![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| pumby |
16-03-2007, 01:53 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Nessie ms mult pt pontul cu tickerul
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Nessie |
16-03-2007, 02:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna treaba cu prietenul maseur.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| pumby |
16-03-2007, 03:28 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Am citit jurnalul Amaliei si am vazut ...inclusiv pozele de la acupunctura. Am tot citit pe aici diverse jurnale si am aflat lucruri f interesante si utile
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| BLUELIFE |
16-03-2007, 03:31 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg
-------------------- ![]() |
| pumby |
16-03-2007, 03:34 PM
|
eu am slabit cu aceea de schimbare a metabolismului 10 kg Super! Dar pe urma te-ai ingrasat la loc, dupa ce ai terminat regimul sau ai tinut o dieta in continuare? -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| bubbles |
16-03-2007, 03:51 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.016 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
si eu am tinut asta de schimbare dar nu am resistat mai mult de 6 zile in care dadusem jos 6 kg
-------------------- |
| buretel |
16-03-2007, 04:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Nessie ms mult pt pontul cu tickerul e fain sa ai prieten maseur pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" Acest mesaj a fost editat de buretel: 16-03-2007, 04:22 PM -------------------- |
| pumby |
16-03-2007, 05:36 PM
|
Nessie ms mult pt pontul cu tickerul e fain sa ai prieten maseur pumby, e ok sa papi iaurt la cina? stiam ca lactatele si branzeturile, in special iaurtul, nu-s prea recomandate seara cat despre primire, sa stii ca aici suntem "acasa" cred ca e ok cu iaurtul....dak asa scrie acolo...eu asa fac...sper sa fie ok, am mai mancat iaurt la cina si a fost bine, nu am avut nici un fel de problema. -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| bubbles |
16-03-2007, 06:34 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.016 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
da si eu mai mananc iaurt seara cu putina coaja de graham si nu am nimic...chiar e mai bine ca tine de foame
-------------------- |
| himere2005 |
16-03-2007, 06:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai?
-------------------- ![]() |
| pumby |
16-03-2007, 07:28 PM
|
esti foarte draguta in poza de la avatar si nu pari a avea 80 de kg. ce inaltime ai? Ms mult pt compliment -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| amalia0701 |
17-03-2007, 08:36 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus!
Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti. Cum de faci acupunctura doar de 2 ori pe saptamana? Io din 22 incep a treia serie de cate 10 sedintze zilnice. Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang. Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang. Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos. Iti doresc succes ! -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| pumby |
17-03-2007, 01:34 PM
|
Servus! Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti. Cum de faci acupunctura doar de 2 ori pe saptamana? Io din 22 incep a treia serie de cate 10 sedintze zilnice. Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang. Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang. Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos. Iti doresc succes ! Ms mult pt incurajari...Cu acupunctura am facut asa: 12 sedinte(6 pe sapt) si acum 2 sedinte/sapt. Asa a zis doctora. Ea asa face...iar astea 2/sapt nu stiu inca pt cat timp o sa le fac...probabil un an pt reglarea metabolismului. Sa sti ca eu am incercat sa mai tin dieta asta de acum, dar nu am reusit, dupa 3 zile mi s-a facut rau, dar de cand fac acupunctura nu mai am probleme, ma simt bine si chiar nu imi mai este asa foame sau cel putin nu imi mai este pofta prea mare de anumite mancaruri(la mine gateste mama toate bunatatile). Mi-a mai dat doctora sa iau si SLIM DRINK(produs natural pt scaderea in greutate), o bautura urata la gust si ferrum phosphoric, niste granule homeopatesi sa imi dau cu unguent cu arnica pe vergeturi. Dieta yin-yang am tinut-o doar 12 zile si mi-a palcut tare mult. Mi s-a parut mai usoara decat cea pe care o tin acum. Si pemine ma doare cumplit masajul...dar trebuie sa suportam k vine vara si tre sa fim frumoase -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| pumby |
17-03-2007, 01:53 PM
|
Meniul de azi
-dim: ceai cu lamaie si 2 morcovi -pranz: peste trebuia fiert, dar nu imi place asa mi-am facut la gratar cu rosii (un deliciu, un adevarat festin tinand cont ce am mancat in ultimile zile -seara, urmeaza gratar de vita si salata verde (are un gust vita la gratar.. E o zi superba asa ca o sa ies pe afara sa ma plimb cateva ore -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| axe10 |
17-03-2007, 02:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Servus! Dar vorba lui Axe mai bine nu veneai, adica mai bine nu ar fi fost nevoie sa slabesti. Cum de faci acupunctura doar de 2 ori pe saptamana? Io din 22 incep a treia serie de cate 10 sedintze zilnice. Sunt in saptamana a noua la regimul Yin si Yang si m-am cam plictisit.Trec greu de zilele yang. Ma gandeam sa incerc si io sa tzin regimul ala 13 zile, io-l stiu sub numele retzeta daneza, dupa ce termin cele 12 saptamani yin-yang. Si ma invinetzesc tare de la masaj, ma doare de mor, dar ma simt bine dupa si se 'vede' ca am slabit frumos. Iti doresc succes ! Bei, tu esti (h)eroina...auzi sa te invineteasca si sa rezisti...cand apari prin Buc sa te vad ca de abia astept sa te vad.Bravo, bravo, bravo... Pumby....sa te vad si pe tine slaba...la treaba fetelor. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:56 PM |