![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
17-03-2007, 07:24 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus!
Azi am reusit sa fac m,asaj, am crezut ca mor de durere. Io ma vautam si maseorul se plangea ca nu-l las sa isi faca treaba Pentru ca am mucnit azi o sa imi iau liber marti, asa ca mi-am programat alta sedintza atunci. Ar trebui sa fac mai des, macar din 2 in 2 zile dar nu imi pot potrivi programul cu al lui Fiecare dr. face acupunctura in schema lui. Io am luat in prima luna FANG FENG, un produs chinezesc, homeopat pentru eliminarea grasimilor din sange. Dar pentru ca eu tzin regim de 2 ani nu am probleme cu colesterolul asa ca nu am mai luat. Ma gandeam acum sa studiez si eu DIETA DANEZA, poate ma puc de ea de vineri, caci de joi incep acupunctura si mi-ar fi mai usor, ma mai gandesc. Sper ca ti-a priit plimbarea, weekend placut. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| pumby |
18-03-2007, 11:17 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Servus! Azi am reusit sa fac m,asaj, am crezut ca mor de durere. Io ma vautam si maseorul se plangea ca nu-l las sa isi faca treaba Pentru ca am mucnit azi o sa imi iau liber marti, asa ca mi-am programat alta sedintza atunci. Ar trebui sa fac mai des, macar din 2 in 2 zile dar nu imi pot potrivi programul cu al lui Fiecare dr. face acupunctura in schema lui. Io am luat in prima luna FANG FENG, un produs chinezesc, homeopat pentru eliminarea grasimilor din sange. Dar pentru ca eu tzin regim de 2 ani nu am probleme cu colesterolul asa ca nu am mai luat. Ma gandeam acum sa studiez si eu DIETA DANEZA, poate ma puc de ea de vineri, caci de joi incep acupunctura si mi-ar fi mai usor, ma mai gandesc. Sper ca ti-a priit plimbarea, weekend placut. M-am plimbat vreo 2 ore si mi-a prins bine...in loc de gimnastica ca oricum toata ziua am avut program gospodaresc (aspirator, spalat perdele, jaluzele, geamuri...). Masaj nu am mai fost in stare sa fac, aseara dupa plimbare eram franta si m-am pus sa ma uit la un film (the 300 spartans) si am adormit -dim: ceai cu lamaie si 1 felie de paine graham prajita -pranz: pui la gratar(cat vreau eu) -seara:2 oua si morcovi(tot cat vreau, numai sa nu devin iepuras) Dupa amiaza am planuit o plimbare prin parcul Cismigiu si sa vin pe jos acasa(vreo 10 km) si spre seara chinuiala(masajul). O zi superba tuturor fetelor!!!!! -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
18-03-2007, 09:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cu regimul asta vad ca nu faci foamea daca mananci cat vrei tu uneori, dar mi se pare ciudat 2 oua seara.
Bafta la jumuleala si poate vorbesti cu maseurul sa execute si 10-15 minute de masaj de relaxare la sfarsit. Te simti mult mai bine! Acum vad. Mergi 10 km pe jos? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| BLUELIFE |
19-03-2007, 08:47 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Super! Dar pe urma te-ai ingrasat la loc, dupa ce ai terminat regimul sau ai tinut o dieta in continuare?
[/quote] Nu pentru ca am mancat in continuare putin si nu orice.Si mai ales nu manac dupa ora 18.00.Dieta nu e chiar atat de drastica daca ai vointa si nu te simti deloc slabit sau ametit iar cantarul are pentru tine in fiecare dimineata o surpriza placuta -------------------- ![]() |
| pumby |
19-03-2007, 09:34 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Cu regimul asta vad ca nu faci foamea daca mananci cat vrei tu uneori, dar mi se pare ciudat 2 oua seara. Bafta la jumuleala si poate vorbesti cu maseurul sa execute si 10-15 minute de masaj de relaxare la sfarsit. Te simti mult mai bine! Acum vad. Mergi 10 km pe jos? In afara de painea de dim ( in anumite zile) si numarul de oua nu ai restrictii la cantitatea de mancare, in dieta scrie "cat vrei". stiu ca e cam ciudata faza cu oua seara si nu prea imi convine...dar daca asa scrie acolo asa fac Neata fetele!!!! O sapt superba, usoara, insorita si fara batai de cap! Meniul de azi: -dim: ceai cu lamaie -pranz: gratar de vita si fructe -cina:orice si cat vrei(mancarea preferata, fara alcool si dulciuri) Spre seara plimbarea de vreo....8 km -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| pumby |
19-03-2007, 09:48 AM
|
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Nessie |
19-03-2007, 12:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cand te cantaresti? Sunt curioasa cum merge dieta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| pumby |
19-03-2007, 12:26 PM
|
Cand te cantaresti? Sunt curioasa cum merge dieta. Pai m-am cantarit azi dim si era -1 -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Nessie |
19-03-2007, 12:27 PM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
19-03-2007, 09:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buna Pumby. Bine ai venit si din partea mea
|
| bubbles |
19-03-2007, 09:06 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
felicitari pt kg pierdut..totusi...asta daca `s eu cu vaca
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 19-03-2007, 09:06 PM -------------------- |
| axe10 |
20-03-2007, 07:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata doamna...cum iti e?
Vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaa........... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
20-03-2007, 09:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Mi-e asa ciuda pe mine, mi se pare ca sunt si mai grasa ca inainte |
| pumby |
20-03-2007, 11:26 AM
|
Buna fetele! Azi am o zi mai proasta. In primul rand a trebuit sa ma trezesc la 6 (aseara am adormit la 1) sa merg la cursuri si profesorii au chiulit. In al doilea rand mi-e foame...si azi am mancat...1 cana de ceai
-md: 1 ceai -pranz: 2 oua fierte tari cu spanac -cina: 1 gratar de vita+salata verde si telina Azi merg la acupunctura sa imi etalez vanataile obtinute in urma jumulelii de aseara, adica a momentului de placere maxima pe care o simte prietenul meu cand ma chinuie cu masajul anticelulitic. -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| pumby |
20-03-2007, 11:40 AM
|
DIETA MEA pt toata lumea interesata
Ziua 1 -md: cafea fara zahar (ceai) si nimic altceva -pranz: 2 oua fierte tari+spanac fiert cu putina sare, cat vrei, exclus painea -cina: 1 gratar mare de vita+salata verde si telina, cat vrei, exclus painea Ziua 2 -md: cafea sau ceai -pranz: 1 gratar mare de vita+salata verde+fructe, cat vrei, exclus painea -cina: sunca de praga cat vrei, exclus painea Ziua 3 -md: cafea sau ceai si 50 grame paine intermediara -pranz: 2 oua fierte tari+salata verde si rosii, cat vrei, exculs painea -cina: sunca de praga+salata verde cat vrei, exclus painea Ziua 4 -md: cafea sau ceai si 50 g paine intermediara -pranz: 1 ou+morcovidierti sau cruzi+scweitzer, cat vrei, exclus painea -cina: fructe+iaurt, cat vrei, exclus painea Ziua 5 -md: cafea sau ceai+morcovi cruzi rasi cu lamaie -pranz: peste fiert+rosii, cat vrei, exclus painea -cina: 1 gratar mare de vita+salata verde, cat vrei, exclus pianea Ziua 6 -md: cafea sau ceai+50 g paine intermediara -pranz: pui l agratar cat vrei, exclus painea -cina: 2 oua fierte tari+morcovi, cat vrei, exclus painea Ziua 7 -md: ceai cu lamaie -pranz: 1 gratar de vita+fructe, cat vrei, exclus painea -cina: orice si oricat vrei(mancarea preferata, nu alcool si dulciuri) Eu am aceasta dieta prescrisa de medic si trebuie sa o tin 2 sapt. Mai iau SLIM DRINK(1 lingurita de 3 ori pe zi cu 1/2 ora inainte de masa) si FERRUM PHOSPHORIC (produs homeopat-lunea si vinerea 10 granule). Scrie aici ca se pot slabi 9 kg in 2 sapt. -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:16 PM |