Amintirile mele despre facultate sunt asa si asa.

Mereu s-au facut reorganizari de serii, grupe si am luat-o de la 0 cu colegii de 3 ori.

Cum nu sunt nici fata petrecareata, nici nu imi place sa ies mereu in evidenta, eu eram aia care se ducea mereu la cursuri, de la care puteai afla orice informatie si deci nu prea am avut ce prietenii sa leg.
Dar perioada facultatii imi aduce un zambet pe buze pentru ca ma simteam ca pot face orice doresc, ma plimbam mereu cand aveam timp liber, ma bucuram pentru orice econimie care o faceam din banii primiti de acasa sau pe care ii mai castigam dintr-un part-time sau Oriflame, abia asteptam weekendurile sa vorbesc la telefon (numai atunci aveam cent

) cu ai mei si cu prietenul care era in alt oras.
La noi s-a facut festivitate mare la terminarea facultatii, cu poze facute de fotograf profesionist (acum mi-am amintit ca nu stiu pe unde e CD-ul ala

), cu robe inchiriate, curs festiv, masa, banchet, diplome, medalii etc.
Cu toate astea, evident nu au vrut toti sa dea bani pentru asta si deci nu toti au participat. Toate festivitatile s-au facut cu intreg anul IV de la finante unde erau 6-700 de studenti, dintre care cunosteam maxim 10.
M-am bucurat de alte lucruri atunci, ca au venit parintii la festivitate, ca am putut sa le spun in fata profilor pe care ii admiram cat ii apreciez si sa le multumesc pentru cei 4 ani, ca era soare dupa o saptamana de vreme inchisa, ca ma cuprindeau iar niste pantaloni de matase

.
Licenta la ASE Finante-Banci a fost un cosmar si mi-a lasat un gust amar despre conducerea facultatii.

La celelalte facultati din ASE erau scoase de catre facultati asa-zisele "carti cu grile". Am avut colegi de liceu care au invat raspunsurile la cele 1-2000 de grile si au luat cu 10 licenta, pentru ca la examenul scris se dadeau identic acele grile, cu oridea schimbata a raspunsurilor.
La finante nu exista o asemenea carte, iar materia de ivatat, normal, era enorma. Vreo 2000 de pagini de teorie + probleme de unde se descurca fiecare, pentru ca nu existau carti cu asa ceva.
Licenta in sine a fost iar cu cantec, cu televiziune, ca erau grile gresit corectate (cum s-a descoperit asa nu mai stiu) cu rasturnari de situatie, picati care au luat 5-ul si invers.

Bine ca s-a terminat!