![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
01-10-2006, 10:12 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu prea ma machiez .....dar,avand in vedere faptul ca nu mai sunt chiar tanara....poate ar trebui sa incep acum sa retusez ceva la aspectul meu. M-ar interesa cam ce produse folositi voi si ce ati recomanda : firme,calitate,etc. Ma refer la tot :incepand de la rimel si pana la creme de corp.
Sper ca nu e chiar gresit acest topic si...poate si alte fete/femei de aici au nevoie de ajutor . |
| Eu. |
01-10-2006, 10:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
nici eu nu ma machiez foarte des
cam de 2-3 ori/saptamana pun mascara/rimel, si, in medie, cam 1-2 ori/saptamana ceva fard de pleoape. am si fond de ten crema, dar nu il utilizez in schimb, am o problema mare: crema de fatza tenul eu e mixt: destul de gras pe nas, tample si frunte, in schimb, se descuameaza, chiar si in zonele grase. nu stiu ce sa ma mai fac cu el. imi puteti recomanda o crema ca lumea? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
01-10-2006, 10:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu prea folosesc produse de machiaj, dar atunci cand o fac am asa:
- crema de fata pentru zi si pentru seara - Vichy - apa tonica - Vichy - pudra - Seventeen acum - rimel - L'oreal - dermatograf - Oriflame - demachiant - pentru machiaj rezistent la apa am L'Oreal si pentru cel normal am Yves Rocher - ruj - L'oreal -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
02-10-2006, 09:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu mai mult cu cosmetica pe baza naturala ruseasca.Foarte buna
-------------------- |
| honey79 |
02-10-2006, 11:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.082 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu una sunt innebunita dupa produsele cosmetice. Am multe chestii, pe care nici macar nu le folosesc.... dar..imi place sa le cumpar, sa le incerc o data, de doua ori si apoi le uit prin sertare.
Acum , pentru fata ma bazez foarte mult pe produse de calitate.Pana la urma e vorba de fata/tenul meu... pe care vreau sa-l ingrijesc cat pot eu de bine. Ma bazez pe Lancome si Clinique. -mascara, tus de ochi, demachiant pentru ochi sensibili si lotiune tonica de la Lancome. -crema de fata zi si noapte de la Clinique. Vreau sa-mi iau acum crema anti-aging .. tot de la Clinique. E mai scumpa, dar.... merita calitativ. -fard de pleopae:ehhh...aici am probleme... nu merg chiar pe calitate.... nu tot timpul...daca-mi place nuanta, atunci cumpar. Am de la M.Astor, Maybeline, Essence...dar si.. de la Ruby Rose. Pentru corp.... am lotiuni de la : Johnson's, Palmer's (pentru vergeturi), L'Oreal (pentru celulita), Burjois, Avon. Aici caut.... sa fie hidratante, dar... si..sa miroasa bine. Ma uit ce mai am...si... va mai spun. Va pupic si..va doresc sa ..fiti frumoase. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Tulip |
05-10-2006, 12:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.395 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ce fonduri de ten folositi?Si mai fol. si pudra?Si blush?
-------------------- |
| Eu. |
05-10-2006, 03:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
eu una nu am folosit niciodata nici pudre, nici blush.
ella, tu stii cel mai bine in ce masura te simti frustrata de problema asta....la fel ca mine cu laptaria lui Enache am vazut in urma cu cateva luni o emisiune despre peeling-ul chimic in schimb sunt pregatita sufleteste (nu si financiar) pentru operatia de reducere a sanilor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
06-10-2006, 11:01 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ce fonduri de ten folositi?Si mai fol. si pudra?Si blush? Acum folosesc un fond de ten de la Clarins, dar am fost foarte multumita si de cele de la L'oreal - Accord Parfait. Pudra si blush peste fond de ten folosesc doar seara, la ocazii. Am o pudra de la Mac, adusa din Ungaria si un blush de la Bourjois. In schimb am devenit dependenta de crema iluminatoare, folosita ca baza de machiaj. Acum folosec una de la Avon si e ok. Cea de la Clinique mi-a placut iarasi mult de tot. |
| Nessie |
10-10-2006, 06:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dupa ce imi curat unghiile, le dau cu ulei si stau asa cat am chef/timp (1-5 min). Apoi sterg unghiile cu un tampon de vata si le dau cu lac. Dupa 4-5 folosori se vede diferenta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
11-10-2006, 12:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.082 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Si eu folosesc tratament pentru unghii. Mai ales dupa ce am facut ... nebunia de a-mi pune false. ... le-am distrus pe cele naturale.
Eu mi-am luat niste "creioane".. cu un fel de solutie uleioasa... si-mi dau pe unghii in fiecare seara...cand stau la tv. Intr-adevar...se vede diferenta. ... si.. nici nu sunt scumpe: 4-8 euro/creion. Ella.... mie cea de la Avon ..despre crema iluminatoare vorbesc, imi place. Imi face tenul ..hmmm... cumva mai..fresh. Mai nou mi-am luat o crema anti-riduri de la Neutrogena... cu care ma dau de doua ori pe zi. Astept sa vad rezultate. Va pupic si... sa fiti frumoase. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| aki |
11-10-2006, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si eu folosesc tratament pentru unghii. Mai ales dupa ce am facut ... nebunia de a-mi pune false. ... le-am distrus pe cele naturale. Inseamna ca nu merita sa-ti pui unghii false? -------------------- |
| Ella79 |
11-10-2006, 05:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daca nu ai neaparat nevoie de unghii false, eu zic sa nu-ti pui. Intretinerea lor e destul de costisitoare si iti si strica unghiile naturale.
|
| Tulip |
11-10-2006, 08:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.395 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Si pe mine ma batea gandul sa-mi pun unghii false...dar cred ca renunt....
Produse de la Yves Rocher ati folosit?Suntetimultumite de ele? -------------------- |
| Ella79 |
12-10-2006, 08:22 PM
|
Eu am avut o crema de corp cu aroma de nuca de cocos si a fost yummmiiii. Miroseara excelent si intra bine de tot in piele. Nu era foarte grasa. Daca imi amintesc bine, a costat cam 250.000 sticla de 200 ml.
|
| Eu. |
13-10-2006, 02:02 PM
|
Ella, habar nu am cat ar putea costa untul acela de corp, eu am primit o mostra de la ei.Miroase exceptional, la fel si mostra de gel de dus.
Tulip, despre Yves Rocher iti pot spune eu, ca am stat 3 ani in Franta, mama lor. marea majoritate a produselor miros exceptional, insa calitativ nu sunt mare lucru. sunt produse cosmetice pentru clasa de mijloc, marea majoritate destul de ieftinute.parerea mea ca merita mai bine sa starngi banutii si sa-ti iei ceva mai scump, dar bun. eu folosesc de la Y.R. doar apele de colonie cu aroma de plante care sunt fresh si cu care ma simt confortabil. aaa, mai sunt misto uleiurile lor de baie, bilutele acele colorate cu diverse arome de fructe. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-07-2008 - 12:09 AM |