![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| pumby |
15-03-2007, 08:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
M-am hotarat in sfarsit sa scriu si eu; am tot citit ce au mai scris unele fete pe aici si am aflat lucruri interesante.
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| ina_ceva |
15-03-2007, 08:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si ? Ce dieta te-ai hotarat sa tii? Noi suntem alaturi de tine, sa te sprijinim
Bine ai venit! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| pumby |
15-03-2007, 08:09 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Sa va zic cate ceva despre mine. Am 25 de ani si acu 1 an si jumatate am tinut un regim dat de nutritionist si dupa ce l-am abandonat m-am ingrasat dublu....
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| pumby |
15-03-2007, 08:27 PM
|
[b][color=#3333FF]Dieta pe care o tin acum se numeste Max-Plank si este aceea care in prima zi se mananca spanac la pranz...sper ca o stiti.
Azi am mancat asa: -dimineata:ceai cu lamaie(nu pot sa beau cafea) si o felie de paine prajita -pranz: 2 oua fierte cu salata verde si rosii -cina: sunca de praga si salata verde -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Andreea-Rodica |
15-03-2007, 08:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bine ai venit! Si mult succes cu dieta!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Nessie |
15-03-2007, 10:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit!
Stiu dieta ta ca pe dieta de schimbare a metabolismului, daca e aia cu miel la un moment dat. Eu stiam ca la dieta asta nu se slabeste neaparat, dar la tine merge bine vad. Felicitari! PS:Pumby, vad ca ai incercat sa iti pui ticker, dar nu a iesit. Uite, citeste aici despre cum sa faci: Cum sa imi pun ticker?. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| dany |
15-03-2007, 11:09 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pumby , bine ai venit pe Oneden si multa , multa bafta cu slabitul
Mie , sincer , mi se pare ca mananci fffff putin pe zi dar ...daca doctorul tau zice ca e bine ...poate stie ce spune . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Sexymom |
15-03-2007, 11:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bine ai venit intre noi.
Ma bucur ca esti ambitioasa si ti regim , dar dieta ta nu e cea mai potrivita, o spun din experienta, eu am tinut-o de cel putin 4,5 ori, are rezultate EXTRAORDINARE si de MOMENT.prima data am slabit cu ea 8 kg in 13 zile ( pe bune, nu mint), a doua si a treia oara cate 4 kg in 13 zile. Dar am pus in luna urmatoare 6,7 kg ..... Recomand slabitul incet si sigur....asa cum imi propun eu zi de zi si nu reusesc. Sa sti ca Yang si Yin sunt mult mai usor de tinut si mult mai satatps, daca ai si o imaginatie bogata poti combina alimentele in asa fel incat sa vrei sa mananci tot timpul numai legume. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tzutzi80 |
16-03-2007, 12:33 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Bine ai venit! Si eu iti recomand slabitul incet dar sigur. 500gr-1kg pe saptamana e suficient. Plus ca daca incepi sa te alimentezi sanatos (vezi regimul Montignac sau WW), regulile iti vor ramane adanc intiparite si usor de urmat si dupa ce atinge greutatea dorita. Eu am tinut Montignac acum aproape 2 ani. Am slabit 15kg si mi-a luat un an de zile sa le pun la loc in conditiile in care mancam ca o sparta si numai produse de fast-food si dulciuri. Acum tin WW, dar cred ca tot la Montignac ma intorc dupa ce imi fac toate poftele
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
16-03-2007, 08:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sa va zic cate ceva despre mine. Am 25 de ani si acu 1 an si jumatate am tinut un regim dat de nutritionist si dupa ce l-am abandonat m-am ingrasat dublu.... Bine ai venit printre noi...mai bine nu veneai Hai ca te-am incurajat...acum treci la treaba .... -------------------- ![]() |
| julyalina |
16-03-2007, 08:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza pumby! bine ai venit printre noi
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| buretel |
16-03-2007, 10:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.120 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buna dimineata pumby si bine ai venit printre noi
multa bafta la pierdut kilogramele! si have fun, pe aici e o gasca foarte vesela -------------------- |
| bubbles |
16-03-2007, 11:36 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata si bun venit printre noi..stiu si eu dieta de care vb
-------------------- |
| pumby |
16-03-2007, 01:41 PM
|
Multumesc mult pentru incurajari.Stiu ca dieta yin-yang e mult mai buna, am simtit pe pielea mea si ca e mai usor de tinut...dar daca asa mi-a recomandat medicul...azi am mancat asa:
-dim:1 ceai cu 1 felie de paine prajita -pranz:un ou fiert, o felie de cascaval si 2 morcovi -si diseara urmeaza iaurt si fructe Sper sa pot duce la bun sfarsit dieta. Repet, imi convenea si mie mai mult yin-yang. -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Karin |
16-03-2007, 01:44 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pumby bine ai venit!
Sper sa te simti bine aici cu noi si kg sa se duca, atatea cate vrei tu! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:52 PM |