Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: King of Pop
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Muzica
uka
Indiferent ce se scrie si se spune despre el, indiferent de acuzatiile ce ii sunt aduse, eu il admir foarte mult si a ramas si va ramane in sufletul meu...
Nu sunt o fana inraita, fratele meu era si automat m-am obisnuit si eu si a inceput sa imi placa...iar faptul k acum i se sterge cu imaginea pe jos mi se pare f urat si e pacat ca se intampla asta...poate ca intr-adevar sunt adevarate acuzatiile aduse, desi la procese s-a dovedit altfel, el tot va ramane THE KING OF POP, cel putin pentru mine..
il admir si este unic si va ramane asa multa vreme

Nessie
De acord cu tine ca este king of pop si nu cred ca neaga cineva acest lucru. Faptul ca a decazut in fata opiniei publice nu are legatura cu calitatile lui artistice, ci pur si simplu cu omul care este (s-a facut unsure.gif )

Nu am fost fan Michael, nu i-am apreciat miscarile caracteristice pe scena, dar i-am apreciat calitatile vocale si curajul pentru anumite miscari pe care le-a facut in ceea ce prveste cariera lui. Pacat ca nu e decat un copil in corp de barbat (cu toate ca nici de asta nu mai sunt sigura wacko.gif ). Asta este parerea mea dupa ce am vizionat mai multe reportaje cu el pe MTV in ultimii ani.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.