Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Amazoana
CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 04:22 PM) *

Sincer pe mine nu ma incanta mancarurile cu ananas. biggrin.gif Il prefer crud. laugh.gif

Nici mie nu-mi place de loooooc, dar inchipuie-ti ce foame imi este, daca poftesc.... )).gif
Tzutzi80
Mie imi place si in mancare. Si acum visez la o mancarica tailandeza cu pui, ananas si sos dulce acrisor....o bunatate. Si ficateii o sa ii fac mancarica atunci, cu ceapa si ciuperci

Dulci...nu te mai infometa! Ca atunci intrii in dulciuri si ingrasacioase... si tie iti faci rau
axe10
CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 02:21 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 02:12 PM) *
Oare cate puncte au 100g ficatei? huh.gif
Mie mi se pare scump ficatul. Are 2,5p/100g nepreparat, ceea ce inseamna vreo 3 ficatei.

Mi-e imi ajung 3 bucati...eu ii pun in tigaia tefal cu o lingura de ulei la 1/2 kg ficatei si le pun capacul sa se inabuseasca...pe urma pun sare, piper, cimbru si pasta de tomate...chiar le place la ai mei...si eu nu mananc mai mult de 3 bucati...
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 22-03-2007, 02:50 PM) *

CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 02:21 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 02:12 PM) *
Oare cate puncte au 100g ficatei? huh.gif
Mie mi se pare scump ficatul. Are 2,5p/100g nepreparat, ceea ce inseamna vreo 3 ficatei.

Mi-e imi ajung 3 bucati...eu ii pun in tigaia tefal cu o lingura de ulei la 1/2 kg ficatei si le pun capacul sa se inabuseasca...pe urma pun sare, piper, cimbru si pasta de tomate...chiar le place la ai mei...si eu nu mananc mai mult de 3 bucati...

Eu am taiat doua cepe, le-am calit cu doua lingurite de ulei, apoi un borcan de ciuperci, am pus 1/2 kg ficatei, bulion cu apa si 2 catei usturoi, piper alb, sare, cimbru si boia. Si acum fierb la ei. Cate puncte or sa aiba la portie mai vedem, dar mie imi plac.

Dany-dulce mersi de reteta. O sa o fac data viitoare. Axe pupic.gif

uf....timpul asta. A inceput sa ploua, si tuna sad.gif nu imi place. Mi-e dor de soarele de zilele trecute
danyhoney
Cu placere , Tzutzi . Doar acum am vazut PM-ul tau ( nu eram la PC ) .
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 04:28 PM) *

Mie imi place si in mancare. Si acum visez la o mancarica tailandeza cu pui, ananas si sos dulce acrisor....o bunatate. Si ficateii o sa ii fac mancarica atunci, cu ceapa si ciuperci

Dulci...nu te mai infometa! Ca atunci intrii in dulciuri si ingrasacioase... si tie iti faci rau

Fata nu ma infometez..cred.Dar nici in dulciuri nu dau iama, ca nu le suport
Tzutzi80
Dulci....ia fa-ti tu frumos jurnal si posteaza ce mananci...ca mie mi se pare ca te infometezi
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 03:31 PM) *

Dulci....ia fa-ti tu frumos jurnal si posteaza ce mananci...ca mie mi se pare ca te infometezi

subscriu!
Amazoana
Cred ca imi voi face!
"Jurnal tacanit! " asa-i pun numele. Ca si stapana. ce ziceti, merge ? blum.gif voi veti fii clientele mele
Tzutzi Mady, nu ma infometez, hai sa nu exageram
Tzutzi80
Raport azi:
2 oua 4p
1 felie paine 1p
1/2 gogosar acru 0p
250 ml lapte + un pliculet ness 1.3p

2 felii toast 2p
32g pastrama pui 0.65p
10g sos maioneza 0.8p
2 felii branza topita fitness 2p
50g ananas 0.75p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

un mar 0p

mamaliga (40g malai) 2p
150g mancarica de ciuperci si ficatei 3.5p
1/2 gogosar acru 0p

un mar 0p (mai tarziu)
=======================
TOTAL 20p din 20

Si asa arata mancarica mea din seara asta cheer.gif
Imagine
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 06:05 PM) *

Raport azi:
2 oua 4p
1 felie paine 1p
1/2 gogosar acru 0p
250 ml lapte + un pliculet ness 1.3p

2 felii toast 2p
32g pastrama pui 0.65p
10g sos maioneza 0.8p
2 felii branza topita fitness 2p
50g ananas 0.75p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

un mar 0p

mamaliga (40g malai) 2p
150g mancarica de ciuperci si ficatei 3.5p
1/2 gogosar acru 0p

un mar 0p (mai tarziu)
=======================
TOTAL 20p din 20

Si asa arata mancarica mea din seara asta cheer.gif
Imagine

Auzi, mamaliga aia e toata facuta din 40g malai?...ca sa stiu si eu cam cata iese.
Tzutzi80
Mamaliga aia era facuta din 200ml apa si 40g malai
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 06:39 PM) *

Mamaliga aia era facuta din 200ml apa si 40g malai

Aha...bine ca mi-ai zis....inseamna ca are 2 p...
Nessie
wacko.gif Ma ia cu ameteala! Mi-am inghitit si limba de pofta! tease.gif
bubbles
da si eu am umplut tastatura de saliva..dar am facut o baitza si mi`a trecut..ma simt atat de bine si de fresh..dupa ritualul aplicat..mai greu si rau e cu parul ast alung bang.gif tare mi`e greu ca e lung,des si carliontat si cand e de descuract mai bine ma bag cu foarfeca decat cu peria sau piaptanul wacko.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 22-03-2007, 06:51 PM) *

wacko.gif Ma ia cu ameteala! Mi-am inghitit si limba de pofta! tease.gif

Vino ca mai am 3 portii. Una e sigur pt Axe biggrin.gif ca ea a venit prima dupa miros pupic.gif

CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 06:53 PM) *

da si eu am umplut tastatura de saliva..dar am facut o baitza si mi`a trecut..ma simt atat de bine si de fresh..dupa ritualul aplicat..mai greu si rau e cu parul ast alung bang.gif tare mi`e greu ca e lung,des si carliontat si cand e de descuract mai bine ma bag cu foarfeca decat cu peria sau piaptanul wacko.gif

De ce nu folosesti un spray pentru descurcat parul? Si nu il pieptana niciodata ud.
bubbles
am folosit tot felul de sprayuri si balsamuri..dar e problema ca e praedse wacko.gif si nici scurt nu`l pot avea ca sta de parca as fi afro lol.gif de pieptanat nu il piaptan niciodata ud..si nici de uscat cu fionul...ca mi se pare ca il usuca grin.gif
Tzutzi80
Si al meu e des si pana aproape de mijloc. Dar singura problema pe care o am cu el, e ca nu mai incape in prosop dupa ce il spal w00t.gif Doar in prosopul ala mare de baie.
bubbles
da pai si eu tot cu prosop mare ma sterg ca nu am ce face cu cele mici lol.gif si oricum nu am de gand sa ma tund pana la nunta si poate nici dupa grin.gif
Tzutzi80
w00t.gif Uitati si voi ce surpriza mi-a facut prietena mea biggrin.gif E o scumpa yahoo.gif

Imagine
Tzutzi80
Fetelor mi s-a luat si a doua piatra de pe inima. A reusit sa trimita banii pt biletul de avion....asa ca maine ma duc sa ii iau si sa il platesc. Si incepe numaratoarea inversa...acum chiar vineeee cheer.gif
Sexymom
Fata arati minunat.
Il mai votezi pe rares?
Andreea-Rodica
cheer.gif Sunt cu sufletul alaturi de tine! Si relatia noastra a avut o (lunga) perioada de distanta: eu la Galati, el la Suceava. E adevarat ca nu se compara distanta, dar nu ne vedeam mai mult de 5-6 ori pe an. hug.gif
Sexymom
Io innebuneam sa stau atata timp sola.Voi sunteti de admirat, pe bune.
Tzutzi80
Sexy...il votez si fac si lobby pt el la neuroni wink1.gif
Andreea....si uite ce aproape sunteti de marele pas. Cand dragostea e foarte mare, distanta....mai bine nu mai zic nimic. Nu mai apreciez de loc relatiile la distanta. Dragostea e facuta pt ca oamenii sa fie aproape. Noi ultima oara ne-am vazut pe 15 oct 2006. Jumatate din mine e inca langa el. A fost cea mai naspa perioada din viatat mea. Nu o sa il las sa se duca singur cred nici la baie biggrin.gif
Andreea-Rodica
Inteleg perfect ce simti. Si uite, noi deja locuim impreuna de aproape trei ani, facem acus si Marele Pas, si am uitat cat ne-a fost de greu in acea perioada (aproape trei ani, Doamne ca mult a fost!) floare.gif hug.gif
mirela
bine , eu stiu ca sunt pe dinafara la capitolul asta, dar in ceea ce priveste relatiile la distanta a fost capitolul meu preferat. mereu mi-a plavut sa-i tin la distanta. dar distant rau. mii de km. conversam prin telefon si western union. smile.gif like i said. capitolul meu preferat! smile.gif de vazut de 3-4 ori pe an. restul se stie! ce rea am fost cu ei saracutii! smile.gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif cheer.gif VINEEEEE CIOCOLATA !!!!!! SUPER !!!!! VEDEM POZE NOI !!!! Gluma-i gluma , Tzutzi dar ma bucur enorm pentru tine / voi !!! sa fiti fericiti si sa faceti multi bb mici cu parul negru si cret-cret !!! pupic.gif
bubbles
`Neata pupic.gif multe flori de la mine flowers1.gif
julyalina
'neatza Tzutzicule ! pupic.gif
mamaaaa ... vorba Gabitzei "am udat tastatura" cand am vazut papica blum.gif
azi ce mai faci de mancare ? naughty.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 10:20 PM) *

Fetelor mi s-a luat si a doua piatra de pe inima. A reusit sa trimita banii pt biletul de avion....asa ca maine ma duc sa ii iau si sa il platesc. Si incepe numaratoarea inversa...acum chiar vineeee cheer.gif

Ce ma bucuuuuuuurrrrrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Neata draguta, ce faci?
Eu am stat la fursecuit aseara si de aceea nu am mai intrat, nu va supi pe mine. Multumesc pt voturi give_rose.gif

Il votati va rog pe Rares? este la diferenta de 30 voturi de locul 3! Multumesc
Tzutzi80
Neata! S-a trezit si rata!. Ceea ce e un pic de necrezut...dat fiind ca m-am culcat la 5 dimineata si m-am trezit la 9.10 fara ceas. Dar probabil era grija ca trebuie platit biletukl ciocolatei.

Va pup pe toate! pupic.gif Mire, ma bucur ca ai mai mult timp de noi zilele astea. Mie una mi-ai lipsit tare mult hug.gif
Dulci votat Rara. felicitari pentru fursecuire pupic.gif Macar ai scapat de starea de nervozitate din ultima perioada, nu-i asa???? w00t.gif
July azi pap tot mancarica de aia, ca mai am 3 portii, dar cu salata de rosii si castraveti ca trebuie sa bag legume. Si mai bine mananc portie dubla de mancarica, ca mie mamaliga nu imi tine deloc de foame.
Bubbles multi pupicei pupic.gif . Si cantarul meu face figuri. Arata cand 73, cand 72, nu stiu ce sa mai cred.
Andy spor la cumparaturi. Ti-am vazut rochita si o sa fii superba, de abia astept varianta culoarea untului.
Dany-dulce, de ai sti ce m-as urca in autocar si as face un drum pana la tine sa te ajut cu casuta! hug.gif

Dar pana e a ta gata....ne marginim la a mea biggrin.gif ca e extensibila si incap toate dragele mele drage in ea naughty.gif
Amazoana
Asa-i, asa-i blushing.gif

de ce te-ai culcat la 5?
himere2005
tzutzi, de fiecare data cand ma uit la tine ma simt tare bine, parca dai cumva incredere femeilor in ele. arati chiar bine si ce imi place cel mai mult la tine ca ai o siguranta de sine dupa care tanjesc pupic.gif si imi place mult camera ta. unde ai atarnat ghivecele e cumva rigips?
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

Arata super ficateii aia cu ciuperci si mamaligutza. De pofta am fost si eu aseara si am cumparat ficatei si azi am de gand sa-i gatesc grin.gif
Sunt de acord cu dany-dulce, vrem poze noi cu ciocolatzica ta tease.gif
Amazoana
Daaa, vrem fotooooooooo
anca veselie
sirenutzo, si eu am udat tastatura )).gif bravo pt bilet, ma bucur pt tine! pupic.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 06:55 PM) *

Vino ca mai am 3 portii. Una e sigur pt Axe biggrin.gif ca ea a venit prima dupa miros pupic.gif

Ce crezi ca nu am luat si eu azi ficatei...haha...acum ma apuc sa-i pregatesc...
Amazoana
134 Keno
danyhoney
Ma inscriu si eu pe lista celor care vor pregati ficatei azi .
Ne-ai innebunit cu ei , Tzutzi )).gif
Tzutzi80
Fetelor va iubesc asa de tare! Mi-au dat lacrimile acum cand va citeam pupic.gif hug.gif am un zambet de ala de la o ureche la alta. Va raspund mai tarziu la fiecare....acum hug.gif
danyhoney
He , he , si-a tras Tzutzi al doilea ticker cheer.gif cheer.gif

hug.gif

Ce crezi tu , Tzutzule , ca am eu acum in cuptor ?? Adevarul e ca e tare grea intrebarea ... )).gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 23-03-2007, 07:17 PM) *

Ce crezi tu , Tzutzule , ca am eu acum in cuptor ?? Adevarul e ca e tare grea intrebarea ... )).gif

Ficatei yahoo.gif yahoo.gif

Eu o sa-i fac peste o ora wink1.gif , cu ciuperci si mamaligutza...
danyhoney
Ce , tu crezi ca eu nu am pus ciuperci ? blum.gif Si crezi ca nu imi fac si mamaliguta ? blum.gif )).gif
ina_ceva
La cum arata poza pusa de Tzutzi cred ca toate care gatim ficatei respectam retzeta ei naughty.gif
danyhoney
Si am si castraveciori murati blum.gif . Salivez deja )).gif
ina_ceva
am gogosari in otet wink1.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Parca am fii 2 copii mici : sac ca eu am si aia , si ailalta ... lol.gif

Tzutzi a ramas inclinata , oare a adormit ? )).gif
Tzutzi80
Dany-dulce....cred ca ficatei pupic.gif . Asta a fost un fel de palarie intr-un picior, ghici ciuperca ce e. Si da....numar zilele deja lol.gif pana la fursecuri

Dulci m-am culcat la 5 pentru ca am stat de vorba pe net cu un foarte bun prieten de al meu, care m-a iubit ani de zile si si-a dorit mai mult de la relatia noastra. Probabil nu a fost sa fie, nu stiu. Oricum, am reusit sa vorbim deschis in sfarsit. El si-a dat seama ca eu sunt mult diferita de ce si-a imaginat el, eu mi-am dat seama ca nu il cunoasteam asa de bine pe cat credeam. Am dezbatut problema pe mai multe fete....si am ajuns la concluzia ca daca se va intampla vreodata ceva cu relatiile noastre prezente, am fi o pereche super. Si uite asa s-a incheiat inca un capitol al vietii mele. De azi nu vor mai fi intrebari de genul, ce ar fi fost daca....cum ne-ar fi fost impreuna, plus ca am lamurit multe din situatiile in care nu am fost pe lungime de unda si relatia noastra nu a evoluat in ceva mai mult decat prietenie, desi amandoi ne-am fi dorit asta. Poate am fost mult prea copii...cine stie.

Himere pupic.gif unde am atarnat ghivecele este o grinda din placa (ciment cu fier beton), este din constructia blocului. Imi pare bine ca reusesc sa va fac sa aveti incredere in voi. Eu am fost mult timp o persoana inchisa in mine si plina de complexe. M-am chinuit multi ani sa imi revin.Si m-a ajutat foarte mult si Clinton (ciocolatiul meu). Cand un barbat iti repeta de n ori pe zi cat de mult insemni pentru eu si te iubeste, ca esti frumoasa si minunata, chiar ajungi sa crezi si tu in asta. El m-a ridicat unde sunt astazi. Cu el sunt un om mai bun si sper sa il am o viata alaturi si sa fie mereuasa cum a fost si inainte.

Axe pupic.gif Anca pupic.gif Ina pupic.gif cum au iesit ficateii??Inca mi-e greu sa cred ca am dat startul la gatit ficatei. Dar daca vad ca va place, o sa va mai pun poze cu ce mananc.

Azi am luat banii si am platit biletul. Ma simt in al noulea cer, in sfarsit, stiu ca vine. Maine ii fac loc in dulap si in sertare =))

Am fost si la cumparaturi. Am descoperit si eu intr-un final ca perlele cu smantana au doar 2% grasimi, asa ca mi-am luat si eu biggrin.gif si sunt tare bune amestecate cu Crackersi (eu am luat cu rozmarin si ulei de masline). Si mi-am luat si un neglije super sexos biggrin.gif

Sa dau si raportul azi (nu-i asa ca nu ma mai certi din cauza la legume Dany-dulce??? naughty.gif dar poti sa te legi de lipsa fructelor azi daca vrei pupic.gif )
cafea 3 in 1 2p (ce m-am pacalit cu pliculetul ala)
3 cuburi fitness 2.3p
3 felii paine 3p

100g perle de branza cu smantana 2% 1.5p
6 crackers (36g) 3.1p
1 banana 1p

orez mexican 4.5p
1 rosie 0
==================
TOTAL 17.4p din 20 (nu pot manca mai mult azi, ca am umblat aproape toata ziua)

Si acum poza cu orezul mexican w00t.gif
Imagine

Si sa nu uit....v-am luat trandafiri astazi hug.gif
Imagine

Imagine

Plus ca mi-a inflorit si trandafirul japonez yahoo.gif
Imagine

Si am terminat si sedintele de masaj. S-a cam dat la mine azi maseurul. A mai facut el aluzii si cu alte ocazii, dar azi a intrecut un pic masura. Asa ca daca voi continua cu masajul, voi apela la serviciile altcuiva. Desi orgoliul meu de femeie e cumva gadilat de aceasta atentie, sa se dea la tine 2 tipi in 2 zile, si aratosi e super. Dar cand tu ai o relatie, si ei la fel .... parca nu e la fel de placut.
Tzutzi80
Ina pozele de la Budapesta sunt superbe. Iar tu arati w00t.gif de bine

CITAT(danyhoney @ 23-03-2007, 07:38 PM) *

lol.gif lol.gif Parca am fii 2 copii mici : sac ca eu am si aia , si ailalta ... lol.gif

Tzutzi a ramas inclinata , oare a adormit ? )).gif

Nu am adormit....dar nu vezi ce mesaj mare am avut de scris? Plus ca nu mi se incarcau pozele pe imageshack doh.gif Dar am reusit eu pana la urma.

Si sa stii ca era sa raman inclinata. Ca am facut o contractura musculara de la omoplat pana la mijloc, pe tot muschiul de pe partea stanga (pe spate). Am zis ca mor de dureri. Si eram si in mijloc la carefour. Noroc ca din cauza asta mi-am citit bonul de casa. Ma incasase gagica pt 10kg de cartofi, nu pt 2.5 cat luasem eu. Si dupa cum am mirosit-o eu....nu a fost din greseala wacko.gif Dar am rezolvat-o si pe asta. Cine mai platea ca mine 14.5 lei pt 2.5 kg cartofi? zici ca erau din aur lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.