Pai da, a fost un pic cam nesimtit si plin de el. Ca sa nu zic ca facea ca m-am ingrasat de o saptamana cat nu m-a vazut el. Nu m-am ingrasat, nici nu am slabit mai mult de un kilogram. Ca ce mananc. Ca de ce ma indop cu mancare, ca sa nu ii spun eu lui ca eu mananc putin si sunt atata

ca sigur daca imi deschide sertarele si frigiderul sunt pline de prajituri, dulciuri si ciocolata. magarul! Cand i-am zis ca sa ma lase naiba in pace ca stiu exact cat si ce mananc si ca am notat exact pe gramaje pentru ultimele 6 saptamana....si-a cam inghitit limba. Incerca sa imi bage pe gat un fel de dieta daneza....si eu i-am zis ca nu's disperata sa imi sitrug sanatatea cu 500-700 kcal ce enumera el acolo pe zi. Si ca nici nu imi distrug stomacul cu otet de mere (ca cica se i-au sa beau). Ma nu zau! Noroc ca era ultima sedinta cu el, ca altfel il dadeam afara si ii ziceam sa nu mai apara pe la usa mea.
Ca cerealele nu's bune. Ca's chimice. Pai cand i'am zis ca's integrale, cica nu e adevarat. Ma .... tu nu auzi ca mananc fulgi de cereale, cum sa nu fie integrale. Cu lapte degresat. Nu e bine. De la asta ma ingras. Da sigur....si marmota invelea ciocolata in staniol.
Oricum eram pachet de nervi. Dar pt ca aveam muschiul ala de la spate incordat de la omoplat la mijloc si durea de nu puteam respira, ca initial am crezut ca e rinichiul si ajung la spital, i-am indurat si avansurile si prostia.
Sexy...nu am auzit in viata mea sa te agate unul cu replica asta. Pe bune ca e de scris la ziar.

Plus ca eu in viata mea nu am mancat noaptea si nu am balotat dulciuri si ciocolata, cum mai aud pe la alte persoane.

Dar am exagerat cu mancarea pe nava....iar acasa, probabil sunt prea sedentara