Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Casatorie de o zi
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Casatoria
naicu_cristina
Stiti cumva unde se oficiaza anul acesta, de Ziua Indragostitilor, casatoriile de o zi? (Bucuresti)
alex25
Nu cred ca se mai face anul asta, la targul de la sala Dalles nu mai era si nici nu am mai auzit reclame despre el... (ceea ce e foarte bine din punctul meu de vedere biggrin.gif - mi se parea o mare prostie, dar probabil ca multi nu-mi impartasesc sentimentul).
himere2005
si mie mi se pare o prostie chestia asta cu casatoria de o zi, poate sunt persoane care o considera o distractie (si eu m-am "casatorit" pentru 1 zi pe la 15 ani cand eram intr-un grup ce se intalnea duminica, gasca apartinand unui ziar). dar deja pentru omul matur casatoria ar trebui sa capete o alta semnificatie, de dimensiuni mult mai profunde. eu sunt mai de moda veche daca pot sa zic asa si cred ca o relatie serioasa intre 2 oameni ar trebui sa aiba o finalitate, casatoria. nu sunt pentru divorturi si le consider esecuri, cred ca ambii parteneri dupa ce s-au luat, chiar daca isi mai descopera unele defecte, trebuie sa lupte cumva pentru relatie wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.