Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ina_ceva
Tzutzi80, iti dai seama cum eram eu, care l-am vazut in direct pe ciocolatzelul ala naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 11:41 PM) *

Tzutzi80, iti dai seama cum eram eu, care l-am vazut in direct pe ciocolatzelul ala naughty.gif

sorry.gif Eu saream si la pipait sigur biggrin.gif tease.gif

Dany-dulce , normal ca esti bine-venita, stiu si eu cum e sa fii departe de toti. Eu ar fi trebuit sa locuiesc in Olanda. Si stiu cat de straina si departe de toate ma simteam acolo. floare.gif
dany
Olanda ar fii fost mult mai aproape de mine pupic.gif

P.S. Imi place ca ai preluat si tu apelativul de dany-dulce hug.gif
ina_ceva
Pai ce , crezi ca eu nu l-am pipait tease.gif ?
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 15-03-2007, 11:50 PM) *

Pai ce , crezi ca eu nu l-am pipait tease.gif ?

Astai Ina mea pupic.gif

Dany -pup-dulce! biggrin.gif

Raportul azi:
1lgt miere 0p
cafea 0p
50g cereale fitness cu fructe 3.2p
150ml lapte 0.8p

2 rosii + 1/4 ardei gras * 1/4 ceapa + marar 0p
1lgt ulei masline 1.5p
50g branza de vaci 3.5p

ceai de musetel cu lamaie + 2lgt miere 0.5p
150g Compot de ananas light (cu tot cu zeama) 1.5p
un mar 0p

2 frigarui (125g carne vita, 1/2rosie, putina ceapa) 2p
cartofi fierti + suc de lamaie + patrunjel 2p
150g Compot de ananas light (cu tot cu zeama) 1.5

100g iaurt 0.2% 1.5p
=======================
TOTAL 18p din 20

2p raman pe weekend cand ma scoate mama in oras. Desi parca m-ai bine nu m-as dezdrabala cu ea la pizza. Ca iar sta pe loc cantarul
dany
Arata bine meniul tau pe ziua de azi Imagine

Ai legume , fructe, lactate , grasimi bune ( trebuiau 2 P dar e ok ) .....bravo !!

Vad ca ai ramas cam singurica pe aici ...toata lumea e la nani . pupic.gif
Amazoana
Tzutzi, vad ca nu mi-ai raspuns nimic, sa inteleg ca te-ai suparat pe mine? sorry.gif
Dany-dulce, cand vii in tara te astept si eu la o cafea wink1.gif
Tzutzi80
Neata! Am facut cafea.gif si ma lupt cu o durere de cap proocata de ciocolatelul meu. De fapt nu de el, de aia care nu stiu ca cei din Nicaragua nu au nevoie de viza nici macar pentru Anglia, dar mai pentru Romania. Acum iau zis ca s-ar putea sa ii trebuiasca viza si sa il intoarca din aeroport blink.gif . Si il intreb...ai fost in Italia, Spania, Olanda inainte. ZIce DA. Buuuun. Ti-a trebui viza. Zice NU. Pai si cum sa iti trebuiasca pt Romania, ca toate tarile astea, inclusiv ROmania, sunt in UE. In fine, cand zic eu ca l-am lamurit (ca am cautat si pe site la ambasada si la Ministerul afacerilor externe, si acelasi lucru gaseam), imi zice ca o suna pe maica-sa sa o intrebe si pe ea. Am zis ca arunc telefonul. huh.gif Bine ca mi-a explicat ca vrea sa o intrebe pentru ca ei au fost in europa acum cateva saptamani, nu pt ca ar fi mamos. Offff.....hormoni neregulati, plus ca sunt rusii in vizita, si eu trezita din somn de telefon.....noroc ca el nu isi pierde rabdarea la cat tip eu in ultimul timp la el. Ca saracul 9 luni nu m-a auzit tipand. Acum....parca numai asta fac. Uneori imi zice la telefon "Imi zice si mie niste cuvinte dragastoase" Pe bune ca raman blink.gif sorry.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 16-03-2007, 09:36 AM) *

Tzutzi, vad ca nu mi-ai raspuns nimic, sa inteleg ca te-ai suparat pe mine? sorry.gif

Cum sa ma supar pe tine? Dar eu ziceam ca daca te invit aici scapi cu 5 lei biletele de microbuz wink1.gif Daca iesim in oras, cheltuim muuult mai mult.

cheer.gif Rares l-a depasit pe ala cu urechi clapauge. Dar de unde are primul loc brusc dublu decat rares?
buretel
buna dimineata pupic.gif vreau si io floare give_rose.gif imi dai, da? imi dai? blum.gif
am citit o veste super, cum ca cineva drag iti vine in vizita wink1.gif din cate stiam, chiar daca suntem deja un UE, la noi se cere viza sad.gif poate cel mai bine ar fi sa suni la MAE direct, decat sa cauti pe site, si sa le expui situatia.
bafta multa! hug.gif
Tzutzi80
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 10:39 AM) *

buna dimineata pupic.gif vreau si io floare give_rose.gif imi dai, da? imi dai? blum.gif
am citit o veste super, cum ca cineva drag iti vine in vizita wink1.gif din cate stiam, chiar daca suntem deja un UE, la noi se cere viza sad.gif poate cel mai bine ar fi sa suni la MAE direct, decat sa cauti pe site, si sa le expui situatia.
bafta multa! hug.gif

Buretico....pt tine cea mai frumoasa floare biggrin.gif culeasa azi dimineata de pe site-ul Chippendales:

Imagine

Uite fetelor...cu asa ceva m-a cadorisit pe mine Dumnezeu (dar cu mustata, si o alta freza). naughty.gif
buretel
w00t.gif tzutzi, esti de groaza lol.gif eu ma multumeam cu un trandafir, o lalea, o maslina ceva lol.gif lol.gif
ca ieri ai dat flori fetelor, si de asta iti ceream si eu blum.gif
acum deh, ce sa fac, il pun pe asta in vaza, daca intra lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 11:28 AM) *

w00t.gif tzutzi, esti de groaza lol.gif eu ma multumeam cu un trandafir, o lalea, o maslina ceva lol.gif lol.gif

Pai asa ca simt eu VAZA uneori biggrin.gif tease.gif yahoo.gif
bubbles
`neatza tzutzi flowers1.gif ma bucur ca it imerge bine cu WW wink1.gif si vz ca daca iti vine ciocalatica acasa...ciocolata in cantitati mari ingrasa grin.gif (just kidding)
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 11:39 AM) *

`neatza tzutzi flowers1.gif ma bucur ca it imerge bine cu WW wink1.gif si vz ca daca iti vine ciocalatica acasa...ciocolata in cantitati mari ingrasa grin.gif (just kidding)

Pai asa iar placea si lui...sa ma ingrase vreo 9 luni biggrin.gif dar ma tin tare pe pozitii yahoo.gif

CITAT(buretel @ 16-03-2007, 11:28 AM) *

Uite facem alta afacere o floricica pentru tine Imagine

Si un floricel pentru mine )).gif Imagine
buretel
CITAT(Tzutzi80 @ 16-03-2007, 11:45 AM) *

Uite facem alta afacere o floricica pentru tine
Imagine

sarumana pupic.gif imi place muuult
axe10
Misto gagiul....nu zic ca nu mi-ar place...macar odata ca sa vad cum e... blushing.gif
julyalina
pupic.gif tzutzicul nebunatec hug.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 16-03-2007, 12:08 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-03-2007, 09:36 AM) *

Cum sa ma supar pe tine? Dar eu ziceam ca daca te invit aici scapi cu 5 lei biletele de microbuz wink1.gif Daca iesim in oras, cheltuim muuult mai mult.

cheer.gif Rares l-a depasit pe ala cu urechi clapauge. Dar de unde are primul loc brusc dublu decat rares?

Asa fata, sa nu te superi pe mine.
Cat despre intalnit...ma duc la ai mei in week-end (doar ce am vb cu mama) asa ca.....si apoi sapt viitoare cand ne vin iubitii, vom fii asa ocupate.....
Nu stiu ce sa zic cu viza....eu nu am mai auzit la nimeni sa le fii cerut viza de Romania
axe10
Auzi?...lipsesti cam mult de pe aici si-mi fac griji....nu cumva ai scapat la vreo portie de ceva interzis?....ce faci acolo?...sunt cu ochii pe tine. tease.gif naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 16-03-2007, 03:57 PM) *

Auzi?...lipsesti cam mult de pe aici si-mi fac griji....nu cumva ai scapat la vreo portie de ceva interzis?....ce faci acolo?...sunt cu ochii pe tine. tease.gif naughty.gif

Pai si nu ma vezi ca dorm??? biggrin.gif M-a taiat un somn pe la 1 (dupa ce i-am vazut pe baietii aia mi s-a facut de mers in pat) lol.gif Si am dormit ca o vacutza pana acum. Si m-am trezit de foame ca am sarit peste pranz.
bubbles
mersi tzutzi de rasp la frisca...am sa pun 3 lgte si voi puncta 0.5 p wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 05:18 PM) *

mersi tzutzi de rasp la frisca...am sa pun 3 lgte si voi puncta 0.5 p wink1.gif

Cu placere. Sau 1p ca sa fii foarte sigura.
bubbles
flowers1.gif uite o poza cu mine ca stiu ca intrebai la mine in jurnal blush.gif vz sa nu ai cosmaruri lol.gif
Tzutzi80
Iubita !!! De ce sa am cosmaruri? Esti foarte frumoasa. Daca ti-ai mai da niste culoare in obraji si ai si zambit ai fi fotomodel wink1.gif. Esti sigura ca oglinda in care te privesti tu nu e proasta? pupic.gif
Sexymom
Ce destrabalare la tine in jurnal Tzuti.
Mai.... vreau si eu sa pun o intrebare indiscreta sad.gif . Dar imi e jena...am auzit de multe ori spunand ca ciocolatii au un penis mai mare ca albii lol.gif asa este? lol.gif lol.gif hai nu te supara pe mine ca am intrebat asa ceva, dar sunt curioasa sad.gif
Tzutzi80
Lasa ca te prind eu odata la o sedinta de machiaj wink1.gif sa vezi ce iti schimbi parerea wink1.gif

CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 05:43 PM) *

Ce destrabalare la tine in jurnal Tzuti.
Mai.... vreau si eu sa pun o intrebare indiscreta sad.gif . Dar imi e jena...am auzit de multe ori spunand ca ciocolatii au un penis mai mare ca albii lol.gif asa este? lol.gif lol.gif hai nu te supara pe mine ca am intrebat asa ceva, dar sunt curioasa sad.gif

Vreau sa zic ca tocmai beam dintr-un compot de ananas cand am citit ce ai scris mai sus si era sa ma inec. Depinde de negru si depinde de alb. Al meu e mult mai bine dotat decat albii intalniti inainte (care au fost vreo 5 cred). Cred ca negrii sunt mult mai senzuali si deschisi spre propria sexualitate si mai ales a partenerei.
bubbles
sexy bataita.gif ti`am zis eu ca ai ganduri perverse wink1.gif
tzutzi promit ca fac week asta poze in care sa rad...ca si himere mi`a zis acelasi lucru wink1.gif ca nu rad deloc in poze )).gif
Sexymom
Asta stiam si eu ca sunt mult mai senzuali si au mult mai multa rezistenta. naughty.gif
Vb. acum cu Buretzel si ii spuneam ca daca te superi pe mine nu ma iert si nu o sa.mi mai vb.10 ani nici dimineata, nici seara, dar sti ca am intrebat de nebuna ce sunt. )).gif

Bubbles mi-ai inrosit fundul, nici nu mai pot sta in sezut lol.gif
himere2005
mai, acum cred ca cel mai mult conteaza sa se miste bine "dumnealui", ca degeaba e mare daca nu stie sa "danseze" lol.gif ...va pup, sunteti niste nebune frumoase si vesele
Sexymom
Las ca asa-i mai bine, sa fim nebunele. pupic.gif
bubbles
si noi te pupam himere si asteptam sa termine dan concediul ca sa poti sta mai mult cu noi wink1.gif
ina_ceva
Parca si funduletzele le au altfel unsure.gif blushing.gif
Tzutzi80
Hai sa va mai postez o reteta

Shaworma cu cartofi prajiti (9p)

1 lipie 2
100g carne de pui 2
1/2 lg bulion, sare, piper, boia 0
1/2 castravete acru, 1 buc ardei gras acru 0.5
1 cartof mare feliute subtiri copt 2
pasta de usturoi 2.5

Am taiat un cartof mare gen french fries. Am pus hartie pergament intr-o tava mare, i-am rasfirat bine in tava, si i-am dat la cuptor cam 30-40min. Dupa 15 min i-am amestecat un pic sa nu se lipeasca si sa se faca si pe alte parti. Cu vreo 10 minute inainte sa fie gata (incepusera sa se faca aurii), am pus fasiile de pui facut la cuptor (era de zilele trecute facut la rotisor) cu putina apa, piper, boia, sare si 1/2 lingura bulion intr-o tigaie de teflon si am prajit pana s-a dus toata apa. Am pus lipia la cuptor cam 1-2 min.
Pe lipie am pus puiul, o parte din cartofi, 1/2 castravete acru taiat feliute, 1 bucata de ardei gras acru taiat feliute mici, si pasta de usturoi (cam 1 lingura si ceva). Am rulat si arata asa biggrin.gif (poza mare ca iar zice gabita ca nu vede bine biggrin.gif)

Imagine
Sexymom
Mama ce bunatate.Si zici ca asa e regimul tau???si ca slabesti? da-mi si mie reteta. )).gif
bubbles
tzutzi ma omori cu zile drool.gif eu mananc cartofi fierti cu pui fiert si 2 lgte maio..si tu vii si imi arati asa ceva bataita.gif
binenteles ca o idiot ce sunt am uitat sa ma uit de lipii bang.gif
Tzutzi80
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 06:00 PM) *

Mama ce bunatate.Si zici ca asa e regimul tau???si ca slabesti? da-mi si mie reteta. )).gif

Hehehe! Pai nu o vezi mai sus biggrin.gif Si postez zilnic ce pap! Si nici mie nu imi vine sa cred ca slabesc. Desi nu dau jos mai mult de 500g pe sapt (dar nici sport nu fac)
ina_ceva
Bine de cartofii prajiti ca nu sunt facuti in ulei wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 06:00 PM) *

tzutzi ma omori cu zile drool.gif eu mananc cartofi fierti cu pui fiert si 2 lgte maio..si tu vii si imi arati asa ceva bataita.gif
binenteles ca o idiot ce sunt am uitat sa ma uit de lipii bang.gif

Vezi si tu o reteta de lipii pe net. Bunica mea facea pe plita cand eram mica.
Sexymom
Eu am alta reteta pt. saorma, o scriu aici:

Shaorma a la sexymom

Lipia o ung cu un amestec facut din maioneza, usturoi, sare si piper.Le pasez cu pasatorul.
Pun piept de pui la gratar,cartofi prajiti, varza proaspata,felii de rosii proaspete, un castravete proaspat,cateva fasi de ceapa ,mustar si ketup.Si rulez.
Iese mai light.
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 06:02 PM) *

Bine de cartofii prajiti ca nu sunt facuti in ulei wink1.gif

Pai nu. Ca nici macar nu i-am uns. Nu's ei la fel de gustosi....dar a fost mai mult decat buna biggrin.gif
bubbles
heheh tzutzi hai k ma laud...am facut performanta de a ajunge de 3 ori la sala sapt asta..si sapt viitoare vreau de 4 ori gym.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 16-03-2007, 06:03 PM) *

Pai nu. Ca nici macar nu i-am uns. Nu's ei la fel de gustosi....dar a fost mai mult decat buna biggrin.gif

Am incercat si eu saptman asta, dar nu mi-au iesit; jumatate erau arsi si nu mi-au placut la gust asa demult (poate doar daca-i combin cu o shaorma rolleyes.gif )
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 05:57 PM) *

Parca si funduletzele le au altfel unsure.gif blushing.gif

Ina, au funduletele foarte rotunde si tari, plus ca au conformatia diferita de a albilor, cu picioare mai lungi si ....offfff....iar mi-ai amintit ce am si e departe
bubbles
bine ca nici nu slabesc .. cred ca intru la platou desi se vede pe picioare si burta ca am mai dat jos sad.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 06:05 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 16-03-2007, 06:03 PM) *

Am incercat si eu saptman asta, dar nu mi-au iesit; jumatate erau arsi si nu mi-au placut la gust asa demult (poate doar daca-i combin cu o shaorma rolleyes.gif )

Pai nici eu nu cred ca puteam sa ii mananc altfel. Dar cu putin ketchup sau maio light merg sigur.
Distractie placuta la Budapesta wink1.gif
himere2005
eu ma gandeam ca sosul mai light pentru shaorma am putea sa-l facem din o lingura smantana, amestecata cu putin castravete proaspat si putin mustar, usturoi-0.5p blum.gif
bubbles
himere are bunikmea o carte de bucate mistooo tare..poate reusesc sapt viitoare sa o scanez la matusa`mea si ti`o trimit ca stiu ca tie iti plac wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 06:09 PM) *

eu ma gandeam ca sosul mai light pentru shaorma am putea sa-l facem din o lingura smantana, amestecata cu putin castravete proaspat si putin mustar, usturoi-0.5p blum.gif

O idee grozava. Oricum sosul de usturoi pe care il aveam eu nu are info nutritionale pe el. Asa ca eu am pus puncte la el sa fie biggrin.gif ca mai bine sunt mai multe decat mai putine. Dar de acum imi iau Maio light si pun un catel de usturoi pisat in el si rezolv problema. Ca am si terminat tubul cu ocazia asta biggrin.gif
ina_ceva
Din cate am inteles, sosul de usturoi tot cu ulei e facut si se puncta la fel ca maioneza dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.