left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

6 Pagini V « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
left > machiaje si tot arsenalul femeilor seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 28-10-2006, 10:30 PM
Mesaj #46

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.362
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 27-10-2006, 11:41 PM) *
Am pus cateva intrebari la neuroni...poate ma ajuti. Sper ca Nessie sa puna intrebarile aici...nu au ce cauta la neuroni dar...nu m-am gandit inainte !!
Danyhoney, cand ati hotarat sa va mutati, am inteles ca va doriti ca discutiile de la neuroni sa ramana acolo si sa nu fie mutate, chiar daca sunt subiecte speciale pentru temele abordate de voi. Eu stiu ca pentru multa lume e mai greu de citit tot ce vorbiti acolo si deci e mai greu sa primesti un raspuns de la cineva din afara neuronilor, dar va respect alegerea. floare.gif
Daca tu vrei sa iti mut anumite mesaje, spune-mi care sunt si le mut. pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 29-10-2006, 11:09 AM
Mesaj #47

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

E ok,Nessie.Lasa-le acolo...vad ca subiectul continua asa ca ramane si ce am scris eu acolo.

Multumesc oricum !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 30-10-2006, 08:01 PM
Mesaj #48

Taz

Raspunsuri: 3.034
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Aoleu, Danydulce, nu cred ca am gasit mesajele de care spui tu la neuroni. Uneori, daca nu am timp, citesc mai pe diagonala asa.... blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Te rog eu mult, daca poti si vrei, mai pune odata intrebarile aici si daca te pot ajuta, o fac cu cea mai mare placere. floare.gif floare.gif floare.gif
Sa nu te superi pe mine, sa crezi ca n-am vrut sa-ti raspund, sau te ignor, sau cine stie ce. Sunt zile in care nu pot sa recuperez tot ce s-a scris la neuroni.

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 30-10-2006, 08:04 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 31-10-2006, 11:01 PM
Mesaj #49

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Of,Ella !!! Nu iti face probleme !!!! NU m-am gandit ca ma ignori sau mai-stiu-eu-ce-prostii mai scrii tu acolo pupic.gif
Era doar o intrebare despre ID-ul tau de pe mess in legatura cu "consultatii" in ce priveste machiajul....Acum am ID-ul tau dar.....nu imi mai arde de machiat....Cand imi voi reveni te voi bombarda cu intrebari,cred.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-10-2006, 11:02 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 07-11-2006, 04:17 PM
Mesaj #50

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

am gasit ceva interesant aici

acum ma uit si eu. mi se pare interesant, cred ca e ok, nu?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 07-11-2006, 04:22 PM
Mesaj #51

Taz

Raspunsuri: 3.034
Membrul Nr.: 73

Himere, mi se pare super buna ideea! Sa ne invrednicim si sa punem si noi poze si comentarii la produsele pe care le folosim fiecare.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Nessie
mesaj 07-11-2006, 04:27 PM
Mesaj #52

Lama

CITAT(Ella79 @ 07-11-2006, 04:22 PM) *

Himere, mi se pare super buna ideea! Sa ne invrednicim si sa punem si noi poze si comentarii la produsele pe care le folosim fiecare.
Am uitat sa pun poza la crema Olivera! doh.gif O sa pun azi! blushing.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-11-2006, 08:09 AM
Mesaj #53

Lama

deci, dupa ce am studiat ce au mai spus si alte capete luminate am sa conchid asa:
- pentru farduri si rujuri, fonduri de ten: fetele sunt multumite de gama bourgeois (?), rimel de la rimel si YRocher dar si de rubyrose (il urasc blum.gif ). nu le plac cele de la oriflame de ex., Max Factor, Bodyhop si MAC
- pentru creme si solutii de fata :Asla Vital, Clarins, Garnier, Normaderm de la Vichy, Biotherm
- miini: creme bazate pe glicerina
- pentru par nu am retinut prea bine, dar uleiul de masline e recomandat, iar pentru par intins, gama Sunsilk mov
- pentru creme solare gama Nivea
daca imi amintesc mai scriu. deocamdata va intreb si pe voi de cele amintite.

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 08-11-2006, 08:45 AM
Mesaj #54

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Himere,o sa-ti raspund si eu ,doar ca momentan de la sarcina am un ten super si in afara de demachiant nu folosesc nimic.Eu care aveam tenul cu probleme,acum e luminos si fara urma de riduri...pacat ca nu ramane asa. sorry.gif

-la farduri as spune ca sunt contra la Rubyrose si Oriflame(naspa rau,parerea mea) iar pro la cele de la L`Oreal(dar nu culorile lucioase),Astor si gama Seventeen (o foloseam in Ro si aveau cele mai frumoase nuante,am fost multumita si calitativ)

-rujuri nu le suport pe cele lucioase,adica lichide(aici depinde de gustul fiecaruia).Eu am de la diverse marci,dar nu pot sa dau una ca ar fi mai buna.

-rimel sunt fan L´Oreal,dar cel de volum...desi acum am Lancome,tot de volum si imi place tare,doar ca e mai scump putin,dar merita

-fond de ten imi place tot L´Oreal-Perfect Match si cele din gama Eleen Betrix sunt bune toate...acum am de la Lancaster si nu pot spune ca e grozav.Am incercat si spuma aia de la Maybeline,dar nu sunt incintata,am luat-o degeaba.

-pudra tot de la LÓreal am,aceeasi gama cu fondul de ten folosesc de obicei.

-creioane de buze sau dermatograf folosesc de la Manhatan sau Rimmel...si creionul Ada din Ro e cel mai bun,ca nu se intinde,dar aici nu am de unde sa-l cumpar.

-spuma si fixativ folosec Taft,de cind ma stiu...spuma albastra si fixativ rosu(dar mai rar si doar pentru breton)

-sampon si balsam,merg cu L´Oreal galben sau rosu de o gramada de vreme.

-creme de corp le tot schimb si incerc cit mai multe...nu pot spune ca unele fac minuni si altele nu.

In final as spune ca nu pretul unui produs il face mai bun,neaparat...depinde de fiecare ce asteapta de la el.Si doar daca folosesti cit mai multe firme iti formezi parerea ta,deci as zice ca eu incerc cam ce e nou si apoi selectez.
Momentan nu stau bine la capitolul asta,ca nu am nevoie...dar o sa ma apuce si pe mine cind va avea bb 1 an,ca Bia. grin.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 08-11-2006, 08:46 AM

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 08-11-2006, 09:01 AM
Mesaj #55

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Am uitat de creme de fata...mai nou folosesc Yves Rocher ca mi se potrivesc la ten gras.Mai foloseam si Oil of Olaz si-mi placea mult. Cu Nivea,LÓreal sau Vichie nu m-am impacat. sad.gif
Am mai avut Lancome demachiant si crema antirid si mi-au pacut tare,dar depinde de buget ca nu mi le cumpar de fiecare data.

--------------------
+Quote Post
Ramo
mesaj 08-11-2006, 10:19 AM
Mesaj #56

Jaguar

Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

So, sa va spun si eu ce folosesc..........
Crema de fata - Avene cu apa minerala........
Fond de ten - L'oreal translucide (natural)........
Blush, neaparat - acum folosesc de la Jade, imi plac mult nuantele....
Farduri pleoape - tot de la Jade, au o gama de farduri de la nefru pana la alb toate culorile in toate nuantele...... Mai folosesc si de la Radiant, doar in Bucuresti am gasit gama asta.....si am si lipgolss de la aceeasi firma, dupa care sunt innebunita si nu imi gasesc la noi in orash..... A, si mai folosesc, cel mai mult, Seventeen, cutiuta cu 3 nuante de roz.....imi scoate bine ochii in evidenta, fiind verzi..... Si de la Bourjois, dar nu sunt f incantata de fardurile lor......
Rimel - mie imi place f mult rimelul de la Maybelline (acum folosesc volum express), dar le mai schimb. tot din gama asta.......
Contur buze - Rimmel sau Astor....
- ruj - Bourjois....
Gloss - L'oreal, Maybelline, Radiant.

Si un truc....eu nu prea mai folosesc tus de pleoape.....stiu sa ma fac dar.....de cand am descoperit varianta asta, recurg la ea mai tot timpul.
Deci imi dau cu fard, dupa care (mi-am luat de la un magazin pt pictori, pensule) cu una din pensule imi fac conturul la ochi, cu ce culoare vreau eu. Dar, inainte de a pune fard pe pensule, o umezesc putin si are un efect super.

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 08-11-2006, 12:31 PM
Mesaj #57

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Eu nu sunt chiar in clar cu pudra. Care e scopul ei? Voi va dati si cu fond de ten, si cu pudra? M-am dat si eu o data si aveam impresia ca imi arata fata de parca aveam o masca pusa peste piele.
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-11-2006, 01:33 PM
Mesaj #58

Lama

sorana, si eu la fel, aveam impresia ca mi-e prea incarcata fata. am niste perle bronzante de la avon, dar nu le-am prea folosit si ma dau mai mult in pometi )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 08-11-2006, 01:51 PM
Mesaj #59

Lama

CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 01:33 PM) *

sorana, si eu la fel, aveam impresia ca mi-e prea incarcata fata. am niste perle bronzante de la avon, dar nu le-am prea folosit si ma dau mai mult in pometi )).gif
Din cate stiu eu, perlele acelea colorate chair pentru asta sunt, asa ca le-ai folosit tocmai bine. wink1.gif

Pudra se foloseste sa absoarba grasimea de pe fata si sa protejeze tenul de radaitii, praf etc. Daca nu arata bine pe fata, inseamna ca ori nu v-ati dat cum trebuie, adica ati dat cu prea multa, ori nu vi se potriveste pudra/culoarea respectiva.

--------------------
+Quote Post
irinush
mesaj 08-11-2006, 01:52 PM
Mesaj #60

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

ok, Himere, hai sa iti spun si eu ce folosesc, desi de cand stau acasa si am grija de david nu prea ma mai fardez.

crema pt fata am decontract rides de la l`oreal pt ten uscat si sensibil; demachiant folosesc un ulei tratament cu musetel de la herbagen, impreuna cu lotiunea aferenta, uleiul respectiv imi place tare mult fiind ideal pt tenul meu
ca farduri, eu folosesc destul de putine, fond de ten nu prea pt ca mi se descuameaza pielea imediat dupa ce il aplic si trebuie sa ma demachiez la loc, asa ca doar niste pudra de la avon, dupa care nu ma omor, asa ca si eu vreau pareri de marci pt pudra.
rimel am acum de la lancome, effet faux cills, este de exceptie pt genele mele aproape invizibile fara mascara pe ele, si acum multi ani am mai avut de la bourjois rimel aqua volume, la fel de bun.
ruj am un gloss de la l`oreal si lip finity de la max factor, care intr-adevar nu se ia de pe buze, dar este si mai greu de aplicat.
sper sa iti fie de folos si parerile mele pupic.gif

acum intreb si eu ceva: fetele care folosesc anticearcan, ce marca folositi? ca eu am de la max factor si nu imi place ... imi trebuie ceva mai cremos decat asta si care sa acopere mai bine, ca am niste cearcane pemanente si care nu dispar sub nici o forma ...
pupici!

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post

6 Pagini V « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 09:08 PM