Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Gata ... am comis-o!!! Pelete de creveti in loc de pui la gratar cum planuiam eu de fapt.
Am cumparat un KG de lamai. Am facut una bucatele + 4 linguri rase de zahar + 600 ml apa fiarta => remediu personal contra racelii.
Tzutzi80
cheer.gif Am pierdut un kilogram. Il declar nul. Cine il gaseste va rog sa il faca cadou la una slaba care vrea sa se ingrase. Inapoi acasa nu este binevenit!

Poate lamaia aia isi face efectul, sau poate distanta de al meu iubit. huh.gif

Si totusi sunt mai bine dispusa biggrin.gif ca m-a anuntat ca deja si-a facut valiza si isi asteapta biletul de avion biggrin.gif si mi-a mai spus ceva dulce de tot, ca ziua cea mai frumoasa din viata lui va fi ziua cand va vedea un inel pe degetul meu cheer.gif yahoo.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 06-02-2007, 04:56 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 06-02-2007, 03:40 PM) *

Da, Tzutzi, o fii frumos, insa mie mi-e atat de greu singura....simt ca atatea greutati imi apasa umerii sorry.gif ....noroc ca are semnal in ultima vreme si am putut vorbii mai des, ne-am mai consultat in luarea deciziilor....
Cea mai naspa faza este ca el este absolut indragostit de mare, iar eu, din cauza faptului ca mi-l tine departe, o urasc! Si sunt nascuta la mare....

Ce ferice de tine si iubi al tau, ca lucrati amandoi in acelasi domeniu....

dulci si lui ii este greu sa stea departe de tine, crede-ma. Iar eu si al meu nu mai lucram impreuna. Doar el este pe nava acum. Eu sunt acasa si nu ma mai intorc acolo. Asa ca sunt in situatia de a iubi marea, dar a fi departe si de nava si de persoana iubita. Dar cum noi nu vrem sa continuam cu navele, il astept pe el sa vedem ce vom face in continuare. Pt ca vrem o familie, si nu poti sa o ai pe mare, atata timp cat vrei copii. Iar noi nu putem sta despartiti. Deja ma suna zilnic, uneori si de cateva ori pe zi, si asta nu e viata, unul acolo si unul aici. Tu de ce nu pleci cu el?

Neataaaaa
Ce faceti? Eu sunt la munca deja, dar fara nici un chef....

Tzutzi, nu pot sa plec cu el. Este ofiter si lucreaza pe nave comerciale...nu ma poate lua cu el inca. Cand o fii comandant...dar pana atunci mai sunt cativa ani...sute doh.gif

M-ai amuzat teribil cu punctele de la WW biggrin.gif si eu am tinut intr-o perioada.Chiar mi-a placut ca aveam voie orice cu limite. Insa, vb ta, m-am saturat sa adun zilnic....

CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 11:36 AM) *

cheer.gif Am pierdut un kilogram. Il declar nul. Cine il gaseste va rog sa il faca cadou la una slaba care vrea sa se ingrase. Inapoi acasa nu este binevenit!

Poate lamaia aia isi face efectul, sau poate distanta de al meu iubit. huh.gif

Si totusi sunt mai bine dispusa biggrin.gif ca m-a anuntat ca deja si-a facut valiza si isi asteapta biletul de avion biggrin.gif si mi-a mai spus ceva dulce de tot, ca ziua cea mai frumoasa din viata lui va fi ziua cand va vedea un inel pe degetul meu cheer.gif yahoo.gif

Felicitari pt "pierdere"!!!!! cheer.gif cheer.gif :cheer:
amalia0701
cheer.gif
Sa fie intr-un ceas bun cheer.gif cheer.gif
O floare pentru fata fericita Imagine
aki
Salut draga.Vine iubitelul la tine?Imi inchipui ce bine iti pare.Sa fii fercita draga pupic.gif
Tzutzi80
Pai Dulci....cine mai are ofiter, viitor comandant la usa??? cheer.gif
Asa ca ai cu ce te mandri!

Multumesc pentru floare Ami. Uite una si pt tine give_rose.gif

Aki bine ai revenit. Ce iti mai face fetita? Si da, vine iubitul la mine. Inca nu stiu cand, dar daca si-a impachetat deja valiza....foarte curand biggrin.gif si ma pun pe facut FURSECURI lol.gif lol.gif lol.gif si atunci sa vedeti ce fug kilogramele de si de la mine
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 11:36 AM) *

ca ziua cea mai frumoasa din viata lui va fi ziua cand va vedea un inel pe degetul meu cheer.gif yahoo.gif

Ce frumoosss
Felicitari pt alegerea facuta! Cu asa un barbat langa tine sunt sigura ca vei fii fericita o viata!

CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 12:12 PM) *

Pai Dulci....cine mai are ofiter, viitor comandant la usa??? cheer.gif
Asa ca ai cu ce te mandri!

Multumesc pentru floare Ami. Uite una si pt tine give_rose.gif

Aki bine ai revenit. Ce iti mai face fetita? Si da, vine iubitul la mine. Inca nu stiu cand, dar daca si-a impachetat deja valiza....foarte curand biggrin.gif si ma pun pe facut FURSECURI lol.gif lol.gif lol.gif si atunci sa vedeti ce fug kilogramele de si de la mine

Vreau si eu "fursecuuurriiiii" naughty.gif
amalia0701
Avetzi mila de oamenii care nici macar sa le miroasa nu au voie pray.gif
Apropo de duciuri mi-am anuntzat prietenii ca anul asta nu fa chef de ziua mea, ca tzin regim si dau banii la acupunctura si masaj blushing.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 11:18 AM) *

Apropo de duciuri mi-am anuntzat prietenii ca anul asta nu fa chef de ziua mea, ca tzin regim si dau banii la acupunctura si masaj blushing.gif

Ami mama esti o dragutza! Dar fursecurile de care vorbim noi sunt dupa reteta fetelor de la neuronii WW si sunt chiar recomandate in procesul de slabire.

Citat de la danyhoney " aici se fac fursecurile in ....pat Tu + 1 bucata babuin ( sot,prieten) = fursecuri "

naughty.gif
julyalina
salutare tzutzi ! salut.gif
desi citesc in jurnalul tau de cand l-ai facut , abia acum am putin timp sa scriu sorry.gif

vroiam sa te felicit pupic.gif
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 12:36 PM) *

duca-se !!!! si sa nu mai revina cheer.gif si sa plecet cat mai multe dupa el , sa-i tina de urat blum.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 01:28 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 11:18 AM) *

Ami mama esti o dragutza! Dar fursecurile de care vorbim noi sunt dupa reteta fetelor de la neuronii WW si sunt chiar recomandate in procesul de slabire.

Citat de la danyhoney " aici se fac fursecurile in ....pat Tu + 1 bucata babuin ( sot,prieten) = fursecuri "

naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 11:30 AM) *

salutare tzutzi ! salut.gif
desi citesc in jurnalul tau de cand l-ai facut , abia acum am putin timp sa scriu sorry.gif

vroiam sa te felicit pupic.gif
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 12:36 PM) *

duca-se !!!! si sa nu mai revina cheer.gif si sa plecet cat mai multe dupa el , sa-i tina de urat blum.gif

Sa de-a domnul! Si stiu ca or sa se duca. Ca eu am mai tinut monti 6 luni ai am slabit 15 kg. Chiar daca facea abateri aproape zilnice. Si mi-a luat un an sa le pun la loc....dar mie teama sa va zic de ce s-au pus la loc. Ca am mancat ca sparta tot felul de prostii...ca de la americani numai obiceiuri sanatoase nu dobandesti. naughty.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 12:28 PM) *

naughty.gif

+ uh uh uh aaaahhhhhhhhhhhhhh lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Clar!!!!!!
Sa fac si eu azi fursecuri?Vad ca fug si kilogramele de mirosul lor lol.gif
Tzutzi80
Sunt furnicutzaaaaa cheer.gif Yeeeee Sunt furnicutzaaaaa.....pai in cazul asta sa ma apuc de curatenie biggrin.gif
Amazoana
Ce i-ai pragatit iubitului tau pt cand ajunge acasa???
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 07-02-2007, 12:34 PM) *

Ce i-ai pragatit iubitului tau pt cand ajunge acasa???

sorry.gif tease.gif naughty.gif urmeaza .....
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 01:32 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 01:28 PM) *

naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

)).gif amalia , ai aflat si tu ce sunt fursecurile pupic.gif hug.gif
Tzutzi80
Eu deja am informat pe toata lumea ca ale mele sunt bicolore lol.gif
Tzutzi80
Sa dam raportul pe ziua de azi:

MD: 3 felii de paine integrala dieta + gem de capsuni dietetic (adica fara zahar) + ness (1lt ness + 2 zahar, ca tot nu stiu unde imi e indulcitorul) + 650 ml fiertura de lamaie (1 lamaie + 4 lg zahar + 600 ml apa fiarta, remediu pt raceala)

P: 3 crenvursti + 1/4 lt mustar (asta nu avea ce cauta dar ma rog, sa zicem ca fac abateri ca sunt inca bolnava)

C: (in plan, in caz ca nu imi trazneste altceva pana atunci) piept de pui la teflon, cu salata de rosii si putin ulei de masline si poate putina branzica (desi cred ca branzica ramane pe maine)
Amazoana
Eu zi mi-am facut de cap: am mancat un pachet mic mic mic de biscuiti de grau sau ce mama n...or fii fost si niste pufuletzi, o cafea cu juma de linguritza de miere si acum beau un ness, la fel, putin indulcit cu miere. Apropos de pufuleti, ce stiti despre ei? ingrasa?
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 07-02-2007, 04:35 PM) *

Eu zi mi-am facut de cap: am mancat un pachet mic mic mic de biscuiti de grau sau ce mama n...or fii fost si niste pufuletzi, o cafea cu juma de linguritza de miere si acum beau un ness, la fel, putin indulcit cu miere. Apropos de pufuleti, ce stiti despre ei? ingrasa?

pufuletii ingrasa rau de tot ... dar daca tot ai facut-o de oaie....gandeste ca a fost abatere, te-ai bucurat de ei si mergi mai departe hug.gif eu asa fac
lliliana
No servus...iar n-am putut intra de la serviciu...caz tipic de ghinion...da' iaca e bine shi de cu seara sa salutam shi sa uram de cele bune...toiate cate sunt. Mua. pupic.gif
Amazoana
Bunaaaa
Am ajuns in sf acasa
Ingrasa pufuletii? ooofffff mad.gif credeam /speram sa nu deoarece sunt ca si mamaliga......eeee asta e, nu mai faaaac

Buna Liliana te invit la un ceai de la ora......18 )).gif
Sexymom
Pup si eu o fata frumoasa pupic.gif vad ca si la tine in jural se vb. prostii nu doar in al meu lol.gif
Amazoana
Hei Sexy, ce prostii se vb aici? angel.gif noooo, nimeni nu vb uraaattt )).gif
Sexymom
Fata ce ma ametzeste avatarul tau, si tu zici ca esti trista lol.gif nu s-ar zice )).gif
dany
Ce mai faci Tzutzi ? te pregatesti de fursecurile bicolore ? Sa ai grija sa nu strici pistolul,da ? lol.gif lol.gif

Sexy,si mie imi topaie ochii-n cap cand vad avatarul lui Dulcika lol.gif
Tzutzi80
Pai sexi...la tine in jurnal le-ai apostrofat numai pe Ami si dulci ca nu te asteptai de la ele biggrin.gif se pare ca de la mine te asteptai biggrin.gif ca eu dadui tonul rautatilor parca pe acolo biggrin.gif devil.gif

Dulci sa nu schimbi avatarul, w00t.gif ca asa fac eu aerobic, cu ochii )).gif . Nu spuneati voi ca miscarea face bine unsure.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 07-02-2007, 06:59 PM) *

Ce mai faci Tzutzi ? te pregatesti de fursecurile bicolore ? Sa ai grija sa nu strici pistolul,da ? lol.gif lol.gif

Dany .... o sa am maaarrrreeeee grija de pistol biggrin.gif de abia astept sa il prind mai pe aproape....macar pe partea astalalta de ocean pupic.gif
Tzutzi80
A venit momentul sa fac calculul zilei de azi, nu tocmai Monti:

MD: 3 felii paine integrala dietetica + gem dietetic de capsuni (fara zahar) + ness (cu zahar sad.gif )

P: 3 crenwursti + o urma de mustar

G: 2 rosii + 2 felii branza de vaci

C: jumatate de pui la teflon (cu o lingurita ulei de masline) + 1 rosie

+ cam 1.5l limonada (remediu pt raceala) din 2 lamai si vreo (nu datzi tare sorry.gif ) 8 linguri de zahar
julyalina
'neatza Tzutzi floare.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 08-02-2007, 10:34 AM) *

'neatza Tzutzi floare.gif

Buna dimineata canarule! Desi la mine dimineata a inceput pe la 12 biggrin.gif asa am dormit de bine. Se cunoaste ca nu m-a sunat la ore matinale posesorul pistolului de facut fursecuri )).gif In schimb mi-a trimis mesaje pe messenger. Nu stiu cum face de intra tot cand nu sunt eu. Si eu stau pe net cam 15 ore pe zi. Dar probabil diferenta de fus orar este de vina. naughty.gif

MD (pe la pranz luat): cafea + zaharina ( cheer.gif am gasit-o intr-un final, asa ca adio zahar) + 3 felii paine integrala dieta (1) si graham (2) + gem dietetic (fara zahar) ===> desi tarziu luat, a fost conform

M-am cantarit azi si aveam 75 kg. MINUNE!!!! dar inca nu schimb tickerul. Daca si maine tot asa zice....sarbatorim. Si cine zicea ca daca ei anticonceptionale nu slabesti, ba te ingrasi? Eu i-au de doua luni si scria in prospect ca duc la reglarea greutatii corporale. Am crezut ca mint astia in prospect, dar eu am slabit cam 3-4 kg de atunci, asa ca incep sa ii cred. Si imi cresc sanii de la ele biggrin.gif asa ca
cheer.gif sarbatoare. Daca stiam eu asta...de mult le luam. lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 07:53 PM) *

Fata ce ma ametzeste avatarul tau, si tu zici ca esti trista lol.gif nu s-ar zice )).gif

Buna dragelor
De la atata topait m-am transformat intr-o silfida yahoo.gif ... bine ar fii sa fie si in realitate asa...deci, gagici, va mai ametesc???

Tzutzi, imi pare rau, in afara de tine si ochisorii tai, enervam pe toata lumea... )).gif
Nessie
Tzutzi, tu te-ai apucat de WW? Nu mai retin...parca ziceai totusi ca incerci cu Monti eusa_think.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-02-2007, 02:35 PM) *

[color=#009900]Buna dragelor
De la atata topait m-am transformat intr-o silfida yahoo.gif ... bine ar fii sa fie si in realitate asa...deci, gagici, va mai ametesc???

Maaaama ce gagica te-ai facut! doh.gif
crissy
Tzutzi, ce fel de ac iei? Ca poate slabim si noi grin.gif

Tzutzi ma alinta pe mine sotul meu pe vremea cand eram la facultate. Acum nu imi mai spune asa sad.gif ... ne-am babit.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 08-02-2007, 03:57 PM) *

Maaaama ce gagica te-ai facut! doh.gif

aaa aaaa wink1.gif
Multumeesc give_rose.gif
Tzutzi80
Nu nessie, nu tin WW, sunt tot la monti....desi nici WW nu arata rau.

Maaaammmmmaaaaa dulci ce gagica la mine in jurnal. Da nici eu nu's mai prejos ...ia uitati-va la mine, noi noute, proaspete, de azi (pardon....de ieri )).gif )

Imagine

Imagine

crissy, nu am priceput prea bine. Ce AC iau? ce e ala?

Fetelor....ce am dat-o in bara in seara asta... nu aveti voi idee. Dar stai ca va explic eu imediat. Ma pacalit verisoara mea sa merg sa le fac ei si tatalui de mancare, ca matusa mea s-a internat azi pentru o interventie chirurgicala. Asa ca ma duc eu sa ii ajut saracii, hotarata sa nu ma ating de nici o bunatate angel.gif . Facut clatite, facut pilaf cu ciuperci si carne de pui, facut snitele de pui, facut ciorba de oase afumate. Toate bune, frumoase si gustoase. Si pe cuvantul meu ca m-am tinut de regim blushing.gif mai mult de o gramada. NU, AM MANCAT: 3-4 clatite, 2-3 snitele + niste pilaf. Si pt ca nu mergeau singure, am bagat si jumate de pahar de vin rosu + 1 pahar de suc. Bravo mie oops.gif

Am pregatit deja [*****] goala. Deci, cine da prima? vava.gif

Stai ca m-am prins crissy ce sunt AC-urile. Iau Yasmin.

Si am uitat sa postez ce am papat la pranz (adica pe la 3 dupa masa): omleta cu branza + o rosie
julyalina
'neatza Tzutzi !
CITAT(Tzutzi80 @ 09-02-2007, 04:30 AM) *

NU, AM MANCAT: 3-4 clatite, 2-3 snitele + niste pilaf. Si pt ca nu mergeau singure, am bagat si jumate de pahar de vin rosu + 1 pahar de suc. Bravo mie oops.gif

)).gif pai trebuia sa gusti si tu din ce ai gatit ca sa vezi ce a iesit pupic.gif
hai, lasa ca nu e atat de grav hug.gif iar data viitoare sa te limitezi la 1 snitzel +2 linguri de pilaf blum.gif
Nessie
Super frumoasa haina! w00t.gif S-o stapanesti sanatoasa. Imi place la nebunie!!! Eu nu am curajul sa port haine colorate, dar le admir pe femeile care o fac! floare.gif

Acum ca tot ai mancat..sa-ti fie de bine! )).gif Ce zici, de ceva sport nu te apuci? Merge mai repede asa. wink1.gif
Amazoana
Dragutoooo, sa-ti fie de bine! Acum vb lui Nessie, baga niste gimnastica ceva si gata, ai scapat. Eu ce crezi ca am mancat mai devreme? Ficatei cu salata de varza. Si pt ca avea putin sos, am mancat si niste paine...moaaa, da' de buna a fost (aproape ca nu-i mai stiam gustul de cand nu am mai mancat tease.gif
Tzutzi80
Pai sa te citez....pe tine "Dragutoooo, sa-ti fie de bine!" pupic.gif Azi nu va mai povestesc ce am mancat ca va fac pofta. Dar de maine ma cumintesc. Si o sa ma apuc si de sport. Aerobic si pillates.

Gabic, haina e superba si foarte moale si calduroasa. Nici eu nu purtam haine de piele sau colorate. Dar asta mi-a pus capac. O ador! Asa ca... fa-ti un cadou frumos sau si mai bine, sa iti faca cineva un cadou frumos, ca se merita. Te simti ca o printesa in ea. hug.gif
lliliana
Tzutzisorule....cine-i frumusetzea aia din poza?....terminatzi cu prostiile astea cu slabitul...cand va vad ashea frumoase....UF...Eshti o scumpa! Shi haina aia ai grija ce faci, ca am pus ochii pe ea )).gif hug.gif Super pupic.gif
Amazoana
Buna Tzutzi, ce faci? a ajuns iubi?
Eu azi m-am saturat de curatenie, am aspirat, sters, frecat, scuturat si am si facut ordine in dulap. nu de alta dar ii ocupasem abuziv si rafturile lui iubi....
De mancat...am mancat oua fierte cu branza si....fructe...plus un ibric de cafea )).gif
Voi ce ati facut azi? cam putina activitate pe aici...
Sexymom
Pupici si din partea mea, sper ca esti pe undeva in oras si te distrezi.Eu acusi am picat de la o plimbare lunga alaturi de companierul de viata, el a mancat inghetata si eu m-am uitat si am inghitit in sec )).gif

Dulcikaty suna bine ficatei cu varza, nu au multe calorii si sunt deliciosi, cred ca imi fac si eu maine la gratar. pupic.gif
axe10
Buna tzutzurico!
Ne-am mai intalnit pe forumul de trista amintire si vad ca ai reaparut...Cu intarziere iti urez bine ai revenit printre noi (era mai bine daca erai numai cititoare nu si contribuabila la problemele noastre cu greutatea) , felicitari pt noul iubit (interesting naughty.gif ), sper sa-ti mearga excelent. De poze ce sa zic....ca in visurile mele erotice....ai muncit mult sunt convinsa ca am mai auzit si la altii...ai vazut o gramada de locuri minunate la care noi cei mai multi doar visam...e buna viata.
Astept cu nerabdare sa ne spui cum va decurge revederea cu "ciocolata" ta indragostita...stii ca ciocolata nu ingrasa daca nu e inghitita... rolleyes.gif wink1.gif ...
Eu m-am lasat de monti...m-am apucat de ww...saptamana asta am fost cam in pauza dar am avut noroc sa nu pun nimic in plus(am fost in concediu la munte...).
Ne mai vedem pe aici....I am watching you...
Amazoana
buna fetelor
Ce faceti? Tzutzi Sexymom? Eu m-am plimbat azi pe faleza, am baut o berica si acum am intrat sa vad care ce faceti...si voi niente...unde sunteti?
amalia0701
Servus fata frumoasa hug.gif
Sa ai o saptaman faina pupic.gif
Tzutzi80
Buna fetelor! Desi eu am lipsit de pe aici zilele astea, vad ca voi tot ma mai vizitati. Uite de asta va iubesc eu, ca nu ma lasati la greu pupic.gif
Am facut-o lata in weekend. Nici nu vreau sa ma mai gandesc. Si am renuntat la Monti. Nu reusesc sa ma mai organizez la el. Asa ca o sa incerc WW. Am voie 20p pe zi. Asa ca sa vedem cum ma voi descurca cu numaratul.
Ciocolata mea nu a venit inca. Ma sunat ieri de vreo 6-7 ori. M-a innebunit de cap. Asta pt ca dupa un an de zile de cand suntem impreuna, aflu cu stupoare ca dragul de el a mai fost casatorit. Mi-a cazut cerul in cap. Sper ca nu imi mai ascunde si altceva. Si ca intradevar casatoria aia s-a incheiat acum 6 ani asa cum zice el. Ca daca nu.... pregatiti batiste si cearceafuri....ca daca dau drumul la plans, ma mai opresc la iarna urmatoare. Dar sa speram ca nu am de ce sa imi fac probleme.
Am fost azi la Carrefour si am spart salariul pe o luna al unui om obisnuit. Cumparat legume, fructe, carnita, branzica, lapte, paste integrale si diverse altele. Asa ca pornesc cu camara si frigiderul plin de lucruri potrivite pentru regim. Acum sa ma tin de el. Ca am vrut azi sa imi iau haine si aratam ca un butoias sad.gif Asa ca, acum chiar ca zic gata! Pana aici! Jos kilogramele.
Papat azi:

2 felii paine graham - 1.46p
2 oua - 4p
3 lingurite ulei masline - 3.6p
2 mandarine - 0p
2 1/2 covrigi - 3p
2 rosii - 0p
1/3 ardei gras - 0p
140 g antricot de vita - 4.5p
desert fitline exquisa 0,2% - 2p
expresso lung - 0.5p
1 lapte condensat - 0.5p
1 zahar - 0p (din alimentele permise zilnic)
-------------------------------------------------
TOTAL : 19.56p
Acum sa imi ziceti daca am calculat bine

Axe10 ce nick aveai pe forumul de trista amintire?
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 13-02-2007, 01:43 AM) *

Buna fetelor! Desi eu am lipsit de pe aici zilele astea, vad ca voi tot ma mai vizitati. Uite de asta va iubesc eu, ca nu ma lasati la greu pupic.gif
Am facut-o lata in weekend. Nici nu vreau sa ma mai gandesc. Si am renuntat la Monti. Nu reusesc sa ma mai organizez la el. Asa ca o sa incerc WW. Am voie 20p pe zi. Asa ca sa vedem cum ma voi descurca cu numaratul.
Ciocolata mea nu a venit inca. Ma sunat ieri de vreo 6-7 ori. M-a innebunit de cap. Asta pt ca dupa un an de zile de cand suntem impreuna, aflu cu stupoare ca dragul de el a mai fost casatorit. Mi-a cazut cerul in cap. Sper ca nu imi mai ascunde si altceva. Si ca intradevar casatoria aia s-a incheiat acum 6 ani asa cum zice el. Ca daca nu.... pregatiti batiste si cearceafuri....ca daca dau drumul la plans, ma mai opresc la iarna urmatoare. Dar sa speram ca nu am de ce sa imi fac probleme.
Am fost azi la Carrefour si am spart salariul pe o luna al unui om obisnuit. Cumparat legume, fructe, carnita, branzica, lapte, paste integrale si diverse altele. Asa ca pornesc cu camara si frigiderul plin de lucruri potrivite pentru regim. Acum sa ma tin de el. Ca am vrut azi sa imi iau haine si aratam ca un butoias sad.gif Asa ca, acum chiar ca zic gata! Pana aici! Jos kilogramele.
Papat azi:

2 felii paine graham - 1.46p
2 oua - 4p
3 lingurite ulei masline - 3.6p
2 mandarine - 0p
2 1/2 covrigi - 3p
2 rosii - 0p
1/3 ardei gras - 0p
140 g antricot de vita - 4.5p
desert fitline exquisa 0,2% - 2p
expresso lung - 0.5p
1 lapte condensat - 0.5p
1 zahar - 0p (din alimentele permise zilnic)
-------------------------------------------------
TOTAL : 19.56p
Acum sa imi ziceti daca am calculat bine

Axe10 ce nick aveai pe forumul de trista amintire?

Tot asta era dragutza...nu-i nimic daca nu-ti amintesti....si eu tin ww dar nu prea am timp sa-mi expun meniurile....seara fac socoteala si-mi scriu intr-o agenda....eu am inceput de vreo 2-3 saptamani. In prima saptamana am dat jos 2 kg spre marea mea surpriza...am plecat apoi in concediu si am stat pe loc iarasi spre marea mea surpriza si de ieri am reluat... Te tin la curent cu ce se mai intampla.
In legatura cu problema cu "ciocolata" parerea mea de "baba" e sa stati foarte serios de vorba...nu doar pasiunea aia care e sigur intre voi...stati de vorba despre vietile voastre "trecute"....si sper ca ai folosit prezervativ....haha...vezi ce "baba" sunt?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.