Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Nana
AMR 3 zileeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Neata Tzutzico! Neatza sunt eu! ca la ora asta lumea buna zice deja sa ne fie de bine pentru pranz! Da cum zuza de mine inca nu s-a trezit....

Facusi prajiturile? Reusira blaturile?
Facusi curatenie?
Facusi fata mai frumoasa? Se poate mai frumoasa?
Se da cafea pe aici? Ca ma inscriu si io.... platesc in trandafiri give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tzutzi80
Nanutza uite o cafea.gif pentru tine Imagine

Blaturile sunt gata. Crema o fac mai tarziu (adica cremele si frisca). Maine dimineata le asamblez si sambata noapte sau duminica dimineata il ornez.

Curatenia e in toi. Sunt in dormitorul principal momentan. Fata inca nu am facut-o mai frumoasa. e in plan pe maine seara. Sau in seara asta. Ca daca o las pe duminica, mi-e ca uit.
Nana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2007, 01:35 PM) *

Nanutza uite o cafea.gif pentru tine
Blaturile sunt gata. Crema o fac mai tarziu (adica cremele si frisca). Maine dimineata le asamblez si sambata noapte sau duminica dimineata il ornez.

Curatenia e in toi. Sunt in dormitorul principal momentan. Fata inca nu am facut-o mai frumoasa. e in plan pe maine seara. Sau in seara asta. Ca daca o las pe duminica, mi-e ca uit.

ph34r.gif ph34r.gif Tine prajiturile bine ascunse ca nu se stie cum dispar...
plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif pentru cafea... mmmmmmmmmmm... bunutzaaaaaaaa bunutza
Auzi?!?!?! Fata e deja mult prea frumoasa... cred ca mai frumoasa bate la ochi unsure.gif Sau nu?
Tzutzi80
blushing.gif
bubbles
Ziua si bine te`am regasit pupic.gif hug.gif .. mai sunt cateva zile si iti deschizi fabrica de fursecuri sex.gif band.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2007, 01:35 PM) *

Nanutza uite o cafea.gif pentru tine Imagine

Fata, dece faci atatea prajituri? pt iubi????? in loc sa stai sa te odihnesti....inchipuie-ti oboseala dupa ce apare..... naughty.gif
ina_ceva
Fata asta dragutza face tort pentru ziua mamei sale wink1.gif (e pe 6 aprilie dar o sarbatoresc mai devreme)
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 30-03-2007, 02:23 PM) *

Fata asta dragutza face tort pentru ziua mamei sale wink1.gif (e pe 6 aprilie dar o sarbatoresc mai devreme)

Ooooo si eu blegusteanca nu am stiut blushing.gif
danyhoney
Mai poti , Tzutzi ? Albinuto !
crissy
CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2007, 09:42 AM) *

Buna dimineata!!! Eu sunt la cafea, cum bine a intuit Dany-dulce pupic.gif si suc de portocale cu lapte. Daca nici combinatia asta nu ma scapa de o anumita problema...nu mai stiu ce sa fac.

Moama, ce combinatie... Soacra mea se rezolva band dimineata, pe stomacul gol, apa cu taratze de grau. (intr-o cana cu apa adauga o lingura de tarate de grau; prepara seara si bea dimineata).
Amazoana
CITAT(crissy @ 30-03-2007, 03:05 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2007, 09:42 AM) *

Buna dimineata!!! Eu sunt la cafea, cum bine a intuit Dany-dulce pupic.gif si suc de portocale cu lapte. Daca nici combinatia asta nu ma scapa de o anumita problema...nu mai stiu ce sa fac.

Moama, ce combinatie... Soacra mea se rezolva band dimineata, pe stomacul gol, apa cu taratze de grau. (intr-o cana cu apa adauga o lingura de tarate de grau; prepara seara si bea dimineata).

Mai, sa stii ca si eu am auzit numai lucruri bune despre tarate cu grau unsure.gif
danyhoney
Tzutzu , se rezolva si cu prune uscate !!! Chestie testata de mine wink1.gif
anca veselie
tzutzi, spor la torturi! pupic.gif
Tzutzi80
Ok!!! Oficial nu mai am chef de absolut nimic. Auziti voi...sunt nebuna la cap! Sa stau pe jos sa calc perdele blink.gif si mai am si draperiile. Mie mi-a trebuit organza si tafta...eu am de calcat ca disperata. Si acum ma tot gandesc....daca eu tot plec in cateva saptamani din tara....de ce pusca mea ma mai chinui sa fac curatenie luna????si pe sub mobile inclusiv???? ohmy.gif cuplu.gif
anca veselie
pt ca asa vrei? wink1.gif pt ca esti gospodina si harnicutza si pt ca-i casa ta?
la mine vine o doamna luni si-mi face naughty.gif eu sunt o leneasa blum.gif
Tzutzi80
Am renuntat! Am calcat jumate de draperie (am doua) si dupa am insirat-o pe scaun poate se indreapta singura. Iar a doua am pus-o pe sarma. Ma scoate din sarite. Pe o parte o calc, pe una se sifoneaza. Mai bine imi luam din aia creata
Tzutzi80
Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
suc din 2 portocale + 80 ml lapte 0.4p

150g perle cu branza si smantana 2.3p
1 1/2 lipie mica 3p
1 cubulet de branza fitness 0.8p

2 crackers 1p
noodle soup 3.3p

carne pui 1p
ciulama de pui si ciuperci 5p
paine 2p
===============
TOTAL 19.3p din 20. Dar nu am punctat cremele de tort pe care le-am lins blushing.gif de pe paletele la mixer si castroane doh.gif Le las in contul activitatilor de curatenie grin.gif

Si papica din seara asta:
Imagine
axe10
Eu am creponate si perdele de voal brodat...le bag in masina, le scot, le tin pe sfoara vreo ora dupa care direct la geam cu ele...simplu...
danyhoney
Tzutzu , arata bine papa ta pupic.gif Vezi ca nu zic nimic de meniul tau azi ? Vezi , vezi ? )).gif

Bueyyyy , Axe , ce-mi place mie de tine hug.gif . Si eu am la fel perdelele blum.gif .Am calcat destule perdele cand eram in Ro asa ca aici mi-am usurat munca smile.gif Pe mine ma enerveaza draperia de la dormitor ( e stofa mai deasa si trebuie calcata ) dar nu mor eu din asta .
Tzutzi80
Vad...si ma mira )).gif chiar nu ai vazut ca am lins blidele cu crema ingrasacioasa de tort cheer.gif
Karin
Io am perdele din voal si nu ma stresez cu calcatul. wink1.gif Mie imi place foarte mult sa calc si sa spal vase, dar urasc sa spal faianta si usile! grin.gif
pupic.gif Pup fata harnica.
danyhoney
Buey, Tzutzule , am vazut tot dar ....m-am facut ca nu vad blum.gif Asa mi-a venit mie azi , nu stiu de ce . Probabil pentru ca vreau sa-ti incepi acest WE fara stres ( din partea mea ) si sa rezolvi linistita tot ce mai ai de facut inaintea venirii iubirii tale !! Astept poze , da ?? Deci astept , da ????

Karin , te chem cand am ceva ( mai mult ) de calcat ? Vii ? Ce m-ai salva . Urasc sa calc !!!! Si sa spal vase dar aste se termina curand blum.gif Eu te ajut la faianta si la usi .
Karin
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 10:59 PM) *

Buey, Tzutzule , am vazut tot dar ....m-am facut ca nu vad blum.gif Asa mi-a venit mie azi , nu stiu de ce . Probabil pentru ca vreau sa-ti incepi acest WE fara stres ( din partea mea ) si sa rezolvi linistita tot ce mai ai de facut inaintea venirii iubirii tale !! Astept poze , da ?? Deci astept , da ????

Karin , te chem cand am ceva ( mai mult ) de calcat ? Vii ? Ce m-ai salva . Urasc sa calc !!!! Si sa spal vase dar aste se termina curand blum.gif Eu te ajut la faianta si la usi .

N-ai fi singura, te asigur! lol.gif Una din prietenele mele din liceu ma punea intodeauna sa ii calc hainele cand ajungeam la ea! lol.gif Si in schimb imi facea inghetata de ness! grin.gif Dar ea nu mai venea sa ma ajute la usi si faianta! laugh.gif
pupic.gif hug.gif Cu mare placere vin, pentru mine calcatul e o relaxare! ca si gatitul, de altfel! wink1.gif
danyhoney
Ei , vezi ? Eu sunt un pic mai buna ca acea prietena : iti curat faianta si usile )).gif . Buey , deci hainele le calc dar am oroare la camasi si fete de masa lol.gif Si la draperia din dormitor blum.gif
Gata , te astept !!! Iti fac si eu inghetata si cocktail-uri si ce mai vrea inimioara ta hug.gif
Karin
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 11:11 PM) *

Ei , vezi ? Eu sunt un pic mai buna ca acea prietena : iti curat faianta si usile )).gif . Buey , deci hainele le calc dar am oroare la camasi si fete de masa lol.gif Si la draperia din dormitor blum.gif
Gata , te astept !!! Iti fac si eu inghetata si cocktail-uri si ce mai vrea inimioara ta hug.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Vin!! Vin!! Vin!!
P.S. Io am oroare la pantalonii sotului, ma scoate din minti dunga aia ! Cine o fi inventat-o frate? tease.gif
Culmea, ca la ai mei iese dunga perfecta! grin.gif
danyhoney
blum.gif Am noroc ca Dirk poarta mai mult blugi , asa ca ai scapat )).gif
Karin
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 11:22 PM) *

blum.gif Am noroc ca Dirk poarta mai mult blugi , asa ca ai scapat )).gif

)).gif )).gif Asta ma bucura nespus, altfel daca se lasa pe mana mea cu pantalonii, avea dungile intr-o parte! laugh.gif
danyhoney
Si care era problema ??? Il trimiteam pe el .... unde vroia el sa mearga , treaba lui ... si noi 2 fugeam repede intr-un bar cu masculi cu dunga normala naughty.gif
Karin
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 12:05 AM) *

Si care era problema ??? Il trimiteam pe el .... unde vroia el sa mearga , treaba lui ... si noi 2 fugeam repede intr-un bar cu masculi cu dunga normala naughty.gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Nu ma tenta! naughty.gif grin.gif
danyhoney
lol.gif Ba da , ba da !!!!!! Asa vii sa calci blum.gif
amalia0701
Servus Bubu!
Si io urasc sa calc, desi am primit un super fier tefal de sf.Ion inca nu l-am probat )).gif )).gif
Am avut nororc cat a stat soacra-mea ca a calcat ea camasile lui Marius, dar saptamana viitoare trebuei sa imi arat si io veleitatzile mad.gif
Pe mine ma dispera ideea de curatenie generala caci am 11 usi si o gramada de ferestre doh.gif , dar o prietena mi-a dat imprumut niste carpe de sters super faine.
Is o carutza de bani, 50 lei, 2 petice de 30*30, dar sunt minunate.
Una din ele se uda si se sterge geamul, usa, faiantza, etc...( fara nici un fel de detergent) apoi cu cealalta se usuca.
Se spala geamurile si usile rapid.
Azi ma gandeam intre serviciu si masaj sa gasesc o ora sa spal si io geamurile la dormitoare si sufragerie.
Carpele alea, se vand prin MLM de la o foirma CAPRA NERA.
Pacat ca nu se vand si cu una sa le foloseasca lol.gif
danyhoney
Buna dimineata !!

Sa ai un WE super-excelent !!! Mai e doar maine si vine ciocolata cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S. Amalia , si eu am carpe din acelea de care zici tu . Sunt de la firma VILEDA . Scumpe dar bune .
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 08:41 AM) *

Buna dimineata !!

Sa ai un WE super-excelent !!! Mai e doar maine si vine ciocolata cheer.gif cheer.gif cheer.gif

P.S. Amalia , si eu am carpe din acelea de care zici tu . Sunt de la firma VILEDA . Scumpe dar bune .

Servus Danydulce pupic.gif
Servus Tzutzi, ca acu am vazut si io ca suntem acasa la fata asta.
Io nu mi-am luat inca, dar mi le-a imprumutat o colega si m-a convins, le-am comandat si io.
Oriucm dadeam o groaza de bani pe diversi detergentzi sa imi fie mai usor, asa ca acu mi-am luat carpe )).gif

Cred ca numai noi doua ne-am trezit la ora asta, io-s la munca, tu de ce nu dormi?
danyhoney
Noi plecam la spart de bani )).gif si a trebuit sa ma trezesc devreme ( dus, cafea bauta in liniste , etc ) .
O zi buna la job iti doresc !
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 08:49 AM) *

Noi plecam la spart de bani )).gif si a trebuit sa ma trezesc devreme ( dus, cafea bauta in liniste , etc ) .
O zi buna la job iti doresc !

Spor la cumparaturi!
Tzutzi80
Neata fetelor! cafea.gif pentru voi si pt mine!
Acum....ca discutati de calcat pe aici.... grin.gif Mare parte a lucrurilor mele sunt necalcabile, sau stau bine si necalcate. Iar cele care trebuiesc calcate, zac prin sifonier. Nici eu nu ma omor cu calcatul. Singurul loc in care calcam cu placere era pe nava, ca trebuia sa stau langa masina pana se spalau lucrurile, asa ca intre timp le calcam pe celelalte. Dar acasa....nici gand. Ciocolatelul meu ma boscorodea mereu ca de ce calc. Ca's persoane facute sa calce si pe care le poti plati, si ca la noi acasa o sa tina fierul de calcat sub cheie, sa fie sigur ca nu prestez prostii de genul asta. grin.gif Evident ca nu i-am zis ca mie nu imi place oricum sa calc si ca mi-ar face o mare favoare lol.gif hug.gif

Se pare ca nu reusesc sa ma mai odihnesc. Se vede ca se apropie ziua X!!! yahoo.gif De abia astept. Am atatea pe cap. Trebuie sa il intreb pe fratele meu de pe unde isi face cumparaturile de haine, ca eu habar nu am cum e cu hainele barbatesti. Iar al meu trebuie imbracat rapid, ca vine cu lucruri de vara si aici inca nu e timpul de ele. I-am zis zilele trecute ca e soare si cald afara si el imi zice ca nu isi mai cumpara geaca in cazul asta. El credea ca s-au facut deja 25-30 grade afara. A fost dezamagit sa afle ca nu's mai mult de 15-18 grade, cu indulgenta.
amalia0701
Io zic sa-l tzii in casa, fara haine si sa facetzi fursecuri cheer.gif
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

Arata super papica ta! Esti un model de inspiratzie naughty.gif

Ciocolatzelei sa-i spui ca principalul lui rol in casa ta e de fursecuit, asa ca nu are nevoie de haine si de geaca pentru ca nu iese de sub cheie blum.gif

Un WE cat mai placut!
Odihneste-te, ca la cate tavi de fursecuri urmeaza sa faci tease.gif ...
Amazoana
Neata tzutzi
Am citit despre perdele si calcat si m-ati pus pe ganduri: eu am o perdea din organza de 10 m.Tre s-o calc?????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif masi bine mor! blum.gif
Tzutzi80
Pai macar eu am fost mai inspirata. A mea are 3,50 si e din doua bucati si mi-a scos peri albi. Asa ca...mi-e mila de tine cu cei 10m
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 10:03 AM) *

Pai macar eu am fost mai inspirata. A mea are 3,50 si e din doua bucati si mi-a scos peri albi. Asa ca...mi-e mila de tine cu cei 10m

dar oare daca o spal si o pun sus, nu se indreapta singura? Ca asa faceam cu vechile perdele.....
bubbles
Neata pupic.gif Eu cand spal perdeaua .. cand termina masina o iau si o pun direct la geam si atat de bine se aseaza grin.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 31-03-2007, 10:51 AM) *

Neata pupic.gif Eu cand spal perdeaua .. cand termina masina o iau si o pun direct la geam si atat de bine se aseaza grin.gif

Asa faceam eu cu perdelele, insa pe asta de organza nu am spalat-o inca........
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 31-03-2007, 10:40 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 10:03 AM) *

dar oare daca o spal si o pun sus, nu se indreapta singura? Ca asa faceam cu vechile perdele.....

Asa am facut si eu. Doar ca nu s-a intins si a trebuit sa o dau jos sa o calc huh.gif
bubbles
La Piatra am de orgaza si intr`adevar e mai dificil pleasantry.gif ,aterialul..dar am facut la fel .. si s`a asezat foarte bne blum.gif
Ce mai faci tzutzi? eu rup cu mancare parca`s intr`o cursa .. care mananca mai mult biggrin.gif si nu mai zic cu dulcele doh.gif
Tzutzi80
Pai uite ce fac: combin curatenia din baie cu gatitul tortului. Asta e in varianta aproape finala. Mai trebuie sa ii fac bluzita si sa ii decorez fusta cu frisca frez spre portocaliu. O sa va pun o poza cat de repede va fi gata.

Imagine
Tzutzi80
Are gagica si bluzita de ciocolata si margelute argintii. cheer.gif

Imagine
pumby
CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 02:42 PM) *

Are gagica si bluzita de ciocolata si margelute argintii. cheer.gif

Imagine

WOW!!!!! Super tort yyyyumiiiiiiiiiiii!!!! tease.gif eat.gif
bubbles
tzutzi drool.gif tare`s curioasa..cum i`ai facut bluza si restul ca eu`s mai bata la asa ceva biggrin.gif
Tzutzi80
Dupa ce reusesc sa il termin o sa va pun si reteta si modul de asamblare. Chiar daca nu am fotografiat etapele intermediare ca explic.

Bluzita e facuta din 2 cuburi de ciocolata alba menajera, topita la bain-marie. Dupa ce s-au topit, le-am dat de pe foc, si am adaugat o lingura de miere si una de apa. Si am amestecat pana s-a racit. Am framantat-o cu zahar pudra pana s-a intarit. Si iese ca o plastilina din care faci ce vrei tu. A da...am adaugat si putin colorant rosu si putin galben si a iesit frez

Si nici nu a dost nevoie de atata, un cub era suficient.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.