Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Sexymom
LA MULTI ANI FATA FRUMOASA, sa ai parte de multa fericire langa iubitul tau, noroc de bani multi si copii frumosi, cu pielea lui si ochii tai. give_rose.gif
Tzutzi80
Multumesc mult fetelor! Si voua sa va dea domnul tot ce e mai bun!

Si pentru ca nu pot tine pentru mine o asemenea veste....va zic si voua! Incap in sfarsit in hainele pe care mi le-am cumparat pe nava. Cam tipa ele pe mine, dar incap in ele. Si blugii mei favoriti care nu mai imi intrau nici pe picioare macar....s-au si inchis. Imi sunt inca mici, ca ma strang de mor la coapse (parca asa le zice)...dar incap in ei! Imi vine sa plang de fericire cheer.gif
Sexymom
Esti tare, bravo tie cheer.gif asa da u cadou de 8 martie cheer.gif
Nessie
Felicitari! pupic.gif Ce sentiment frumos cand te incap hainele vechi! cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 08-03-2007, 06:18 PM) *

Felicitari! pupic.gif Ce sentiment frumos cand te incap hainele vechi! cheer.gif

Mai vechi da....dar cand sunt cumparate acum cateva luni...nu's tocmai vechi biggrin.gif asa ca sentimentul e si mai frumos cheer.gif

Mada l-am urcat pe Rares pe 4.
Amazoana
Buna gagici
Mai sunteti vreuna? sau ati iesit toate in oras...............va rog, mai votati Rares?
Multumesc pupic.gif
axe10
Votat Rares
Tzutzi80
eu votez dupa mai multe compuri ca's la mama la servici si votez pe rand dupa fiecare biggrin.gif
Tzutzi80
Recunosc ca am dat-o in bara azi! Sper sa fi fost in totalul de 20p....ca mi-e greu sa calculez. Daca a fost sub, foarte bine. daca a fost peste...asta e. Dar a fost dulce si bun!!!!
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 08-03-2007, 11:50 PM) *

Recunosc ca am dat-o in bara azi! Sper sa fi fost in totalul de 20p....ca mi-e greu sa calculez. Daca a fost sub, foarte bine. daca a fost peste...asta e. Dar a fost dulce si bun!!!!

Tu sa fii fericita.
Atunci canf faci abateri bucura-te de ele.Important e ca apoi sa continui cu regimul.
Vrem sa vedem poze cu fata sexoasa infipta in blugii ei cheer.gif pupic.gif
Tzutzi80
Neata!!! Ami pupic.gif cum de scrii la ore asa mici in jurnal? Pe mine Monti m-a invatat sa trec peste abateri cu bucuria in suflet ca am avut parte de ceva bun! Si sa merg mai departe cu regimul, fara sa renunt la el. Asa ca eu ii dau inainte.
O sa fac si poze cat de curand, ca ieri nu mi-a trecut prin cap. Pacat ca nu am facut una cu ei cand nu mi se trageau in sus macar. Oricum... cand mi-or fi un pic larguti...atunci de abia ajung sa arat cum eram anul trecut cand am plecat pe nava. Adica 62-64 kg

Imi trebuie neaparat o masinarie de facut cafea, ca azi era sa vars ibricul cu cafea fierbinte direct pe mine. M-am si ars la un deget. Noroc ca am realizat la timp ca daca ii dau drumul....am pus-o de o arsura urata si l-am reapucat strans
Amazoana
Neata Tzutzi
Pana acum o cafea, 2 lapte condensat si o lingurita de miere!
Am cursuri azi, faci tu galerie lui Rares? Multumesc, esti o scumpa pupic.gif give_rose.gif
Tzutzi80
Ii fac galerie oricum biggrin.gif
Tzutzi80
Hmmm....am facut un calcul la ce am mancat ieri. Ar fi mai mult de 20p....asa ca azi trebuie sa recuperez. Si mananc doar 16p din 20.
dany
Cum a fost meniul pe ziua de azi , Tzutzi ? Te-ai incadrat in cele 16 P ???? Cand e ziua de cantar ? Poate mai ai cateva zile inainte de sfarsitul saptamanii WW in care poti "scadea" acele puncte -plus pe care le-i papat .

Oricum : jos palaria pentru scaderea in greutate !!!!! Se pare ca la noi ( fetele de la WW ) nu mai merge asa de bine ca anul trecut , dar eu raman la WW . E sanatos , am slabit bine ( si sotzuul meu la fel - chiar mai bine ) , acum stagnez dar nu renunt . Am acum cateva saptamani cu ceva mai multe evenimente si ....nu mai numar . Dar cand se termina aceasta perioada : sunt pe baricade !!! Poate vom reusi ca un vis de al nostru sa devina realitate si ....sa vezi atunci slabire pe mine lol.gif
Tzutzi80
Pai m-am incadrat! Pana a venit mama la mine si a tras 3 tavi de mucenici moldovenesti si o oala de mucenici muntenesti + un cozonac dolofan! Asa ca...eu zic ca mi-ar trebui vreo trei saptamani sa recuperez. Dar nu mai mancasem de 2 ani mucenici....asa ca mai bine aman slabitul inca o saptamana. Desi eu cred ca revin la Monti. Slabeam mai bine acolo.
Amazoana
Bunaa
ce faceti? Eu sunt pe aici, cu musafiri....
Il mai votati pe Rares? Multumesc, Va pup
Tzutzi80
Eu il votez inca. Si nu numai eu
Tzutzi80
O masina este oprita la un filtru de politie.
Politistul: D-le sofer, sunteti primul intr-o suta de masini care purtati centura de siguranta si pentru asta ati castigat un premiu de 50 de milioane de lei. Felicitari. Ne puteti spune ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani?
Soferul: Multumesc mult. Cred ca in primul rand o sa imi iau si eu carnet de conducere!
Mama soferului: D-le politist, nu-l luati in seama. Intotdeauna vorbeste prostii cand e beat.
Tatal soferului: Mai boule, ti-am spus sa nu mai furi masini cand bei! Fratele soferului (din portbagaj): Hai bre, am trecut granita sau nu?

*Primavara.*
Furnica sapa, pune seminte, face straturi.
Apare si greierul cu o racheta sub brat.
- Ce faci, greierasule?
- Merg la un tenis cu baietii.
- Bai, bai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac!
*Toamna.
Furnicuta culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, cu o chitara sub brat.
- Ce faci, ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in parc.
- Bine ma, la munca nu vii pt la iarna!
*Vine iarna.
Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
- Ce faci, greierasule?
- Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc.
- Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu, zi-i ca-mi bag picioarele in fabula lui.

Seful unui trib de indieni, satul sa-i vada pe indieni lenevind, ii cheama la el:
- Ba, am citit in stele ca va fi o iarna foarte grea. Taiati si voi 30 de metri cubi de lemne. Astia au taiat si iarasi au inceput sa leneveasca.
Seful tribului ii chema iarasi:
- Ba, am citit in stele ca va fi o iarna si mai grea, mai taiati 50 de metri cubi de lemne.
Si tot asa.
La un moment dat seful tribului suna la "starea vremii":
- Fiti amabili, cum va fi iarna aceasta?
- Pai va fi o iarna deosebit de grea.
- Dar intre noi fie vorba, cum va dati seama? intreba seful tribului.
- Pai am observat ca indienii fac mari rezerve de lemne.

)).gif )).gif )).gif )).gif
Tzutzi80
Raport azi:
1 lgt miere 0p
2 oua 4p
30g branza 2p
1 lgt ulei 1p
1 rosie 0p
un mar 0p
114g pastrama piept pui 2.9p
1 felie paine 1p
150g iaurt cu fructe exquisa 2.3p
un mar 0p
lipie 2p
mancare de vinete cu rosii 2.8p
un mar 0p
==========
Total: 18p din 20
Amazoana
Neata
Eu sunt racita cobza si putin ofticata ca-mi pleaca iubi la ai lui.......... sad.gif
Tzutzi80
Taie o lamaie in cubulete si preseaza-le, adauga 4 linguri de zahar si 500-600ml apa fiarta. Bea din fiertura asta in fiecare zi (cate o lamaie, doua). Iti garantez ca iti trece imediat pupic.gif
Amazoana
Multumesc fata
Eu amestec lamaie cu miere si mananc asa. De obicei, ca acum am uitat blum.gif
Tu ce faci? Mai votezi puiul?
Ciocolata ce face?
Tzutzi80
Eu il mai votez. Si am un prieten turc care il voteaza toata ziua si noatea biggrin.gif cica ii raman datori parintii la cate voturi i-a dat lol.gif
Ciocolata m-a sunat dimineata sa imi zica ca i-au venit bagajele din Nicaragua, si ca pe 22 cand e in New York se debarca. Acum sper sa nu se intample ca in ultimele 6 New York-uri, ca deja mi-am pierdut si rabdarea si cheful. Ca sa nu zic cum alearga si urla hormonii. naughty.gif
Nessie
Tzutzule, te pupic! pupic.gif Ma bucur sa vad aceeasi nota optimista la tine! Bafta multa cu ciocolata ta sa poata ajunge la tine. floare.gif
Amazoana
Ii fac eu un dans turcului, sa taca din gura acolo si sa voteze )).gif Transmite-i te rog din partea mea ca-i multumesc pupic.gif
Iti tin pumnii, sa ajunga cioco mai rpd la tine. Al meu pleaca azi la Alba...nu stiu cat sta....
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 01:29 PM) *

Tzutzule, te pupic! pupic.gif Ma bucur sa vad aceeasi nota optimista la tine! Bafta multa cu ciocolata ta sa poata ajunge la tine. floare.gif

Te pupicesc mult de tot gabicule! Am vazut ca ai fost plecata. Nu stiam eu cum de nu mai intrii tu pe aici give_rose.gif pupic.gif
Tzutzi80
cheer.gif Ma sunat acum biggrin.gif Se pare ca prietenul lui deja a ajuns in Miami si a gasit un apartament pentru noi, aproape de magazinul unde o sa muncim. E un fel de Metro. Si acum incep sa stranga hartiile ca sa putem ajunge acolo sa lucram legal si sa putem aplica pentru Green Card. cheer.gif

Cantarul meu e la 73kg. As vrea sa zic ca e stricat sau ca nu da roade regimul! Dar ar fi o mare minciuna gogonata! Pt ca inainte sa bag jumate de tava de mucenici, a stat o saptamana aproape la 72kg. Asa ca numai eu sunt de vina. Dar au fost buni tare mucenicii aia. Si pe ultimul l-am dat gata azi, asa ca nu mai sunt tentatii biggrin.gif Dar trebuie sa vina rusii azi maine, asa ca poate de asta s-a urcat totusi cantarul.

Am o pereche de gugustiuci care vin mereu la fereastra mea si parca ar vrea sa intre si inauntru. Am inceput sa le dau si de mancare de azi. Se pare ca si lor le plac fulgii de cereale integrale biggrin.gif naughty.gif
Amazoana
CE MA BUCUUUUUUUUUUUUUR!!!! cheer.gif
YUPIIIIIIIII
Nessie
Wow, Tzutzule!! cheer.gif cheer.gif Ce bine suna "apartamentul vostru in Miami". Sper sa ajungi cat mai repede acolo si sa fiti fericiti. pupic.gif

Eu nu am mancat anul asta mucenici ca nu am avut de unde, dar nici nu imi pare rau, ca sunt ingrasaciosi. tease.gif Tu revino la regim si la sport si o sa vezi ca o sa scada iar cantarul.
Tzutzi80
Regim tin in continuare. SI daca nu slabesc, macar nu ma ingras!!! lol.gif Si la mine asta este o realizare yahoo.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 05:12 PM) *

Wow, Tzutzule!! cheer.gif cheer.gif Ce bine suna "apartamentul vostru in Miami". Sper sa ajungi cat mai repede acolo si sa fiti fericiti. pupic.gif

Eu nu am mancat anul asta mucenici ca nu am avut de unde, dar nici nu imi pare rau, ca sunt ingrasaciosi. tease.gif Tu revino la regim si la sport si o sa vezi ca o sa scada iar cantarul.

Oare una din intalnirile viitoare va avea loc la Miami, la fata asta si la ciocolata..... yahoo.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2007, 06:50 PM) *

CITAT(Nessie @ 12-03-2007, 05:12 PM) *

Oare una din intalnirile viitoare va avea loc la Miami, la fata asta si la ciocolata..... yahoo.gif

Sa dea domnul! Va astept cu bratele deschise biggrin.gif
Amazoana
give_rose.gif hug.gif yahoo.gif Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eu vin!
Tzutzi80
Raport azi:
1lgt miere 0p
50g cereale fitness cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p
cafea 0p
mucenic 5.2p
175g pui la rotisor 5.5p
cartofi fierti 2p
50ml lapte 0.3p
150g iaurt cu fructe exquisa 2.3p
2 rosii+putina ceapa+ardei gras feliute 0p
1/2 lingurita ulei masline 0.8p
2 mere 0p
=============
TOTAL 20p din 20
Amazoana
Imagine
buretel
neatza tzutzi pupic.gif ce perseverenta esti la numarat puncte salut.gif
miami, huh? naughty.gif
Amazoana
Neata fetelor! pupic.gif
Tzutzi80
Neata! cafea.gif pt toata lumea amatoare (de cafea biggrin.gif lol)!!!
Cica sa ai incredere in oameni! Mama mea mi-a zis ca plateste ea ratele la banca pt imprumutul meu. Si o intreb azi asa intr-o doara daca a platit in februarie. SI imi zice cu seninatate: "Eu? Ca ce chestie." Pai nu ai zis tu sa nu imi fac probleme cu rata ca o platesti tu (ca eu i-am trimis bani cand eram plecata sa o achite si ea i-a folosit in alte datorii). Si rata pe martie trebuie platita pana pe 15. Asa ca m-am trezit cu doua rate de plata, de care habar nu aveam, ca eu stateam linistita ca le plateste ea. Offf....cine face ca mine, ca mine sa pateasca. Asta dupa ce cat am fost pe nava a zis ca vin acasa si imi trece apartamentul pe numele meu. Am venit si am investit vreo 3000-4000 $ in el, si dupa mi-a zis ca nici nu am discutat de asa ceva, si ca daca il trece pe numele meu, ei unde stau la o adica (in conditiile in care celalalt apartament unde sta mama, tata si fratele meu, i l-au trecut fratelui pe numele lui).
Cum de oi fi eu asa naiva, nu stiu. Dar de acum, aplic principiul, frate-frate, dar branza e pe bani. Cu astia ai mei, nu merge altfel sad.gif

Si ma mai intreaba ca de ce vreau eu sa plec asa departe si nu stau aproape de familia mea. Pai de asta nu vreau, ca ma dezamagesc mereu si nu pot avea incredere in ei. Pai daca parintii profita dupa urma copiilor, unde ajunge lumea asta?
buretel
sad.gif ce situatie aiurea s-a creat. totusi, sunt parintii tai, cum de te trateaza asa? si chiar daca ar fi niste straini, pana la urma au facut niste promisiuni, si acum nu se tin de ele. imi pare rau, sper sa rezolvi situatia hug.gif
Tzutzi80
Vreau nu vreau, astia sunt. Parintii nu tii poti alegi. Pe mine insa m-au cam dezamagit intotdeauna.

Azi am facut la pranz Shaworma:
100g piept pui 2p
lipie mica 2p
1/2 castravete acru 0p
pasta de usturoi + 1/2 lg bulion 2.3p (nu prea stiu cum sa punctez exact pasta de usturoi de la spring, ca nu are valori pe ambalaj)
varza 0p
===========
Total:8.3p

+sare, piper alb si boia
bubbles
tzutzi de unde iei lipia ?
Nessie
of, Tzutzule! hug.gif Nu pot sa-ti zic decat ce ai zis di tu: ai grija data viitoare ca acum stii cu cine ai de'a face. Daca astia sunt oamenii, nu ai cum sa ii schimbi. sad.gif Sa dea Domnul sa reusesti cat mai repede sa iti faci viata ta la alta mare mai mare smile.gif si sa nu ai nevoie de apartamentul asta de aici. pupic.gif

Fruntea sus ca mai ai putin de asteptat pana vine al tau. floare.gif

pasta de usturoi e ingrasacioasa ca e facuta tot ca maioneza: se freaca usturoiul cu sare si ulei. wacko.gif Gandeste-te ce cantitate a fost si socoteste cam 1/2 ulei.
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 12:20 PM) *

tzutzi de unde iei lipia ?

lipiile le iau de la supermarket. Se gasesc in pungi de cate 8 parca (lipii mici). Eu le tin la frigider si cate o luna sau mai bine. Le iau de la acelasi raion cu foile de placinta si pateuri.

CITAT(Nessie @ 13-03-2007, 12:23 PM) *

of, Tzutzule! hug.gif Nu pot sa-ti zic decat ce ai zis di tu: ai grija data viitoare ca acum stii cu cine ai de'a face. Daca astia sunt oamenii, nu ai cum sa ii schimbi. sad.gif Sa dea Domnul sa reusesti cat mai repede sa iti faci viata ta la alta mare mai mare smile.gif si sa nu ai nevoie de apartamentul asta de aici. pupic.gif

Fruntea sus ca mai ai putin de asteptat pana vine al tau. floare.gif

pasta de usturoi e ingrasacioasa ca e facuta tot ca maioneza: se freaca usturoiul cu sare si ulei. wacko.gif Gandeste-te ce cantitate a fost si socoteste cam 1/2 ulei.

Pai in cazul asta mai pun un punct. Am modificat si mai sus in reteta. Ca nu a fost foarte mult. Cam o lingura.
amalia0701
Servus iubita!
Tare rau imi pare ca ai astfel de probleme cu ai tai.
Pentru sanatatea ta mentala, trebyuie sa ii iei asa cum sunt, sa nu te mai bazezi pe ei.
Sa iti formezi familia ta si vorba lui Gabi_c sa iti gasesti o mare mai mare.
Pe ai tai oricum nu poti sa ii mai schimbi acum, e pacat sa suferi mereu.
Te pupicesc.

Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 13-03-2007, 12:38 PM) *

Servus iubita!
Pentru sanatatea ta mentala, trebyuie sa ii iei asa cum sunt, sa nu te mai bazezi pe ei.
Te pupicesc.

pupic.gif hug.gif Ma adopti si pe mine biggrin.gif teeee llllooooogggg fllllumooosss
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 12:41 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 13-03-2007, 12:38 PM) *

Servus iubita!
Te pupicesc.

pupic.gif hug.gif Ma adopti si pe mine biggrin.gif teeee llllooooogggg fllllumooosss

Nu ne da voie legea ca nu e mai mult de 18 ani diferentza intre noi.
Apoi io mi-am facut un singur copil sa nu impart averea lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif sau sa nu iubesc pe unul mai mult ca pe celalat.
Dar daca vrei te primesc in gazda, spatiu am, Ioana tot vrea un frate, iar cu tine cred ca ar fi super fericita pupic.gif
julyalina
tzutzi, te pupic pupic.gif give_rose.gif
imi pare rau ca ai probleme cu ai tai parinti, dar poate asa considera ei ca te pot retine langa ei blink.gif ... asta zic si io ... oricum, incearca sa-ti faci o viata independenta de ei hug.gif
Amazoana
ooffffffff, ma Tzutzi, maaaaaaaaa sad.gif imi pare rau.... give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
bubbles
mersi tzutzi...am sa caut si eu biggrin.gif ca sa nu mai fiu tentata sa cumpar din oras shaorma smile.gif
lasa parintii ca stii ca ei sunt cu gandirea lor veche..si eu ma mai cert cu maikmea...cu taikemu nu am nici o treaba .. dar merg mai departe..si incerc sa imi vad de viata mea flowers1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.