Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sfantul Valentin
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Brunette
Insemna ceva aceasta sarbatoare pentru voi? Mai e putin si vine. Am vazut la o colega ca a cumparat niste lumanari inimioara si mi-am amintit de ea. wub.gif Pentru mine inseamna mai multa afectiune, cuvinte frumoase din partea celui iubit, ciocolata, o plimbare seara, o cina romantica, un timp petrecut impreuna in care sa ne deschidem sufletele mai mult ca de obiciei. Ma gandesc ca acum e momentul in care se releaga relatiile mai vechi, care poate au intrat in rutina si in care partenerii sunt mereu preocupati de problemele zilnice, iar pentru cuplurile mai tinere e momentul culminant. give_heart.gif
_noni_
si eu am fost tentata azi sa iau pentru al meu un cadou, dar, sincer chiar nu are neoie urgenta de nimic pt. moment si mi s-a parut ca daca ii iau ceva aiurea va fi un gest fals din partea mea si nu voi face decat sa ingros randurile victimelor shoppingului cu orice ocazie reala sau inventata.

pentru mine ziua asta, ca deh, mi-am insusit-o si eu vrand-nevrand, este ca un moment de contabilizare a sentimenteleor (ce aiurea suna doh.gif ), asa, o reamintire a primei intalniri, primului sarut, etc, si imi place sa cred ca in fiecare an ne gaseste mai uniti si mai indragostiti.

dar cand ma gandesc ca al meu e mai TITI DURU' asa si il apuca rasul cand ii zic de SFV, parca imi vine si mie sa rad! laugh.gif

}{
Nessie
Pentru mine nici macar nu stiu daca insemna ceva. unsure.gif Imi aduc aminte ce primul sf. valentin care m-a prins intr-un cuplu a fost dezamagitor si s-a terminat urat, pentru ca eu aveam planuri (mici, ca eram la liceu blushing.gif ), iar el mi-a zis ca nu are nevoie de o zi speciala sa imi spuna cat ma iubeste. doh.gif M-a demoralizat, dar in timp m-am obisnuit cu gandul ca e o zi ca ori care alta si nu am facut niciodata ceva deosebit. unsure.gif

Norocul lui poate ca Sf Valentin pica in sesiune si fiecare era la faculatea lui, in alt oras, fara sanse sa ne vedem, nici daca am fi vrut. laugh.gif
Rino
Sex pasional all night long. Dupa care astept dragobetele. biggrin.gif
himere2005
si eu voi face ceva un pic mai deosebit: o masa mai speciala si sa va spun cum:
- se iau portocale si se cresteaza in varf, unde se pune cate o lumanare micuta si pe margine cuisoare ca sa raspandeasca o aroma placuta
- pasul 2 se aranjeaza lumanarile si tacamurile frumos
- pasul 3 paharele cu picior ornate deosebit: se ia lamaie si se stoarce zeama intr-o cutiuta, apoi cu o pensula sau ceva, desenam o inima pe pahare, in final, lipim zaharul de pahar, astfel incat zaharul va fi pe marginea paharului, ca o crusta, si o inimioara din zahar pe mijlocul paharului
- pasul 4 (aici fiecare gateste ce doreste): eu o sa fac midii pe pat de gheata (sunt afrodisiace grin.gif ), un sos guacamole din avocado si o tarta sub forma de inima. bineinteles sa nu lipseasca sampania sau un vin bun
- pasul 5 (pentru cine nu are copii prin preajma) grin.gif drum de lumanarele pana la usa pe unde trebuie sa intre cavalerul blum.gif
- pasul 5 muzica in surdina si daca nu pici mort de somn dupa ce se culca copilul poate iti mai faci si alte planuri )).gif
alex25
Wow. Himere, te-ai autodepasit. Pacat ca esti, deja, maritata smile.gif.
_noni_
CITAT(alex25 @ 08-02-2007, 05:13 PM) *

Wow. Himere, te-ai autodepasit. Pacat ca esti, deja, maritata smile.gif.

alex lol.gif , si are si o mandretze de bebe!

mai, e ceva cu voi, himere te viseaza, tu regreti... lol.gif
alex25
Now, now, eu respect orice casnicie. Nu-mi trece nimic aiurea prin minte, dar ma impresioneaza modul in care isi respecta ea sotul si casnicia si modul in care o cultiva, ii da sare si piper.
himere2005
vroiam sa va intreb cum am putea sa ne rasfatam partenerii/partenerele de sfantul valentin...masa masa, bauturica si dansul au si ele locul lor...dar eu as vrea mai mult....as vrea sa se simta special...ma gandeam la un masaj, as mai fi vrut eu si o baie fiebinte la lumina lumanarilor dar nu incapem in cada amandoi lol.gif lol.gif ...voi ce mai faceti in plus...in afara de "fursecuri" )).gif ?
Nessie
O sa incerc sa raspund si la intrebarea lui Himere, dar pana atunci va dau tema de gandire. grin.gif

Partenerii ca partenerii, dar voi? Voi cum ati vrea sa fiti rasfatati de cel/cea drag/a?
himere2005
corect...astept pareri...eu nu sunt foarte pretentioasa...in schimb l-as vrea relaxat, cu simtul umorului si tandru...dar nu prea imi fac mari sperante...tin minte ca si data trecuta am organizat totul ca la carte si el s-a dus sa imprumute cd-uri de la fratele lui lol.gif lol.gif
Pisik
Himere, daca eu si babuinul meu de 131 de kile incapem in cada amandoi incapeti si voi 2. Nu stam comod e adevarat, dar macar suntem impreuna. Eu dupa vreo 10 minute ma spal si plec, il las singurel, dar apropierea aia de cateva minute conteaza.

Un masaj e o idee buna, drumul presarat cu biletele cu mesaje de dragoste (eu i-am afcut sotului intr-un an de ziua lui asa si destinatia finala la cer duceau biletelele era un tort; si acum le mai pastreaza), ma mai gandesc...
himere2005
buna ideea cu biletele naughty.gif ...ai tu dreptate...incapem cu putin efort...dar nu este tocmai ce mi-as fi imaginat intr-un decor romantic...inghesuiala nu-i chiar romantica...poate daca-i trag vreo 2 coate imi mai fac putin loc lol.gif lol.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 04:02 PM) *

buna ideea cu biletele naughty.gif ...ai tu dreptate...incapem cu putin efort...dar nu este tocmai ce mi-as fi imaginat intr-un decor romantic...inghesuiala nu-i chiar romantica...poate daca-i trag vreo 2 coate imi mai fac putin loc lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
alex25
Uite o idee: bilete la un concert gen Directia 5 (ca astia canta frumos de ziua indragostitilor) sau la un concert cu formatia voastra/a lui/a ta preferata. (ai grija sa rezervi o masa daca e intr-un local)

Nota: imediat dupa ce ai luat biletele poti sa incepi sa te rogi sa nu fi luat si el bilete la vreun alt concert. smile.gif Depinde de cat de bine va cunoasteti.
Monic
Eu am sa-i spun iubitului meu ca es SFV si cu ocazia asta sa imi cumpere obisnuitul ghiveci de flori - de care-o vrea el - si o cutie de inghetata. Apoi, la ora 10 seara cand ajung de la servici sleita si cu urechile facute praf de la atatea telefoane, iar el obosit dupa umblatul din florarie-n florarie ca sa imi cumpere o amarata de floare, vom manca inghetata, ne vom uita la ghiveciul de flori si vom fi aman2 fericiti ca si dupa aceasta ziua de munca putem sta linistiti la televizor macar sa vedem si noi o stire )).gif
Ella79
Monic, cam asa suntem si noi. El va munci pana la 10 seara, iar eu ma voi duce la sala pana la 10 seara. Nu vreau nici floare si nici nu sunt adepta incurajarii industriei de praline. )).gif
_noni_
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
himere2005
si ca sa nu spuneti ca v-am pacalit cu masa incarc acum o parte din poze, restul mai tarziu
valentine's day
danyhoney
Cum sa creati o atmosfera romantica in casa dumneavoastra

Exista o multime de lucruri marunte care pot sa va aduca zambetul si buna dispozitie, mai ales ca Valentine nu este doar o zi pentru indragostiti. O puteti considera o zi speciala in care aveti ocazia sa va demonstrati aprecierea fata de cei dragi din viata dumneavoastra. Indiferent daca sunt copii, prieteni, colegi intotdeauna un mesaj special va fi bine primit si apreciat.

Asadar nu va temeti sa faceti ceva inedit in casa, pentru ca se stie prea bine ca toti sunt amatori de surprize placute si mai ales de cadouri, indiferent de ocazie. In general parintii fac ceva deosebit pentru copii lor indiferent de varsta, pentru a le demonstra cat de mult tin la ei. Si micile atentii sau incurajari nu strica nicodata.

Mai ales daca sunt facute intr-un mod original si haios, nu neaparat ostentative sau foarte scumpe.

In continuare va oferim cateva sfaturi cu ajutorul carora sa aduceti un pic din magia acestei zile speciale si in casa dumneavoastra. Si nici macar nu trebuie sa se asorteze cu decorul. Si oricum nu va dura decat cateva zile, deci profitati din plin.

Cel mai simplu lucru pe care-l puteti face pentru a aduce in casa o atmosfera de iubire este sa puneti o funda rosie la gatul sau in jurul mijlocului unui animal de plus si sa-l amplasati in camera copiilor sau pe o masuta in sufragerie. Daca preferati puteti pune flori langa papusile de plus sau inimioare mici de plus. De asemenea puteti pune fundite rosii la candelabru sau la veioze.

Puteti folosi funditele speciale utilizate de obicei de sarbatorile de iarna. Un pic de culoare rosie va incalzi atmosfera si va reaminti tuturor celor care au uitat ca se apropie Valentine.

In birou sau biblioteca daca veti pune un aranjament finut de flori rosii pe masa sau un screen saver pe monitorul computerului cu un mesaj de genul te iubesc sau o inimioara virtuala, cu siguranta sotul sau iubitul isi va reaminti toata ziua ca sunteti alaturi de el.

Daca vreti sa va oferiti o cina romantica si speciala atunci imbracati scaunele mesei intr-o husa legata cu o funda mare rosie sau impletiti cu grija o ghirlanda de brad cu funda rosie si eventual o inimioara mica de efect. Iar pe farfurii puteti pune mici cadouri dulci de genul bomboanelor.

Nu uitati ca si camera de baie este foarte importanta, deci puneti cateva flori si lumanari in baie, eventual pregatiti o cada plina de apa si petale pentru persoana iubita. Daca vreti ca totul sa fie perfect tineti aproape si o sticla de sampanie sau vin pentru a va relaxa complet.

Daca preferati sa cumparati flori cu ghiveci atunci va sfatuim sa semnalizati cumva existenta acestora, de obicei legati o funda rosie si un mic biletel sau de ce nu un balon mare colorat. Ca sa aduceti un strop de culoare in orice camera va sfatuim sa imbracati perne de diferite marimi in huse de culoare rosie sau roz si sa le aruncati prin toata casa.

Daca va pricepeti la cusut puteti sa improvizati ceva dragut atasand unei perne obisnuite o inima de material textil de genul catifea, satin. Ziua le asezati pe scaune, sofa iar seara pe pat si aveti garantata o atmosfera de tandrete si protectie. In nici un caz sa nu uitati lumanarile pentru ca acestea sunt ingredientul principal in crearea unei atmosfere perfecte.

Asezati-le peste tot unde vreti! Pe masa, pe noptiera, in baie pe cada. Totusi nu le lasati nesupravegheate.

Speram ca v-am ajutat sa creati magia necesara pentru o astfel de zi.

Happy Valentine!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.