![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
08-05-2007, 11:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Buuuuuunnnnnnnn, cu ce ocazie?...ca nu stiu cu ce-ti castigi existenta! pai... cu ajutorul serviciului doar o sa se termine in septembrie si pe urma... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
08-05-2007, 11:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Asa da...merge...
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| soranutza |
08-05-2007, 11:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Da, Karin, esti o doamna ca m-ai ajutat cu cuvantul, ba chiar ai adus si sinonime
Alina, te-am vazut si in alte poze si eu nu vad nimic nici de la talie in jos P.S. - Buna dimineata |
| julyalina |
08-05-2007, 11:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Alina, te-am vazut si in alte poze si eu nu vad nimic nici de la talie in jos P.S. - Buna dimineata soranutza recunosc ca nu am multe kg in plus dar sunt pufoasa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
08-05-2007, 11:39 AM
|
CITAT O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul " "Aaa, nu, numai cand ploua..." -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| axe10 |
08-05-2007, 12:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
CITAT O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul " "Aaa, nu, numai cand ploua..." -------------------- ![]() |
| anca veselie |
08-05-2007, 01:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce fain ca pleci!
iti iei si boyfriendul? -------------------- |
| crissy |
08-05-2007, 03:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buuuuuunnnnnnnn, cu ce ocazie?...ca nu stiu cu ce-ti castigi existenta! pai... cu ajutorul serviciului doar o sa se termine in septembrie si pe urma... Deci pana in septembrie te plimbi prin lume Te asteptam cu poze si iti urez sa ai vreme buna! -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
09-05-2007, 07:02 AM
|
'neatza fetele
am o lene pe mine cat casa ce fain ca pleci! iti iei si boyfriendul? anca Deci pana in septembrie te plimbi prin lume Te asteptam cu poze si iti urez sa ai vreme buna! crissy, multumesc acum caut pe net sa vad cu ce ajung eu de la aeroport pana la hotel si ce vreme o sa am ... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
09-05-2007, 07:45 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce fain ca pleci la Paris
O sa plec si io pe 20 iulie -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Pisik |
09-05-2007, 07:52 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Drum bun July si sa ne aduci poze. Paris-ul e un oras pe care chiar imi doresc as il vad. Din pacate, sotul nu imi impartaseste dorinta
-------------------- |
| Karin |
09-05-2007, 07:57 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pariiiiiiiiiiiiissssss....misto!
Mi-as dori si eu tare mult sa ajung sa il vizitez, dar se pare ca mai am de asteptat o perioada... Iti doresc niste zile minunate acolo, sa aduci poze (macar cu asta sa ne clatim si noi ochii -------------------- ![]() |
| julyalina |
09-05-2007, 08:26 AM
|
pisik karin, multumesc tocmai am vazut ca se anunta ploaie la Paris acum caut reteaua de transport si incerc sa-mi fac un program pentru timpul liber si ca sa recuperez zilele lipsa ... CITAT Un tip traversează strada pe roșu. N-apucă bine să pună piciorul pe trotuar că se aude fluierul suav al polițistului: - Domnule, dar n-ați văzut că e roșu? De ce ați traversat? Trebuie să vă dau o amendă! - Domnule polițist, nu înțelegeți. Eu sunt daltonist! - Ei și ce, acolo la voi în DALTONIA, nu sunt semafoare? Un bețiv iese dintr-un bar și se proptește de un Aro. Deasupra roții vede scris 4X4. Scoate un cuțit și scrie: =16. Proprietarul vede treaba a doua zi și duce mașina la vopsit. A doua noapte, la fel. Iese bețivul, vede 4X4 și scrijelește cu cuțitul =16. Proprietarul, înnebunit, se roagă de ăla de la vopsitorie: - Bă, e unul nebun care-mi tot strică mașina. Pune și tu o plăcuță cu =16 acolo, ca s-o vadă și să-mi lase mașina în pace. Zis și făcut. A treia seară iese bețivul și vede: 4X4=16, după care scoate cuțitul și scrie: CORECT. Un polițist cercetând un geam spart: - Mda, exact cum mi-am închipuit... E spart pe amândouă părțile! - Nu po’s’nțeleg d’e ce am fost adus la pol... poliție!, exclamă un bețiv, plin de indignare! - Pentru băutură!, îi răspunde ofițerul de serviciu. - Păi, de ce nu zici așa? Adu-mi un coniac! Un politist se pregatea de examen... - Dom’ locotenent! Am și eu o întrebare... - Zi, mă! - Cine a scris "Luceafărul"? - Bă, nu știu.[b] Polițistul nostru se duce la colonel: - Dom’ colonel! Am și eu o problemă! - Da, se rezolvă! Zi! - Cine a scris "Luceafărul"? - Nu știu, dar am un prieten profesor, să îi dau telefon! În sfârșit, află gaboru’ că Eminescu a scris "Luceafărul" și ca să nu uite la examen notează pe un bilet și îl bagă în pantof. La examen este întrebat cine a scris "Luceafărul". Polițistul scoate discret biletul și răspunde mândru: - Clujeana S.A.! Un polițist oprește un preot pe bicicletă și îl întreabă: - Ce faci, părinte? - Cu Dumnezeu înainte! - V-am prins! N-aveți voie 2 pe bicicletă. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 09-05-2007, 08:28 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
09-05-2007, 10:49 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| axe10 |
09-05-2007, 11:03 AM
|
Drum bun July si sa ne aduci poze. Paris-ul e un oras pe care chiar imi doresc as il vad. Din pacate, sotul nu imi impartaseste dorinta Nici eu nu am de gand sa vizitez Franta decat daca e pe gratis...vreun curs ceva...ca urasc poporul francez si limba franceza!!! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:37 PM |