Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Locuri noi, vieti schimbate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
reflection21
OneDen, interesant. De-abia cel l-am descoperit. So, ce urmeaza? smile.gif
lliliana
Urmeaza dependentza biggrin.gif Bine ai venit! hug.gif floare.gif
Nessie
Bine ai venit si din partea mea! pupic.gif Ne bucuram ca deja iti place si te mai asteptam.

Sa inteleg ca vrei ca asta sa fie jurnalul tau? Imi place titlul si abia astept sa te citesc! biggrin.gif
Lacry
Daca am sti dinainte ce urmeaza, viata noastra n-ar mai fi interesanta...
Bine ai venit! floare.gif Interesant titlu...
reflection21
Am experimentat pe pielea mea ca atunci cand calatoresti, cand stai pentru o bucata de vreme in alta parte, asta te shimba complet.
Depinde de locul unde mergi, intr-adevar, depinde de oamenii pe care ii intalnesti, depinde de activitatile pe care le ai. Sunt multi factori implicati.
Am stat pentru 3 luni in Statele Unite, am lucrat si a fost pentru mine o experienta care mi-a schimbat viatza. Am capatat mult mai multa incredere in mine, am slabit biggrin.gif si am cunoscut o groaza de oameni noi. Cred ca atunci cand petreci timp in alta parte ajungi sa te cunosti mai bine pe tine, ajungi sa intelegi poate cultura din care vii tu, in comparatie cu cea pe care o experimentezi in prezent.
Am invatat multe multe lucruri noi in State, si am experimentat lucruri noi.
Te intorci schimbat, asta e sigur. O alta perspectiva asupra vietii, e altceva smile.gif
bubbles
bine ai venit intre noi si spor la dieta ca vad ca ti`ai pus tiker wink1.gif
amalia0701
Ai slabit in State?
Acolo toata lumea se ingrasa, asa ca felicitari clap.gif
reflection21
QUOTE(amalia0701 @ 12-02-2007, 12:53 AM) *

Ai slabit in State?
Acolo toata lumea se ingrasa, asa ca felicitari clap.gif

Da, cred ca e ciudat. Mi-au spus mai multi chestia asta. Dar eu am lucrat, apoi am fost membra la un club atletic si am facut exercitii in fiecare zi, plus inot. Asa ca asta a ajutat mult.
lliliana
Salut, buna dimineatza.
E bine ca iti place in state. Multzi se plang. Deshi reushesc din punct de vedere profesonal, le lipsesc prietenii. hug.gif
himere2005
reflection, ai povesti din State? mie tare imi plac pupic.gif
lliliana
Buey...crezi ca daca amu' eshti americanca....eshti iertata?...Ian treci la aparat....Unde-s poveshtile promise? pupic.gif hug.gif floare.gif
Tzutzi80
Buna draga mea. Eu am fost 9 luni printre americani, dar m-am si ingrasat mai bine de 10kg, desi munceam mai mult de 10 ore zilnic, 7 zile pe saptamana
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.