left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

6 Pagini V « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
left > machiaje si tot arsenalul femeilor seperator Optiuni V right
Ramo
mesaj 08-11-2006, 02:00 PM
Mesaj #61

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20
Sex: Feminin

CITAT(soranutza @ 08-11-2006, 02:31 PM) *

Eu nu sunt chiar in clar cu pudra. Care e scopul ei? Voi va dati si cu fond de ten, si cu pudra? M-am dat si eu o data si aveam impresia ca imi arata fata de parca aveam o masca pusa peste piele.

Nici eu nu folosesc pudra ca prea incarca fatza.....
Pudra se foloseste ca sa nu luceasca fata.....dar eu zic ca daca intinzi bine fondul de ten....nu e neaparat sa folosesti pudra........

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-11-2006, 02:14 PM
Mesaj #62

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu am folosit anticearcan de la oriflame si nu mi s-a parut grozav, dar nici de lepadat, acum am o crema iluminatoare de la avon, gama beyond colour. imi place ca are pensulita, dar calitativ nu mi se pare grozava. irinush, eu cred ca greseala pe care o facem noi, cel putin eu, este ca nu aplic crema sub fond de ten sau anticearcan, de aia se descuameaza pe fata

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

irinush
mesaj 08-11-2006, 02:19 PM
Mesaj #63

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 04:14 PM) *

eu am folosit anticearcan de la oriflame si nu mi s-a parut grozav, dar nici de lepadat, acum am o crema iluminatoare de la avon, gama beyond colour. imi place ca are pensulita, dar calitativ nu mi se pare grozava. irinush, eu cred ca greseala pe care o facem noi, cel putin eu, este ca nu aplic crema sub fond de ten sau anticearcan, de aia se descuameaza pe fata

ba, eu niciodata nu ma fardez fara sa aplic crema mai intai, nu asta e pb, ci tenul meu care e uscat si sensibil si se descuameaza permanent ....

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
May
mesaj 08-11-2006, 04:59 PM
Mesaj #64

Jaguar

Raspunsuri: 6.860
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu sunt fan pudra, nu cred ca as putea sa traiesc fara ea mai ales ca nu folosesc fondul de ten. Imi mentine fatza mata pe durata intregii zile fara sa apara acel sebum al pielii care o face sa luceasca si sa para ``grasimoasa``. De asemenea, este f buna pt ca actioneaza ca un zid impotriva prafului si a ``impuritatilor`` din aer. Momentan folosesc pudra Stay Matte de la Rimmel si sunt f incantata de ea caci se aplica perfect ca o a doua piele. Eu sunt de parere ca in momentul in care ai gasit nuantza potrivita, nu te vei plange niciodata de efectul de ``masca``. kiss.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-11-2006, 07:01 AM
Mesaj #65

Lama

va multumesc mult fetelor care ati raspuns...greu si cu frumusetea asta...eu ma intreb cum as arata daca as fi machiata perfect, ca la carte, dar "zgircita pamintului" lol.gif nu se indura sa isi faca un machiaj la salon. hai ca va tin la curent cu ce mai imi cumpar, poate pina la anul, cind ne intilnim, arat si eu mai de doamne-ajuta )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 09-11-2006, 11:31 AM
Mesaj #66

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Cand va aud despre farduri, machiaj.. mi se face dor, dar asta e, trebuie sa stau pe tusa macar inca 2 saptamani.

Pe mine m-ar interesa un deodorant. Voi ce folositi?
Eu folosesc Lady Speed Stick Gel, dar as incerca si altceva.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
honey79
mesaj 09-11-2006, 01:44 PM
Mesaj #67

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Salutare, salutare!!
Imagine
So.. in poza 1 : crema Neutrogena, anti-riduri: o folosesc de vreo luna de zile si sunt foarte multumita de ea. ... ca de altfel, de toate produsele Neutrogena.
Imagine
Poza 2: crema de maini de la Eucerin... foarte grasa, foarte buna pentru mainile cu probleme:piele uscata, crapata. Si, crema de maini de la Seba Med... la fel de buna. Foarte multumita de ambele... atat la pret, cat si calitativ.
Imagine
Poza 3: crema iluminatoare de la Estee Lauder si Avon , pentru fata. Aici... a vorbit mai mult Ella despre ele... eu.. inca le incerc. Imi plac ca-mi fac fata mai luminoasa, dar.. nu le folosesc zilnic.
Imagine
Poza 4:Fond de ten de la Margaret Astor. Multumita de el, am gasit exact nuanta potrivita pentru tenul meu, e cremos, se intinde foarte bine.
Imagine
Poza 5: Antiperspirant de la Clinique: nota 10!!!! E un deo roll-on.. insa, e cel mai bun din toate pe care le-am incercat. E cam scumpicel 10-15 $$$, insa... merita. Ma tine cam o luna, folosit zilnic.
Imagine
Poza 6 :Crema antivergeturi de la Palmer's. Foarte buna, insa...din pacate.. n-o folosesc zilnic. sad.gif Merita incercata si e destul de ieftina 5-7 $$$.
Imagine
Poza 7: Tus de ochi Artencils si mascaraFlextencils de la Lancome. Atat de multumita sunt de ele...incat.. nu ma mai intereseaza sa ma uit dupa altceva . biggrin.gif Destul de scumpe, insa: 20-30 $$$.
Imagine
Poza 8: Fard de pleoape de la Sheseido. Nota 10 +. Ramane pe pleoapa toata ziua, nu se intinde, culorile sunt super. Foarte scump insa: 22-30 $$$.
Imagine
Poza 9: Fard pleoape Fresh Line. Super fain, se spune ca Fre4sh Line-ul merge pe produse naturale. Foarte scump insa: cutiuta din imagine = 15 euro.
Imagine
Poza 10: Trusa Ruby Rose. Eu sunt indragostita de ea. Calitatea nu e super, insa imi place gama larga de culori si... pretul . wink1.gif
Imagine
Poza 11: Blush ...no-name. Imi place nuanta, se potriveste bine cu tenul meu. Destul de scumput:22 euro.
Imagine
Poza 12: crema naturala de fata pe baza de miere, polen si laptisor de matca. Destul de grasa, tocmai buna pentru anotimpul rece.
Imagine
Poza 13: Demachiant de ochi Bi-Facil pentru ochi sensibili si Lotiune Tonica de la Lancome. Super multumita. Le folosesc de vreo jumatate de an, un tub ma tine cam 4-6 saptamani. Same thing: scumpute: 20-25 $$$.
Imagine
Poza 14: Nivea Wash-off. Solutie de curata fata. Imi place, si nu e foarte scumpa 7-10 euro.

Va pupic si..sa fiti frumoase.
Am sa revin. wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 09-11-2006, 06:52 PM

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-11-2006, 01:46 PM
Mesaj #68

Lama

mie cel mai mult mi-a placut un deo care a iesit de pe piata (am un lapsus acum, dar revin), insa am mai folosit si laday...si rexona si citeva de la avon

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-11-2006, 01:52 PM
Mesaj #69

Lama

multumesc honey, ai scris o groaza )).gif ramine de vazut daca produsele pe care le-ai mentionat se gasesc pe piata romineasca. Ruby Rose nu-mi place pentru ca nu rezista si as prefera ceva mat, fara sclipici. o sa caut totusi fardurile recomandate de tine, daca tot zici ca sunt rezistente, ca deja nu imi fac stocuri, macar un fard mai k lumea ar trebui sa aiba o femeie in casa, nu? )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 09-11-2006, 02:10 PM
Mesaj #70

Hiena

Eu dimpotriva, as vrea ceva farduri cu sclipici, cele mate nu le suport. blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 09-11-2006, 06:51 PM
Mesaj #71

Taz

Raspunsuri: 3.034
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Iote ce va destrabalati voi aici fara mine. tease.gif Adica e vorba de farduri si eu n-am stiut?

Asadar, Himere, am vazut ca ai mentionat crema Normaderm de la Vichy ca er fi buna. Pai e buna, dar nu cred ca tie iti trebuie din aia. Daca nu ai pete, cosuri, semne pe fata, nu e de tine. Eu folosesc din aia dar am si motiv.

Eu nu folosesc fond de ten si pudra in acelasi timp decat la ocazii. In rest mi se pare prea mult. Folosesc zilnic fond de ten (L'oreal - Accord Parfait) care are o putere mare de acoperire. Daca ai un ten curat iti trebuie un fond de ten mai transparent (de exemplu Transcucide - L'Oreal).
Pudra am Stay Mate de la Maybelline si perle de la Avon.
Rimel folosesc de la Lancome, dar sunt cam scumpe. Cele de la L'Oreal mi s-au parut nasoale rau.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-11-2006, 07:48 PM
Mesaj #72

Lama

rujuri de care?

dar fard?

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 10-11-2006, 09:25 AM
Mesaj #73

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Hi,hi,hi,Ella,folosim acelasi fond de ten...si eu sunt indragostita de asta de la L´Oreal,doar ca aici se cheama altfel.
Nici eu nu folosesc fondul de ten si pudra in acelasi timp decit seara cind trebuie sa-mi reziste machiajul.
In plus e o tehnica mai speciala de aplicat toate pe fata...poate ma ajuti Ella,ca tu stii mai multe trucuri. naughty.gif
Scriu din ce am invatat eu si astept corecturi.

Pasul 1:
-se aplica o crema de fata,care o folosesti de obicei
-se lasa 10min sa intre in piele
-se tamponeaza fata cu un servetel sa absoarba surplusul ce a ramas

Pasul2:
-se aplica fondul de ten cu un buretel sau cu degetele,depinde de obisnuinta
-se lasa iar 5-10min
-se tamponeaza iar fata cu servetel cosmetic

Pasul 3:
-se aplica pudra in start subtire cu un pamatuf special

Eu in final mai tamponez o data fata cu servetel sa nu fie prea incarcata.Va garantez ca daca urmati toate etapele corect nu se va vedea fata ca o masca cu tot machiajul pe ea.

Miha,fardurile cu sclipici scot in evidenta ridurile...daca le ai. wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 10-11-2006, 09:27 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 10-11-2006, 10:44 AM
Mesaj #74

Hiena

CITAT(daconst @ 10-11-2006, 09:25 AM) *

Miha,fardurile cu sclipici scot in evidenta ridurile...daca le ai. wink1.gif

Multumesc, Dana, chiar nu stiam cum sa le pun in evidenta lol.gif
pupic.gif

Mai astept si alte trucuri pt machiaj: de exemplu cum maschez un nas mare (in afara de bisturiu)?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 10-11-2006, 03:36 PM
Mesaj #75

Taz

Raspunsuri: 3.034
Membrul Nr.: 73

...continuam (ma scuzati, dar aseara a trebuit sa plec de acasa urgent si n-am apucat sa termin mesajul )).gif )

Rujuri folosesc acum unele de la Guerlain (le-am gasit la oferta intr-un aeroport) si sunt super incantata de ele. Mie imi plac rujurile mate, dar asta e chestie de optiune. Vara folosesc doar gloss-uri (cele de la Lancome, Cliniquie si Maybelline mi-au placut mult)
La fardurile de pleoape am o maaaare problema. Inca nu l-am gasit pe cel care sa ma satisfaca in totalitate. Toate se aduna si ma enerveaza. Acum am un set de la Bourjois, unul de la Chanel - 4 ombres si cateva ratacite pe acolo de la Seventeen (astea mi se par toate cu sclipici).
Ultima mea revelatie in domeniu e creionul - ruj de buze Giordani (primit cadou la o revista), folosit pe post de fard de pleoape. Are o culoare crem placuta, nu e unsuros deloc si, culmea, sta pe pleoapa toata ziua!

Daconst, cand am chef si timp sa ma machez ca la carte, si eu parcurg pasii pe care i-ai scris tu. Cea mai importanta e faza cu servetelul care sa absoarba excesul de crema / grasime de pe fata.
Si mai stiu un truc. Daca esti machiata de dimineata, ti s-a cam nasolit machiajul si tu trebuie sa il refaci urgent dar nu ai timp sa te demachezi cel mai bine e sa faci asa:
1. presezi pe fata un servetel obisnuit care va absorbi excesul de grasime. Nu sterge, nu freca.
2. te machiezi ca si cum ai fi complet demachiata, dar folosesti cantitati mai mici de produse
3. aplici iarasi servetelul.
Sigur, asta doar in caz de urgenta, nu in fiecare zi.
Mi s-a explicat si mie ca fardul ala vechi pe fata va actiona ca o baza de machiaj si tu doar improspatezi culorile. Daca esti in graba nu ai timp sa te demachiezi complet si fata ta va ramane grasa.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

6 Pagini V « < 3 4 5 6 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 09:01 PM