![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
16-08-2006, 03:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu stiu daca aveti vreodata impresia ca stagnati pe unuri dintre planuri. mie asta imi creaza o stare de nervozitate. va astept sa veniti cu idei despre ceea ce faceti voi ca sa va imbunatatiti cultura generala, imaginea, starea emotionala
-------------------- ![]() |
| uka |
16-08-2006, 03:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
pai.. sa zicem k intr-o relatie ai putea sa mai aduci una alta mai nou... sa mai faci cate o surpriza...si se maipoate scapa d plafonare..
in cultura generala... pai... am avut momente in care imi placea sa stau si sa ma uit la Discovery civillization, sa cietsc o carte in limba engleza...mi-am luat si un ghid d conversatie ro-spaniol, mi-am maibagat nasul si urechile prin unele programe office, vroiam sa invatz ACCESS dar am renuntat, k am observat k nu imi folosea LA NIMIK...asa.. c mai fac eu cand ma plafonez...ma tund... da kiar si f scurt.. ma vopsesc.. si mai nou am mai zis eu p undeva -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
19-08-2006, 10:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu ma tem foarte tare de plafonarea profesionala, ma tem sa nu ajung intr-o zi ca tantiile alea care vand timbre la posta sau bilete RATB in chioscurile alea rotunde. V-ati uitat vreodata la cele ce fete impietrite au?
Si pentru asta m-am decis acum 5 ani sa fac in fiecare an cel putin 2 cursuri de ceva. Anul trecut am facut un curs de engleza la British Council si un curs de programare Phare la Ministerul Finantelor. Anul asta am facut un curs comunicare, 2 cursuri de specializare(platite de firma) si in septembrie ma duc la un curs de fonduri structurale. In plus, sunt pregatita prihologic in orice clipa sa-mi dau demisia si sa incep o noua cariera, daca gasesc ceva interesant si atractiv. Sunt cu valiza la picior, cum s-ar spune.. -------------------- |
| Grace |
22-08-2006, 10:49 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 118 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
Eu citesc mult! Citesc acasa, citesc in mijloacele de transport (am mereu ceva de citit in geanta), ajung la serviciu si citesc din nou pe internet. Citesc tot ce pot din toate domeniile: de la stiri la religie, descoperiri stiintifice, IT, glume...
-------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:40 PM |