Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Stiti faza cu "Moare mama..." din Caragiale parca era. Eeee, la noi e cu moare tate. Asta a fost ultimul argument gasit de mama, in cazul in care ma marit cu ciocolatiul meu. Pai si ce imi pasa mie, ma rog? Ca tatei nu-i mai pasa de mine de mai bine de 10 ani. Asa ca ... de ce mi-as rata eu fericirea? Pt ca asa cum e el, omul asta ma face fericita. Cat timp v-a dura, nu stiu si nu stie nimeni. Sper ca pentru totdeauna, dar certitudini nu exista in viata asta. Acum imi e clar. Ori sunt eu cu capul, ori ei, ori au gresit copilul la maternitate, ca actele de adoptie tot nu le-am gasit.

Raport azi:
MD:1lgt miere 0p
cafea 0p
75g cereale fitness cu fructe 4.7p
200ml lapte 1p

Pranz:100g piept pui 2p
lipie mica 2p
1/2 castravete acru 0p
pasta de usturoi + 1/2 lg bulion 2.3p
varza 0p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

Gustari:un mar 0p
un mar 0p
25g biscuiti dita 2p

Cina:140g carne de vaca 2.5p
2 rosii 1 bucatica de ardei, ceapa feliute 0p
1 lgt ulei de masline 1.5p
=====================
TOTAL 20p din 20

Imi vin rusii. Nu imi e pofta de dulce...dar imi e foame!!!!! Mare foame si tip din toata tastatura sa ma auziti si voi! Si pentru ca dupa cina (care v-a fi cam in jumatate de ora) am terminat-o cu mancarea pe ziua de azi....trebuie sa ma duc devreme la culcare, ca cine stie in ce intru (cred ca in frigider sad.gif)

bubbles
ehhh lasa ca moare tata...ca daca e sa te iei asa..zi`le si tu ca mori daca nu te iei cu "ciocolatica" ta wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 05:40 PM) *

ehhh lasa ca moare tata...ca daca e sa te iei asa..zi`le si tu ca mori daca nu te iei cu "ciocolatica" ta wink1.gif

Pai daca nu vine mai repede ciocolatica mea, "sa ma ia" cum stie el )).gif , o iau eu razna de tot. Ca imi urla hormonii rau de tot, si cu rusii astia pe vine, e si mai rau. Saracul ma suna de cateva ori pe zi. Nu mai poate nici el. E rau sa iubesti asa mult pe cineva (dar si asa de frumos cheer.gif ). Nu l-as da pentru nimic in lume naughty.gif
Tzutzi80
sad.gif am renuntat la o rosie din cele doua, ca depaseam la gramaje la legume. Si am mai potolit foamea asta un pic. Dar peste vreo 2 ore tot ma duc sa dorm. blink.gif
bubbles
si eu mi`am pus la fiert cartofi ca sa imi fac un fel de salata cu sunca , maio si rosie si apoi somn ca azi noapte nu am dormit ca am vazut un horror si am visat numai monstrii si cred ca si febra a contribuit putin ill.gif
Tzutzi80
Ai grija de tine! Si pe mine ma paste o raceala, si ma dor muschii, desi activitate fizica nu am facut. De maine bag fiertura de lamaie. Azi nu mai imi fac ca am terminat punctele si nu imi place fara zahar. Dar poate un ceai cu zaharina si lamaie merge totusi.
Nessie
Tzutzu, iti propun ceva sport ca sa recuperezi un punct, iar de el sa mananci legume pe saturate. wink1.gif Asa esti si cu stomacul plin, nici nu trebuie sa te culci la 8 ( blink.gif ), faci si ceva miscare. biggrin.gif
bubbles
ehe.ee..vz de aia e bine ca am fost azi la sala .. am pedalat juma de ora si am 1.5p din sport numai ca oricum nu ating 20 p pe zi smile.gif
am mancat acum o salata atat de buna drool.gif de as fi mancat un lighean lol.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 09:07 PM) *

ehe.ee..vz de aia e bine ca am fost azi la sala .. am pedalat juma de ora si am 1.5p din sport numai ca oricum nu ating 20 p pe zi smile.gif
am mancat acum o salata atat de buna drool.gif de as fi mancat un lighean lol.gif

Neata
Ce salata ai mancat Bubble?
Tzutzi80
Neata! Eu m-am trezit pe la 8.30, vb cu ciocolatica, baut cafea.gif, acum trag de un mic dejun. M-am imbracat si eu mai frumos (adica nu mai stau in pijamale si capot toata ziua), aranjat un pic parul si fata, arat altfel. Si ma bag la curatenie si spalat naughty.gif lol.gif
buretel
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 10:08 AM) *

Neata! Eu m-am trezit pe la 8.30, vb cu ciocolatica, baut cafea.gif, acum trag de un mic dejun. M-am imbracat si eu mai frumos (adica nu mai stau in pijamale si capot toata ziua), aranjat un pic parul si fata, arat altfel. Si ma bag la curatenie si spalat naughty.gif lol.gif

pupic.gif dupa ce termini curatenia, nu vii si la alte case? )).gif )).gif

ps: apropos de pb cu ai tai. am impresia ca e vorba de santaj sentimental. asa mai fac si ai mei, uneori cu succes doh.gif
julyalina
hello Tzutzi ! floare.gif
terminat curatenia si spalatul? unsure.gif
Tzutzi80
De spalat inca mai spala (masina) ca eu doar le-am sortat, bagat in masina, programat si intins pe sarma la sfarsit. Super simplu biggrin.gif

Si curatenie fac in camara unde era ca dupa razboi. Si fac si pauze )).gif ca mi-e urat de mizeria de acolo. Dar pana diseara termin eu biggrin.gif lol.gif Daca nu....maine w00t.gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 14-03-2007, 12:51 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 10:08 AM) *

pupic.gif dupa ce termini curatenia, nu vii si la alte case? )).gif )).gif

ps: apropos de pb cu ai tai. am impresia ca e vorba de santaj sentimental. asa mai fac si ai mei, uneori cu succes doh.gif

Ma.....si ai mei, in special mama ma mai santajeaza sentimental cateodata....... unsure.gif ce ma enerveaza cand face asta....... mad.gif
Tzutzi80
Mama ce am mai mancat biggrin.gif ma ling pe degete acuma. O sa va pun si poza mai tarziu. Acum doar reteta biggrin.gif

Somon cu cartofi fierti

1 medalion somon (200g) - 5.5p
2 cartofi - 2p
1 lamaie
patrunjel tocat (uscat)

Am pus hartie pergament pe fundul unei tavi, am spalat pestele, l-am uscat cu un servet curat, l-am sarat un pic si l-am pus in tava. Pus tava la cuptor. L-am intors la fiecare 15min (de cate doua ori pe fiecare parte). Cam dupa o ora (sa fie rumen) l-am scos de la cuptor. Cu vreo 15-20min inainte sa scot pestele, am taiat cubulete doi cartofi si i-am pus in apa fierbite la fiert, cu putina sare. Dupa ce s-au fiert i-am scos intr-un bol, am stors jumatate de lamaie peste, am sarat si am pus patrunjel peste ei.
Am pus pestele pe o farfurie si cartofii langa. Restul de jumatate de lamaie l-am stors peste somon. Un deliciu biggrin.gif w00t.gif
ina_ceva
yummy tease.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 04:57 PM) *

Mama ce am mai mancat biggrin.gif ma ling pe degete acuma. O sa va pun si poza mai tarziu. Acum doar reteta biggrin.gif

Somon cu cartofi fierti

2 cartofi - 2p
1 lamaie
patrunjel tocat (uscat)

Am pus hartie pergament pe fundul unei tavi, am spalat pestele, l-am uscat cu un servet curat, l-am sarat un pic si l-am pus in tava. Pus tava la cuptor. L-am intors la fiecare 15min (de cate doua ori pe fiecare parte). Cam dupa o ora (sa fie rumen) l-am scos de la cuptor. Cu vreo 15-20min inainte sa scot pestele, am taiat cubulete doi cartofi si i-am pus in apa fierbite la fiert, cu putina sare. Dupa ce s-au fiert i-am scos intr-un bol, am stors jumatate de lamaie peste, am sarat si am pus patrunjel peste ei.
Am pus pestele pe o farfurie si cartofii langa. Restul de jumatate de lamaie l-am stors peste somon. Un deliciu biggrin.gif w00t.gif

Fata vezi ca mor pe aici....eu cu pestele ...ma omor dupa el...
Ieri mi-am luat de la Metro pastrav eviscerat...poate maine fac .Asta daca am chef ca mi-e lene si ma cam pandeste o raceala...

Ce face cioco?
Tzutzi80
Buna Axe! Cioco e bine, se pregateste sa vina saptamana viitoare (sper ca nu mai intervine iar ceva). Si eu de abia il astept. Mi-e dor de el si mi-e dor de noi doi. Ca sa nu zic ca nu mai suport atmosfera din familia mea. Ce bine era cand eram plecata. Nu tu discutii, nu tu certuri, ca de vazut oricum nu-i vad, desi stau la 20 min de mers pe jos de mine.

Dar lasa ca plec eu iar! Si pe bune daca ma mai intorc. Vin doar in vacanta! Odata la 5 ani! naughty.gif

Ina...lasa ca pun poza mai tarziu. Ca aia nu ingrasa, si nu are nici 7.5p naughty.gif
Amazoana
Si daca pleci, cum ne mai intalnim???? sad.gif(
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 06:20 PM) *

Buna Axe! Cioco e bine, se pregateste sa vina saptamana viitoare (sper ca nu mai intervine iar ceva). Si eu de abia il astept. Mi-e dor de el si mi-e dor de noi doi. Ca sa nu zic ca nu mai suport atmosfera din familia mea. Ce bine era cand eram plecata. Nu tu discutii, nu tu certuri, ca de vazut oricum nu-i vad, desi stau la 20 min de mers pe jos de mine.

Dar lasa ca plec eu iar! Si pe bune daca ma mai intorc. Vin doar in vacanta! Odata la 5 ani! naughty.gif

Ina...lasa ca pun poza mai tarziu. Ca aia nu ingrasa, si nu are nici 7.5p naughty.gif

Stiu prin ce treci...eu suntin pe mama si pe frate-miu de cand a divortat...acum frate-miu sta la mine...mancarica, spalat, calcat...si el se distreaza...lasa ca se insoara anul asta..dar deocamdata pe capul meu. Nu termina niciodata cu datoriile, nu stiu sa se intinda numai cat le e plapuma ca stiu ca vin la mine si le dau. Mi-am propus de nu stiu cate ori sa nu mai fac asta dar tot nu ma lasa inima...
Tzutzi80
Mi-e asa de rusine! Tocmai a venit parintele cu molifta Sf.Pasti si eu eram cu casa intoarsa. A trebuit saracul sa sara peste tot ce aveam eu insirat in hol. Initial a crezut ca nici nu vreau sa il primesc, dar am insistat si a intrat. Si acum sunt rosie blushing.gif ca racul. Ma intreb daca azi e sarbatoare, ca pe mine asa ma apuca curatenia si spalatul, doar la zile mari blushing.gif . Dati-mi repede un sac sa ma ascund in el
axe10
Stai linistita ca barbate-miu l-a bagat pe popa in casa fara sa ma anute si eu era in mijlocul patului in dormitor...nu dezbracata dar nici ok.
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 14-03-2007, 06:23 PM) *

Si daca pleci, cum ne mai intalnim???? sad.gif(

Pai nu tu ai zis ca vii in vizita la Miami )).gif pupic.gif
Tzutzi80
Meniu azi:
MD:1lgt miere 0p
cafea 0p
50g cereale fitness cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

Pranz:4 felii paine secara 4p
40g salata de icre 4p
1 castravete acru feliute 0p

Gustare:un mar 0p

Cina:200 g somon + sucul de la jumatate de lamaie 5.6p
cartofi fierti + suc de lamaie + patrunjel 2p

Gustare:un mar 0p
==========================
TOTAL 19.5p din 20p

0.5p sunt in contul zilei de ieri ca aseara am baut un ceai de musetel cu lamaie si 2 lgt miere. Si un punct...ramane pe maine. Sa nu ma certati ca nu am mancat legume azi...ca le-am lasat sa fac o salata pe la dupa 5.30, dar nu mai imi e foame deloc. Asa ca sar peste sad.gif

Si mai am 1 punct activitate biggrin.gif

P.S. Am pus punctul ramas de azi la icre si am modificat mai sus. Asa ca ramane doar 1p de la activitate
Tzutzi80
Am reusit sa ma uimesc de .... nici nu stiu cum sa o numesc....unora. Ma duc la magazinul de jos (o mica alimentara de cartier) si ma vede tipa de acolo. Ea stia de la fete cat am slabit eu acum doi ani si ca planuiesc sa le dau jos iar. Si imi zice ca si ea s-a apucat de slabit. Si o intreb si eu ce regim tine. Si ea, ca nu tine regim, ca s-a apucat de fumat blink.gif . Am tot incercat eu sa o conving ca de la tigari o sa i se micsoreze doar portofelul si sanatatea, nu si gabaritul. Dar nu am avut cu cine discuta. Se uita la mine ca vitelul la poarta noua. Si o aproximez eu la vreo 35 ani, 1.65m si vreo 90kg. dry.gif
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
Neatza fetelor! Trezit de dimineata, facut cafea, verificat provincia in utopia (ca's regina si suntem in razboi), si acum incep cu voi biggrin.gif

Dulci!!! Ti-am zis azi cat de mult te iubesc iubita? Ne vedem, daca zici ca al tau pleaca la Alba??? Mai innebunit cu toate frumusetile astea de le postezi la mine in jurnal biggrin.gif

Si votat puiul evident biggrin.gif
Tzutzi80
Mai stiti ca va povesteam de perechea mea de gugustiuci de la fereastra? Ei bine sunt destepti biggrin.gif Eu imi beau cafeau la calculator, si ei vin la fereasta si bat cu ciocurile. Ca sa imi aminteasca sa le aduc si lor niste fulgi de grau si secara. Ce tari sunt biggrin.gif

P.S. Asa imi imaginez eu ca fac. Desi am perdea, si nu stiu daca ma vad ei prin ea (odata) si apoi unde bat ei cu ciocurile eu am niste trandafiri japonezi...asa ca de fapt s-ar putea pe aia sa vrea sa ii ciuguleasca )).gif ( a doua oara)
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 10:26 AM) *

Mai stiti ca va povesteam de perechea mea de gugustiuci de la fereastra? Ei bine sunt destepti biggrin.gif Eu imi beau cafeau la calculator, si ei vin la fereasta si bat cu ciocurile. Ca sa imi aminteasca sa le aduc si lor niste fulgi de grau si secara. Ce tari sunt biggrin.gif

P.S. Asa imi imaginez eu ca fac. Desi am perdea, si nu stiu daca ma vad ei prin ea (odata) si apoi unde bat ei cu ciocurile eu am niste trandafiri japonezi...asa ca de fapt s-ar putea pe aia sa vrea sa ii ciuguleasca )).gif ( a doua oara)

hug.gif
Ce dragutz.
Tzutzi80
Pai sa stii ca de cand vin ei pe la fereastra mea, nu ma mai simt asa de singura biggrin.gif Azi chiar m-au lasat sa ma uit la ei cum mananca. De obicei zburau repede daca ma uitam spre ei. Parca vad ca in vreo doua saptamani intra si in casa daca dau plasa de la geam deoparte )).gif naughty.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 10:31 AM) *

Pai sa stii ca de cand vin ei pe la fereastra mea, nu ma mai simt asa de singura biggrin.gif Azi chiar m-au lasat sa ma uit la ei cum mananca. De obicei zburau repede daca ma uitam spre ei. Parca vad ca in vreo doua saptamani intra si in casa daca dau plasa de la geam deoparte )).gif naughty.gif

Cum sa te simtzi tu singura?
Esti cu noi hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
da, da amalia are dreptate pupic.gif tzutzi iubita, esti cu noi hug.gif

CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 06:55 PM) *

Stai linistita ca barbate-miu l-a bagat pe popa in casa fara sa ma anute si eu era in mijlocul patului in dormitor...nu dezbracata dar nici ok.

lol.gif tare faza axe ! imi si imaginez ce figura aveai cand i-ai vazut blum.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 11:57 AM) *

Neatza fetelor! Trezit de dimineata, facut cafea, verificat provincia in utopia (ca's regina si suntem in razboi), si acum incep cu voi biggrin.gif

Dulci!!! Ti-am zis azi cat de mult te iubesc iubita? Ne vedem, daca zici ca al tau pleaca la Alba??? Mai innebunit cu toate frumusetile astea de le postezi la mine in jurnal biggrin.gif

Si votat puiul evident biggrin.gif

Multumeeeeeeeeesc give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif credeam ca nu mi-l mai voteaza nimeni... sorry.gif
Tzutzi, aveam si eu porumbei cand stateam in Mangalia. Le puneam zilnic mancare pe pervaz. Ce dulci erau, cum se infoiau ei si ciorovaiau.............
Si nu esti singura, uite cate suntem aici! pupic.gif
Tzutzi80
Am si poza promisa biggrin.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 04:57 PM) *

Somon cu cartofi fierti

2 cartofi - 2p
1 lamaie
patrunjel tocat (uscat)

Imagine

Si in seara asta am facut Frigarui cu cartofi fierti (4p) biggrin.gif

Carne de vita cubulete (125gr) - 2p, bucatele de rosie si ceapa - 0p, 2cartofi fierti cubulete, cu patrunjel si putina lamaie - 2p. Total:4p

Imagine

Imagine
Nessie
doh.gif Pfui! Mi-e foame de mor si am udat tastatura! pupic.gif Sa traiasca bucatarul si poate data viitoare ne pune poze mai mari sa vedem mai bine. grin.gif
bubbles
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 08:45 PM) *
Am si poza promisa biggrin.gif

naughty.gif naughty.gif drool.gif drool.gif
Tulip
w00t.gif w00t.gif ce bine arata!!!!!

Frigaruii cum sunt facuti?In tigaie sau cuptor?
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 15-03-2007, 06:49 PM) *

doh.gif Pfui! Mi-e foame de mor si am udat tastatura! pupic.gif Sa traiasca bucatarul si poate data viitoare ne pune poze mai mari sa vedem mai bine. grin.gif

gata! Marit pozele biggrin.gif naughty.gif

CITAT(Tulip @ 15-03-2007, 06:56 PM) *

Pe gratar cu apa.
Nessie

Eu frigaruile le fac direct pe flacara. Am un gratar rotund cu capac. In el coc si vinete, ardei, pulpe de pui. Se fac toate ca pe gratarul cu jar.
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 15-03-2007, 06:59 PM) *

Eu frigaruile le fac direct pe flacara. Am un gratar rotund cu capac. In el coc si vinete, ardei, pulpe de pui. Se fac toate ca pe gratarul cu jar.

Asa e si al meu. Rotund, cu capac, si se pune apa in partea de jos.
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 07:00 PM) *
Asa e si al meu. Rotund, cu capac, si se pune apa in partea de jos.
Teoretic se pune apa. Pe mine ma enerveaza ca se evapora si parca se fierbe carnea. wacko.gif M-am obisnuit acum si nu mai pun apa, dar dau flacara putin mai mica sa nu se faca fum. Si nu se face, e ok. grin.gif
dany
Super arata papica ta , Tzutzi ! Vreau si eu ....Imagine
Tzutzi80
yahoo.gif Multumesc fetelor! pupic.gif
ina_ceva
Super arata, mai ales frigaruile w00t.gif
Esti buna la casa omului grin.gif
axe10
Buna seara Tzutzica...azi am fost super aglomerata si nu am intrat deloc pe aici...oricum mi se facea foame de la pozele alea...asa trebuie, masa sa fie un festin chiar daca esti la cura.
Te pupicesc...ma duc sa votez Rares.
Amazoana
CITAT(axe10 @ 15-03-2007, 10:27 PM) *

Buna seara Tzutzica...azi am fost super aglomerata si nu am intrat deloc pe aici...oricum mi se facea foame de la pozele alea...asa trebuie, masa sa fie un festin chiar daca esti la cura.

Moaaa, cat am putut sa poftesc la fotografiile postate de tine madame... unsure.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 15-03-2007, 08:48 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-03-2007, 10:27 PM) *

Moaaa, cat am putut sa poftesc la fotografiile postate de tine madame... unsure.gif

Pai in cazul asta eu pun mana si gatesc portie dubla si tu faci bine si vii in vizita wink1.gif ca si asa ar fi cazul sa ne mai vedem o data si bani de iesit in oras, momentan lipsesc biggrin.gif dar am mancare in frigider naughty.gif Ce zici???
Tzutzi80
Era sa fac infarct! La filmuletul postat de ina la neuroni! Uite eu la asa ceva nu rezist. Ca sunt la dieta fara ciocolata mea speciala din 15 octombrie 2006 sad.gif

Dar..... ciocolatelul propriu si personal biggrin.gif ma sunat adineauri biggrin.gif si m-a anuntat biggrin.gif exact biggrin.gif ca VIIIINNNNEEEEE!!!!! Are bilet pe 22. Asa ca fetelor....pregatiti-va ca mai sunt isterica si saptamana viitoare. Apoi voi fi caaaaalllllmmmmaaaaa siiii liiiinnnniiiisttiiiita.

AIUREA!!! Sper ca nu ma credeati. Doar prima varianta e corecta (cu venitul) yahoo.gif tease.gif
Amazoana
Sunt total de acord in ceea ce priveste lipsa momentana a banilor..asa ca...mai asteptam, bine? ne intalnim aici, apoi, mai vedem noi. Te pup, te rog nu te supara. floare.gif
dany
Tzutzi ....vin si eu la masa , am voie , te roooooooog !!!! Aduc eu tot ce trebuie pupic.gif
Of , ce-as veni daca as fii mai aproape sad.gif

Asteptam starea de "calm " ( zici tu ) dupa venirea ciocolatei )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.