Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 16-03-2007, 07:43 PM) *

Ce destrabalare la tine in jurnal Tzuti.
Mai.... vreau si eu sa pun o intrebare indiscreta sad.gif . Dar imi e jena...am auzit de multe ori spunand ca ciocolatii au un penis mai mare ca albii lol.gif asa este? lol.gif lol.gif hai nu te supara pe mine ca am intrebat asa ceva, dar sunt curioasa sad.gif

Moaaa, sexi, daca ai stii de cand vreau eu s-o intreb acest lucru.........nu am avut curaj, dar tu....well done!!!! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 06:17 PM) *

Din cate am inteles, sosul de usturoi tot cu ulei e facut si se puncta la fel ca maioneza dry.gif

Pai eu cred ca ar trebui punctat mai putin. Ca 1 ou are 2p, pe cand usturoiul nu
bubbles
ia uitati ce am mancat biggrin.gif doar 5 lgte ca ce e cu masura e bun grin.gif
Tzutzi80
pai asta mananc eu cand zic iaurt 0,2% de la exquisa biggrin.gif
bubbles
eu nu mi`am mai luat cu 0.2% ca eram satula si numai bine ca am gasit cu straciattela doar ca are 1.7 g grasime lol.gif
Tzutzi80
Raport azi:
1lgt miere 0p
cafea 0p
2 cubulete fitness 1.5p
2oua + marar 4p
25g pastrama pui 0.5p
1 rosie mare 0p

un mar 0p
25g biscuiti dita 2p

1 lipie 2p
100g carne de pui 2p
1/2 lg bulion, sare, piper, boia 0p
1/2 castravete acru, 1 buc ardei gras acru 0.5p
1 cartof mare feliute subtiri copt 2p
pasta de usturoi 2.5p
200g Compot de ananas light (cu tot cu zeama) 2p

un mar 0p
==============
TOTAL 19p din 20p

Adica inca un punct ramas pt maine cheer.gif
bubbles
bravo tzutzi...eu am mancat de 17 p azi blush.gif si mai am 1.5 p si de la sport..dar nu conteaza..sper sa nu sar calul in week blum.gif

uite o poza decand eram in clasa a12a biggrin.gif
slabisem de la 72 la 57 kg w00t.gif

si ink una tot din a12a biggrin.gif
bubbles
`neata si un week frumos iti doresc flowers1.gif Imagine
amalia0701
Servus draga mea!
Ce nebunie a fost ieri pe aici......fetili astea toate viseaza fursecuri cu ciocolatzi )).gif
Fundulezte bombate, etc.etc........
Aloooooooooo cum o sa mai muncesc io azi ?
Te pupicesc si iti doresc un weekend frumos hug.gif give_rose.gif
Tzutzi80
Neatza Bubles! Neatza Amalia! Auzi...la tine azi nu e sambata? Ce cauti la munca? Ia treci acasa la o baie cu ciocolata wink1.gif cheer.gif
Eu azi servesc un ness in loc de cafea. Nu de alta dar daca beau cafea, nu ness, ma constip blink.gif Asa ca azi rezolvat problema biggrin.gif si sunt happy.
Cred ca se cere schimbare de cantar. Al meu era pe la 72 azi. Dar...daca ma urca de trei ori pe el....de 3 ori arata altceva. Desi nu variaza decat +/- 0.5kg....totusi e ciudat sa te urci odata sa ai 73. odata 72 si odata 72.5kg.
Parca vad ca patesc ca Amalia, schimb cantarul si fac ochii blink.gif
Tzutzi80
Proaspete (72.5kg)

Imagine

Imagine

Imagine
Tzutzi80
Imagine

Imagine
Tzutzi80
Imagine

Imagine
axe10
dezmatz total...aici discutii despre ciocolati cu lapte, anca e cu 3 baieti in casa si ne mai si spune...tu te duci la pizza acum cand s-a miscat cantarul...destrabalare totala.
Si eu sunt la servici. sad.gif

Tzutzi80
naughty.gif blum.gif yahoo.gif Avantaj EUUUUU!!!!
danyhoney
Bueyyyyyy , tu asa te imbraci pentru pizza ??? w00t.gif Super arati !!! hug.gif

Tocmai am vazut ca laptop/ul meu isi face de cap ......a inversat litere )).gif . Ca sa scriu un z apas pe y , si altele la fel lol.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 17-03-2007, 03:26 PM) *

naughty.gif blum.gif yahoo.gif Avantaj EUUUUU!!!!

Sa imi spui ce ai mancat...
Eu am de gand sa comand pizza pt fimea si barbati-miu si sa le-o duc diseara cand ajung acasa. Alexia mi-a zis sa-i duc "pepeloni".

amalia0701
Servus dragelor!
Frumoasa tare mai esti hug.gif
Te pup Axe, nu numai tu muncesti devil.gif
Va doresc un weekend fain, ce a mai ramas din el pupic.gif
Tzutzi80
Buna seara gagici!

Raport azi:
1lgt miere 0p
1 ness + 2lgt zahar 0.6p
25g cereale fitness cu fructe 1.6p
75ml lapte 0.4p
2 rondele de grau expandat 1p
30g branza fitline exquisa 0.2% 0.3p
2 lgt marmelada dietetica 0p

pizza Hawai 16.5p
2 pahare cola light 0p
1 expresso lung + zahar 0.6p

1 banana 1p
un mar 0p
===============
TOTAL 22p din 20 (aveam 3p+1p=4p salvate yahoo.gif deci m-am incadrat biggrin.gif)

De fapt m-am imbracat asa (impreuna cu mama mea):

Imagine

Aici ma imbia tata cu niste sunca....si eu ii explicam ca nu imi trebuie ca am suficiente sunci pe mine deja blum.gif
Imagine

La parintii mei acasa:
Imagine
danyhoney
Iti sta tare bine !!

La meniu ai cam uitat grasimile bune si lactate nu ai papat destul blum.gif . Maine te gandesti si la astea , da ? hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 17-03-2007, 09:48 PM) *

Iti sta tare bine !!

La meniu ai cam uitat grasimile bune si lactate nu ai papat destul blum.gif . Maine te gandesti si la astea , da ? hug.gif

Pai lactate am avut: lapte dimineata+ branzica, plus pizza hawai a avut cascaval. Grasimi bune....nu prea. Maine trec la regim normal....azi am tinut de puncte pentru pizza aia, ca mi-a zis mama de cateva zile ca mergem azi (ca ma stie la regim)

Dany-dulce pupic.gif pupic.gif hug.gif floare.gif

Ia uite!!!! SUnt veverita! De asta am avut eu chef de tupait azi si imi vine sa alerg dupa nuci si alune biggrin.gif )).gif
danyhoney
Alunele sunt grasimi bune lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 17-03-2007, 10:06 PM) *

Alunele sunt grasimi bune lol.gif lol.gif lol.gif

Pai da ..... dar eu mananc in cantitati industriale, inclusiv din alun, daca imi iese vreunul in cale naughty.gif
Tzutzi80
Prajitura cu morcov si nuci (Total: 35p/10 portii, 3.5p pe portie)

4 oua - 8p
12lg indulcitor (20g splenda) - 0.1
2 lamii,coaja si sucul de la una - 0p
150 g morcovi razuti fin - 0p
125g nuci macinate - 25p
2 lg faina - 1p
1 zahar vanilat - 0p (din cele 3 alimente cu 0p pe zi wink1.gif )
1lgt ulei - 1p

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu putin suc de lamaie si o parte din indulcitor. Galbenusurile se bate cu indulcitorul, sucul de lamaie si coaja de lamaie, apoi se adauga morcovul ras, si nucile, plus faina si zaharul vanilat. Albusurile se adauga peste amestecul de mai inainte. Totul se toarna intr-o tava cu diametru de 20cm si se da la cuptor 60-70 min, pana se rumeneste. Prajitura se poate lasa la mijloc, si e normal. wink1.gif

reteta era cu migdale si zahar si ar fi avut 4p pe portie (m-am pacalit cand am inlocuit migdalele cu nuci, ca nucile au mai multe puncte).

Imagine

Raport azi:
1lgt miere 0p
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
1 lipie 2p

100g pastrama pui 2p
60g cascava; 5p
2 cubulete fitness 1.5p
1 rosie 0p

un mar 0p

150g carne vita 2.5p
cartofi 2p
1 lgt ulei 1p
5g maioneza light 0.5p
1 nuca 1p

1bucata prajitura cu nuca si morcov 3.5p
1 minola 0p
=======================
TOTAL 21.5p din 20 (dar mai aveam inca 2 puncte neutilizate, asa ca m-am incadrat la fix).
Amazoana
Buna dimineata
E luni....m-am trezit cu posteriorul in sus si am mii de draci.... devil.gif
axe10
Ne-ai lasat cu prajitura in fata si te-ai shutit...sper ca bine esti.
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 02:14 PM) *

Ne-ai lasat cu prajitura in fata si te-ai shutit...sper ca bine esti.

Buna! Nu am avut net azi. Ca au taiat firele unii de la primarie cand curatau copacii blink.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 03:57 PM) *
Buna! Nu am avut net azi. Ca au taiat firele unii de la primarie cand curatau copacii blink.gif
lol.gif Scuze, dar numai in Romania se putea intampla asa ceva!

Iti doresc o saptamana mai buna in continuare! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 19-03-2007, 04:01 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 03:57 PM) *
lol.gif Scuze, dar numai in Romania se putea intampla asa ceva!

Iti doresc o saptamana mai buna in continuare! pupic.gif

Asa e! Multumesc la fel! Ati vazut...am schimbat tickerul biggrin.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 04:03 PM) *

Asa e! Multumesc la fel! Ati vazut...am schimbat tickerul biggrin.gif

Vazut...bravo..
Tzutzi80
Mi-am fiert o cana de vin, cu piper, scortisoara si indulcitor. Si cum sorbeam eu mai bine din ea ma uit si in liste. Vin fiert....200ml....3.5p blink.gif Asa ca o sa iau cana (cam de 1.5p oricum am baut) si o sa o depun direct in chiuveta, cu gura in jos, pana nu ma razgandesc. Ca deja am azi la activ 75g biscuiti-6p si o bucata prajitura 3.5p wacko.gif
Nessie
In lista vinul fiert nu e cu zahar cu tot? huh.gif Uita-te la vin simplu cat are.
Amazoana
ce naspa faza cu netul Tzutzi....
ce faci? Ti s-a confirmat zborul ciocolatei?
Tzutzi80
DA! Are biletul de avion deja. Dar e pe 1 Aprilie (ajunge aici pe 2), ca cel de pe 22 Martie i l-au luat prin Londra si l-a refuzat ca nu stia bine daca are nevoie de viza de tranzit si nu a vrut sa riste. Oricum, m-a sunat mai dervreme si e in al 9-lea cer de bucurie ca in sfarsit pleaca si pleaca in conditiile pe care si le-a dorit, cu acte in regula sa poata sa isi ia viza.

Gabitza...tot pe acolo ajunge vinul, ca e fiert sau simplu...cu o mica variatie. Oricum am baut un pic si restul l-am aruncat sad.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 04:57 PM) *

DA! Are biletul de avion deja. Dar e pe 1 Aprilie (ajunge aici pe 2), ca cel de pe 22 Martie i l-au luat prin Londra si l-a refuzat ca nu stia bine daca are nevoie de viza de tranzit si nu a vrut sa riste. Oricum, m-a sunat mai dervreme si e in al 9-lea cer de bucurie ca in sfarsit pleaca si pleaca in conditiile pe care si le-a dorit, cu acte in regula sa poata sa isi ia viza.

Gabitza...tot pe acolo ajunge vinul, ca e fiert sau simplu...cu o mica variatie. Oricum am baut un pic si restul l-am aruncat sad.gif

Ai racit de bei vin fiert?
Nu stii ca alcoolul are puncte multe...uf...mai Tzutzi...
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 05:29 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 04:57 PM) *

Ai racit de bei vin fiert?
Nu stii ca alcoolul are puncte multe...uf...mai Tzutzi...

Pai alcoolul da! Dar eu vinul nu-l consider alcool biggrin.gif eu il consideram suc de struguri biggrin.gif lol.gif

Raport azi:
1lgt miere 0p
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
1bucata prajitura cu nuca si morcov 3.5p
75g biscuiti dita 6p (din cauza lor am cam facut eu foamea azi dry.gif ,dar am terminat punga, asa ca am scapat si de tentatie)

3 felii paine secara 3p
40g salata de icre 4p

un mar 0p

vin fiert 1p (pana la urma nu cred ca bausem de 1.5p)

125g carne vaca 2p
2 rosii + marar 0p

un mar 0p (asta e ramas pe mai tarziu)
================
TOTAL 20p din 20 blink.gif la fix, stiu gabitzule....mai bine faceam niste sport wink1.gif pupic.gif naughty.gif
bubbles
tzutzi biscuitii dita sunt cei din secara si la punga verde..si`s in punga de 150 g ?
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 05:54 PM) *

tzutzi biscuitii dita sunt cei din secara si la punga verde..si`s in punga de 150 g ?

Ai mei erau in punga galbena, ca erau cu chimen. SI da, aveau 150g, si erau din secara cred sau cereale integrale.

Mai sa vedeti ce teapa mi-am luat. Ma uit la un sos de maioneza la mine la alimentara, fac un calcul 1.6p la 20g parca. Stau ma gandesc, zic e mult. Asa ca ii zic mamei sa imi cumpere sos de maioneza light. Si surpriza secolului. Asta light avea 2.3p la 20g.
bubbles
eu am maio light knorr si are 0.5p la o lgta de 5 g biggrin.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 19-03-2007, 05:58 PM) *
Mai sa vedeti ce teapa mi-am luat. Ma uit la un sos de maioneza la mine la alimentara, fac un calcul 1.6p la 20g parca. Stau ma gandesc, zic e mult. Asa ca ii zic mamei sa imi cumpere sos de maioneza light. Si surpriza secolului. Asta light avea 2.3p la 20g.
Dap, din pacate light, nu inseamna mai putine calorii, inseaman doar mai putine grasimi sau fara zahar, depinde de produs. Iti dau in engleza ce am scris pe Diet Motion, sper sa fie ok
CITAT
“Sugar-free” foods have always fewer calories than the regular ones - False - Sugar is not the only sweetener with calories. Producers can make the foods with other kinds of sweeteners that have about as many calories as sugar: corn syrup, molasses and fructose are all high-caloric substitutes. Next time you buy something that says “no sugar” compare the calorie count with a similar product made with sugar.
bubbles
ufff..mie mi`e cam rau de la carnea de vita biggrin.gif nush de ce bang.gif poate daca fac cu mazare o suport..cred ca de cand am tinut dieta aia cu metabolismul si trebuia mancata pe gratar oops.gif
axe10
Carnea de vita daca nu stii cum s-o prepari si mai ales cum s-o cumperi e greu de mancat...mie imi place si are si puncte mai putine decat pestele...care iar mi-aduc aminte cate puncte are....
Tzutzi80
Mie imi place mult carnea de vita. Doar ca eu o mananc usor in sange. Si de obicei doar preparata de mine. Ca daca mi-o da cineva talpa arsa....s-a terminat povestea.

Neata! Haideti la cafea.gif pupic.gif
Nessie
Neata! Pentru carnea de vita ai un subiect care te poate ajuta: Fragezirea carnii de vita. Eu asa o prepar de cand ne-a spun Brunette reteta si e super. biggrin.gif Eu am gresit prima data si am lasat carnea la marinat vreo 24h. blushing.gif Sa nu faci asa ca iese foarte frageta, dar nu mai ai nevoie de salata, ca e deja imbibata cu otet. tease.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 10:17 AM) *

Mie imi place mult carnea de vita. Doar ca eu o mananc usor in sange. Si de obicei doar preparata de mine. Ca daca mi-o da cineva talpa arsa....s-a terminat povestea.

Neata
ma servesc cu o cafea de la tine,multumesc.
Azi mi-am inceput ziua prost, mi-am scapat trusa de farduri, mi-am pus rimel pe faza, mi s-a rupt punga de gunoi .... ma gandeam ca nu cumva sa cad pe strada sa ma fac de ras, nu de alta dar azi mi-am scos pantofii la plimbare, ca pana acum m-am incaltat in cizme
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 09:21 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 10:17 AM) *

Neata
ma servesc cu o cafea de la tine,multumesc.
Azi mi-am inceput ziua prost, mi-am scapat trusa de farduri, mi-am pus rimel pe faza, mi s-a rupt punga de gunoi .... ma gandeam ca nu cumva sa cad pe strada sa ma fac de ras, nu de alta dar azi mi-am scos pantofii la plimbare, ca pana acum m-am incaltat in cizme

pupic.gif Esti o scumpa. Oricum ziua ta nu are cum sa fie mai proasta ca a mea. M-a sunat ciocolatelul suparat nevoie mare. I-au anulat zborul, ca vezi doamne trebuie sa zboare in Nicaragua, ca nu ii lasa cei de la imigrari sa ii cumpere bilet pentru alta tara decat cea de domiciliu sad.gif Si acum trebuie sa ii cumpar eu bilet si cand ajunge in aeroport, in loc sa ia avionul unde avea bilet de la companie, sa ia avionul unde ii fac eu rezervare azi. Doamne....incurcate mai sunt caile tale blink.gif

Si serviti-va cu cafea.gif cu incredere ca e facuta o gramada, ca nu am prea dormit azi noapte sad.gif
anca veselie
tzutzi, bafta cu biletul!
imi place ca luptati pt dragostea voastra. eu cred ca o sa fie bine, mai ales ca va doriti din suflet sa fiti impreuna! give_rose.gif
ina_ceva
swoon.gif
M-ai dat gata cu pozele...esti sexoasa rau naughty.gif ...
Felicitari pentru tiker grin.gif
Cu ciocolata sunt de acord cu Anca. O sa fie bine, sunt sigura! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 11:48 AM) *

pupic.gif Esti o scumpa. Oricum ziua ta nu are cum sa fie mai proasta ca a mea. M-a sunat ciocolatelul suparat nevoie mare. I-au anulat zborul, ca vezi doamne trebuie sa zboare in Nicaragua, ca nu ii lasa cei de la imigrari sa ii cumpere bilet pentru alta tara decat cea de domiciliu sad.gif Si acum trebuie sa ii cumpar eu bilet si cand ajunge in aeroport, in loc sa ia avionul unde avea bilet de la companie, sa ia avionul unde ii fac eu rezervare azi. Doamne....incurcate mai sunt caile tale blink.gif

Si serviti-va cu cafea.gif cu incredere ca e facuta o gramada, ca nu am prea dormit azi noapte sad.gif

M-ai terminat!!!! blink.gif Fata da' aveti la ghinioane.....daca era din puscarie si venea mai usor!!!! Mai poti? Te mai tin nervii?
Vorba Ancai, pt dragoste lupti! pupic.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 12:14 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 11:48 AM) *

M-ai terminat!!!! blink.gif Fata da' aveti la ghinioane.....daca era din puscarie si venea mai usor!!!! Mai poti? Te mai tin nervii?
Vorba Ancai, pt dragoste lupti! pupic.gif

la cate au intampinat cred ca vor fi ca nebunii cand se vad....haha...de abia astept sa aud strigatele
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.