left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

18 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > ooofff....ma chinuiesc sa slabesc...sper sa reusesc seperator Optiuni V right
pumby
mesaj 16-03-2007, 01:53 PM
Mesaj #16

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 144
Inscris: 15-03-2007
Membrul Nr.: 253
Dispozitie: dizzy
Sex: Feminin

Nessie ms mult pt pontul cu tickerul pupic.gif Dieta pe care o sti tu cu miel la un moment dat este foarte asemanatoare cu a mea, numai ca eu in ultima zi la cina nu am miel, ci orice vreau eu smile.gif Inainte sa incep aceasta dieta, adica pana acum 4 zile am tinut 12 zile de yang-yin si era super.....acum cam fac foamea...dar asta e. Ma consolez cu gandul ca o sa treaca si urmatoatele 10 zile si probabil o sa trec din nou la yang-yin. Fac si bicicleta, mers pe jos, acupunctura(acum de 2 ori/sapt), masaj anticelulitic la 2 zile (prietenul meu e maseur smile.gif ).Va multumesc tuturor pentru incurajari si pt o primire asa calduroasa pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 16-03-2007, 02:19 PM
Mesaj #17

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.362
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna treaba cu prietenul maseur. naughty.gif Asa as sta si eu de draga la jumulic celulita. Si acupunctura e super. Mai este aici o fata (Amalia0701) care face si tine yang-yin. A slabit bine de tot in 2 luni.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

pumby
mesaj 16-03-2007, 03:28 PM
Mesaj #18

Pestisor
**

Am citit jurnalul Amaliei si am vazut ...inclusiv pozele de la acupunctura. Am tot citit pe aici diverse jurnale si am aflat lucruri f interesante si utile smile.gif Faza cu prietenul maseur e ok k nu mai trebuie sa dau bani pe masaj, numai ca de 2 ani si jumatate acum e prima oara cand imi face si mie masaj constant, nu asa..o data la 2 luni, dar e asa de dureros masajul, am chiar si vanatai, dar la vara cine o sa fie frumoasa... )).gif Va urez tuturor un sfarsit de saptamana superb, insorit si relaxant!!! pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-03-2007, 03:31 PM
Mesaj #19

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg

--------------------
Imagine
+Quote Post
pumby
mesaj 16-03-2007, 03:34 PM
Mesaj #20

Pestisor
**

CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 03:31 PM) *

eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg

Super! Dar pe urma te-ai ingrasat la loc, dupa ce ai terminat regimul sau ai tinut o dieta in continuare?

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-03-2007, 03:51 PM
Mesaj #21

Elefant

Raspunsuri: 9.016
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

si eu am tinut asta de schimbare dar nu am resistat mai mult de 6 zile in care dadusem jos 6 kg biggrin.gif dar nu le`ampus la loc fiindca imediat m`am apucat de WW wink1.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
buretel
mesaj 16-03-2007, 04:22 PM
Mesaj #22

Koala

Raspunsuri: 2.693
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(pumby @ 16-03-2007, 01:53 PM) *

Nessie ms mult pt pontul cu tickerul pupic.gif Dieta pe care o sti tu cu miel la un moment dat este foarte asemanatoare cu a mea, numai ca eu in ultima zi la cina nu am miel, ci orice vreau eu smile.gif Inainte sa incep aceasta dieta, adica pana acum 4 zile am tinut 12 zile de yang-yin si era super.....acum cam fac foamea...dar asta e. Ma consolez cu gandul ca o sa treaca si urmatoatele 10 zile si probabil o sa trec din nou la yang-yin. Fac si bicicleta, mers pe jos, acupunctura(acum de 2 ori/sapt), masaj anticelulitic la 2 zile (prietenul meu e maseur smile.gif ).Va multumesc tuturor pentru incurajari si pt o primire asa calduroasa pupic.gif pupic.gif

e fain sa ai prieten maseur naughty.gif

pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara huh.gif

cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" pupic.gif sper sa te simti bine printre noi hug.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 16-03-2007, 04:22 PM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
pumby
mesaj 16-03-2007, 05:36 PM
Mesaj #23

Pestisor
**

CITAT(buretel @ 16-03-2007, 04:22 PM) *

CITAT(pumby @ 16-03-2007, 01:53 PM) *

e fain sa ai prieten maseur naughty.gif

pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara huh.gif

cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" pupic.gif sper sa te simti bine printre noi hug.gif

cred ca e ok cu iaurtul....dak asa scrie acolo...eu asa fac...sper sa fie ok, am mai mancat iaurt la cina si a fost bine, nu am avut nici un fel de problema.

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-03-2007, 06:34 PM
Mesaj #24

Elefant

Raspunsuri: 9.016
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

da si eu mai mananc iaurt seara cu putina coaja de graham si nu am nimic...chiar e mai bine ca tine de foame wink1.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 16-03-2007, 06:45 PM
Mesaj #25

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai?

--------------------
Imagine
+Quote Post
pumby
mesaj 16-03-2007, 07:28 PM
Mesaj #26

Pestisor
**

CITAT(himere2005 @ 16-03-2007, 06:45 PM) *

esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai?

Ms mult pt compliment blushing.gif Am 1,70 m , iar in poza de la avatar aveam 70 kg smile.gif, de revelionul trecut. Sper cat de curand sa ajung la greutatea de atunci...pana in vara reusesc eu blum.gif

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
amalia0701
mesaj 17-03-2007, 08:36 AM
Mesaj #27

Hiena

Raspunsuri: 4.794
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus!
welcome.gif
Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti.
Cum de faci acupunctura doar de 2 ori pe saptamana?
Io din 22 incep a treia serie de cate 10 sedintze zilnice.
Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang.
Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang.
Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos.
Iti doresc succes !

--------------------
Imagine

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici
Du-te la vot, nu sta acasa!
+Quote Post
pumby
mesaj 17-03-2007, 01:34 PM
Mesaj #28

Pestisor
**

CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 08:36 AM) *

Servus!
welcome.gif
Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti.
Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang.
Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang.
Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos.
Iti doresc succes !

Ms mult pt incurajari...Cu acupunctura am facut asa: 12 sedinte(6 pe sapt) si acum 2 sedinte/sapt. Asa a zis doctora. Ea asa face...iar astea 2/sapt nu stiu inca pt cat timp o sa le fac...probabil un an pt reglarea metabolismului. Sa sti ca eu am incercat sa mai tin dieta asta de acum, dar nu am reusit, dupa 3 zile mi s-a facut rau, dar de cand fac acupunctura nu mai am probleme, ma simt bine si chiar nu imi mai este asa foame sau cel putin nu imi mai este pofta prea mare de anumite mancaruri(la mine gateste mama toate bunatatile). Mi-a mai dat doctora sa iau si SLIM DRINK(produs natural pt scaderea in greutate), o bautura urata la gust si ferrum phosphoric, niste granule homeopatesi sa imi dau cu unguent cu arnica pe vergeturi. Dieta yin-yang am tinut-o doar 12 zile si mi-a palcut tare mult. Mi s-a parut mai usoara decat cea pe care o tin acum. Si pemine ma doare cumplit masajul...dar trebuie sa suportam k vine vara si tre sa fim frumoase smile.gif

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
pumby
mesaj 17-03-2007, 01:53 PM
Mesaj #29

Pestisor
**

Meniul de azi smile.gif :
-dim: ceai cu lamaie si 2 morcovi
-pranz: peste trebuia fiert, dar nu imi place asa mi-am facut la gratar cu rosii (un deliciu, un adevarat festin tinand cont ce am mancat in ultimile zile yahoo.gif )
-seara, urmeaza gratar de vita si salata verde (are un gust vita la gratar.. wacko.gif e mai buna la capac sau la cuptor, dar nu e voie, oricum am facut o abatere azi)
E o zi superba asa ca o sa ies pe afara sa ma plimb cateva ore blum.gif

--------------------
Imagine
Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 17-03-2007, 02:56 PM
Mesaj #30

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(amalia0701 @ 17-03-2007, 08:36 AM) *

Servus!
welcome.gif
Iti doresc succes !

Bei, tu esti (h)eroina...auzi sa te invineteasca si sa rezisti...cand apari prin Buc sa te vad ca de abia astept sa te vad.Bravo, bravo, bravo...
Pumby....sa te vad si pe tine slaba...la treaba fetelor.

--------------------
Imagine
+Quote Post

18 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 08:56 PM