Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mirosul iubirii
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Brunette
Nu e gluma si nici exprimare poetica, iubirea chiar are un miros aparte, dar, se pare, numai pentru femei. Mi-a adus aminte de asta postul lui Alex de la Antiperspirante referitor la transpiratie si atragerea sexului opus.

Sunt studii care dovedesc faptul ca femeile simt (miros) genele compatibile de la un potential partener si de aici vine atractia fizica irezistibila uneori. Glandele sudoripare sunt locurile prin care feromonii sunt emanati, dar sa nu confundam mirosul hormonilor cu mirosul transpiratiei. laugh.gif

Cercetatorii spun ca mirosul neatragator al unui barbat poate inseman mai multe lucruri.

Daca mirosul seamana cu cel al tatalui sau al fratelui, ar fi bine ca partenerii sa faca teste genetice inainte sa conceapa un copil; s-ar putea sa fie incompatibili.
Daca un barbat miroase neatragator, nu inseamna neaparat ca nu exista compatibilitate genetica.
- s-ar putea ca respectivul sa aiba o boala si ar trebui sa isi faca niste teste
- sau sa renunte la usturoiul mancat seara )).gif
- sa renunte/schimbe cosmeticele folosite.

Vi s-a parut vreodata ca partenerul miroase intr-un fel anume?

Mie mi se pare ca al meu miroase a ciocolata neagra. unsure.gif
Nessie
True! Pe mine m-a socat cand am descoperit lucrul asta pe propria mea piele! Mi-a fost teama sa-i spun lui, sa nu ma creada plecata de acasa fool.gif dar pana la urma i-am spus ca miroase a laptic de bebelusi...sau a piele de bebelusi. blushing.gif

Si inca o chestie care m-a socat...eram la o prietena si ma uitam la parfumurile ei, cand am descoperit unul care m-a dat pe spate. ohmy.gif Mi se parea ca e exact acelasi miros. Stiu ca era o sticluta alba de Cacharel, dar am uitit exact cum se cheama. doh.gif
himere2005
sa stiti ca diseara o sa ma apuc sa identific mirosul wink1.gif blum.gif , o sa ma creda tacanita )).gif
alex25
O fosta prietena a fratelui meu obisnuia sa il miroasa frecvent. La subbrat si ... in jurul degetelor de la picioare vreau sa spun. Ii facea controlul )).gif din cand in cand. Acum imi dau seama: desi mie mi se parea... inadecvat, probabil ca ea gasea asta irezistibil, incitant...
Nessie
mellow.gif Com'on ca suna ciudat! Simti mirosul cand stati aproape, cand va tineti in brate, cand trece pe langa tine, dar asta parca e pea de tot.
himere2005
cine stie de ce mi-o fi mie pofta cand il miros pe sotior si sa-mi infing dintii in el lol.gif lol.gif
May
Am gasit intr-o parfumerie, odata, un parfum care miroasea a transpiratie. Nu mi s-a parut numai mie ci si celor cu care eram ( 3 la numar ) deci imaginati-va cum va mirosi cel care il va utiliza.

Cred ca femeile au simtul mirosului diferit astfel incat ce mie imi miroasea a transpiratie oribila, pe alta o excita ( asta era prin liceu ) lol.gif

aki
CITAT(Nessie @ 09-02-2007, 02:53 PM) *

True! Pe mine m-a socat cand am descoperit lucrul asta pe propria mea piele! Mi-a fost teama sa-i spun lui, sa nu ma creada plecata de acasa fool.gif dar pana la urma i-am spus ca miroase a laptic de bebelusi...sau a piele de bebelusi. blushing.gif

Nu esti plecata de acasa ,la mine e la fel.Inebuneste cind vede ca-l miros tease.gif
otilici
Fetelor,ma alatur voua! Si al meu are un miros specific...pt. mine.De...musetel! flowers1.gif blushing.gif
emma
aveti dreptate,fetelor )).gif fostul meu prieten avea un miros inconfundabil... de verdeatza lol.gif blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.