Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Amazoana
Bine inteles ca-ti vine sa-l iubesti mai muuuuult.....si mie mi-e un drag de al meu de mor blum.gif

Nu te mai supara pe mama ta pe asa nimicuri! pupic.gif
julyalina
pupic.gif Tzutzi, felicitari pentru kg ala pierdut cheer.gif sa mai plece si altele dupa el hug.gif
Sexymom
Daca mama ta e zapacita sa o cunosti pe a mea....ai zice ca nu exista asa ceva pe lumea asta. )).gif Zi de zi ma bucur ca nu ii seman )).gif
Tzutzi80
Eu am luat de la ai mei, de la amandoi, cate ceva. Dar nici eu nu seman cu ei prea tare.
Imi zice mama, cu uimire acum doua zile, ca nu ii vine sa creada ca ma descurc singura cu un apartament de 3 camere. Ca imi spal, gatesc, fac curat. Ca mereu urla la mine ca eu nu fac nimic, ca nu stiu sa fac nimic, de fapt. Iar eu ii ziceam ca stiu sa fac mai multe decat crede ea. Acum imi da dreptate si zice ca intradevar stiu sa fac si fac bine naughty.gif
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
hug.gif pupic.gif tizo!!!!
amalia0701
Pup harnicutza!
Hai la mine, ca io m-am hotarat sa plec la Deva de paste numai sa nu fac prea multe )).gif
Io am facut de toate acasa la mama, spalat, gatit, calcat, macare, curatzenie si acu la mine fac ca trebuie si inca nu am crescut destul de mare sa mi le faca cineva )).gif, dar nu ma prea trage atza.
Sambata am spalat toata ziua, am uscat rufele si le-am pus la loc,am spalat frigiderul si usile de la bucatarie si am obosit lol.gif iar Marius a mutat niste flori, ieri a fost sarbatoare.
Azi sunt la munca, la 16 merg la acupunctura, la 19 iar la munca si deseara o sa cad rupta.

Nana
Buna ziua fetele!

Tzutzico sa stii ca ti-am citit tot jurnalul si m-am simtit super in casutza ta! Astept in continuare sa se toarca firul povestii ca mor dupa povestile de dragoste... a propos... Mult noroc cu ciocolatelul si sa aveti parte de zile multe, frumoase, fericite si bogate si..... mmmmmmmmm.... cand faci fursecuri sa faci si pentru mine vreo tz tavi... multumesc anticipat floare.gif floare.gif floare.gif
Fac galerie sa stii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(amalia0701 @ 26-03-2007, 03:04 PM) *

Azi sunt la munca, la 16 merg la acupunctura, la 19 iar la munca si deseara o sa cad rupta.

Amalia din cate am inteles eu esti din Craiova. Si eu la fel. Tu unde faci acupunctura? Esti multumita?
Tzutzi80
Bine ai venit Nanica! Te astept in fiecare zi hug.gif Multumesc frumos pentru urari give_rose.gif pupic.gif hug.gif

Ami draga....dupa ce mi-ai zis ca's harnicutza, m-am simtit asa intr-un fel ca m-am apucat de curatenia de pasti pe care ziceam ca o las pe joi-vineri. Dar mai bine o fac mai devreme, ca altfel o sa fiu moarta de oboseala cand imi vine iubirea!
Tzutzi80
Deci (ca asa incepe orice propozitie sau fraza care se respecta)...sunt moarta de oboseala. Am reusit sa fac curat intr-o camera, inclusiv spalat covorul yahoo.gif . Numai in dulapuri nu am facut, ca acolo e....intr-un fel curat. Si sunt depozitate acolo lucruri pe care nu le folosesc in mod curent.
Acum stau si ma intreb, de ce am eu asa multe camere si sunt si singura???? Si pe urma ma intreb eu iar....cine a inventat curatenia? huh.gif dry.gif Nu puteam noi sa stam in continuare in pestera pe blana de animale??? sorry.gif Simplu....doar dadeai cu matura si scuturai blana....si gata curatenia salut.gif

Am bagat azi la spalat 2 perechi de papuci. Si am ramas fara ei. Nu stiu de ce, ca doar i-am mai spalat si alta data si nu au patit nimic, de data asta sau incovrigat talpile de nu am putut face altceva cu ei decat sa ii arunc. Si apa nu a fost fierbinte dry.gif Si uite asa va trebui sa cumpar papuci de casa. Inca un rand pe enorma mea lista de cumparaturi doh.gif
Tzutzi80
Raportul pentru azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
1 felie paine 1p
1 felie branza topita hochland fitness 1p
10g pastrama de pui 0.2p

un mar 0p
4 crackers 2p

175g pui cu pielita (2 aripi + o pulpa) 6p
orez mexican 4p

1 ness + 2lgt zahar 1p

salata orientala 3.5p
150ml lapte 0.8
ceai verde 0
================
TOTAL 20p din 20

Si papica in imagini:

Imagine
axe10
Nici eu nu ma omor dupa facut curatenie...dar o fac...in nici un caz pt ca e Pastele ci o fac atunci cand e nevoie...sunt persoane care nu se simt bine de sarbatori daca nu sunt frante de la curatenie...eh...eu nu sunt asa
De aceea anul asta plec la mama la tara de Paste ...o sa fie o mare reuniune, mata, frate, cumnata, soacra, parintii cumnatei, nasii lui frati-miu...ohooho...eu sunt responsabila cu tortul ca de obicei. Si eu fac numai torturi in premiera si unicate....adica nici eu nu stiu cum sunt...
In alta ordine de idei...sunt barbati carora le plac femeile "impanate"....mai ales aia mai slabanogi...lasa ca o sa-i placa si mai slaba stai fara grija....nu stii ca negresele sunt mai plinutze si cu popoul mare?...de aia il atrage popoul tau...dar nu uita ca ele au si carnea tare daca se ingrasa...ceea ce la noi..albicioasele nu prea se intampla....
Tzutzi80
Cine mai bea ca mine 150ml lapte 0.1% + 30 ml lapte si indulcitor si un pliculet de ceai verde cu lamaie de la Lipton???? Sigur nimeni....ca eu mi's a sarita pe aici blink.gif Da' jur ca-i bun si mai imi fac si alta data yahoo.gif
Nessie
eat.gif Tzutzule, ce e in farfuria aia? Salata orientala? Te intreb ca daca este, eu o fac de obicei doar cu cartofi, oua, ceapa si masline.
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 26-03-2007, 07:11 PM) *

In alta ordine de idei...sunt barbati carora le plac femeile "impanate"....mai ales aia mai slabanogi...lasa ca o sa-i placa si mai slaba stai fara grija....nu stii ca negresele sunt mai plinutze si cu popoul mare?...de aia il atrage popoul tau...dar nu uita ca ele au si carnea tare daca se ingrasa...ceea ce la noi..albicioasele nu prea se intampla....

Pai mie toti negrii imi ziceau ca am corp si dansez ca o negresa naughty.gif
Eu sunt plinuta dar cu carnea tare )).gif asa ca al meu e in culmea extazului, iar dupa popoul meu....cu cat creste cu atat il iubeste si mai tare.

Axe, daca i-ai facut la fetita o hemograma, vezi cum sta cu eozinofilele. Sa nu aiba cumva viermisori daca nu mananca.

CITAT(Nessie @ 26-03-2007, 07:13 PM) *

eat.gif Tzutzule, ce e in farfuria aia? Salata orientala? Te intreb ca daca este, eu o fac de obicei doar cu cartofi, oua, ceapa si masline.

Da. Salata orientala este. Eu o numesc salata orientala de primavara. Adica are cartofi, ardei gras, salata, rosie, ridichi, castravete, ceapa verde.

Sa iti trimit si tie doua portii naughty.gif ? ca am jumate de oala lol.gif
Nessie
drool.gif am udat tastatura. Mi-e foame de mor si cica acum ma duc la cumparaturi. blink.gif Parca vad ca iau o tona de prostii. doh.gif
axe10
Nu are viermisori ca am controlat-o...

CITAT(Nessie @ 26-03-2007, 07:18 PM) *

drool.gif am udat tastatura. Mi-e foame de mor si cica acum ma duc la cumparaturi. blink.gif Parca vad ca iau o tona de prostii. doh.gif

Stii ca nu e bine sa te duci la magazin cu burta goala....
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 26-03-2007, 07:18 PM) *

Mai stiu eu pe una care cumpara ca disperata. Eu sufar de sindromul umplutului de cos doh.gif am mancare si se strica in frigider doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(axe10 @ 26-03-2007, 07:23 PM) *

Nu are viermisori ca am controlat-o...

Pai asta e foarte bine. Nici eu nu prea mancam cand eram mica....iar acum....as sta numai cu oala in brate biggrin.gif si cu capul in frigider doh.gif grin.gif doh.gif
Tzutzi80
naughty.gif Fetelor....spuneti voi cum sa nu fiu eu indragostita de un astfel de om. Uitati si voi ce imi spune: "tu con migo asemo todo juntos menos trabajo yo ago el trabajo y tu me dedica amor y carinio "

no qiero qe ase nada mas qe descansar
tu tienes qe reservar enerjija parami naughty.gif lol.gif
julyalina
CITAT(Tzutzi80 @ 26-03-2007, 10:06 PM) *

naughty.gif Fetelor....spuneti voi cum sa nu fiu eu indragostita de un astfel de om. Uitati si voi ce imi spune: "tu con migo asemo todo juntos menos trabajo yo ago el trabajo y tu me dedica amor y carinio "

biggrin.gif haios smile.gif spunei si tu ca ai destula energie pastrata pentru el naughty.gif
amalia0701
CITAT(Nana @ 26-03-2007, 03:11 PM) *

Buna ziua fetele!

Tzutzico sa stii ca ti-am citit tot jurnalul si m-am simtit super in casutza ta! Astept in continuare sa se toarca firul povestii ca mor dupa povestile de dragoste... a propos... Mult noroc cu ciocolatelul si sa aveti parte de zile multe, frumoase, fericite si bogate si..... mmmmmmmmm.... cand faci fursecuri sa faci si pentru mine vreo tz tavi... multumesc anticipat floare.gif floare.gif floare.gif
Fac galerie sa stii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(amalia0701 @ 26-03-2007, 03:04 PM) *

Amalia din cate am inteles eu esti din Craiova. Si eu la fel. Tu unde faci acupunctura? Esti multumita?

Fac acupunctura la Policlinica Solaris cu domnul dr. Mandrescu.
este pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 5( in spatele bisericii Madona Dudu)
Nana
cheer.gif Neatza Feteleeeeee!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce faceti voi? baut cafelutza? oooooffffffff as mai bea si eu una dar n-are fata voie! dar e bunutzaaaaaaaaa, bunutza!
tzuzti papy bun salata aia, yummyyyy! azi am si eu o salata cu de toate sia bia astept sa ajung acasa sa-mi delectez papilutzele gustativele cu dansa, care este foarte vesel colorata ca si aia a ta!
MMMMMMMMM.... ai scris in meniul de ieri cred orez mexican... si am salivat toata... l-ai facut matale? sau e din ala congelat?

Sper ciocolata ta cu dragoste!
anca veselie

fac si eu ca sexi: traducereaaaaa, ca nu pricep tot sad.gif
esti tare harnicutza, spor la curatenie pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 10:45 AM) *

fac si eu ca sexi: traducereaaaaa, ca nu pricep tot sad.gif
esti tare harnicutza, spor la curatenie pupic.gif

Parafrazez eu, daca nu se supara Tzutzi: "cand esti cu mine facem orice impreuna, mai putin treburile casei. Aceste lucruri le fac eu, iar tu imi dedici dragostea ta si mangaierile tale...
Nu vreau sa faci altceva decat sa te odihnesti
Trebuie sa-ti pastrezi energia numai pentru mine"

Ooofffffff...asa se pricep la vorbe unii barbati....te ating unde doare mai tare, hmm?
Pup Anca pupic.gif si Tztuzi
Tzutzi80
Neata fetelor! Nana cafea.gif virtuala nu ingrasa pupic.gif
Dulci mersi de traducere pupic.gif . Se pricepe la vorbe intradevar si ma face sa mor de dragul lui
Canarule eu mereu am energie in preajma lui. Este ca o baterie pentru mine grin.gif
Nana
CITAT(Tzutzi80 @ 27-03-2007, 11:28 AM) *

Neata fetelor! Nana cafea.gif virtuala nu ingrasa pupic.gif

Stiu tzutzule ca nu ingrasha... nu are fata voie deoarece ieri am facut iar 12 cu 9... mai aveam putin si muream... deci azi ma limitez la cafea de diminteata si reduc tigarile.... Doamne si daca ai stii ca-s ca turcii... as fuma continuu si as bea cafea in rauri, rauri... Deh... excesele se razbuna la un moment dat... oricum o sa stau cuminte vreo cateva zile.. drept pentru care pe asta virtuala o savurez din ochi dar pe aia reala doar o miros si trec mai departe
Tzutzi80
nana nu te speria de 12:9. Se poate si mai rau. tata a ajuns in urgenta cu 21:10 si nu le venea alora sa creada ca merge, vorbeste si ca era venit pentru altceva decat tensiune. SI nici in coma nu intrase
axe10

Eu am zis deja ca habar nu am de spaniola dar ce zice zice bine...para mi ala l-am inteles si eu....
Tzutzico, vai de "turturica" ta cand o veni zapaucul... blushing.gif blum.gif naughty.gif
dany
Tzutzule , le zice bine rau ciocolatelul tau . sa-ti traiasca !

Lasa , axe , ca ia un ac cu ata si o coase la loc daca se rupe ( turturica ) , o mai pune sub apa rece daca se incinge prea tare.... lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 06:42 PM) *

Lasa , axe , ca ia un ac cu ata si o coase la loc daca se rupe ( turturica ) , o mai pune sub apa rece daca se incinge prea tare.... lol.gif lol.gif

Pai nu stii ca daca o spalam e ca si noua...merge un unguent cand incepe sa usture... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 27-03-2007, 07:05 PM) *

CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 06:42 PM) *

Pai nu stii ca daca o spalam e ca si noua...merge un unguent cand incepe sa usture... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Mai femei dargi vo loviot si pe voi primavara?
Mai nou numai fursecuri visatzi, acu si turturici cu unguente lol.gif
Sunteti criminale.
De aia va iubesc io.
dany
Pai intram si noi in ritmul anotimpului , Amalia hug.gif . Hai si tu in clubul celor lovite de primavara )).gif
Tzutzi80
Eu zic ca mai bun e clubul turturelelor wink1.gif lol.gif Vai....de abia il astept. Ca la noi e foarte interesant...nu obosim. Cu cat mai coacem o tava de fursecuri, cu atat avem mai multa energie. Si ce sa faci cu energia...trebuie irosita, nu naughty.gif ??? Asa ca mai coacem o tava si uite asa!!! Pana spre ziua.....pana spre seara si tot asa.
Ca nu's copii prin preajma sa ceara de mancare, si nici cine sa ne deranjeze sau tine din copt fursecuri. Butelie, este! Aragaz, este! Compozitie, sa tot fie.... yahoo.gif

Raport azi: trezit, pe net, baut ness la prietena mea, plimbat prin oras ca era cald si bine....si m-am trezit pe la ora 2 ca eu nu am mancat nimic inca blink.gif

1 ness + 2lgt zahar 0.5p
2 banane 2p
pui cu piele 5.5p
lipie mica 2p

desert fitline exquisa 0,2% 2p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

macrou la cuptor 4p
placinta cu dovleac 2p
ananas 0p
====================
TOTAL 20p din 20
dany
Ca bine zici tu , Tzutzule hug.gif

Bueyyyyyyyyy, iar ma iau de tine cu legumele )).gif ????? Spuneai acum cateva zile ca nu se misca cantarul . Scumpa , are legatura cu respectarea celor 6 reguli WW !!!!!!!!! pupic.gif

Reguli WW

1. Se mananca diversificat

2. 5 portii de legume pe zi si anume 3 portii=300 g legume si 2 portii=200g fructe
La cantitate depasita la fructe sau la legume se socoteste un punct in plus (in decursul unei zile) , depinde de organism ( a se testa )

3. Pentru calciu - 2-3 portii de lactate sau alte alimente care contin mult calciu

4. 2 puncte grasimi bune (seminte, nuci, ulei vegetal, dar nu prajit etc)

5. Zilnic minim 2 litri de apa, ceai neindulcit

6. miscare , miscare si iar miscare

hug.gif

Tzutzi80
doh.gif grin.gif Eram sigura ca te gasesc aici si te uiti lung dupa legumele mele grin.gif

Dovleacul pot sa il trec la legume???? grin.gif lol.gif
dany
)).gif )).gif Da , poti !

Bueyyyy , nu ti-am spus ca sunt cu ochii pe tine dar sunt blum.gif Asa ca ....ai grija lol.gif
Tzutzi80
Vrei sa vin pana la tine sa ma tragi de urechi si sa imi indesi legumele pe gat biggrin.gif grin.gif

pupic.gif hug.gif Tare imi esti draga Dany-dulce!!!! pupic.gif Pt ca esti langa mine Imagine
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 27-03-2007, 11:04 PM) *

Vrei sa vin pana la tine sa ma tragi de urechi si sa imi indesi legumele pe gat biggrin.gif grin.gif

pupic.gif hug.gif Tare imi esti draga Dany-dulce!!!! pupic.gif Pt ca esti langa mine Imagine

Scumpa , tare m-as bucura sa te vad live!!!! Dar stii cum e...D-zeu spune si aia se implineste ....Sa dea Doamne - Doamne sa ne vedem candva live !!

Hai la mine , te primesc cu bratele deschise !!!!!!
Cu trasul de urechi.....hmmmm...ma pronunt dupa ce mai pui cateva meniuri !!! Apoi voi stii daca te trag de urechi sau te laud pupic.gif
amalia0701
Placinta cu dovleac?
Are numai 2 puncte?
Ai manact doar o firmitura lol.gif
anca veselie
tzutziii, ce frumos zice ciocolatelul tau hug.gif cred ca este un om minunat pupic.gif
ma bag si eu in clubul turturelelor, daca ma primiti grin.gif
rad singura p-aici, ma mai intreaba colegele de ce )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 10:49 PM) *

Ca bine zici tu , Tzutzule hug.gif

Bueyyyyyyyyy, iar ma iau de tine cu legumele )).gif ????? Spuneai acum cateva zile ca nu se misca cantarul . Scumpa , are legatura cu respectarea celor 6 reguli WW !!!!!!!!! pupic.gif

[color=#FF0000]Reguli WW

1. Se mananca diversificat

2. 5 portii de legume pe zi si anume 3 portii=300 g legume si 2 portii=200g fructe
La cantitate depasita la fructe sau la legume se socoteste un punct in plus (in decursul unei zile) , depinde de organism ( a se testa )

3. Pentru calciu - 2-3 portii de lactate sau alte alimente care contin mult calciu

4. 2 puncte grasimi bune (seminte, nuci, ulei vegetal, dar nu prajit etc)

5. Zilnic minim 2 litri de apa, ceai neindulcit

6. miscare , miscare si iar miscare

hug.gif

Mai ce bine prinde sa ne mai amintesti din cand in cand aceste reguli......... pupic.gif
ina_ceva
Neatza, tzutzi pupic.gif !

Ce mai papi astazi? Nu-mi dai si mie idei?
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 28-03-2007, 08:24 AM) *

Placinta cu dovleac?
Are numai 2 puncte?
Ai manact doar o firmitura lol.gif

Da. Era o bucata mica fara pic de zahar

CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 10:30 AM) *

Neatza, tzutzi pupic.gif !

Ce mai papi astazi? Nu-mi dai si mie idei?

Neata! Si eu sunt un pic in pana de idei. Cred ca o sa imi fac iar shaormw ca mai am niste piept de pui

CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 10:15 AM) *

tzutziii, ce frumos zice ciocolatelul tau hug.gif cred ca este un om minunat pupic.gif
ma bag si eu in clubul turturelelor, daca ma primiti grin.gif
rad singura p-aici, ma mai intreaba colegele de ce )).gif

Esti de mult inclusa in club! Neata pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 28-03-2007, 10:24 AM) *

Mai ce bine prinde sa ne mai amintesti din cand in cand aceste reguli......... pupic.gif

Buna Dulcica!!! Hai sa facem galerie. Lui Rara ii mai trebuiesc 200 de voturi sa treaca pe 2 cheer.gif

CITAT(danyhoney @ 28-03-2007, 02:25 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 27-03-2007, 11:04 PM) *

Scumpa , tare m-as bucura sa te vad live!!!! Dar stii cum e...D-zeu spune si aia se implineste ....Sa dea Doamne - Doamne sa ne vedem candva live !!

Hai la mine , te primesc cu bratele deschise !!!!!!
Cu trasul de urechi.....hmmmm...ma pronunt dupa ce mai pui cateva meniuri !!! Apoi voi stii daca te trag de urechi sau te laud pupic.gif

As veni! Sa vedem intai unde ne stabilim si cum vom sta cu finantele...dar tot te trezesti cu mine la usa odata si odata pupic.gif
Karin
Votam Rares! wink1.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Karin @ 28-03-2007, 11:11 AM) *

Votam Rares! wink1.gif pupic.gif

Bravo pupic.gif ! Pana vine Dulci...te pup eu si pt ea pupic.gif
Nana
cafea.gifcafea.gifcafea.gif Neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!! doh.gif Mna ziua!
Ce fac fetele frumoase? Hop si io sa dau binetze si sa ma plang ca nu am cu cine bea o cafea sad.gif - a doua-treia... Dumnezeu le mai stie numarul! mi-a trecut spaima de ieri cu tensiunea... hhmmmmmm... CE FRUMOASA ESTE VIATAAAAAAAAA!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pisik
Tzutzica scumpa, te pup dulce si iti doresc o zi frumoasa pupic.gif
Eu sunt mai sclero, cand ziceai ca vine ciocolatelul?
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 28-03-2007, 11:10 AM) *

Esti de mult inclusa in club! Neata pupic.gif

cheer.gif cheer.gif haha, sunt o turturicaaa cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 12:21 PM) *

Tzutzica scumpa, te pup dulce si iti doresc o zi frumoasa pupic.gif
Eu sunt mai sclero, cand ziceai ca vine ciocolatelul?

Luni vine biggrin.gif cheer.gif yahoo.gif

Ma duc sa postez reteta de la pasca in trei straturi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.