Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 23-03-2007, 09:10 PM) *

Ina pozele de la Budapesta sunt superbe. Iar tu arati w00t.gif de bine

Merci pupic.gif . Acum te simti mai bine cu spatele, nu?Lasa ca vine ciocolata si face masaj tease.gif
Am dat ficatzii pe fursecuri blushing.gif
Tzutzi80
Am mai mancat si 65g perle de branza cu smantana 2% 1p si 3 crackers 1.5p, ca sa fac 20p.
Ina....fursecuri de care fel?

Doar ce m-a sunat ciocolatel si mi-a zis ca vine el si imi face masaj si imi trece biggrin.gif
dany
Alta mancare tare aspectuoasa , bravo .

Eu am papat ficateii ...de fapt doar mamaliga si sosul si eram satula deja doh.gif

Multumim pentru trandafiri pupic.gif
dany
Tzutzule , s-ar parea ca voi veni cateva zile in Ro peste cateva luni . Crezi ca sunt ceva sanse sa apari si tu pe la Bucuresti ( banuiesc ca doar acolo ne putem intalni mai multe ) ? Poate vine si Mada. Deja incep sa visez )).gif )).gif
Amazoana
Votati-ma , votati-ma....va pup fetelor, somn usor!
dany
Votam , votam , Mada !!!! hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 23-03-2007, 09:56 PM) *

Tzutzule , s-ar parea ca voi veni cateva zile in Ro peste cateva luni . Crezi ca sunt ceva sanse sa apari si tu pe la Bucuresti ( banuiesc ca doar acolo ne putem intalni mai multe ) ? Poate vine si Mada. Deja incep sa visez )).gif )).gif

O sa fac tot posibilul!

Buna dimineata!

Sau poate ne intalnim la mare. Punem corturile in camping biggrin.gif
bubbles
`neata Imagine azi ma bag si eu la facut ficateii cu mamligutza si ciuperci drool.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 24-03-2007, 10:54 AM) *

`neata Imagine azi ma bag si eu la facut ficateii cu mamligutza si ciuperci drool.gif

Azi o sa-i fac si eu wink1.gif
Tzutzi80
Bravo! Va astept cu poze biggrin.gif naughty.gif
bubbles
Ina se cunoaste ca suntem pe aceeasi lungime de unda ,ca doar suntem moldovence...si mai e si himere din galati binenteles.Sunt bucuroasa ca mi`am dat seama ca decat sa arunc painea(miezul pe care nu il mananc) mai bine il pun pe pervaz sa il manance pasarelele si saracele s`au napustit la mancare wink1.gif.
Apropo de ulei, am vazut pe euforia ca zicea un nutritionist ca e fff bun dar crud .. si nu folosit pt rajit wink1.gif .
Ina eu am sa pun ceapa la calit in Tefal fara ulei si apoi o sa adaug apa si ficateii si ii voi innabusi bine wink1.gif .Va anunt ce iese si va pun poze ca mananca si babu cu mine...desi sunt sigura ca va zice ca`s buni pleasantry.gif .
himere2005
tzutzi, te "invidiez" pentru succesul la barbati, dar eu una sunt cam speriata de bombe )).gif , asa ca m-as face rosie toata si nu prea as sti cum sa reactionez blushing.gif
la moldovence o trecem si pe liliana, tot din galati, miha din iasi. cred ca mai sunt si alte fete moldovence, dati de stire poate punem de-o intalnire "moldoveneasca" )).gif
Tzutzi80
Eu nu ma invidiez de loc. Ca trag la mine tot aia cu relatii de lunga durata si casatoriti. Ori eu nu am chef de infidelitati. Si de obicei ma fac ca ploua si nu pricep la ce fac ei aluzii. Iar daca sunt foarte concisi...fac pe blonda (adica pe proasta). Iar daca insista si sar calul....le tai macaroana de nu se vad.
ina_ceva
Pai maseorul a fost asa de ...nesimtit?
himere2005
da, te inteleg, insa cum spuneai, iti gadila un pic orgoliul feminin ...eu ma multumesc ca sexy cu muncitorii din santuri )).gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 23-03-2007, 10:40 PM) *

Mi-am adus si eu contributia la tinut Rares pe locul 3....cam mare diferenta fata de 2 dar macar asa sa ramana...
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 24-03-2007, 01:57 PM) *

da, te inteleg, insa cum spuneai, iti gadila un pic orgoliul feminin ...eu ma multumesc ca sexy cu muncitorii din santuri )).gif

Hahaha, chiar ca ma simt bine cand ma agata cate unul.
Ultima data m-a agatat un spaniol siuper dragut , super tanar si super imbecil.M-a intrebat daca nu stiu unde este morga. mad.gif
Cand i-am spus ca habar nu am ,mi-a propus sa ma conduca acasa.I-am raspuns ca ii multumesc, si o sa ii fac cunostinta cu familiua mea, 2 buc. fete si 1 bcata sotz dragut si destept. lol.gif
ina_ceva
De fraza cu morga nu am mai auzit devil.gif
himere2005
lol.gif AM RAS ASA CU POFTA INCAT SE UITA bia la mine cu mirare ...uite de aia imi faci tu ziua mai luminoasa sexy...e...cum dumnezeu sa intrebi unde-i morga? )).gif ...buna replica de agatat grin.gif
Tzutzi80
Pai da, a fost un pic cam nesimtit si plin de el. Ca sa nu zic ca facea ca m-am ingrasat de o saptamana cat nu m-a vazut el. Nu m-am ingrasat, nici nu am slabit mai mult de un kilogram. Ca ce mananc. Ca de ce ma indop cu mancare, ca sa nu ii spun eu lui ca eu mananc putin si sunt atata blink.gif ca sigur daca imi deschide sertarele si frigiderul sunt pline de prajituri, dulciuri si ciocolata. magarul! Cand i-am zis ca sa ma lase naiba in pace ca stiu exact cat si ce mananc si ca am notat exact pe gramaje pentru ultimele 6 saptamana....si-a cam inghitit limba. Incerca sa imi bage pe gat un fel de dieta daneza....si eu i-am zis ca nu's disperata sa imi sitrug sanatatea cu 500-700 kcal ce enumera el acolo pe zi. Si ca nici nu imi distrug stomacul cu otet de mere (ca cica se i-au sa beau). Ma nu zau! Noroc ca era ultima sedinta cu el, ca altfel il dadeam afara si ii ziceam sa nu mai apara pe la usa mea.
Ca cerealele nu's bune. Ca's chimice. Pai cand i'am zis ca's integrale, cica nu e adevarat. Ma .... tu nu auzi ca mananc fulgi de cereale, cum sa nu fie integrale. Cu lapte degresat. Nu e bine. De la asta ma ingras. Da sigur....si marmota invelea ciocolata in staniol.
Oricum eram pachet de nervi. Dar pt ca aveam muschiul ala de la spate incordat de la omoplat la mijloc si durea de nu puteam respira, ca initial am crezut ca e rinichiul si ajung la spital, i-am indurat si avansurile si prostia.

Sexy...nu am auzit in viata mea sa te agate unul cu replica asta. Pe bune ca e de scris la ziar. naughty.gif

Plus ca eu in viata mea nu am mancat noaptea si nu am balotat dulciuri si ciocolata, cum mai aud pe la alte persoane. dry.gif Dar am exagerat cu mancarea pe nava....iar acasa, probabil sunt prea sedentara
ina_ceva
Ai dreptate, a cam depasit limita; bine ca scapi de el
Apropo, ciocolata cat sta in tara? Definitiv sau cand pleaca te agata si te duce cu ea?
Tzutzi80
biggrin.gif Inca nu stiu! Dar mi-a zis ca nu ne mai despartim nici pt o zi. Asa ca se potriveste la ambele variante. Cred ca plec cu el in Nicaragua sa cunosc si cealalta familie. Ca el vine sa ii cunoasca pe ai mei. Si sa studiem piata pentru deschis afacere. Daca putem face bani, vom sta in Romania. Daca nu, plecam la Miami. Nicaragua nu e o optiune, desi acolo el face bani frumosi.

Dupa Pasti (in alea 3 zile nu am de gand sa tin regim), cred ca pun mana si ma apuc din nou de Monti. La mine WW, nu da rezultate spectaculoase mad.gif
Tzutzi80
Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes 3.1p
1/2 banana 0.5p
150ml lapte 0.8p
1 cracker 0.5p

orez mexican 9p
1rosie si jumate 0p
1/2 banana 0.5p

2 portocale0p

175g mancarica de ciuperci si ficatei 4.1p
salata 2p
=========================
TOTAL 21p din 20 (am depasit un punct, dar azi chiar am recuperat legumele biggrin.gif)

Azi am facut o oala de salata (fara exagerare) lol.gif

2 legaturi ceapa verde, 2 legaturi ridichi, 1 salata verde mare, 1 castravete, 2 rosii si jumatate, 1 ardei capia verde, ulei de masline, otet si sare.

Si asta e cina mea in imagini
Imagine

Si vreau sa zic ca....pocnesc biggrin.gif Sunt super full. Oare de ce am mancat atata??? blink.gif

A si din mitocaniile maseorului de ieri, ii zic ca de abia astept sa plece sa imi fac salata de mai sus, ca mi-e pofta de nu mai pot. Si zice....vezi de asta te-ai ingrasat tu. Ma nu zau....parca ma duceam sa mananc o tava de prajituri. Plus ca salata de asta eu nu am mancat de doi ani. huh.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-03-2007, 01:20 AM) *

Votam , votam , Mada !!!! hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc frumos!

CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 02:24 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 23-03-2007, 10:40 PM) *

Mi-am adus si eu contributia la tinut Rares pe locul 3....cam mare diferenta fata de 2 dar macar asa sa ramana...

give_rose.gif
axe10
Votat Rares pt ultima oara pe ziua de azi...
ina_ceva
Am facut si eu o oala de salata, dar nu am pus decat 3 rosii, 2 salate, 2 cepe verzi si o legatura de ridichi. Am facut curat prin frigider la capitolul legume, asa ca maine dimineatza ma duc in piatza dry.gif .

Acum ma pregatesc sa fac Fajitas. Am papat la Don Taco si mi-a placut f mult.

Apropo, stii cumva cum sa gatesc fileul de cod ca sa iasa cat mai moale? Am luat si niste hering pe care am sa-l fac la cuptor, in otet, dupa retzeta ta pupic.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 11:13 PM) *

Votat Rares pt ultima oara pe ziua de azi...

Multumesc
Gata, pleci la nani?
sa ai o seara frumoasa. Pup pupic.gif
anca veselie
tzutzi, ce nesimtit maseorul ala. no comment.
bravo pt venirea ciocolatelului cheer.gif
Tzutzi80
Ina nu stiu cum sa faci codul. Incearca sa il pui in tava pe hartie pergament. Si il intorci la fiecare 15 min. Pana se rumeneste
ina_ceva
L-am pus (300 gr) in jumate de cana apa, la cuptor; asta dupa ce l-am uns cu ulei si l-am masat cu condimente. Trebuia in loc de apa sa fie vin alb,dar nu am avut.
Oricum, merci pupic.gif
Nessie
Ina, ca sa iti iasa moala pestele fa-l in hartie de aluminiu, pe gratar. Eu am un gratar rotund pentru ochiul aragazului si pun fileul de cod condimentat, invelit in aluminiu. Il las cam 15 min la foc potrivit dupa care desfac aluminiu daca il vreau mai rumenit. Ai grija la aburi si la zeama. E cam o mana de apa in staniol acolo si vezi sa nu te arzi sau sa iti cada pe jos.
bubbles
`Neata pupic.gif hug.gif Eu sunt cam data epeste cap cu noul orar wacko.gif si cu noile ore pleasantry.gif eu azi cred ca fac si niste lapte cu gris ca mi-e pofta sa mananc cu gem arovit biggrin.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 25-03-2007, 09:07 AM) *

Ina, ca sa iti iasa moala pestele fa-l in hartie de aluminiu, pe gratar. Eu am un gratar rotund pentru ochiul aragazului si pun fileul de cod condimentat, invelit in aluminiu. Il las cam 15 min la foc potrivit dupa care desfac aluminiu daca il vreau mai rumenit. Ai grija la aburi si la zeama. E cam o mana de apa in staniol acolo si vezi sa nu te arzi sau sa iti cada pe jos.

Merci, nessie! pupic.gif
Asa voiam sa-l fac si eu dar mi-am dat seama ca nu mai am staniol dry.gif
Tzutzi80
Neata fetelor! cafea.gif vrea cineva?
himere2005
salutare! ce planuri ai pentru azi sirenuta? la mine vin nanutii in vizita si cred ca mergem si noi un pic pe la mama sa tragem cu ochiul ca usor se termina curatenia si suntem si noi curiosi de schimbare biggrin.gif
ina_ceva
Si eu vreau cafea tease.gif cu putin zahar si lapte wink1.gif
Tzutzi80
Poftim Ina cafea.gif ta!

Himere nu am planuri mari pentru azi. Ma doare capul si sunt dezamagita ca nu am slabit de loc saptamana asta. Asa ca slabe sanse ca maine cantarul sa arate 71kg. Si aseara am depasit iar, per total am de recuperat azi 3.5p. huh.gif
Si nu am soare de 4 zile deja...si eu nu pot trai fara soare.
Amazoana
Imagine
Tzutzi, sa ai destula sa te servesti.
bubbles
Tzutzi lasa ca va iesi si soarele pe strada ta hug.gif .Eu am fost afara mai dezbracata pleasantry.gif si e cam rece desi soarele a iesit wink1.gif si mi`e atat de urat ca`s singura acasa pana maine sad.gif
Tzutzi80
Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

ceai verde cu lapte 0.1p

creveti in aluat su sos mexican 8.5p
115g perle cu smantana 1.7p
1 felie paine 1p

un mar 0p
===================
TOTAL 15.7p din 20p, dar aveam de ieri de recuperat 3.5p........total saptamanal, as mai avea de papat vreo 0.9p, dar le las in contul la creveti...ca nu stiu daca aia pe ambalaj au calculat si sosul sau nu. Preventiv
Tzutzi80
Neata fetele! Am facut cafea.gif proaspata .... si cheer.gif declar pierdut 1kg. Cum de s-a dus pana la urma, ca mie tot nu imi vine a crede, dar m-am urcat de 3 ori la rand pe cantar si tot 71 arata. Asa ca fug repede sa modific tickerul, pana nu se razgandeste naughty.gif
ina_ceva
Bravo! Va veni ciocolata si nu va avea pe ce sa puna mana blum.gif

Multam de cafea grin.gif
bubbles
Bravoo!!!!!!!! clap.gif Ce ziceai aseara .. ca nu crezi ca se misca acum..pai uite blum.gif ca s`a miscat grin.gif
Tzutzi80
CITAT(bubbles @ 26-03-2007, 09:27 AM) *

Bravoo!!!!!!!! clap.gif Ce ziceai aseara .. ca nu crezi ca se misca acum..pai uite blum.gif ca s`a miscat grin.gif

Pai a stat toata saptamana, inclusiv ieri la 72kg. Normal ca ma asteptam si azi sa fie tot acolo.

Eu totusi banuiesc ca a fost si un mic platou la 72. Pt ca saptamana cand aveam 73 eram cu rusii. asa ca eu cred ca am stat totusi la 72kg vreo 2 sapt jumate, chiar 3. ca variatia aia 72, 73, 72....cred ca a fost de la rusi (ca sa nu mai adaugam mucenicii si cozonacul naughty.gif ) lol.gif
Amazoana
Imagine
Neataaa
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 26-03-2007, 09:23 AM) *

Bravo! Va veni ciocolata si nu va avea pe ce sa puna mana blum.gif

Multam de cafea grin.gif

Cu placere! Mai fetelor, voi stiti ca el mi sa plange mereu ca tin dieta lol.gif Oricum, cand m-a cunoscut aveam 62-64 kg. Dupa....de trai bun si mancat alandala....am pus vreo 10kg. Si el era super incantat. Cu cat mi se marea mie posteriorul....cu atat mai urca el un norisor spre al noualea cer. hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-03-2007, 09:53 AM) *

Imagine
Neataaa

Multumesc de cafea biggrin.gif aveam mare nevoie.

Sa ma laud, aseara am stat mult de vb pe net cu ciocolatelul meu. Si imi povestea el mie cum de abia asteapta sa vina sa se joace cu parul meu cand dorm, sa ma spele pe spate, sa ma trezeasca cu flori si pupici si cafea proaspata. naughty.gif Zi si tu....sa nu il iubesti de doua ori mai mult???
anca veselie
foarte frumos! naughty.gif hai ca mai e putin si vine!
ina_ceva
Nu il imprumuti si altora? Macar sa dea cateva lectii grin.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 26-03-2007, 10:29 AM) *

Nu il imprumuti si altora? Macar sa dea cateva lectii grin.gif

hahahaha! naughty.gif Sunt egoista! Il tin numai pentru mine devil.gif
Tzutzi80
Tare sunt suparata! Am fost cu mama la cumparaturi zilele trecute si am cumparat si un pui. Si a vrut si ea unul. Eu l-am vazut pe al ei ca e cam rablagit, dar nu i-am zis nimic. Si dupa jumatate de ora se gandeste ea mai bine si zice ca nu mai vrea puiul si il duce inapoi. Si eu nu am observat ca l-a luat pe al meu si l-a dus inapoi. Si uite cum ma chinui eu acum sa fac pui la cuptor cu un pui ca picioare si aripi frante sad.gif care nici nu prea sta cum trebuie si risca sa se rastoarne in cuptor....uf ce mi-e ciuda pe ea. De acum o pun sa isi ia carucior separat. sorry.gif

Imi vine sa il iau si sa il dau la gunoi!!!! Daca o sun si ii zic acum ... se supara. De ce e mama mea asa neatenta si zapacita sad.gif sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.