La mine ... astea sunt ultimele zile la actualul loc de munca. Din 1 martie voi merge la un job nou.
La actualul loc de munca echipa a fost principalul motiv pentru care am stat atatia ani. E o echipa mixta, suntem 7 oameni din 4 tari.
).gif)
Intotdeauna ne incepeam ziua cu o cafea si o discutie despre cine ce-a mai facut aseara, la prinz mai ieseam impreuna si mai povesteam diverse (fara legatura cu munca). In rest munceam de ne sareau capacele, aproape ca nici nu mai aveam timp sa vorbim intre noi. Ne-am respectat mult unul pe altul, ne-am sprijinit si ne-am inteles la greu. Ca femeie, am avut intotdeauna grija sa fiu decent imbracata, sa nu-mi arat prea multa piele, am respectat regula celor 5 accesorii si niciodata nu am apelat la tertopuri femeiesti (chestia asta ii scoate din minti de nervi). Ori din cauza asta, ori pentru ca ei sunt niste oameni foarte bine educati, nu am avut parte de misoginism, aluzii sexuale sau alte badaranii.
La viitorul loc de munca... sper ca va fi bine. Din ce stiu, pana acum in echipa sunt 2 baieti si cu mine, restul urmand a fi angajati de catre noi, pe 7 martie. Cu siguranta am sa insist sa mai fie cel putin o femeie in echipa, altfel o sa innebunesc cu 9 barbati!