Dany-dulce....cred ca ficatei

. Asta a fost un fel de palarie intr-un picior, ghici ciuperca ce e. Si da....numar zilele deja

pana la fursecuri
Dulci m-am culcat la 5 pentru ca am stat de vorba pe net cu un foarte bun prieten de al meu, care m-a iubit ani de zile si si-a dorit mai mult de la relatia noastra. Probabil nu a fost sa fie, nu stiu. Oricum, am reusit sa vorbim deschis in sfarsit. El si-a dat seama ca eu sunt mult diferita de ce si-a imaginat el, eu mi-am dat seama ca nu il cunoasteam asa de bine pe cat credeam. Am dezbatut problema pe mai multe fete....si am ajuns la concluzia ca daca se va intampla vreodata ceva cu relatiile noastre prezente, am fi o pereche super. Si uite asa s-a incheiat inca un capitol al vietii mele. De azi nu vor mai fi intrebari de genul, ce ar fi fost daca....cum ne-ar fi fost impreuna, plus ca am lamurit multe din situatiile in care nu am fost pe lungime de unda si relatia noastra nu a evoluat in ceva mai mult decat prietenie, desi amandoi ne-am fi dorit asta. Poate am fost mult prea copii...cine stie.
Himere 
unde am atarnat ghivecele este o grinda din placa (ciment cu fier beton), este din constructia blocului. Imi pare bine ca reusesc sa va fac sa aveti incredere in voi. Eu am fost mult timp o persoana inchisa in mine si plina de complexe. M-am chinuit multi ani sa imi revin.Si m-a ajutat foarte mult si Clinton (ciocolatiul meu). Cand un barbat iti repeta de n ori pe zi cat de mult insemni pentru eu si te iubeste, ca esti frumoasa si minunata, chiar ajungi sa crezi si tu in asta. El m-a ridicat unde sunt astazi. Cu el sunt un om mai bun si sper sa il am o viata alaturi si sa fie mereuasa cum a fost si inainte.
Axe

Anca

Ina

cum au iesit ficateii??Inca mi-e greu sa cred ca am dat startul la gatit ficatei. Dar daca vad ca va place, o sa va mai pun poze cu ce mananc.
Azi am luat banii si am platit biletul. Ma simt in al noulea cer, in sfarsit, stiu ca vine. Maine ii fac loc in dulap si in sertare =))
Am fost si la cumparaturi. Am descoperit si eu intr-un final ca perlele cu smantana au doar 2% grasimi, asa ca mi-am luat si eu

si sunt tare bune amestecate cu Crackersi (eu am luat cu rozmarin si ulei de masline). Si mi-am luat si un neglije super sexos

Sa dau si
raportul azi (nu-i asa ca nu ma mai certi din cauza la legume
Dany-dulce???

dar poti sa te legi de lipsa fructelor azi daca vrei

)
cafea 3 in 1 2p (ce m-am pacalit cu pliculetul ala)
3 cuburi fitness 2.3p
3 felii paine 3p
100g perle de branza cu smantana 2% 1.5p
6 crackers (36g) 3.1p
1 banana 1p
orez mexican 4.5p
1 rosie 0
==================
TOTAL 17.4p din 20 (nu pot manca mai mult azi, ca am umblat aproape toata ziua)
Si acum poza cu orezul mexican

Si sa nu uit....v-am luat trandafiri astazi

Plus ca mi-a inflorit si trandafirul japonez

Si am terminat si sedintele de masaj. S-a cam dat la mine azi maseurul. A mai facut el aluzii si cu alte ocazii, dar azi a intrecut un pic masura. Asa ca daca voi continua cu masajul, voi apela la serviciile altcuiva. Desi orgoliul meu de femeie e cumva gadilat de aceasta atentie, sa se dea la tine 2 tipi in 2 zile, si aratosi e super. Dar cand tu ai o relatie, si ei la fel .... parca nu e la fel de placut.