![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
23-03-2007, 10:37 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 820 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
emu, e cam problematic cu lasatul la cresa din cauza ca pana la 3 ani copilasii nu au sistemul imunitar format si atunci se imbolnavesc destul de repede in colectivitate. ar fi fost ok daca puteai sa lasi copilul 2-3 ore pe zi, dar nu se poate si toata ziua n-o las eu legat de chestia cu bratele am gasit 2 solutii pe un alt site destinat copiilor 1. sa il lasi sa planga ca usor usor se dezvata- cu chestia asta nu sunt de acord 2. chiar daca esti obosita sa il tii in brate cand cere ca nu reprezinta riscul de a deveni prea alintat, cel putin asa ziceau fetele de acolo ca nu au avut probleme dupa 2-3 ani, la inceput e mai greu. am inteles ca dupa 5 ani mai vor sa stea si singuri si nici asa nu cred ca o sa-mi convina, ca o sa-mi lipseasca apropierea Himere - asta cu sistemul imunitar pana la 3 ani e discutabila. Eu am incercat sa-l dau pe Mihai la 1 an jumate la cresa - si pentru ca era foarte atasat de mine plangea din momentul in care il lasam pana ma duceam sa-l iau - a fost o experienta ingrozitoare. Dupa o saptamana a facut o infectie cu un virus cocsakie B - arata cumplit - diaree, febra, conjunctivita atat de grava ca nu mai putea deschide ochii si in gura arata de parca bause soda caustica ( asta m-au intrebat doctorii). In toata cresa n-a mai existat nici un caz - concluzia doctorilor a fost ca el a facut pe sistem nervos infectia. Am renuntat la cresa - am renuntat la servici si am incercat din nou in momentul in care cel mic avea 2 ani jumate si cel mare 4 ani jumate. S-au integrat minunat amandoi ( cel mic mai greu - in sensul ca 3 luni nu a scos nici un sunet - manca, statea la masuta, se juca , dormea dar nu vorbea si nu raspundea) dar tot mi-au facut raceli dupa raceli. Asta in prima iarna. Dupa primul an- dezvoltarea copiilor si felul in care au invatat sa se poarte cu ceilalti copii si cat de sociabili au devenit - a meritat o iarna de raceli. Si sa-ti mai spun o poveste. Cumnatii mei au o fetita de 2 ani. Foarte atasata de mama si bunica - nu statea decat la ele in brate , cum intra un strain incepea sa planga si sa traga de fusta mamei. Anul trecut in vara au fost cu ea in Bulgaria si au dat-o la gradinita de acolo - unde iti poti imagina se vorbeste in toate limbile pamantului - dupa o saptamana - era alt copil - vesel, sociabil, nu se mai agata de mama ei. Complet schimbata. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| ina_ceva |
23-03-2007, 11:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu am fost data la cresa, camin de la 2 ani si nu am avut probleme cu sanatatea.
Zic ca merita, intra in contact cu copii de aceeasi varsta, socializeaza. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
23-03-2007, 05:01 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 986 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
emu, e cam problematic cu lasatul la cresa din cauza ca pana la 3 ani copilasii nu au sistemul imunitar format si atunci se imbolnavesc destul de repede in colectivitate. ar fi fost ok daca puteai sa lasi copilul 2-3 ore pe zi, dar nu se poate si toata ziua n-o las eu legat de chestia cu bratele am gasit 2 solutii pe un alt site destinat copiilor 1. sa il lasi sa planga ca usor usor se dezvata- cu chestia asta nu sunt de acord 2. chiar daca esti obosita sa il tii in brate cand cere ca nu reprezinta riscul de a deveni prea alintat, cel putin asa ziceau fetele de acolo ca nu au avut probleme dupa 2-3 ani, la inceput e mai greu. am inteles ca dupa 5 ani mai vor sa stea si singuri si nici asa nu cred ca o sa-mi convina, ca o sa-mi lipseasca apropierea Nepotica noastra e la Day Care de 3 luni (au dat-o parintii de la 6 luni, ca vroia mamica sa inceapa un nou job) si vreo doua luni in continuu a fost racita. Asta nu i-a facut s-o retraga si acum fata se simte super din toate punctele de vedere, ca si parintii de asemenea -------------------- |
| Sexymom |
24-03-2007, 07:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Himere eu cred ca Bianca e cel mai important lucru din viata ta, te sfatuiesc sa lasi casa sa se umple de paianjeni si sa stai cu ea, sa te bucuri de ea mereu, sa stai pe covor, sa umblii in 4 labe , sa te strambi, sa ii vorbesti, sa iesi cu ea din casa cat poti de mult, mergi la alte prietene in vizita, la magazine, in parcuri, eu te simt cam inchisa , cu un orizont cam micut,o lume a ta ,viata trebuie traita in afara casei, cu ceilalti.
Eu am facut primul copil la 26 de ani , dar mi-am implicat sotul din prima zi a sarcinii in viata de familie.Eu am continuat sa ies cu prietenele mele, sa imi vad de viata mea,de serviciul meu.Asta a facut si el, a iesit in continuare la tenis, la inot cu prietenii, la o bere, ne-am ajutat reciproc. Sotul tau face foarte rau ca nu sta cu Bianca prea mult, el pierde, stiu ca si el are o pozitie in firma ca si sotul meu, dar sotul meu intra in casa si se inchide in camera cu fetele, sau le suna ca le asteapta in fata blocului si pleaca cu ele la bere, vb. serios, la bere in bar...sau le duce in MC la inghetata, asta in timpul iernii cand afara sunt -10 grade.Si cand se intoarce are bratele pline de flori pt.mine.Ca sa nu fac crize . Himere, eu nu as lasa fata la cresa asa de mica, mai ales ca poti sta cu ea acasa. In leg. cu sistemul imunitar: tu nu ii dai nimic ca sa ii cresti imunitatea? ceva gen Ribomunyl, IRS 19, Imunogrip Royal Junior, Bronhovaxon??? In legatura cu calmul...si eu eram la fel ca tine, nervoasa, tensionata, invidioasa pe altii care aveau ajutor si noi pe nimeni.Dar pe masura ce au crescut copii a fost mai bine, iar eu sunt o femeie asa de linistita si de deschisa incat am trecut usor peste orice prblema.Cred ca trebuie sa inveti sa te desprinzi si tu, sa separi cumva lucrurile. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Sexymom |
24-03-2007, 09:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uite ca a scapat si puiul meu si a citt ce am scris eu. a spus ca mereu e dispus sa stea cu un copil, indiferent al cui este, ca toti sunt minunati
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| BLUELIFE |
26-03-2007, 08:42 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 688 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Himere eu cred ca Bianca e cel mai important lucru din viata ta, te sfatuiesc sa lasi casa sa se umple de paianjeni si sa stai cu ea, sa te bucuri de ea mereu, sa stai pe covor, sa umblii in 4 labe , sa te strambi, sa ii vorbesti, sa iesi cu ea din casa cat poti de mult, mergi la alte prietene in vizita, la magazine, in parcuri, eu te simt cam inchisa , cu un orizont cam micut,o lume a ta ,viata trebuie traita in afara casei, cu ceilalti. Eu am facut primul copil la 26 de ani , dar mi-am implicat sotul din prima zi a sarcinii in viata de familie.Eu am continuat sa ies cu prietenele mele, sa imi vad de viata mea,de serviciul meu.Asta a facut si el, a iesit in continuare la tenis, la inot cu prietenii, la o bere, ne-am ajutat reciproc. Sotul tau face foarte rau ca nu sta cu Bianca prea mult, el pierde, stiu ca si el are o pozitie in firma ca si sotul meu, dar sotul meu intra in casa si se inchide in camera cu fetele, sau le suna ca le asteapta in fata blocului si pleaca cu ele la bere, vb. serios, la bere in bar...sau le duce in MC la inghetata, asta in timpul iernii cand afara sunt -10 grade.Si cand se intoarce are bratele pline de flori pt.mine.Ca sa nu fac crize . Himere, eu nu as lasa fata la cresa asa de mica, mai ales ca poti sta cu ea acasa. In leg. cu sistemul imunitar: tu nu ii dai nimic ca sa ii cresti imunitatea? ceva gen Ribomunyl, IRS 19, Imunogrip Royal Junior, Bronhovaxon??? In legatura cu calmul...si eu eram la fel ca tine, nervoasa, tensionata, invidioasa pe altii care aveau ajutor si noi pe nimeni.Dar pe masura ce au crescut copii a fost mai bine, iar eu sunt o femeie asa de linistita si de deschisa incat am trecut usor peste orice prblema.Cred ca trebuie sa inveti sa te desprinzi si tu, sa separi cumva lucrurile. Bronhovaxonul se administreaza doar de la varsta de trei ani si se gaseste sub forma de capsule pe care nu toti copii mici le inghit chiar daca sunt niste capsule foarte mici,iar stimulatoarele de imunitate se prescriu si administreaza sub supravegherea doctorului deoarece pot avea reactii adverse severe. -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 17-05-2008 - 11:41 PM |