![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
16-12-2006, 02:22 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pentru ca ziua umblu ca nebuna si noaptea n-am somn, sa scriu si eu despre cosmetice! daca cumva mai bag si tampenii, treaca de la voi, ca la mine e 1 noaptea si vad cam dublu
so, am un ten tampit, care pana la 22 de ani a fost curat ca lacrima, dar de-atunci incoace s-a umplut de tot felul de chestii/bube/cosuri/comedoane/verze si nici eu nu mai stiu ce... demachiant - servetele umede cu extract de ceai verde de la the body shop - sunt innebunita dupa toata gama de altfel: ulei astringent, scrub, masca, lotiune tonica si mai au parca ceva. the body shop rullzzzz!!!! fond de ten - rimmel recover ->super multumita!! corector - astor ->se poate si mai bine... pudra - clinique- stay neutral -> merge... ruj - astor - double excellance -> are o baza cu colagen iar rujul in sine e un pic lucios, nu sclipicios, si da senzatie de volum rimel - estee lauder - magnascopic -> am farduri de la toate firmele posibile si imposibile, dar folosesc de cele mai multe ori un creion gri sidef antic, vechi si de demult de la oriflame, un dermatograf negru ada si un creion roz sidef de la avon...vai de capul meu crema - tannnnnnaaaaannnna! cam asta... }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 16-12-2006, 02:23 AM -------------------- |
| Ella79 |
08-02-2007, 10:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.590 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ultima mea achizitie in domeniu e crema de maini si de picioare de la Avon - Planet Spa "parafin hand and foot treatment". Are 75 ml, ambalaj maro, nu miroase prea incantator dar mie mi s-a parut foarte buna. Eu am mainile mereu uscate dar crema asta le face fiiineeee.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
05-03-2007, 08:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Cunoasteti vreo crema eficienta, cu rezultate sigure pt tratarea (nu prevenirea) ridurilor din jurul ochilor?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
06-03-2007, 12:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
miha, eu iti recomand clinique, sunt produse mai scumpe, dar in jurul ochilor e cea mai sensibila piele si eu cred ca merita. am gasit pe site 2 creme: http://www.clinique.com/templates/products...UCT_ID=PROD8450 sau http://www.clinique.com/templates/products...DUCT_ID=PROD577
cel mai bine este sa mergi la reprezentanta si sa le testezi, sa te sfatuiesti si cu fetele de acolo si sa vezi cum te simti cu respectiva crema. -------------------- |
| ghemotoc |
06-03-2007, 08:38 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
miha, intr.adevar trebuie sa incerci produsele de la lancome, clinique etc... sunt foarte scumpe dar, totusi, nu le cumperi in fiercare luna
p.s. eu si demachiantul il am tot de la vichy, pudra su fond de ten nu folosesc ah, mai spunea anca sa vb cu cele de la reprezentanta Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 06-03-2007, 08:40 PM |
| Amazoana |
14-03-2007, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna.In prezent eu folosesc produse L'oreal. Adica tonic, demachiant si o crema. Demachiantul este "age perfect" - pe acesta mi l-a cumparat iubi din alta tara. Se foloseste la o alta varsta decat a mea, dar nu cred ca are cum sa-mi faca rau.
Tonicul este "Ideal ballance" iar crema este "triple active jour". Sunt foarte multumita de ele, mai ales ca eu am un ten cu probleme, pori mari, puncte negre.... Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sunt curioasa care sunt produsele care va satisfac. Eu am mai folosit produse Garnier si Gerovital "Stop Acneea" - care sunt foarte bune. |
| Sexymom |
14-03-2007, 06:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu sunt unica varza de aici.
Nu folosesc nici fond de ten, nici pudre, nici farduri. Dar am creion de ochii negru ( as putea sa dorm si cu el sub perna), e luat de la chinezi, deci e made in China,un rimel Lancome,si o colectie impresionanta de rujuri Cred ca am nevoie de ceva lectii de fardat. Michelle la creme ma pricep Eu am Loreal decontract si garnier pt. nopate, si pt. zi gama de la Dior. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| dany |
15-03-2007, 11:00 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sexy , nu esti singura varza
Am primit un sfat de la Antonia deja si cred ca e bun.....va trebui sa incerc. Deja sunt la varsta la care ar cam fii cazul sa incep sa folosesc creme de fata ( si de decolteu - zic eu ). -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
16-03-2007, 09:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
I tottaly agree cu dany-dulce, sexy, nu esti singura varza. Nici eu nu folosesc fond de ten, nici pudra. Eu ma dau cu niste farduri pe pleoape si un rimel de la Nivea...de curand mi-am luat un dermatograf maron si atat. Prefer sa nu-mi incarc fata si s-o curat bine seara
|
| Nessie |
26-02-2008, 05:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.044 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Imi place cum scrie o fata despre cosmetice, ce mai e nou, ce e bun, ce nu prea, cum sa machiezi cu poze step by step. Poate va place si voua Temptalia.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:16 PM |