eu va scriu ce n-a dat niciodata gres la al meu

:
* portofel din piele sau cel cu scai cu o mie de compartimente
* trabucuri si kitul necesar (foarfeca, cutie din lemn imbracata in piele, cu reglator de umiditate, scrumiera, etc) - atentie, daca nu sunt de calitate, mai bine nu cumparati ca cele proaste ajung fff repede la cos!
* instrumente necesare la servirea vinului (dop metalic de sticla, termometru, palnie de turnat, desfacator, etc.)
* carti sf - intodeauna tine!
* CIOCOLATA
* trusa de birou (pix, carnet de foi cu adeziv, suport plicuri, cutit pentru scrisori, etc.)
* geanta/rucsac pentru leptop/ aparat foto, sa ce ii mai place lui sa care dupa el....
* stick-uri de memorie, hard portabil, tastatura cu cifre pt. laptop, diferite fire din care are cu miile si mereu se vaita ca nu-i ajung
* porcarioare pe care eu nu dau 2 bani, dar el se bucura mereu de ele: acumulatori reincarcabili, surubelnita electrica cu diferite capete, surubelnite de-alea mici care se rotesc - habar n-am cum le zice, breloc, bulk de cd/dvd - blankuri, casti de telefon - ca mereu le pierde!!!, filme foto, set de curatat calculatorul(solutie, servetele umede, periutza, hartie fina, etc).
cred ca daca il cunosti pe cel caruia ii faci cadoul, e aproape imposibil sa dai gres!