Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Spiritul comunitatii
OneDen.com > Etc > Babilon
_noni_
ma tot gandesc de vreo 2 saptamani daca sa postez mesajul asta sau nu...

pana la urma m-am gandit ca, nefiind rau intentionata, s-ar putea sa fiu totusi pana la urma bine inteleasa si sa reusim impreuna sa facem niste schimbari! hug.gif

cred ca sunt deja trei ani de cand imi petrec timpul pe diverse forumuri si pana la urma pot sa spun ca aici, pe ONEDEN mi-am gasit intr-adevar locul. oamenii de-aici mi se par cu adevarat minunati! give_rose.gif

insa de la un timp incoace mi se pare ca aici totul se transforma in rutina si blazare. mi se pare ca lumea nu mai are chef sa comunice cu-adevarat, sa scrie din suflet si cu drag. am senzatia ca se umplu pagini intregi cu banalitai si formalitati si de fapt nu mai comunicam, ci vorbim in toti la gramada, in timp ce nimeni nu asculta...

nu acuz pe toata lumea, sunt inca cateva persoane care chiar citesc si raspund la obiect, cateva jurnale pline de viata si pe care le citesc cu interes si unde raspun cu placere.

insa ce ma deranjaza e numarul tot mai mare de posturi de genul : "azi am iesit in oras", "azi am mancat 3 ciocolata si mi-au placut", "azi am mai pierdut 50 de grame",sau "am m-am cantarit si aveam tot atat", etc, la care se raspunde la fel de insipid: "felicitari ca ai iesit in oras", "bravo pt. ciocolatele mancate", "felicitari pentru gramele pierdute ", sau "lasa, nu fii trista, ca data viitoare cand te vei cantari o sa fie bine". sper ca v-ati prins ce voiam sa zic!

oare chiar nu putem mai mult? chiar am uitat cum era cand abia asteptam sa intram pe forum sa avem discutii interesante si variate? citesc dimineata zeci de pagini cand am de recuperat si cand termin realizez ca nu am ramas cu nimic, majoritatea mesajeleor au acelasi ton...

ma gandesc ca ar fi chiar aiurea sa ajungem sa scriem numai de dragul de a semna condica si-atat, fara a avea nimic de spus...

eu insist ,ca stiu ca putem mai mult!!! floare.gif

ganditi-va numai ce minunat am petrecut sarbatorile impreuna, cum ne-am bucurat alaturi de fete care au fost cerute in casatorie, cum ne-am pregatit cu emotii pentru nuntile de-acum Doamnelor noastre, cum am stat cu sufletul la gura cind unele dintre noi au devenit mamici! w00t.gif yahoo.gif

si amintiti-va chiar si lucrurile marunte care ne unesc, un lucru nou cumparat, un examen luat, un interviu incheiat cu succes! ne bucuram de fiecare data alaturi de cel cu reusite si-acum mi se pare ca am cam pierdut din spiritul asta minunat care ne anima!

ce va propun eu: sa incercam sa ne redescoperim fiecare dintre noi, sa dam tot ce avem mai bun si sa pastram impreuna calitatea ridicata a cestui forum! pupic.gif hug.gif

sper sa nu fiu gresit inteleasa si sa nu dati cu pietre! va iubesc asa minunati cum va stiu si n-as vrea sa va pierd! give_rose.gif
alex25
Subscriu! Forumul nu este chat.
Brunette
Draga Noni, ma bucur sincer ca ai scris acest mesaj, pentru ca imi dau seama ca nu sunt singura! floare.gif

Cred ca nu ma cunosti, pentru ca fac parte din userii care erau la inceput pe forum si nu sunt interesata de diete. Imi placea unitatea membrilor si faptul ca puteai sa discuti cu adevarat teme iteresante. De o vreme insa am renuntat sa mai scriu, pentru ca simt ca vorbesc singura. Citesc pentru ca primesc emailuri cu subiectele noi sau cu notificari, dar vad ca 80% din discutii se poarta la Neuronii ww si nici macar nu inteleg ce inseamna acest subiect.

Am crezut ca e un subiect unde se vorbeste de diete, dar mai mult se vorbeste despre copii, nunti, iubiti, cumparaturi, masini, case si tot ce vrei. blink.gif Pentru toate subiectele astea exista forumuri seaparate unde se pot forma idei la care se poate reveni peste timp cand simti sa mai adaugi ceva.

Asa tot ce se vorbeste acolo dispare in neantele internetului si nu foloseste nimanui asa cum ai spus si tu. Nu ramai cu nici o idee dupa ce ai citit pagini intregi.

Sunt absolut de acord cu tine ca putem mai mult!! Cred ca daca fiecare dintre noi ar fi de acord sa scriem fiecare mesaj acolo unde ii e locul ar fi minunat si am reinvia spiritul comunitatii. rolleyes.gif
luchi
Noni...cata dreptate ai, in tot ce ai scris! Nu esti singura care s-a gandit sa abordeze acest subiect; si eu am vrut sa o fac, dar mi-a fost teama ca as fi fost destul de dura, si n-ar fi picat bine.

De fapt..n-ar fi trebuit sa ma gandesc cum pica, ci sa spun ce am pe suflet. Vezi, am tendinta asta - poate e timiditate, poate nu - de a prefera sa tac, sa nu deranjez pe nimeni. Sa merg in varful picioarelor. Iar daca spun, intr-un final, ce simt/gandesc, si supar pe cineva, ma simt vinovata si fac tot posibilul sa repar greseala.

Spiritul..hmm..inca imi place si vreau sa cred ca exista spiritul comunitatii. Acusi se implinesc 2 ani de cand le "cunosc" pe unele fete de pe-aici, si daca ma gandesc bine, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp! Pe unele le cunosc personal, cu altele am vorbit pe mess sau la telefon, si altele mi-au devenit cele mai bune prietene. Lamentabil, ha? Dar atat de adevarat...

Ca s-a intamplat ceva cu mine, si am niste probleme, si incerc sa ma pun pe picioare si citind forumul, e alta poveste. Lumea ma stia drept o persoana vesela, si acum, ca nu mai sunt asa, parca nu mai stiu sa comunic.
Ok, jurnalele sa zicem ca sunt personale, scrii ce-ti trece prin cap, ce ti se intampla, bune sau rele. Nu mi-a placut niciodata sa epatez, sa ma laud cu masina pe care o am (doar la prieteni blum.gif ), cu salaru' sau alte lucruri pe care (nu) le posed. Cat despre diete..am zis-o si am s-o mai zic (am scapat de rusine) ca am avut probleme de alimentatie, am fost anorexica, acum dieta mea se poate compara cu o sinusoida, si pe deasupra, din cauza problemelor, sunt iar atrasa de the dark side.

Spiritul? Vreau si eu sa-l regasesc. Si sunt convinsa ca multe din fete stau in umbra tot din cauzele enumerate mai sus, de noni si brunette.
Ce ar trebui facut? Nu stiu. Nu vreau inca sa arat cu degetul, dar...uneori transpare artificialul dincolo de monitor. Pacat.
luchi
Mai era ceva: hai sa scriem numai acolo unde vrem. Sa nu se simta nimeni obligat sa-ti scrie in jurnal daca tu i-ai scris ceva. Poate ai o zi proasta, poate nu te simti in stare sa scrii - ca e pisica bolnava, ca seful te-a luat in suturi de dimineata, ca plange copilul, ca e soare si nu ninge...

Ok, suntem o comunitate, dar perceptia mea, legat de ce se intampla, e urmatoarea: e ca si cum te-ai saluta si ai zambi frumos cuiva pe strada doar pentru ca ai fost coleg de generala, ca te-ai vazut cu X la un chef, si desi ti-a vomat in poala, strangi din dinti si afisezi un zambet schimonosit..pentru ca vrei sa pari dragut.

Hai sa lasam sa decurga totul de la sine..sa nu fie nimic fortat. Ca imi lasa cineva un pupic, o floare, o maslina, ceva, in jurnal, intr-o zi proasta, ma bucura. Iar daca nu pot, nu ma simt in stare sa raspund...asta e. cei care ma stiu inteleg.

Dincolo de aparente, nu poti ascunde la nesfarsit felul tau de a fi. Faptul ca stai sub anonimatul unui nickname si ca esti dragut cu toata lumea nu face ca, la un moment dat, cineva sa nu-ti intuiasca adevarata fire.
aki
Ma scuzati ca imi spun si eu parearea.E tare greu sa te lasi de un obicei care l-ai format timp de doi ani.Atit am vrut sa spun.Si sa vorbesc pe sleau m-am regasit aici si pe mine sad.gif
CITAT(_noni_ @ 07-02-2007, 02:33 AM) *
insa ce ma deranjaza e numarul tot mai mare de posturi de genul : "azi am iesit in oras", "azi am mancat 3 ciocolata si mi-au placut", "azi am mai pierdut 50 de grame",sau "am m-am cantarit si aveam tot atat", etc, la care se raspunde la fel de insipid: "felicitari ca ai iesit in oras", "bravo pt. ciocolatele mancate", "felicitari pentru gramele pierdute ", sau "lasa, nu fii trista, ca data viitoare cand te vei cantari o sa fie bine". sper ca v-ati prins ce voiam sa zic!
Nessie
Luchi, de acord! Eu mi-am propus sa raspund decat daca simt sa spun ceva undeva. Pentru mine asta si inseamna OneDen: un loc unde sa ma simt bine, sa aud o parer obiectiva de la cineva care nu are interes sa dea altfel decat este, nu unde sa spun cuvinte pe care nu le simt, si sa primesc complimente gratuite, ca asta pot face linistita la serviciu.

Ce ma doare pe mine legat de spiritul comunitatii, este faptul ca pentru multi, "comunitatea" inseamna doar jurnale, iar pentru mine, ar fi ideal ca la jurnale sa scrii exact ca intr-ul jurnal: cand ai ceva de spus, sa ramana acolo, sa vezi o evolutie in timp etc.

De multe ori mi s-a intamplat sa constat ca vorbesc degeaba. Scriu despre ceva si la cateva minute, cineva intreaba cum se face fix acelasi lucru la jurnale. cry.gif
luchi
CITAT(Brunette @ 07-02-2007, 01:42 PM) *

Am crezut ca e un subiect unde se vorbeste de diete, dar mai mult se vorbeste despre copii, nunti, iubiti, cumparaturi, masini, case si tot ce vrei. blink.gif Pentru toate subiectele astea exista forumuri seaparate unde se pot forma idei la care se poate reveni peste timp cand simti sa mai adaugi ceva.

Brunette, acum ma mananca limba si trebuie sa zic ceva: neuronii asa au fost dintotdeauna, si nimeni si nimic nu le-a schimbat. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, s-a inteles si au spus de la inceput ca ele vor discuta despre toate, ca va fi un fel de jurnal comun.

Acum..cum a zis si Nessie, nu trebuie sa reducem totul la sectiunea "Jurnal de bord". Spiritul nu trebuie perceput ca fiind concentrat acolo, exista loc pentru toata lumea...si subiecte cu duiumul, sunt sigura...doar ca trebuie sa mai iesim din cand in cand din carapace.

Peace!
Brunette
Luchi, am inteles ca majoritatea membrilor vin din alta parte, cu unele obicieiuri deja formate, dar am gandeam ca sunt suficient de multi membri care vor sa schimbe ceva sau care nu au cunoscut alte locatii si care ar putea face diferenta. wink1.gif

Uite, au am inceput prin deschiderea unui nou subiect. Nu e de mare importanta, dar pe mine chiar ma intereseaza.
Am putea anima putin atmosfera daca fiecare ar intreba ce vrea sa stie sau daca ar povesti o situatie prin care a trecut si crede ca l-ar ajuta pe altul sa treaca mai usor prin aceeasi situati, sau ai probleme fizice, psihice orice.. spune aici!! Nu te cunoaste nimeni sa te arate cu degetul pe strada ca nu stiu ce ti s-a intamplat si tu ai spus pe forum.
Luchi, spui ca ti-au devenit prietene cateva dintre fetele de aici si ma gandesc ca poate nu te simti in largul tau sa discuti despre o anumita problema, dar mereu exista posibilitatea anonimatului. wink1.gif Nu trebuie sa stie lumea ca a zis X sau Y ceva neaparat. Daca cineva simte ca poate vorbi mai bine despre o problema delicata sub un alt nume, cred ca se poate.
_noni_
Ma bucura faptul ca ati raspuns cativa dintre voi, inseamna ca nu mi s-a parut doar mie ceea ce am scris.

probabil ca si din cei care doar au citit au inteles ce aveam de zis, si ceeace ati completat foarte bine voi (Brunette, luchi, alex, Nessie) si sper ca vor aparea cateva schimbari in bine zilele astea. hug.gif

inca o data: N-am vrut sa jignesc pe nimeni, am vrut doar sa inviorez un pic admosfera!

}{
himere2005
eu ce am constat si sigur s-ar putea sa imi sara cineva in cap, ca unii intra pe aici doar din plictiseala, sa mai treaca timpul la servici, din obisnuinta, dar nu intra de fapt cu adevarat...mi se pare ca exista o doza de egoism din partea unora...nu stiu daca ceea ce scriu la diferite subiecte e interesant, poate ca nu, dar ce pot sa va spun ca intru pe aici din tot sufletul (sau mai bine zis intram ca acum mi se pare ca ne rutinam) si pe mine ma intereseaza daca x are probleme sau y si daca-l pot ajuta cu un sfat ceva sau cu o vorba buna floare.gif va pup pe toti pupic.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 05:33 PM) *

eu ce am constat si sigur s-ar putea sa imi sara cineva in cap, ca unii intra pe aici doar din plictiseala, sa mai treaca timpul la servici, din obisnuinta, dar nu intra de fapt cu adevarat...mi se pare ca exista o doza de egoism din partea unora...nu stiu daca ceea ce scriu la diferite subiecte e interesant, poate ca nu, dar ce pot sa va spun ca intru pe aici din tot sufletul (sau mai bine zis intram ca acum mi se pare ca ne rutinam) si pe mine ma intereseaza daca x are probleme sau y si daca-l pot ajuta cu un sfat ceva sau cu o vorba buna floare.gif va pup pe toti pupic.gif

Himere, tu esti un suflet mare si te apreciez foarte mult! pupic.gif

mi se pare ca ai punctat foarte bine chestia cu rutina si plictiseala, asta am simtit si eu si de-aia m-am retras un pic, insa stiu ca se poate sa fie si bine, cum era inainte, si vreau sa ne unim sa indreptam lucrurile hug.gif

off-topic:
Himere
, maine am o surpriza speciala pentru tine, pe aceasta tema! tease.gif
Monic
subscriu
si mie mi s-a cam acrit
desi va iubesc pe toate hug.gif m-am cam saturat dry.gif de vesnicele felicitari spuse doar de dragul de a umple pagini...
Inainte eram prietene virtuale de suflet sad.gif ... acum mi se pare ca unele dintre noi intram si spunem felicitari, bravo din obligatie dry.gif si asta nu-mi place. Asa ca prefer sa raman in umbra si sa comentez doar daca am ce si doar daca o fac din PLACERE
In rest eu cred ca nu ne poate impune nimeni (nici macar un moderator) despre ce sa vorbim la un anumit subiect, si cred ca nici nu ar fi intelept pt ca multe fete care intra de buna-voie s-ar supara. Ceea-ce sper eu este ca daca unele fete vor renunta cu timpul la posturile gen <<jumatate pagina -citat si dedesupt un BRAVO cheer.gif >> , atunci si ceilalti membrii s-ar gandi de doua ori inainte sa scrie. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi-e dor si mie sa citesc ganduri si sentimente, nu doar felicitari spuse din obligatie sau din dorinta de a posta ceva.
himere2005
eu nu stiu cum sa facem, chestia asta vine din suflet, dar cele care preferati sa stati in umbra imi lipsiti hug.gif
vroiam sa va spun ca ma gandesc des la voi, pana si aseara am visat ca am fost toata gasca la alex (de unde si pana unde ca nici macar nu-l cunosc )).gif ) si ca ne-am uitat la filme pe un televizor imens cu plasma...bine, am cam deviat de la subiect...ceea ce vroiam sa spun ca nu-mi sunteti indiferenti laugh.gif
alex25
La asta chiar ca nu ma asteptam. )).gif
Brunette
Himere, nu inteleg ce inseamna sa intri cu adevarat. unsure.gif Eu intru cand am putin timp liber sa ma relaxez si sa mai aud o parere despre una-alta. Nu cred ca e ok, sa intri ca trebuie, pentru ca, dupa parerea mea, atunci se duce calitatea subiectelor.

Referitor la faptul ca ne rutinam … asta depinde de noi. Am observat ca tu mereu aduci in discutie subiecte interesante, dar numai la subiectul cu ww, iar eu si altii (cred) nu putem raspunde acolo. wacko.gif Eu una as fi interesata sa discutam despre ce propui tu, dar sa fie structurate temele, nu toate la valmasala, ca nu mai inteleg nimic si prefer sa nu raspund.

Si inca o chestie…parera mea, din nou, nu vreu sa supar… daca nu s-ar vorbi asa despre toate la ww, nu cred ca ar mai fi raspunsuri seci. Lumea ar raspunde exact despre ce e subiectul, dar cand ww nu are o tema, raspunde fiecare cum vrea.
_noni_
CITAT(alex25 @ 07-02-2007, 05:59 PM) *

ce zici, alex? naughty.gif de-aia mi-e mie draga Himere, ca apare tot timpul cu cate-o chestie de-ti vine s-o strangi in brate! hug.gif

laugh.gif vad ca ne revenim! floare.gif
DIAbolica
Noni,e cel mai intelept subiect din ultimele luni..cel deschis de tine... bv !

hai sa analizam subiectul din mai multe puncte de vedere..

-al adminilor...sincer... chiar ii intereseaza pe ei ca este in scadere calitatea mesajelor? no way ! cel mai probabil se bucura de cresterea cantitativa a lor... mai multi useri=mai multe mesaje=mai mult trafic= urcat in topuri,etc.....so..

-al membrelor : ok,got the point...forumul e un loc unde lumea se simte bine,isi spune oful,primeste sfaturi si incurajari tralala.... dar chiar e sinceritate totala in mesaje? m-as bucura sa fie asa...dar am retinerile mele...
de exemplu...persoana A s-a ingrasat in ultimele luni 5-10 kg...din n motive... spre deosebire de persoana B,cu vointa si perseverenta de fier,care a reusit sa slabeasca 15 kg in decurs de x luni... bun..toata chestia asta are si ceva constructiv..gen...poate A se gandeste "daca B a putut,pot si eu"....dar cat de sincere sunt felicitarile zilnice de "wow ! inca un kg slabit ! bravoooooooooo! " naughty.gif c`mon..! be honest ! invidiile apar si intre best friends de-o viata...ar fi imposibil sa nu apara virtual
alt exemplu...persoana C tocmai si-a achiziotionat o noua casa de vacanta...iar individa D locuieste cu chirie,cu socrii,sot,catel purcel,etc.... oare chiar se bucura pt noua achizitie a prietenei ei de pe forum? si daca da..cum si cat ?
SO..ideea e ca...poate/posibil/probabil nu toate mesajele sunt sincere... poate "felicitari pt kg pierdute" e de fapt un "ah,sper sa te ingrasi cat mai curand"...poate totul a devenit o rutina,toata chestia cu jurnalele..poate zecile de pagini umplute sunt doar chestii formale...

-al meu,personal : experienta jurnalelor mi-a lasat un gust amar,inca de cand postam pe iDieta... prea multa lume obsedata de problema kg,care scrie sute de pagini la sectiunea diete si 0 in rest... prea multa indiferenta fata de orice altceva care sa n-aiba legatura cu 'less sunculite'...

de exemplu.... pe idieta.ro..la un moment dat cineva a postat un anunt umanitar...nu la un subiect,nu la o sectiune,ci pe tot forumul...de sute/mii de ori..inclusiv la zecile de jurnale... care a fost ecoul? da...ati intuit bine ! nici unul !!! no one gave a [*****] ca pe-acolo era si mesajul acela,un apel disperat pt salvarea unei vieti.. toate au continuat sa tasteze despre a 1001a dieta cu supa de varza sau mai stiu eu ce... l-au tratat ca si cum ar fost spam... chestia asta mi-a dat un feeling de bad.gif
de atunci am lasat-o muuult mai moale cu mesajele de pe forumuri..viata e prea scurta,sunt prea multe lucruri de facut pt a irosi timpul de multe ori aiurea pe net blum.gif

*it`s a big,wide world out there...sunt multe chestii faine de descoperit...

din mai multe motive,consider jurnalele online o pierdere de timp..
da,si eu am probleme cu silueta
da,si eu am tinut diete
da,si eu am tinut jurnal...dar de vreun an incoace...doar pe caiete...eu fiind singura care aveam acces la el.. fiind cel mai dur critic,dar si cel mai entuziast spirit,atunci cand a fost cazul...

nu-i cunosc pe mare parte din 'neuroni',..si nici ei intre ei probabil ca nu se cunosc cu adevarat...
dar de cateva ori,anu` trecut,cand am avut curiozitatea sa rasfoiesc una-doua file din jurnalul lor...am descoperit mesaje seci,lipsite de esenta,doar de dragul de a posta ceva,de a semna condica,de a scrie fiecare miligram inghitit in ziua respectiva+fiecare sutime de punct cat a insemnat
poate ma insel,poate nu wink1.gif o sa va convingeti singure de cum stau lucrurile..in timp...

_noni_
DIA floare.gif you got the point! , dar nu-i asa ca o sa incercam sa schimbam cateceva, atat cat ne sta fiecaruia in putere?! pupic.gif
DIAbolica
QUOTE(_noni_ @ 07-02-2007, 08:20 PM) *

DIA floare.gif you got the point! , dar nu-i asa ca o sa incercam sa schimbam cateceva, atat cat ne sta fiecaruia in putere?! pupic.gif

noni,sincer have no idea hug.gif

in ceea ce va priveste,nu stiu in ce masura sunteti dispuse sa acceptati si sa doriti schimbarea

in ceea ce ma priveste...cel putin pana la vara nu am timpul necesar sa postez ore intregi pe forumuri...iar dupa ce termin cu examenele...nu stiu daca voi avea vointa de a incepe din nou ,avand in vedere ca n-as vrea sa mai experimentez o noua dezamagire,precum cea de pe iDieta

dar oricum...va urez succes la toate !

fiti voi inseva ! give_rose.gif
Nessie
Eu cred ca cei care au raspuns aici, au dovedit ca vor si ca se poate! Nu sunt majoritatea de pe forum, nu sunt multi, dar sunt! Si cred ca e un inceput bun, iar restul vor urma trendul. floare.gif
Trebuie numai sa ne dorim in continuare si sa ne deschid sufletele. Brunette, ma bucur ca ai revenit! Poate mai ramai prin zona. grin.gif
alex25
)).gif Asta a fost buna, Dia. Hai sa inchidem forumul. Nu, hai sa inchidem calculatorul, sa ne luam un cort si sa mergem la munte cu totii in loc sa butonam pe aici, nu? Cred ca toti am vrea asta, dar pentru ca nu putem (cam toata lumea pe aici e angajata - si asta iti schimba cu totul perspectiva asupra "hai sa facem ce avem chef azi") ne refugiem pe forumuri si discutam de-ale noastre.

Cat despre invidie&stuff, crede-ma, sunt multi oameni care nu sunt invidiosi. Si chiar daca nu sunt, asta nu inseamna ca ar trebui sa renuntam la prieteni - ca oricum sunt invidiosi. Ar trebui sa ne preocupe cat de invidiosi suntem noi insine si atat. Nu sa ne ofticam ca nu stiu cine nu se bucura cu adevarat pentru mine. Ei si? Uite ca mie mi se intampla (chiar foarte des) sa ma bucur sincer de realizarile celor din jurul meu.
DIAbolica
)).gif
CITAT(alex25 @ 07-02-2007, 09:20 PM) *

)).gif Asta a fost buna, Dia. Hai sa inchidem forumul. Nu, hai sa inchidem calculatorul, sa ne luam un cort si sa mergem la munte cu totii in loc sa butonam pe aici, nu? Cred ca toti am vrea asta, dar pentru ca nu putem (cam toata lumea pe aici e angajata - si asta iti schimba cu totul perspectiva asupra "hai sa facem ce avem chef azi") ne refugiem pe forumuri si discutam de-ale noastre.

Cat despre invidie&stuff, crede-ma, sunt multi oameni care nu sunt invidiosi. Si chiar daca nu sunt, asta nu inseamna ca ar trebui sa renuntam la prieteni - ca oricum sunt invidiosi. Ar trebui sa ne preocupe cat de invidiosi suntem noi insine si atat. Nu sa ne ofticam ca nu stiu cine nu se bucura cu adevarat pentru mine. Ei si? Uite ca mie mi se intampla (chiar foarte des) sa ma bucur sincer de realizarile celor din jurul meu.

da Alex,ai inteles perfect...hai sa autoizolam in varf de munte,de preferinta si fara celular sau alte chestii care au legatura cu civilizatia... doh.gif
nu asta am vrut sa zic...ci ca dependenta de calculator,de butonat e nociva...in pauza de pranz,in loc sa vedeti ultimele replici de pe forum in timp ce mancati papa de la catering..de ce nu faceti o plimbare de 10-15minute prin zona..chiar daca n-aveti parc prin apropiere..am dat doar un exemplu..insa alternativele sunt multiple...

legat de invidie...crede-ma ca sunt putini oameni care nu sunt invidiosi... pe majoritatea insa (care sunt) ii intalnesc in viata reala,ii intalnesc pe net(si in special i-am intalnit,pe forumul unde am avut activitate,nu gluma blum.gif stii la care ma refer) ... they are everywhere !..asa ca suflu si-n iaurt

ps: sa-ti reamintesc faptul ca tu esti barbat,nu femeie?
)).gif mai exact.. voi,baietii,puteti sa va bateti,sa va injurati si in secunda urmatoare sa dati totul uitarii... si invidia va e un sentiment relativ necunoscut...sau izolat
fomeile rolleyes.gif insa...nu uita prea repede si au din pacate sentimente negative,oricat de mult ar incerca sa nege chestia asta...

pss: sunt curioasa daca vreuna din fete poate sa afirme SINCER, cu mana pe inima..oops adica pe tastatura,ca doar e virtual world...ca pe forum a avut doar sentimente altruiste,nobile,etc etc etc... 100%...

deci,e vreo maica Tereza prin preajma si nu stiu eu? wink1.gif Raise your hands,if so salut.gif
May
Buna seara floare.gif

Pe mine sincer m-a intristat ce am citit la acest subiect, nu ca nu v-as fi inteles parerea sau ca nu o respect, ci doar pt ca nu ma mai simt bine venita aici decat daca ma schimb. Sunt de acord ca formul nu e chat, ca sunt multe mesaje lipsite de esenta sau postate dintr-o anumita obligatie, dar NEURONII WW au insemnat mereu un grup de fete care se sustin reciproc, se ajuta, se trag de manecutza atunci cand e ceva gresit, se felicita, se iubesc, plang sau rad una pt alta. Nu spun ca bag mana in foc ca toate mesajele de felicitari sau de pareri de rau sunt sincere dar sunt sigura ca majoritatea o spun din suflet si eu, una, ma bucur cand un lucru bun i se intampla uneia dintre prietenele mele de aici, ma intristez cand au probleme si vorbim deschis despre tot ce se intampla in viata noastra de zi cu zi. Ce vreti sa spun? ca sunt invidioasa cand una dintre ele isi cumpara casa sau masina? Da, sunt invidioasa, dar este o invidie constructiva care ma face sa dau si mai mult din coate ca sa am si eu aceste lucruri, nu este o invidie de genul: ia uite a dracu, ea are aia si aia si eu nu am nimic.

Poate pt cei care nu au probleme cu kg sau nu sunt ``grave`` cum sunt la majoritatea dintre noi, nu e relevant mesajul cu: am slabit 50 grame, dar pt noi si 50 de grame sunt importante atata timp cat sunt in minus si ma bucur si cand slabesc eu si cand slabesc celelalte fete. Felicitari aki pt ca ai recunoscut ca esti una dintre ele floare.gif

Neuronii WW au anuntat de la inceput ca la acest subiect se va vorbi despre toate, cu riscul de a arata ca un chat room, si am fost acceptati asa. Daca este vre-o problema sunt sigura ca ne putem muta in alta parte, dar sa ne cereti ca ideile pe care noi le dezbatem zi de zi la gramada sa le punem in subiecte separate... ne pierdem propriul spirit facand asta. Daca este un subiect mai interesant sunt sigura ca este postat si separat.

Fiecare avem perioade mai bune sau mai rele, aceste perioade se pot observa si in cadrul subiectului... de sarbatori am fost mai vesele, acum majoritatea au ceva probleme, dar ne vom reveni asa cum am facut-o mereu. Majoritatea fetelor citesc aproape toate subiectele de pe oneden, iar daca nu sunt active la ele nu cred ca este relevant. Si eu citesc aproape tot de pe aici si nu raspund daca nu ma intereseaza.

Sunt de acord ca trebuie sa incercam sa nu ne lasam prada rutinei dar imi iubesc fetele asa cum sunt ele zapacite si cum vorbesc una peste alta si vin de la munca cu gandul de a intra sa vad ce au mai facut si ce s-a mai intamplat in lume ( ieri citeam de incalzirea globala la un subiect de aici) si mereu cand am o problema aici imi gasesc alinarea si solutia.

Diabolica eu nu sunt dependenta de internet, stiu sa imi impart timpul astfel incat sa merg si la job, sa vad un film, sa citesc o carte, sa ies in oras, dar cred ca prietenia dintre fetele de la WW a trecut de barierele virtualului. Multe dintre ele se cunosc personal, ne cunoastem toate problemele si nu cred ca este vre-una dintre ele care traieste pe internet. Gandeste-te ca sunt destule fete plecate in strainatate care au ocazia sa vb romana doar aici pe forum, sau care au prietene mai de incredere aici. Eu personal mi-am cunoscut viitorul sot pe internet si cele mai bune prietene ale mele momentan sunt fetele de la WW, asta inseamna ca sunt dependenta? Apropo, faza cu Maica Tereza mie mi se pare de prost gust si imi pare rau ca iti dai cu parerea despre fete fara sa le cunosti.

O seara frumoasa floare.gif
_noni_
May, imi pare sincer rau ca ceea ce am scris eu s-a interpretat ca un atac la "neuronii ww". te rog sa nu uiti ca acolo imi petrec mare parte din timp si cred in unitatea si intentiile bune ale fetelor de-acolo, mai mult pe unele pot sa spun chiar ca le iubesc, si tu esti una dintre ele!

eu nu asta am vrut sa spun, ca daca unii nu se vor schimba nu vor mai fi bine primiti sau altceva!

eu m-am referit la atitudinea unor persoane ignorante care probabil nici n-au citit subiectul asta pentru ca nu are inca destule pagini si nu merita atentie din punctul lor de vedere... acele persoane care nu au spus niciodata nimic concret, care iau zilnic jurnalele la rand si nu spun decat "buna, am trecut si eu pe-aici" si atat!

si mi se pare ca ne molipsim uneori si noi cu chestia asta si ce-mi propusesem era sa constientizam situatia si sa nu ajungem prada capcanei doar pentru ca "asa e dragutz"!

}{si te rog din suflet sa ma crezi ca n-am fost deloc rau intentionata si nici nu m-am luat de fetele de la WW care-mi sunt tare tragi si asa cum spuneai si tu, poate singurele prietene la ora asta! floare.gif hug.gif
May
noni am inteles perfect ce ai vrut sa spui si nu m-a deranjat cu absolut nimic... indignarea mea a pornit in special de la ce a spus diabolica hug.gif
alex25
CITAT(_noni_ @ 07-02-2007, 06:01 PM) *

CITAT(alex25 @ 07-02-2007, 05:59 PM) *

ce zici, alex? naughty.gif de-aia mi-e mie draga Himere, ca apare tot timpul cu cate-o chestie de-ti vine s-o strangi in brate! hug.gif

laugh.gif vad ca ne revenim! floare.gif

Cu mare placere, dar sunt doua probleme:

1. Nu am apartamentul meu
2. Nu am TV cu plasma

smile.gif
_noni_
stii May, tin minte ca acum vreo 2 saptamani scriai la Neuroni ca ti-e dor de discutiile noastre de suflet, ca ti s-a luat de admosfera trista, neanimata. mi-aduc bine aminte?

cred ca acelasi sentiment il am si eu de ceva timp si cred ca noi chiar putem da mai mult, ne putem exploata mai bine imaginatia si inteligenta, putem sa evadam din banal, aici unde aproape orice este posibil, ca in realitate stii si tu cum e! asta a fost ideea mea cu postul asta: sa evitam sa fim banali si sa postam atunci cand spunem ceva din suflet si cu drag, nu pentru a ne vedea nick-ul si avatarul dragutz pe fiecare pagina noua...
alex25
Trecand peste supararile/intristarile astea (care mie personal mi se par venite asa, din senin, fara nici o sursa veritabila - cum ar fi o injuratura spumoasa de exemplu - dar hei, de mistere din-astea ma lovesc in fiecare zi cand vine vorba de femei), vreau sa mentionez ca acesta este subiectul in care s-a pastrat cel mai mult timp concentratia asupra subiectului initial din ultima perioada. smile.gif

P.S. Nu stiu cum se face ca uneori pur si simplu nu pot baga punctul ala care separa propozitiile unde trebuie. smile.gif Adica regret lugimea frazei-fluviu de mai sus.
May
noni cu asta am fost de acord , sa nu ne lasam ancorati in rutina , sa ne animam si am inteles ca si tu te refereai la aceleasi lucruri, dar nu mi-e tot una cand cineva care nu ne cunoaste si nici macar nu incerca , ne judeca.
_noni_
CITAT(Maybeline @ 07-02-2007, 09:00 PM) *

noni cu asta am fost de acord , sa nu ne lasam ancorati in rutina , sa ne animam si am inteles ca si tu te refereai la aceleasi lucruri, dar nu mi-e tot una cand cineva care nu ne cunoaste si nici macar nu incerca , ne judeca.

hug.gif aici sunt de acord, si inca o data, traiasca Parazitii!!! grin.gif prietenii stiu de ce!
Andreea-Rodica
Eu scriu numai unde am ceva de spus, ca bine se zicea pe aici ca forumul nu e chat. Si cateodata poate doar urez ceva de bine, dar poate urarea aia e binevenita. Si in jurnale, nu numai in cele online, se mai scriu si baliverne, sau cum e vremea. Dar aici pe OneDen, avem atatea subiecte, avem de unde alege.
luchi
CITAT(Brunette @ 07-02-2007, 03:09 PM) *

Luchi, spui ca ti-au devenit prietene cateva dintre fetele de aici si ma gandesc ca poate nu te simti in largul tau sa discuti despre o anumita problema, dar mereu exista posibilitatea anonimatului. wink1.gif Nu trebuie sa stie lumea ca a zis X sau Y ceva neaparat. Daca cineva simte ca poate vorbi mai bine despre o problema delicata sub un alt nume, cred ca se poate.

Brunette
, tocmai asta e, ca sunt prietene bune, si ma sustin...si asta e de apreciat. Nu mi-e rusine sa vorbesc despre anumite lucruri. Inteleg ce ai vrut sa spui, si..imi pare bine ca vad ca se mai anima forumul asta.

Dia, am citit ce ai scris si...da, nu esti singura careia celalalt forum i-a lasat un gust amar. Cat priveste chestia cu acel mesaj umanitar, au fost care i-au raspuns -uite, Marachesh i-a raspuns in jurnalul ei, cred ca a fost singura - , si persoane care au raspuns pe privat. Nu vreau sa revin la discutia deja tocita, de atunci, ca nu e nevoie sa te bati cu caramida in piept cand faci o fapta buna.
Hai sa-ti dau un exemplu de aici: Honey 79 i-a cumparat un carut cu rotile si l-a trimis din Germania in Bucuresti unei fete de pe un alt forum, care avusese un cumplit accident, soldat cu fracturarea coloanei...si au fost multe fete care au contribuit cu banuti la acea campanie umanitara, dar au preferat sa ramana in umbra.

Nah, ca nu stiu ce vroiam sa zic...de bine, oricum grin.gif
himere2005
diabolica, uite eu sunt maica tereza daca asa vrei sa ma numesti....cu toate ca este o chestie de prost gust cum zicea si may...eu chiar ma simt bine printre voi si nu pot sa spun ca nu mi-as dori si eu sa am si sa fac, dar asta nu tine de invidie, tine de dorinte si idealuri pe care le are toata lumea...in lumea mea reala nu pot sa spun ca am atatea persoane cu care sa pot sa vorbesc, sa ma destainui, mai degraba cei din lumea reala mi se par invidiosi, nu pot sa fiu eu insami pentru ca ma judeca...aici macar ma simt libera...imi pare rau ca tu consideri pierdere de vreme statul pe forum, poate si eu o sa am alte prioritati din vara, dar sigur voi intra seara sa vad ce ati mai facut...am primit sprijin moral si fizic de la neuroni asa cum nu am primit de la nimeni din lumea reala...ce ma intereseaza daca au fost sinceri in totalitate sau nu...cuvintele acelea mi-au facut un bine, in realitatea de zi cu zi lumea nici nu se sinchiseste sa deschida gura la o vorba buna ...asa ca sunt oameni si oameni, eu inca mai sper
michelle
Sunt intru totul de acord cu Noni.
Si eu sunt in categoria celor care scriu daca au ceva de spus. Nimeni nu trebuie sa se simta obligat sa scrie doar de dragul de a umple paginile. Mesaje de genul Nu mai scrie nimeni nimic? nu-si au rostul.
dany
Mda.....bun subiect !

Sunt de acord cu unele dintre voi .E adevarat ca ,de multe ori ,deschid forumul sa vad ce s-a mai intamplat si dau doar peste ....aiureli . Imi pare rau dar asa simt eu. Sunt persoane care scriu vrute si nevrute doar ca sa ajunga la 10000 de postari. Recunosc ca si eu am scris prostioare zilele trecute dar nu am fost singura si ne-am simtit bine,zic eu.
In legatura cu invidia ...eu nu prea cred ca neuronii sunt invidiosi in sesnsul spus de diabolica !!! Cu ce i-ar ajuta asta ? Oricum nu se cunosc (majoritatea) personal.
Cum spunea si May...sunt fete plecate din tara si care simt nevoia sa vorbeasca cu cineva limba lor materna. Eu sunt la cuca macaii in Germania ,nu am pe nimeni care vorbeste romana si nici nu am posibilitatea sa ma intalnesc cu vreuna din fetele de la neuroni. Si atunci ce-mi ramane de facut? Doar sa intru pe aici si sa ma descarc sau sa ma bucur /intristez pentru ce i se intampla fiecareia . Si eu am trecut prin momente grele si fetele au fost alaturi de mine . SI pot spune cu mana pe inima ca sfaturile si vorbele lor bune au venit din inima .
Si mie mi se mai acreste uneori dar.....fac o pauza si tot aici revin .Cateodata scriu si eu doar daca am ceva de spus si nimic altceva .
M-as bucura sa nu cadem in rutina dar...daca citesc la un subiect si nu am nimic de comentat ce sa fac ? Sa scriu doar de dragul de a scrie ca sa se vada ca am citit ???? No way !

Aveam atatea de spus si ...am pierdut sirul ,offf.
LionKing
Mesajele off topic si cu atac la persoana din acest subiect au fost mutate in forumul Off Topic.
Va rugam sa pastrati discutia atacand ideea si nu persoana. Pentru discutii personale, exista optiunea de mesaj privat.
_noni_
CITAT(LionKing @ 09-02-2007, 10:49 PM) *

Mesajele off topic si cu atac la persoana din acest subiect au fost mutate in forumul Off Topic.
Va rugam sa pastrati discutia atacand ideea si nu persoana. Pentru discutii personale, exista optiunea de mesaj privat.

multumesc, leule! plecaciune.gif

sper ca nu eu am fost cea care am dat nastere la toata nebunia asta, ca daca stiam... wacko.gif

oricum, cu exceptia acestei neintelegeri, eu zic ca per ansamblu, feedback-ul este unul pozitiv, cel putin eu am simtit ceva schimbari pozitive si cred ca e un inceput! give_rose.gif

}{
himere2005
eu zic la fel ca tine noni, subiectul deschis a avut efecte pozitive, dat fiind faptul ca s-au deschis mai multe subiecte pe teme diferite la care pot participa toti membri onedenului si poate sa ne cunoastem un pic mai bine smile.gif
sefule, bine ai facut ca ai mutat discutia in alta parte, eu zic ca ai fost un finut ca nu le-ai sters de tot grin.gif
PS: schimba si tu data de nastere ca sa stim cand sa-ti spunem la multi ani ! wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.