pana la urma m-am gandit ca, nefiind rau intentionata, s-ar putea sa fiu totusi pana la urma bine inteleasa si sa reusim impreuna sa facem niste schimbari!
cred ca sunt deja trei ani de cand imi petrec timpul pe diverse forumuri si pana la urma pot sa spun ca aici, pe ONEDEN mi-am gasit intr-adevar locul. oamenii de-aici mi se par cu adevarat minunati!
insa de la un timp incoace mi se pare ca aici totul se transforma in rutina si blazare. mi se pare ca lumea nu mai are chef sa comunice cu-adevarat, sa scrie din suflet si cu drag. am senzatia ca se umplu pagini intregi cu banalitai si formalitati si de fapt nu mai comunicam, ci vorbim in toti la gramada, in timp ce nimeni nu asculta...
nu acuz pe toata lumea, sunt inca cateva persoane care chiar citesc si raspund la obiect, cateva jurnale pline de viata si pe care le citesc cu interes si unde raspun cu placere.
insa ce ma deranjaza e numarul tot mai mare de posturi de genul : "azi am iesit in oras", "azi am mancat 3 ciocolata si mi-au placut", "azi am mai pierdut 50 de grame",sau "am m-am cantarit si aveam tot atat", etc, la care se raspunde la fel de insipid: "felicitari ca ai iesit in oras", "bravo pt. ciocolatele mancate", "felicitari pentru gramele pierdute ", sau "lasa, nu fii trista, ca data viitoare cand te vei cantari o sa fie bine". sper ca v-ati prins ce voiam sa zic!
oare chiar nu putem mai mult? chiar am uitat cum era cand abia asteptam sa intram pe forum sa avem discutii interesante si variate? citesc dimineata zeci de pagini cand am de recuperat si cand termin realizez ca nu am ramas cu nimic, majoritatea mesajeleor au acelasi ton...
ma gandesc ca ar fi chiar aiurea sa ajungem sa scriem numai de dragul de a semna condica si-atat, fara a avea nimic de spus...
eu insist ,ca stiu ca putem mai mult!!!
ganditi-va numai ce minunat am petrecut sarbatorile impreuna, cum ne-am bucurat alaturi de fete care au fost cerute in casatorie, cum ne-am pregatit cu emotii pentru nuntile de-acum Doamnelor noastre, cum am stat cu sufletul la gura cind unele dintre noi au devenit mamici!
si amintiti-va chiar si lucrurile marunte care ne unesc, un lucru nou cumparat, un examen luat, un interviu incheiat cu succes! ne bucuram de fiecare data alaturi de cel cu reusite si-acum mi se pare ca am cam pierdut din spiritul asta minunat care ne anima!
ce va propun eu: sa incercam sa ne redescoperim fiecare dintre noi, sa dam tot ce avem mai bun si sa pastram impreuna calitatea ridicata a cestui forum!
sper sa nu fiu gresit inteleasa si sa nu dati cu pietre! va iubesc asa minunati cum va stiu si n-as vrea sa va pierd!