Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Tzutzi80
Inca ma mai tin. Deocamdata caut ca disperata bilete de avion.
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 12:58 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 12:14 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 11:48 AM) *

pupic.gif Esti o scumpa. Oricum ziua ta nu are cum sa fie mai proasta ca a mea. M-a sunat ciocolatelul suparat nevoie mare. I-au anulat zborul, ca vezi doamne trebuie sa zboare in Nicaragua, ca nu ii lasa cei de la imigrari sa ii cumpere bilet pentru alta tara decat cea de domiciliu sad.gif Si acum trebuie sa ii cumpar eu bilet si cand ajunge in aeroport, in loc sa ia avionul unde avea bilet de la companie, sa ia avionul unde ii fac eu rezervare azi. Doamne....incurcate mai sunt caile tale blink.gif

Si serviti-va cu cafea.gif cu incredere ca e facuta o gramada, ca nu am prea dormit azi noapte sad.gif

M-ai terminat!!!! blink.gif Fata da' aveti la ghinioane.....daca era din puscarie si venea mai usor!!!! Mai poti? Te mai tin nervii?
Vorba Ancai, pt dragoste lupti! pupic.gif

la cate au intampinat cred ca vor fi ca nebunii cand se vad....haha...de abia astept sa aud strigatele

biggrin.gif fii sigura! Si daca stau si ma gandesc.....cred ca vom ramane in tara pana la urma. Cu cat ma documentez mai mult, cu atat gasesc modalitati de a castiga bani buni aici. Iar cui nu-i va placea culoarea nostra...sa se uite in allta parte
Amazoana
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 02:58 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 12:14 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 11:48 AM) *

pupic.gif Esti o scumpa. Oricum ziua ta nu are cum sa fie mai proasta ca a mea. M-a sunat ciocolatelul suparat nevoie mare. I-au anulat zborul, ca vezi doamne trebuie sa zboare in Nicaragua, ca nu ii lasa cei de la imigrari sa ii cumpere bilet pentru alta tara decat cea de domiciliu sad.gif Si acum trebuie sa ii cumpar eu bilet si cand ajunge in aeroport, in loc sa ia avionul unde avea bilet de la companie, sa ia avionul unde ii fac eu rezervare azi. Doamne....incurcate mai sunt caile tale blink.gif

Si serviti-va cu cafea.gif cu incredere ca e facuta o gramada, ca nu am prea dormit azi noapte sad.gif

M-ai terminat!!!! blink.gif Fata da' aveti la ghinioane.....daca era din puscarie si venea mai usor!!!! Mai poti? Te mai tin nervii?
Vorba Ancai, pt dragoste lupti! pupic.gif

la cate au intampinat cred ca vor fi ca nebunii cand se vad....haha...de abia astept sa aud strigatele

lol.gif imi si inchipui........ lol.gif lol.gif
Tzutzi80
offf...nu am mai gasit bilete decat la Malev, prin Budapesta sad.gif

Si am ramas si fara butelie sad.gif(
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 04:42 PM) *

Si ce, important este ca ajunge acasa cheer.gif
Aprovizioneaza-te cu tot ce trebuie, butelie, mancare, lumanari, vin si apa, ca sa va puteti inchide in casa o saptamana blum.gif naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 20-03-2007, 04:53 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 04:42 PM) *

Si ce, important este ca ajunge acasa cheer.gif
Aprovizioneaza-te cu tot ce trebuie, butelie, mancare, lumanari, vin si apa, ca sa va puteti inchide in casa o saptamana blum.gif naughty.gif

Da, ajunge, daca maine reusesc sa fac iar rezervare. Ca rezervarea de azi expira pe 22, iar eu intru in posesia banilor pe 23. Asa ca .... tineti-mi pumnii sa ii mai gasesc maine bilet disponibil inca
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 01:18 PM) *

biggrin.gif fii sigura! Si daca stau si ma gandesc.....cred ca vom ramane in tara pana la urma. Cu cat ma documentez mai mult, cu atat gasesc modalitati de a castiga bani buni aici. Iar cui nu-i va placea culoarea nostra...sa se uite in allta parte

Da-i D.R.A.C.U.L.U.i de proshti daca se uita la culoarea pielii...omul e om orice culoare ar avea...si oricum toate padurile au si uscaturi...fie alba, neagra, galbena...si indiferent la ce biserica, sinagoga,moschee merge...parerea mea...eu asa sunt...din topor...
dany
Moooaamaaa , axe !!! Super bine ai spus !!!! pupic.gif

Tztutzi
, sper din toata inima sa reusesti cu rezervarea !!! Iti tin pumnii ...cu o conditie : dupa ce vine ciocolatelul in tara sa mai intri si pe aici sa ne mai povestesti ce si cum )).gif . Asa , printre fursecuri bicolore : faceti o tura de fursecuri albe , vii pe aici sa vedem ca mai traiesti ......o tura de fursecuri ciocolatii , vii sa ne spui ca iti trebuie aer ....
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 07:50 PM) *

[b]

Pai buey eu asa sunt pentru cele care nu ma cunosc...ce eu sunt perfecta? De ce sa ma uit la altii...?
Tzutzi80

Tztutzi
, sper din toata inima sa reusesti cu rezervarea !!! Iti tin pumnii ...cu o conditie : dupa ce vine ciocolatelul in tara sa mai intri si pe aici sa ne mai povestesti ce si cum )).gif . Asa , printre fursecuri bicolore : faceti o tura de fursecuri albe , vii pe aici sa vedem ca mai traiesti ......o tura de fursecuri ciocolatii , vii sa ne spui ca iti trebuie aer ....

Normal ca vin! Eu mi's dependenta de voi! La mine e simplu: ori in sufragerie la comp cu fetele pe ONEDEN, ori in bucatarie mancand toata ziua si deschizand frigiderul din 5 in 5 minute. Si nici macar caracatita de pe frigider nu ma speria cu tentaculele ei.
AM vazut in Canada un purcelus, se baga in frigider, cu baterii era. De cate ori deschideai frigiderul te certa. Ca iar iti vede mutra pocita? Ca tu nu stii ca ce e acolo (in afara de el) ingrasa? Te intreba cand te-ai uitat ultima oara in oglinda....acum imi pare rau ca nu mi-am luat unul.
dany
Vreau si eu un purcelus din ala !!!! Plssssssss !! )).gif Adevarul e ca , poate , ne-ar ajuta sa nu mai dam iama in frigider )).gif

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 06:56 PM) *

[b]

Pai buey eu asa sunt pentru cele care nu ma cunosc...ce eu sunt perfecta? De ce sa ma uit la altii...?

Sa ramai asa !! Si eu spun ce am de spus dar ...dureaza pana imi dau drumul ( la gura ) . Dar daca incep nu ma mai opresc )).gif
Tzutzi80
In seara ast nu prea imi era foame. Asa ca am facut o Salata de fructe.
120g smantana 12% - 4p
1 pliculet zahar vanilat - 0.5p
1 mar, 1 minola (taiate cubulete) - 0p
1 banana (feliute) - 1p
100g bucati ananas din compot - 1.5p
-------------------------
Total: 7p, deci.....hmmmm....3.5 p per portie biggrin.gif buuuunnnnn biggrin.gif

Si raportul azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
2 oua + marar uscat 4p
25 g pastrama pui 0.5p
1 lgt ulei masline 1.5p
1/2 gogosar in otet 0p

cafea 0p

cartofi 2p
1 lgt ulei 1p
4 fish fingers 4p
45g smantana 12% + 2 catei usturoi 1.5p

salata de fructe 3.5p
100g iaurt exquisa 0.2% 1.5
================
TOTAL 20p din 20p
Tzutzi80
Hmmmm.....azi am uitat legumele s-ar parea ..... hmmmm sorry.gif
ina_ceva
Recuperezi maine cu legumele, nici o problema wink1.gif pupic.gif
dany
Tzutzi , maine legume scrie pe tine , ok ???? Si fara sa punctezi extra ....ca doar recuperezi . Bine , daca vei manca kilograme de legume atunci punctezi blum.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 10:16 PM) *

Tzutzi , maine legume scrie pe tine , ok ???? Si fara sa punctezi extra ....ca doar recuperezi . Bine , daca vei manca kilograme de legume atunci punctezi blum.gif

Hehehe! Eu de abia de mananc doua rosii amarate pe zi....kilograme nu cred sa pot vreodata.

Ina pupic.gif
Tzutzi80
Navigam eu pe net in seara asta si dau de un calculator al normalitatii ponderale. Si surpriza....aflu ca pe vremea cand eu plangeam zilnic ca sunt grasa (nu exagerez, zilnic plangea), eram de fapt SUBPONDERALA. Pai daca eram Dumnezeu, si eu imi puneam 24 kg in carca....asa ca sa aflu ce inseamna normalitate. naughty.gif
Tzutzi80
Am comis-o! 90g fornetti si 1 felie (38g) cozonac sad.gif si mai am in frigider si un paharel de coliva dry.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaa
Imagine
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 09:18 AM) *

Am comis-o! 90g fornetti si 1 felie (38g) cozonac sad.gif si mai am in frigider si un paharel de coliva dry.gif

Arunca coliva mad.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 21-03-2007, 10:26 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 09:18 AM) *

Arunca coliva mad.gif

Nu pot....ca e de la pomana sad.gif
Dupa calcule laborioase...deja m-am aranjat de 11p din cele 20 pe ziua de azi. Bravo mie. Ai avut dreptate Dany-dulce, ca azi fac cura de legume cu legume )).gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 10:31 AM) *

Nu pot....ca e de la pomana sad.gif
Dupa calcule laborioase...deja m-am aranjat de 11p din cele 20 pe ziua de azi. Bravo mie. Ai avut dreptate Dany-dulce, ca azi fac cura de legume cu legume )).gif

lol.gif lol.gif , ia sa postezi meniul la sfarsitul zilei ca sa te verificam blum.gif
julyalina
'neatza Tzutzi ! pupic.gif
buna coliva blum.gif si mie imi place mult de tot blum.gif
io zic sa o papi repede ca sa scapi de grija smile.gif pe urma bagi cate legume si fructe vrei hug.gif
Nessie
Te-ai ascuns cu coliva? tease.gif Iar lipsesti cam mult, ce faci? )).gif Uite, ti-am gasit porcusorul. E criminala fatza lui. lol.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 09:55 PM) *

Recuperezi maine cu legumele, nici o problema wink1.gif pupic.gif

unde sunt legumele?
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 21-03-2007, 03:31 PM) *

Te-ai ascuns cu coliva? tease.gif Iar lipsesti cam mult, ce faci? )).gif Uite, ti-am gasit porcusorul. E criminala fatza lui. lol.gif

hahaha! Ala de care ziceam eu statea pe o felie de pizza...si vorbea biggrin.gif

CITAT
axe10 Adaugat Astazi, 03:44 PM
CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 09:55 PM)

CITAT
Recuperezi maine cu legumele, nici o problema

unde sunt legumele?

Pai pe la piata cred. De abia am bagat o rosie si o bucata mica (adica o feliuta sorry.gif ) de sfecla rosie.
Tzutzi80
Greu de crezut, dar .... m-am incadrat cheer.gif :

Raport azi:
cafea 0p
90g fornetti 5.5p
1 felie cozonac (38g) 3p
80g coliva 2.5p

1 rosie 0p
40g branza 0.2% 0.4p
100 g pastrama pui 2p
1 bucatica sfecla rosie cu hrean (se pare ca tot nu imi place sad.gif ) 0p
1 cub fitness 0.8p

1 lipie mica 2p
1mar ras + indulcitor + scortisoara 0p
69 ml lapte 0.3p

salata de fructe 3.5p
===================
TOTAL 20p din 20
bubbles
`neata tzutzi hug.gif de unde stii cate p au fornnetti ca eu am stiut mereu ca au o gramada si punctam cam 10 p la 100 g bang.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 07:37 AM) *

`neata tzutzi hug.gif de unde stii cate p au fornnetti ca eu am stiut mereu ca au o gramada si punctam cam 10 p la 100 g bang.gif

Da...da...si eu sunt curioasa...
Tzutzi80
Neata! cafea.gif?

CITAT
bubbles Adaugat Astazi, 07:37 AM
`neata tzutzi de unde stii cate p au fornnetti ca eu am stiut mereu ca au o gramada si punctam cam 10 p la 100 g

CITAT
axe10 Adaugat Astazi, 07:43 AM
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 07:37 AM)

`neata tzutzi de unde stii cate p au fornnetti ca eu am stiut mereu ca au o gramada si punctam cam 10 p la 100 g

Da...da...si eu sunt curioasa...

Pai mi-a zis uka la neuroni ieri. Plus ca ale mele erau cu gem. Ca voi daca mancati de alea cu branza sau cascaval...alea au si mai multe puncte de la branza si cascaval. Eu am mancat 4 bucatele sad.gif
Azi cantarul...parea sa vrea sa treaca sub 72. De abia il astept biggrin.gif cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
Cum ai masurat 69 ml de lapte? cu pipeta? )).gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 22-03-2007, 09:49 AM) *

Servus iubita!
Cum ai masurat 69 ml de lapte? cu pipeta? )).gif

lol.gif Asta m-a intrebat si Ella ieri la Neuroni. lol.gif Pai de fapt au fost 60-65ml....dar m-a amuzat pe mine se scriu 69...stii tu de ce lol.gif hug.gif
bubbles
hihi..numai la prostii te gandesti..auzi la ea 69 blum.gif
Tzutzi80
Imagine pt fetele mele dragi!

CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 09:58 AM) *

Pai deocamdata ma gandesc....Cand vine ciocolatelul meu...o sa le si fac cheer.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 09:54 AM) *

lol.gif Asta m-a intrebat si Ella ieri la Neuroni. lol.gif Pai de fapt au fost 60-65ml....dar m-a amuzat pe mine se scriu 69...stii tu de ce lol.gif hug.gif

Iti sta gandul la ciocolata tease.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 22-03-2007, 10:24 AM) *

La ciocolata si fursecuri bicolore cheer.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:03 PM) *

Pai deocamdata ma gandesc....Cand vine ciocolatelul meu...o sa le si fac cheer.gif

Voiam sa zic neata, dar m-am innecat cand am vazut postarea crazy.gif zuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naughty.gif naughty.gif in seara asta bag si eu un loveeee

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:34 PM) *

Numai ciocolata ai in cap blum.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 10:35 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:03 PM) *

Voiam sa zic neata, dar m-am innecat cand am vazut postarea crazy.gif zuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naughty.gif naughty.gif in seara asta bag si eu un loveeee

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:34 PM) *

Numai ciocolata ai in cap blum.gif

SI FURSECURI BICOLORE salut.gif
bubbles
hihi..eu diseara nu fac fursecuri ca babu e la servici dar isi ia revansa maine grin.gif ca asa a facut si ieri...m`a fursecait de ma plictisisem )).gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 10:39 AM) *

hihi..eu diseara nu fac fursecuri ca babu e la servici dar isi ia revansa maine grin.gif ca asa a facut si ieri...m`a fursecait de ma plictisisem )).gif

Eu nu ma plictisesc niciodata! Mie imi zice al meu ceva de genul: "Femeie...dar tu nu te mai saturi niciodata????!!!! Mama ce te iubesc! Si ce norocos sunt sa te am" lol.gif lol.gif lol.gif naughty.gif
anca veselie
tzutzi, asa-i frumos! cat mai multe fursecuri! cheer.gif
ce-ai facut cu biletul de avion?
ina_ceva
Mai ales acum, cand nu l-ai vazut de ceva timp, cred ca nu vei mai da pe aici o saptaman intreaga devil.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 22-03-2007, 10:54 AM) *

tzutzi, asa-i frumos! cat mai multe fursecuri! cheer.gif
ce-ai facut cu biletul de avion?

Am reusit sa ii modific rezervarea, si biletul trebuie platit pana pe 24. Asa ca avem timp. Pe 22 trimite banii, eu ii iau pe 23 si platesc biletul. Asa ca cheer.gif VINEEEEEE
De data asta nu mai scap nefursecuita lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 22-03-2007, 10:57 AM) *

Mai ales acum, cand nu l-ai vazut de ceva timp, cred ca nu vei mai da pe aici o saptaman intreaga devil.gif

Ba o sa dau! Ca din cauza diferentei de fus orar (sper eu) el ar trebui sa doarma dimineata cand ma trezesc eu. Asta daca nu ne fursecuim asa de tare, ca nu ne mai trezim nici unul nici celalalt pana dupa-amiaza. Dar si atunci tot intru. Iti dai tu seama cam cate pagini ar trebui sa recuperez eu la Neuroni dupa o saptamana de absenta???? lol.gif lol.gif

Apopo....o sa DAU pe aici. Sa nu intelegeti ca va dau si voua din fursecurile mele BICOLORE! Pe alea nu le impart decat cu ciocolatica mea, direct implicata in procesul de productie naughty.gif
Amazoana
Nefursecuita este un termen foarte interesant.....
Bubble, abia astept si eu fursecuirea de diseara, ai zice ca facem cu schimbul )).gif
Tzutzi80
Pai iubita mea dulce! Eu sunt recunoscuta pentru imbogatirea vocabularului limbii romane cu diversi termeni. A fost lucrarea mea de diploma cand mi-am primit diploma de ZUZA naughty.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 01:14 PM) *

Pai iubita mea dulce! Eu sunt recunoscuta pentru imbogatirea vocabularului limbii romane cu diversi termeni. A fost lucrarea mea de diploma cand mi-am primit diploma de ZUZA naughty.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Animata de Danaconst si mai ales de Dylly care m-au facut ieri sa salivez cu gandul la sandwichurile lor, mi-am facut si eu azi doua (6.2p). Nu sunt chiar rele la punctaj. Deci:

2 felii toast 2p
32g pastrama pui 0.65p
10g sos maioneza 0.8p
2 felii branza topita fitness 2p
50g ananas 0.75p

5g maio am pus pe felia de toast, apoi pastrama de pui feliute, urmata de bucatele de ananas (daca era light, aveam si mai putine puncte wink1.gif ) si branza topita peste. Bagat la cuptor pana se topeste branzica pe deasupra. Si arata cam asa:

Imagine
Adica nu fantastic de bine, dar macar sunt gustoase.

Oare cate puncte au 100g ficatei? huh.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 02:12 PM) *
Oare cate puncte au 100g ficatei? huh.gif
Mie mi se pare scump ficatul. Are 2,5p/100g nepreparat, ceea ce inseamna vreo 3 ficatei.
Amazoana
Bai frate, ma omori, nu alta!
Nessie
Sincer pe mine nu ma incanta mancarurile cu ananas. biggrin.gif Il prefer crud. laugh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.