Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Viziune despre frumusete
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
julyalina
Cred ca am primit acest filmutez de vreo 10 ori in ultimele saptamani smile.gif din surse diferite. A circulat peste tot smile.gif
Este un filmulet facut de compania Dove care inceaca sa ne faca sa realizam ca, de cele mai multe ori, frumusetea pe care o admiram in reclame, reviste, etc, nu este asa cum credem noi. Pozele sunt lucrate si toate modelele sunt machiate si transformate in ceva care nu are nimik de a face cu realitatea de zi cu zi .
Credeti-ma ca nu o sa va para rau daca il urmariti. pupic.gif

si, mai vroiam sa spun ca ; apreciez foarte mult ceea ce face compania Dove smile.gif mi se pare extraordinar sa promoveze femei normale blum.gif si nu o imagine falsa asupra realitatii salut.gif
pentru asta au de la mine un 10 pentru campaniile lor de marketing ! nu ca ar conta foarte mult, dar pe mine atitudinea lor ma face de multe ori sa prefer produsele lor smile.gif
julyalina
si inca un filmulet smile.gif cu mesajul "natural este mai frumos" smile.gif
sper sa nu va plictisiti de mine cu atatea postari blushing.gif

Brunette
Foarte interesant al doilea filmulet. Campania Dove o stiu de ceva vreme si mi se pare extraordinar ca incearca sa readuca la moda femeia normala. w00t.gif Felicitari si din partea mea! clap.gif
himere2005
lasa ca un pic de machiaj nu strica )).gif ....mie mi se pare ca cea mai falsa in ultimul timp nu este imaginea fizica a oamenilor, ci aceea spirituala, putini oameni sunt cu adevarat ei insisi si multi cand ies in societate se poarta diferit decat in sanul familiei...in ultimii ani am invatat sa ma accept asa cum sunt, chiar daca mai am sclipiri de genul : azi vreau sa fiu hot grin.gif
Nessie
Inca un filmulet care arata falsitatea frumusetii de la Hollywood. Cel mai mult m-a socat imaginea cu genunchii lui Demi Moore. tease.gif
himere2005
pe mine Mikey Rouke smile.gif si sotia lui Osborne...transformare la greu...oricum, parca a mai pus miha un link despre vedete cu si fara machiaj dar nu stiu de unde sa-l iau rolleyes.gif
julyalina
CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 02:18 PM) *

pe mine Mikey Rouke smile.gif si sotia lui Osborne...transformare la greu...oricum, parca a mai pus miha un link despre vedete cu si fara machiaj dar nu stiu de unde sa-l iau rolleyes.gif

sharon osbore a facut operatii estetice gen liposuctie pentru a da jos aprox 50 kg )).gif am vazut in wk la tv la o emisiune ceva de genul top 101 scaderi in greutate smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.