mai mancat de doi ani mucenici biggrin.gif
bubbles
mucenicii la noi sunt cei in forma de 8 si cu zahar sau nuca pe ei...cei cu nuca sunt atat de buni drool.gif insa nu cred ca mananc anu asta ca nu voi fi acasa...macar nu calc stramb lol.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 07-03-2007, 11:28 AM) *

mucenicii la noi sunt cei in forma de 8 si cu zahar sau nuca pe ei...cei cu nuca sunt atat de buni drool.gif insa nu cred ca mananc anu asta ca nu voi fi acasa...macar nu calc stramb lol.gif

Mama face si de aia si din cei gen supa. Primii imi plac mie, ceilalti ii plac ei biggrin.gif Asa ca la noi sunt si de aia, si de aia.
bubbles
eu pana acum nu am mai auzit de mucenici facuti la farfurie...tip supa...tb sa vad poate gasesc si eu pe cineva sa faca sa gust si eu lol.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 06-03-2007, 10:47 PM) *

Ma sunat! A fost inchis in camera, din cauza faptului ca unul din colegii de camera e bolnav. Asa ca si restul au fost tinuti sub observatie. Asa ca nu e in avion inca sad.gif

Raport azi:
2 lingurite ness 0p
1lgt zahar 0p
1lg zahar 1p
2 felii paine 2p
mancare de mazare 4p
2 castraveti in otet 0.2p
50g avocado 3.3p
noodle soup de pui 3.2p
250 ml lapte 0.1 1.3p
50g taietei de orez 1.5p
1 lgt miere 0p
2 lgt miere 0.5p
--------------------------------
TOTAL 19p din 20p
Poate mai mananc si un mar pana ma culc. Nu imi e foame deloc, dar fructe nu am mancat azi.

oooo, saracul. Bai frate, ce mi-e ciuda...ce bafta aveti......... doh.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 07-03-2007, 12:13 PM) *

oooo, saracul. Bai frate, ce mi-e ciuda...ce bafta aveti......... doh.gif

Asa e...dar si cand ne-om intalni...scar scantei si artificii. Si nici nu ne mai despartim curand.

CITAT(bubbles @ 07-03-2007, 11:35 AM) *

eu pana acum nu am mai auzit de mucenici facuti la farfurie...tip supa...tb sa vad poate gasesc si eu pe cineva sa faca sa gust si eu lol.gif

Sunt simplu de facut. Se fierb cu nuca, zahar si nu mai stiu ce biggrin.gif vezi ca parca scriau fetele la neuroni retete.
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
Mada....am facut cheta de voturi la cunostiinte. Cand l-am vazut pe Rares pe locul 7....le-am trimis linkul la prieteni sa de-a si ei vot cheer.gif

Raport azi:
ness 0p
1lgt zahar 0p
1lgt zahar 0.3p
77g musli cu fructe 5.2p
150 ml loapte 0.1% 0.8p
40g paste integrale 2p
mancarica cu carne tocata si legume 2.5p
20g cascaval 1.7p
noodle soup de vita 3.3p
1 triunghi branza topita fitness 0.7p
mancare de vinete cu rosii 1.5p
====================
TOTAL 20p din 20

Iar am uitat de fructe sad.gif ma duc sa bag un mar, o portocala ceva (sau amandoua)
Amazoana
Oh, multumesc din suflet. daca am timp, scriu si eu ce am baxat azi, daca nu, scriu maine de la scarbici. Bine? Nu te supi, dar iubi este bolnav si vreau sa fac baita...te pup dulce, inca o data iti multumescImagine
Tzutzi80
Cu placere Mada! Hai ca ora asta l-am cadorisit pe Rares cu aproape 10 voturi cheer.gif
Amazoana
Imagine
danyhoney
Mada, la mine merge greu pagina dar ...cand sunt pe net il votez !!

Tzutzi, sper sa vina cat mai repede ciocolata ...ca sa vedem cat de repede te "slabeste" )).gif
Tzutzi80
Buna Dany! O placere sa fii iar pe aproape! pupic.gif Doar ce am vb cu ciocolata! Si se pare ca daca nu vine peste vreo 4 zile, cel tarziu pe 22 trebuie sa il lase sa plece. Dar eu nu vreau sa imi mai fac sperante. Deja incepe sa ma enerveze subiectul ... si daca nu trece la ceva nou ... imi pierd interesul. Iar eu relatie la distanta nu mai vreau sub nici o forma. Mi-au ajuns 2. La a treia nu mai discut... chit ca il iubesc ca o nebuna
danyhoney
Tzutzi ....o placere si pentru mine ca te bucuri ca am "reaparut" )).gif

Nu dezarma !!!!! Cum ai spus si tu ...nu iti face sperante .... stii cum e : surprize-surprize !!!! Lasa destinul sa isi faca treaba si nu vei fii dezamagita !!!!!!!! Stiu ce spun , crede-ma !! Poate iti voi spune candva povestea mea si atunci vei intelege de ce spun sa astepti sa vezi ce iti rezerva destinul .Daca "ciocolata" e sa fie a ta .....pai va fii si vei avea timp o viata intreaga sa te saturi de ...ciocolata : mancata , plimbata , rasfatata ....etc...nu vreau sa folosesc expresii obscene pe aici lol.gif ....dar stii tu : fursecuri de cate feluri vrea inimioara ta lol.gif
Tzutzi80
Neata! Am facut cafea proaspata! I-a sa vedem cine vine la cafea.gif dupa miros biggrin.gif
Pisik
Neatza Tzutzi,

La Multi Ani! Iti doresc sa fii fericita, implinita, sa se rezolve problemele asa cum este mai bine. Daca iti va fi dat sa fii cu Ciocolata, daca el este barbatul vietii tale, atunci nimic nu va va sta in cale.
Pupici si o zi frumoasa pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif give_rose.gif Pisik ...uite cine a venit dupa miros! biggrin.gif Pisicutele au fost mereu favoritele mele. Ca doar si eu sunt o pisica mai mare cheer.gif

La multi ani de ziua femei!!! cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Amazoana
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE de la Mada si Rares
Tzutzi80
Mada Rares e pe 5. L-am adaugat in lista mea de mess sa il voteze si prietenii mei biggrin.gif pupic.gif
Pune la semnatura ta direct linkul urmator:
http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&c...8d7c60cb790235u
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
Mai....ala de pe locul 1, cu urechi clapauge....si-a dublat voturile de ieri pana azi. Cum naiba a facut????
crissy
La multi ani, de ziua femeii! Petreceti bine si rasfatati-va cu cadouri frumoase (si scumpe grin.gif ).
give_rose.gif din partea nostra.
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 08-03-2007, 11:32 AM) *

Mai....ala de pe locul 1, cu urechi clapauge....si-a dublat voturile de ieri pana azi. Cum naiba a facut????

Fata, eu am linkul la semnatura, nu l-ai vazut????? unsure.gif
Aia care primesc multe voturi asa deodata sunt descalificati. Am vazut asta luna trecuta, eu votam un baietel dulce, Vladut...
Andreea-Rodica
La multi ani, o primavara frumoasa si multa fericire (ciocolatie)! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.