Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul meu - ce dor imi era de el
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
amalia0701
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 12:24 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 10:53 AM) *

Noi ne gandim la fursecuri si ciocolata probabil o ajuta la curatenie, doar i-a promis, nu?

Vedeti ca spala si vase?...hai ca-i dragutz...

CITAT(amalia0701 @ 03-04-2007, 10:56 AM) *

Sunteti fantastice fetelor!
Lasati oamenii sa se bucure de viatza.
Nu poftiti in saptamana mare )).gif

Eu poftesc pana vineri....dar Amalia...vezi eu incerc sa le potolesc dar tineretul din ziua de azi...vai de capul nostru...numai la fursecuri se gandeste....

Cu cat ispita e mai mare, daca nu ii cedezi cu ata rasplata va fi mai mare, nu?
Dar sincer io singurul mod de a scapa de o ispita, singurul care functioneaza , e sa-i cedezi )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 03-04-2007, 12:42 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 12:24 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 10:53 AM) *

Noi ne gandim la fursecuri si ciocolata probabil o ajuta la curatenie, doar i-a promis, nu?

Vedeti ca spala si vase?...hai ca-i dragutz...

CITAT(amalia0701 @ 03-04-2007, 10:56 AM) *

Sunteti fantastice fetelor!
Lasati oamenii sa se bucure de viatza.
Nu poftiti in saptamana mare )).gif

Eu poftesc pana vineri....dar Amalia...vezi eu incerc sa le potolesc dar tineretul din ziua de azi...vai de capul nostru...numai la fursecuri se gandeste....

Cu cat ispita e mai mare, daca nu ii cedezi cu ata rasplata va fi mai mare, nu?
Dar sincer io singurul mod de a scapa de o ispita, singurul care functioneaza , e sa-i cedezi )).gif

Stii cum e vorba aia ...decat sa-i duci dorul mai bine ii duci grija...sau invers nu mai stiu....da, cred ca invers, dar merge si asa. )).gif
danyhoney
Si mai ziceai de tineretul din ziua de azi , axe , )).gif )).gif

Spor la ce vreti voi , Tzutzi. Vezi ? Sunt serioasa si nu ma gandesc la fursecuri blum.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:20 PM) *

Si mai ziceai de tineretul din ziua de azi , axe , )).gif )).gif

Spor la ce vreti voi , Tzutzi. Vezi ? Sunt serioasa si nu ma gandesc la fursecuri blum.gif

Poate nu poftesti la fursecurile mele, ca le ai pe ale tale naughty.gif.

Am trecut proba de foc. L-am prezentat parintilor. S-au comportat excelent. Pot sa zic ca sunt placut surprinsa. Iar al meu e o dulceata.

Dulci, la noi cel cu tinutul in brate si mangaiat si trezit noaptea ca sa vada daca sunt reala este el. Eu sunt cea care se bucura de bunatati. Sunt si eu dulcica....dar mai mult el naughty.gif
axe10
Hai ca ai rasuflat usurata...mai ai putin de zguduit familia si ai scapat...oricum pana la urma voi trebuie sa va intelegeti nu el cu maica-ta si taica-tu...stai linistita.. pupic.gif
Tzutzi80
fetelor....regimul meu e oficial dat peste cap. Ca sa nu zic ca iubi a cumparat azi 5 feluri diferite de bomboane de ciocolata si a umplut casa. Ca sa aiba la indemana oriunde ar fi. Si va las pe voi sa ghiciti cine le mananca...ca nu e el ala dry.gif
ina_ceva
ei, ii dai cu fursecuri si nu se va vedea ca ai papat bombonele wink1.gif
danyhoney
Lasa bomboanele si ia fursecurile .... nu au asa de multe puncte blum.gif .

Ma bucur din suflet ca a iesit bine cu parintii tai !!! cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 08:39 PM) *

ei, ii dai cu fursecuri si nu se va vedea ca ai papat bombonele wink1.gif

Pai sunt la program special deja

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 08:50 PM) *

Lasa bomboanele si ia fursecurile .... nu au asa de multe puncte blum.gif .

Ma bucur din suflet ca a iesit bine cu parintii tai !!! cheer.gif cheer.gif

Ma ametit deja cu fursecurile. La a treia tava zic: Azi ai avut mic dejun, pranz si cina, la care el: Da de unde! Am avut mic dejun, apoi sfarsit de mic dejun, si aum e pranza doh.gif Vorba cui spunea....vai de pasa...a mea grin.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif Tu ai vrut ciocolatel lol.gif lol.gif Sa-ti traiasca !
Amazoana
Neata fata cu pasa rupta )).gif )).gif )).gif naughty.gif
Vreau si euuuu, mie nu-mi mai da ni'ca, cica suntem in saptamana mare....si mi-e tare ciuda, ca mergem la el unde camera noastra este lipita de cea a parintilor lui si dormim cu usa deschisa..... sad.gif
Noroc ca plecam apoi la V. Dornei si daca n-or venii rusii, voi avea parte si eu de actiune.......te invidiez Madalinoaso blum.gif
Tzutzi80
Iubita mea.....la noi cu sau fara rusi...tot aia e! Doar ca am de spalat niste prosoape si atat. Plus senzatii super ca esti si mai sensibila in perioada rosie )).gif yahoo.gif
ina_ceva
Asta asa e wink1.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 04-04-2007, 11:03 AM) *

Iubita mea.....la noi cu sau fara rusi...tot aia e! Doar ca am de spalat niste prosoape si atat. Plus senzatii super ca esti si mai sensibila in perioada rosie )).gif yahoo.gif

Si eu parca sunt apucata de streche atunci....
Nana
YUHUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Ce frumooooooooosssssssss!!!!!!!!!!! Ce frumos citesc eu pe aici!! Ma bucur ca parintii tai au reactionat linistit. E un pas foarte important...
Ce ma bucur pentru tine Tzutzule!! spor la fursecuri si la tot ce vreti voi sa mai faceti.
Amazoana

Eeeee, ce mi-e ciuda pe voi! Si pe mine ma apuca strechea in perioada aia, sunt asa dragastoasa si as tot vrea..... blushing.gif insa el nici nu concepe si-i respect dorinta.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 11:23 AM) *

Eeeee, ce mi-e ciuda pe voi! Si pe mine ma apuca strechea in perioada aia, sunt asa dragastoasa si as tot vrea..... blushing.gif insa el nici nu concepe si-i respect dorinta.

Sunt unii barbati mai "sensibili"....nu stie dansul ca sangele menstrual e la fel de curat ca cel care curge prin vene?....nu se uita pe Discovery...numai sa nu stea mult...ca se altereaza...dar cu o spalatura buna inainte si una la fel de buna dupa nu e nici un bai....ok nu trebuie sa exagerezi ca s-ar putea sa te tina 2 saptamani ...dar acolo de pofta ...
Amazoana
Faza cu "acolo de pofta" m-a dat pe spate, esti zuza rau.
anca veselie
tzutzi ma bucur ca esti fericita pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:46 AM) *

Sunt unii barbati mai "sensibili"....nu stie dansul ca sangele menstrual e la fel de curat ca cel care curge prin vene?....nu se uita pe Discovery...numai sa nu stea mult...ca se altereaza...dar cu o spalatura buna inainte si una la fel de buna dupa nu e nici un bai....ok nu trebuie sa exagerezi ca s-ar putea sa te tina 2 saptamani ...dar acolo de pofta ...

Pai nici in prima zi parca nu iti vine. dar in a doua sau a treia....mama ce merge naughty.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 04-04-2007, 02:32 PM) *

CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:46 AM) *

Pai nici in prima zi parca nu iti vine. dar in a doua sau a treia....mama ce merge naughty.gif

...merge uns...?
Amazoana
Fata pe mine ma tine cate 7. In a doua, a3a, imi curge de zici ca-s rau.......... huh.gif

Si nu mai ocolii atat raspunsul, povesteste-ne de cioco. Ce face, ce zice, cum s-a acomodat. Ii place pe ai tai? Navodari-ul ?
anca veselie
dada, nu ocoli! astepytam poze, sa vedem ce frumosi sunteti pupic.gif
si lasati fursecurile alea ca mi-e pofta si nu mai am cu cine sa le coc sad.gif
axe10
Nu vrea ma..na...sa inebuniti de curiozitate
Da si cand v-o lovi cu niste sexoase de alea o sa va curga balele pe tastatura...bineinteles si mie... grin.gif
Tzutzi80
Neata! Am pus de cafea.gif! Azi eu, ieri am fost trezita frumos cu pupici si cafea calda )).gif pupic.gif hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 04-04-2007, 03:06 PM) *

Fata pe mine ma tine cate 7. In a doua, a3a, imi curge de zici ca-s rau.......... huh.gif

Si nu mai ocolii atat raspunsul, povesteste-ne de cioco. Ce face, ce zice, cum s-a acomodat. Ii place pe ai tai? Navodari-ul ?

Cioco e bine, e incantat de Romania. Ii place atmosfera, ii plac cladirile, campiile, magazinele. Cu ai mei s-a impacat foarte bine (ceea ce m-a uimit profund, aveam niste emotii, mari de tot). Cand am ajuns acasa le-a tras o descriere foarte exacta la amandoi. Acum e la capitolul cunoscut prieteni si cateva alte rude.

Ne cam ia somnul la ore diferite lol.gif , dar per total, imi coace la fursecuri (cred ca si pt alea 5 luni cat nu ne-am vazut). Ne mai uitam si pe la cate un film, eu gatesc el spala cuminte vasele, le sterge si le pune la loc. Uneori am impresia ca e aici de secole, nu de 3 zile hug.gif

Tot face planuri de viitor, copii si etc.

Lumea se uita cam ciudat dupa el si prin magazine si prin oras.

Si aseara )).gif am dansat merengue yahoo.gif ce dor imi era de un dans cu el yahoo.gif
Tzutzi80
Am uitat sa va zic. Mi-a adus poze cu copii lui! Doamne .... sunt asa de mari si de frumosi!!! Asa ca, ma bucur si eu de ce pot! Adica am certitudinea ca ciocolatelul meu face copii reusiti, frumosi si destepti (asta din urma pt ca sunt primii la scoala, nu ca s-ar vedea din poze lol.gif
Amazoana
Neata Tzutzi si cioco
ce faceti? Fata, dai si mie o cafea? pupic.gif
Tzutzi80
Normal ca dau! Ia de aici:

Imagine
anca veselie
this is loooove baby! pupic.gif multa fericire hug.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 05-04-2007, 10:17 AM) *

this is loooove baby! pupic.gif multa fericire hug.gif

pupic.gif Multumesc Ancule! Maine-poimaine ai si tu ciocolatel nou! (alb sau colorat, nu conteaza, numai sa fie iubitor si iubaret hug.gif naughty.gif )
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 05-04-2007, 10:12 AM) *

Normal ca dau! Ia de aici:

Imagine

Multumeeeeeeeeeeesc pupic.gif
Mi-e asa de rau si greata de nu mai pot! Ce ma fac eu maine in tren???
anca veselie
pupic.gif merci tzutzi... ramane de vazut, de obicei imi gasesc greu partener, asa ca ma pregatesc psihic pt o perioada de solo )).gif momentan vreau sa ma bucur de viatza, fara babuini naughty.gif
danyhoney
Se pare ca esti in paradis , Maddy . Fericire cat cuprinde va doresc !!!

hug.gif mai ferit si fara pupici de data asta , sa nu racesti si tu .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 05-04-2007, 12:55 PM) *

Se pare ca esti in paradis , Maddy . Fericire cat cuprinde va doresc !!!

hug.gif mai ferit si fara pupici de data asta , sa nu racesti si tu .

dany dulce, papa multa lamaiecu miere
danyhoney
Lamaie cu miere n-am papat dar m-am umflat de suc de lamaie fiert cu miere si de ceai de lamaie .

hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 05-04-2007, 01:05 PM) *

Lamaie cu miere n-am papat dar m-am umflat de suc de lamaie fiert cu miere si de ceai de lamaie .

hug.gif

Tot cu fiertura de asta ma doftoricesc si eu de obicei
Amazoana
Eu fac asa: tai o lamaie bucatele mici si apoi o acopar cu miere. O las cateva minute pana isi lasa o zeama. Dupa nu trebuie sa bei nimic.
Amazoana
Imagine
Tzutzi80
Pentru ca ati cerut, vi-l arat pe ciocolatel, imbracat la 4 ace (este prima oara cand il vad in costum yahoo.gif )
Imagine

Pasca asa a iesit! cheer.gif
Imagine
Tzutzi80
Sa prezentam si ouale (cioco se uita la ele ca la masini straine )).gif )

Imagine
danyhoney
Buey , ce ciocolata eleganta ai tu acolo naughty.gif . Sa-ti traiasca !! Pofta buna la pasca si la oo smile.gif

PASTE FERICIT !!!

hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 07-04-2007, 10:17 AM) *

Buey , ce ciocolata eleganta ai tu acolo naughty.gif . Sa-ti traiasca !! Pofta buna la pasca si la oo smile.gif

PASTE FERICIT !!!

hug.gif

La oo de ciocolata in primul rand )).gif

Si acum....foarte serios! Paste fericit fetelor
danyhoney
HRISTOS A INVIAT !
crissy
Hristos a inviat!
danyhoney
Tzutziiiii , treci la raport repede !!! hug.gif Pe unde umbli ?
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 08-04-2007, 10:52 AM) *

HRISTOS A INVIAT !

Adevarat a inviat!

CITAT(crissy @ 08-04-2007, 12:24 PM) *

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

CITAT(danyhoney @ 09-04-2007, 05:51 PM) *

Tzutziiiii , treci la raport repede !!! hug.gif Pe unde umbli ?

Pai ... pleaca pe 11 si voi avea mai mult timp de depanat amintiri naughty.gif Si astia suntem noi, doi frumosi )).gif in noaptea de Inviere
Imagine
danyhoney
Bueyyy, voi chiar aratati bine impreuna !!!!! Sa fiti super fericiti !!! Te astept dupa data de 11 cu povesti ! Pana atunci .... spor si distractie placula la fursexuri pupic.gif

V-ati si asortat la haine wink1.gif
bubbles
tzutzi tare sunteti frumosi hug.gif .Multi pupic.gif
anca veselie
pupic.gif tzutzi, se vede ca sunteti fericiti! de ce pleaca pe 11 sad.gif ? eu credeam ca nu va mai despartiti...
ina_ceva
Hristos a inviat! pupic.gif

Super iepuras de ciocolata imbracat la costum! Sa-l stapanesti sanatoasa devil.gif !

CITAT(anca veselie @ 10-04-2007, 10:34 AM) *

de ce pleaca pe 11 sad.gif ? eu credeam ca nu va mai despartiti...

...si ca plecati impreuna... dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.